Stina Englund Reseledare åt Ving i Side

Var längesen jag uppdaterade nu. Sitter på ett hotellrum för ving just nu. Jag fick nämligen jobbet som reseledare i Side :) Så de ska bli jäääkligt kul! Åker till Side imorgon till vårt nya hem :) Trevligt! Idag har de solat och badas, för första gången gick vi ner i tid, så man har fått lite färg idag. Kay står å försöker laga mat ska bli kul att se hur han kan göra pasta utan plattor att koka upp vattnet med mohaha :)










Grattis och ännu en intervju

Super fin dag idag! Ändå sitter man inne med datan, men de är för att vi ska på en intervju med ving klockan 3 idag och orkar inte gå ner till stranden i bara nån timme. Idag är de Ömürs födelsedag, GRATTIS PÅ 26 ÅRSDAGEN! Han fick en hasch pipa av mej och Kay, eftersom han använder sånt skit, men han blev iaf glad för den för han "behövde" en sån haha. Får se vad som händer senare.








Trådlöst

Sitter på konak med min egna data och trådlöst, UNDERBART! Blir väll att man sitter här hela dagen nu hah, aja fick iaf jobbet om läkarassistent på sjukhuset. Så ska nog ta de, de lär ju vara ett ganska så bra jobb som man kan ha som merit sen :) Börjar 1 maj, så jag hoppas de går ihop med dykningen som vi planerade in 4 maj :/ Blir kanske att jag ska försöka ha 2 jobb nu i en månad iaf sen får vi se om man pallar ha de en längre tid. Kanske i en reception på ett hotell eller nått liknande. Väntar fortfarande på svar från nazar, om jag får de jobbet så tar jag de!










Äntligen

Tillgång till data! Sitter på konak nu och surfar lite :) Skulle egentligen på jobbintervju idag men killen vi skulle prata med måsta åka akut till Antalya. Det är på ett sjukhus vi ska söka jobb på. Som receptionist, översättare och inbokare av tider för skandinaviska människor, det skulle verkligen vara jätte kul att få det jobbet, en bra erfarenhet. Tänker dra till stranden nu en sväng och sola å bada. Hörs sen.









Flytta!

Kom hem nu, har varit på konak ett bra tag idag, har hjälpt till att skriva priser på menyerna och till lön för de så fick ja ett paket cigg och en planka. De smaka verkligen bra! Var längesen man åt riktigt mat här nere nu. Även om plankan kunde vara godare så slank hela i. Vi har varit och kolla på nya lägenheten idag, super fin! Allt finns där, jag LÄNGTAR till att få tvätta kläderna som vi inte har gjort än. Så jag och Fannie ska börja packa ihop våra grejer nu för vi flyttar antagligen ikväll eller imorgon :) Skulle egentligen ha jobbat på Cyprus tours idag men ja strunta i de för de var bara provitionslön där och jag vet inte hur mycke jag kan få ihop då. Bara att vänta och verkligen hoppas på nazar! Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp bilder är de för att internet här nere är cp. Om jag inte uppdaterar på några dagar så beror de på flytten och jag vet inte om vi har internet där.








Båring

Hur bor du: Hotell lägenhet med mina 3 sambos :)
Brukar du komma i tid: Japp, brukar ofta komma för tidigt, iaf om de är viktigt
Hur lång är du: 170 cm 
Kan du laga mat: Räknas pasta, nudlar och köttbullar?
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar egentligen kvar på konak men letar annat jobb som reseledare eller liknande
Vad har du på dig just nu: Kjol, linne och en tjocktröja
Har du någon fobi: Ormar
Hade du en bra kväll igår: Gjorde inge särskilt
Vilket är ditt senaste inköp: Chips och cigg hah
Din favoritdryck på morgonen: Färsk pressad apelsinjuice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Provition och dricks
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, jag sover inte i säng utan i en soffa
Vad hade du sönder senast: Ett kaffe fat på konak
Vem snackade du med senast: Irl: Fannie på msn: Johan
Varm favoritdricka: Cola
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola funkar alltid
Alkoholhaltig favoritdricka: Måste man svara så svarar jag bacardi breezer pineapple
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vad räkas till riktigt dumt?
Saknar du någon just nu: Mina vänner, djur och Guddan där hemma
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Var dryg ett längre tag, eller stå som inkastare på en restaurang eller affär 
Intressen: Hmmm?? Ha kul
Senaste person du kramade: Fannie
Senaste person du ringde: Kay
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Öl
Vill du ha barn: I framtiden, ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, fyfan blir bara deppig av att bli gammal 
Har du rakat dina ben någon gång: Japp, senast imorse
Är du sugen på något nu: Cola
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe.
Använder du hudkräm: Nej
Attraheras du av män med skägg: Nej
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv, resultatet blir mums!
Brukar du baka: Jag älskar att baka men gör de inte så ofta för man bara äter upp allt
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Om ja får jobbet som jag sökt så blir mitt liv fulländat för tillfället
Vilken låt lyssnade du senast på: Lyssnar just nu på Perssons Pack - Han var min bästa vän
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja i soffan sover vi alltid 2
Vad tycker du är äckligt: Finns mycke som är äckligt, men de är en speciell person som äcklar mej så otroligt mycke
Har du pengar på mobilen: Ja på svenska mobilen men inte turkiska










Det är över nu

Så då var de över, jobbintervjun gick faktiskt rätt så bra. De var en svensk kille och två finska tjejer. Om ni nu undrar va de var för jobb jag sökte så är de ett jobb på nazar som är en resebyrå för skandinaviska människor. Dom skulle rekomendera mej till chefen sen får vi se vad som händer, har även en fot inne på detur som ni kanske vet vad de är, de är oxå ett resebolag. Så jag håller verkligen tummarna nu för att jag får någon av dom två jobben! Eftersom jag har vilja gå utbildning för att bli reseledare så vore de ju jätte fint att komma in inom jobbet redan nu, men man ska inte hoppas för mycket. Jag och Fannie träffa en trevlig prick från nya zeeland nere vid harbor som hade världens skönaste accent. Kul att prata lite engelska för en gångs skull.






Intervju

Längesen jag uppdaterade nu, jag vet! Men de har varit lite att stå i här borta. Jag jobbar inget om dagarna men de är fortfarande saker som jag ska ta itu med :) Om 3 timmar ska jag på arbetsintervju, de ni :) Berättar mer om det sen. Om det inte skulle gå vägen så ska jag provjobba på ett annat jobb imorgon, så jobb finns de verkligen gott om här nere, alla skriker efter en och vill att man ska jobba på deras restaurang eller butik. Stor skillnad motför i Sverige om man säjer så. Men nu ska jag bara vänta på Kay galaj så vi kan gå och skriva ut mina meriter och cv, shit jag börjar bli lite nervös nu :S Svårt att hitta nå passande kläder till en intervju oxå då man inte tänkte på att ta med sej nå sånna kläder hit hemma, men jag får ta det jag har. Det är strålande solsken ute så de hade varit fint med en dag på beachen, men jag har annat att tänka på just nu. Hare gött, hej!

Det jag tar som en vardag här nere, sucktar ni efter där hemma, mohaha känns bra ;)















Fyfan

Fyfan vilken dryg dag på jobbet, jag vill byta! Jag och Fannie har varit ute och gått en kväll nu, "vi skulle dela ut fliers stavning?" men de blev inte så mycke för de var inga turister. Så de blev att vi käka, tog en fika, fick gratis öl, cigg, chips, dricka och en massa smått och gott, även lite te :) De var riktigt trevligt. Vi ska försöka fixa nytt jobb som reseledare eller nånting, har fått mycke jobb erbjudande på restaurangen och sånt men vill helst inte jobba inom sånt känner jag. 
Jag saknar mina älskade vänner och djur där hemma :/ Även min käraste bil Guddan <3 Jobbigt att tänka tillbaka på livet man har där hemma, även om man inte tar vara på det då man är hemma så är de guld värt här nere. Så man gör bäst i att inte tänka på de så mycket, blir bara jobbigt då. 
Jag måste ju säja ett STORT GRATTIS till min busgrabb där hemma som fyller 19 år idag, grattis grattis Emma Södergårds min egna granne och blöjkompis! 19 år, du blir gammal och grå du oxå haha :) Men mej kommer du aldrig ikapp i ålder mohaha :)











Bra och dåligt

Dom bra nyheterna, jag har köpt en telefon här nere för 40 lira, en gammal lg skit mobil som inte har särskilt många funktioner, men färgdisplay iaf :) Så nu fungerar mitt turknr igen.
Dom dåliga nyheterna, jag vill byta jobb, haha, jag orkar inte med turkiska beställningar dag ut och dag in, snacka engelska för fan! Och en jävla massa skitsnack vart man än vänder sej, ska de verkligen vara så?
Aja mina fötter värker och nu ska jag nog kolla på twilight eller nå kul. Har även införskaffa vattenpipa idag, eller rättare sagt Kay har köpt en :)








Skönt

Ahh va skönt! Sluta tidigt idag. Vi fick en beställning på 22 gäster vid 20-21 tiden och antagligen så skulle man få stanna till 1-2 tiden om man skulle jobba ikväll. Men jag börjar ju 9 imorgon så då fick jag gå hem, tack! De behövdes verkligen, jag är så grymt trött och seg efter gårdagen. Nu ska jag lyssnar på SVENSK musik och ta de lungt ett tag, sen blir de nog en dusch och tvätta lite strumpor.








Klart man går före i kön

Har inte skrivit på länge nu, har inte haft ork och tid, mycket jobb vetni. Igår blev de iaf en utekväll för oss svenskar. Börja på en restaurang som de är några trevliga turkar som kan svenska, sen gick vi vidare mot de där stället under tatueraren, drog även några öl där och rökte vattenpipa. Sen bar de av mot doors där vi träffa Musse (min bar kollega), och till sist så hamna vi på ett vip ställe som heter sky, den häftigaste klubben jag sett. Vi var flera våningar upp på taket av redtower tror ja de var, man såg hela Alanya kändes de som. Super! Sen är man ju vipare så man kommer in oxå mohaha, jag går före i kön ^^ Inte för att de inte fanns nån kö för de stället var nog bara för högt uppsatta människor. Näe men de var våran högsta chefens unge som fixa in oss. Idag är man lite halvseg om man säjer så, försöker få upp Fannie men hon vill ju bara sova den jäkeln, ska ju gå om en halvtimme om inte mindre! Aja de kommer bli en jobbig dag på jobbet känner ja :S Bilder kommer in senare så jag lagt över dom på datan. HUJ!









Slitsam dag

Börja 9 i morse kom hem nu, shit vilken slitsam dag. Även om vi var på stranden i nån timme har den här dagen varit skit jobbig! Men men nu ska vi inte klaga, ni som försökt nå mej på min turkmobil kan jag meddela att den inte funkar längre, om ni vill nå mej, ring eller skriv på de svenska nr. Även om ja inte kan svara haha. Men ska försöka fixa en skit mobil som jag kan ha.








Snälla

Vaken sen en timme och lite mer tillbaka, redo att gå till jobbet, har hört Fannies väckarklocka minst 15 gånger nu, men hon vaknar tydligen inte till den fast hon ligger i rummet brevid med stängd dörr så vakna jag efter första signalen, typiskt! Fick nyss veta att vi kan tvätta våra jobbarkläder på jobbet, kul liv att man inte visst de innan! Idag ska vi fixa min sony ericsson så att den blir en turkmobil, För min samsung var ju låst så de funka ju inte så bra, annars kommer min mobil stängas av idag, så jag ber till gudarna att folket på turkcell fattar engelska! Igår blev de en kväll med fotboll på vikingen med alla 4 svenskar, Blir inte så ofta att vi alla kan gå ut eftersom vi slutar olika tider. Fannie ska byta så hon kommer inte jobba i baren mer, hon ska börja servera. Så kommer Cherry hoppa in i baren, jag som ville ha kvar Fannie där så man hade nån att prata svenska med. Men så kommer de inte bli, typiskt! Aja nu ska jag väcka Fannie så vi kan dra snart. Hörs!








Utgång

Igår blev de utgång för hela slanten, eller ja nästan hela dricksen som vi fick för gårdagen iaf :) De var jag Kay och 3 till turkar från jobbet. Var faktiskt riktigt trevligt! Vi fick sluta vid nio tiden på jobbet igår så då passa vi på att ta någon öl. Vi börja på en pub i hamnen och drog sen vidare mot Robin Hood, svängde våra lurviga sen besluta vi att gå hem, vissa skulle ju upp tidigt idag. Enda dagen man inte har kameran med till jobbet så blir de utgång. TYPISKT! Idag är de fint väder än så länge, men man vet aldrig vad man har att vänta sej till kvällen. Vädergudarna här nere verkar ha svårt att bestämma sej vilket väder dom vill ha. Näe nu ska jag fixa till mej lite och sen dra till jobbet. Vi hörs!








Slitsam dag/kväll

Kom hem nu, shit vilken slitsam dag! Men de har varit mycke folk idag faktiskt :) 35 maträtter tror jag de gick ut och en massa alkohol och dricka.. pengar! Har även fått nya skor idag. Mitt huvud värker, jag är hungrig, jag är trött, jag har ont i fötterna orka! Kay ska göra popcorn till mej snart sen ska vi sova. Jag längtar redan!








Mimikry - Bläck

Jag bara ÄLSKAR den här låten! Love it, love it, love it! Mimikry är kärlek!

Jag skriver ner mitt liv i bläck
Jag skriver ner allt som jag sett
Jag tänker tala om för er en sista gång
Det här är allt ni får jag gräver där jag står
Gräver mer, faller ner, reser mig och går

Jag skriver ner ditt namn i bläck
Det rinner ut det blir en fläck
Får vara som det är, nån mening med det där
På lappen som ni ser finns inte något mer
Räcker så, dags att gå, lappen är till er

Ni ska få veta vad jag säger, vad jag gör
Ni ska få veta hur jag lever när jag dör
Ni ska få veta vad jag ville, det som verkar
Vara det bästa för mig det är med dig

Ett litet brev skrivet i bläck
En liten obetydlig fläck
Är kanske allt ni ser men där står mycket mer
För fläcken är mitt liv, min kropp ett tidsfördriv
Vår metod är jord till jord, inget alternativ

Ni ska få veta vad jag säger...

Tycker du min lapp är tom
Så ser du ingenting
Tycker du mitt liv är tomt är du blind
Ser du bara fläcken
Eller ser du något mer
Önskar dig att se det jag ser

Ni ska få veta vad jag säger...









AIK match

Då var en veckas "tidigt" jobb gjord, imorgon börjar jag 13.00. Har precis varit till viking, jag och Kay tänkte kolla på AIK premiär match men dom kunde inte få in just den kanalen, så typiskt! Vi hade sverigetröjor på oss dagen till ära. Men men dom vann iaf med 1-0 :) Han har dragit tillbaka till jobbet och jag sitter här själv för en gångs skull, ska nog packa ihop mina saker lite bättre och slänga ihop några skivor musik som man kan lyssnar på, inte bara turkisk musik, är less på de nu.








En kort dag blev en Lååång dag

Ja de blev ju en lång dag, inte förrän nu kom vi hem. Fast vi slutar klockan 1 så måsta vi stanna kvar till nu för att kockarna som är i köket kan inte göra mat, så Kay måste visa hur man gör. Gästerna kom inte förrän klockan 7, halv åtta. Kul, men vi har varit till våran vän och till en tatuerare så de har funka iaf! Har fått skriva lite priser på menyer idag så jag har blåsor på fingrarna, har så ont! Imorgon börjar vi allihop klockan 9 för då är de marknad, då är de mycke turister ute. Fick en 20a av Alex idag, wei min första drickslön, inte så mycke men de har ju inte varit nå folk nästan så. Nu ska vi kolla på en dykarfilm eller vad man ska säja :) Hörs

Läcker bild va? tog den igår på stranden










Första glassen

Hemma! Idag sluta jag och Kay lagom tidigt så vi hann med den första glassen, kolla runt lite, Kay tog sin första nybryggda öl på Redtower och sen gick vi och snacka med någon jätte trevlig kille som faktiskt kunde prata svenska om dykarcertefikat "stavning?" Både jag och Kay är supertaggad på att göra de, vore verkligen kul så de ska vi nog hinna med ^^ Men nu ska vi kolla på en film som vi fick av dykarkillen, hörs!