Ja säjer då de...

Guitar hero kväll igår, riktigt trevligt att rocka loss lite med sång och gitarr :) Sen blev de även en film, jag och Ellna är så jävla cool för vi har köpt oss en fiol mohaha :)
Var väll tänkt idag att ja skulle måla lite staket men ja har inte lust med de känner ja, så jag ska nog kolla på nån serie nu till ja ska umgås med Ellna ännu en kväll, dock blir de film för hela slanten för både hon och jag ska upp och jobba tidigt imorgon så de får inte bli nån sen kväll så man är död på jobbet!
Var iväg och träffa Ankan88Girl en sväng vid stolen, hon skulle egentligen ha fixat klart sin bil idag som vissa "lovade" att hjälpa henne, men självklart  så håller den där jäveln aldrig va han lovar, blir så grymt irriterad på den där grabben!
Jag säjer bara som dubbel E skulle ha sagt:

"Klipp håret och skaffa dej ett jobb!"








Guddan skiner!

Igår bestämde jag och Ellna att vi skulle dra en sväng till Blånäs idag, sagt och gjort! Jag framkalla lite kort som ja fick gratis då ja fick min kamera och sen hitta ja en jätte snygg jacka som ja köpte, man måste ju passa på då de är 40% :P Hör och häpna, Stina Englund har köpt en gul jacka !? Aja jag är nöjd iaf :) Valde mellan en röd, turkos, vit och gul.
Nu efter typ 3½ timme är jag klar med att städa, dammsuga, putsa fönstrerna, göra rent med trasa och tvätta Guddan! Shiit de tog de, sen var ju inte vädergudarna på min sida heller, typiskt!
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, päronen är borta, dom skulle kolla på Team Hanna nånstans, brosan är i Tyskland, så nu är de fritt från fanskap här hemma :P Sen imgorgon drar päronen till Lofsdalen, en hel helg ensam hemma. Hallelulja!









Hard work

Jaha då var de dags för jobb igen, skönt att de rullar in lite pengar men är inte särskilt taggad just nu, men brukar gå bra bara man kommer dit :) Men men måste åka nu så jag hinner i tid, hörs!

Idag ska ja ha mina jobbarkläder som ja hade på Astral, coolt va? haha ;P








Ditt Mähä!

Vaknade upp i morse av att jag fick meddelande av en väldigt irriterande människa, han är ett riktigt mähä! Blä på dej! Sen kunde ja inte somna om, så jag börja kolla på ett avsnitt av Paris Hiltons new bff, jag vet jag är patetisk som kollar på sånt men tycker faktiskt de är skit kul för hela grejen är ju helt mongo. Aja nog om det, igår städa vi upp efter helgens rabalder på hembygdsgården, gick ganska effektivt faktiskt! Sedan begav jag och Anneli till grillnatta en sväng, var väll lite halvtråkigt mycke folk men inte många man kände. Sen gick vi och muttra och var lite halvsur för att de var så fint väder nu medans de regna hela persmässan, typiskt! Aja köpte thaimat, å fyfaaan va gott de var! "DAGANS" som dom så fint hade stavat de köpte jag, wokade nudlar med biff, mumma! Där måste man äta fler gånger, så är de bara! Sen drog vi och hämta upp 3 mähän, viste inte vart vi skulle bege oss så jag kom med den briljanta ideen att vi skulle åka till trolldalen en sväng, sagt och gjort! Anneli och jag uppskatta den fina miljön medans dom andra mähäna stog vid bilen och ville därifrån, alltid lika roligt att ha dom med *not!* Åkte till långnäs en sväng oxå, rökte vattenpipa, eller snarare jag och Anneli rökte, dom andra klaga på att de var kallt och att vi skulle åka *somvanligt*. Tog ju sin lilla tid att få fjutt på kolet, men när vi väl kom igång så gick de skinka!
Men nu när  man vaknade upp dagen efter kände både jag och Anneli, faan va ja har ont i halsen! Måste ha varit från vattenpipan och all blost igår, typiskt!
Men nu har ja faktiskt lust att umgås med mina kära busgrabbar Emma & Elina, så får hoppas dom är taggad på en vårrulle och en prulle ;) *internskämt* Men de verka bli bestämt att vi ska till Öbergskojan <3 fan fina grejer äntligen vi tre igen, jag har saknat oss!











Persmässan, en flopp?

Jaha då var persmäss helgen över, den här helgen har jag insett att jag verkligen är gammal! De var liksom 12-17 åringar där bara helt redlöst fulla! Men de var ju en själv för några år sen men iaf! Sorligt att man börjar bli så gammal :( Regna båda dagarna, typiskt! Umgicks med Anneli och Power dag 1 och Ellna dag två. De funka väll men kunde ha haft roligare, typ de roligaste som hände var väll att Ellna blev nerplöjd på dansgolvet haha :P
Idag har ja träffa Anneli, Orson och Boopen å käka på Pelles sen hem till Anneli en sväng. Sen träffa ja Ellna igen och vi drog till stolen snacka lite och sen hem till mej för att lira guitar hero :P Åhh visst ja, var ju på Volasdan idag oxå.










Underkänd

Jaha då var de dags för persmässa då, tänk om man inte är nå taggad, pga de här jävla skitvädret. Regnar och är helt vitt på himlen. Har iaf varit väg med Ankans bil till besiktningen, den gick inte igenom men de va bara 3 saker hon måsta fixa, så de lär väll gå ganska fort :P Sen kan man börna med den genom byn istället för Guddan :) Nu ska mor komma hem snart så jag får färga mitt hår, äntligen!










Hemma igen

Hade en så bra dröm inatt, men självklart då bästa delen kommer så ringer väckarklockan.. TYPISKT! Aja de var bara att ta tjuren vid hornen och gå upp. Jobbardagen gick väll bra, men hade kunnat varit bättre om man säjer så. Efter jobbet så drog jag Ankan och en tomte till Öje för att kolla in lite fräscha bilar, vissa fina fanns de ju :) Sen satte vi oss på Pelles, Ankan åt och vi titta på crusing. Herman har kommit hem igen och allt är som de ska. Nu väntar jag bara på fint väder tills imorgon då de är persmässan!!!










En fin dag med negativ invärkan

Idag har de varit riktigt fint väder! Dock blev de sämre på kvällssidan, har iaf träffa Anneli vid stolen, låg där och sola lite smått. Sen tänkte jag och Anneli ut och gå med mormor, så vi drog till Gyllengården för att hämta henne, men när vi kom dit så mådde mormor inget bra, de gick inte att få kontakt med henne, så de blev inget av. Senare när mamma kom hem så fråga hon om ja ville följa med till mormor för de gick inte att få kontakt med henne. Vi trodde att hon inte hade länge kvar att leva. Så vi åkte dit och satt hos henne, i början va hon helt borta, men sen vakna hon till som tur var och var jätte pigg! Hon kalla mej för Joakim Anka och mamma för skitstövel :) Hon har sina stunder ibland hehe :) Men skönt att hon är bättre nu iaf, kom en och annan tår när man satt där inne hos henne att se henne sådär :/
Sen är lilla Herman borta igen, så jag och mamma åkte för att leta i Timsbo där vi hitta han sist han var borta. De är nå sthlmare som har stuga där som hade sett honom igår men inte idag. Dom hade hittat en massa vitt hår på deras tomt och längs vägen men såg inte ut att vara Hermans. Vi kom hem tomhänt igen, ingen Herman dök upp :( Får se om ja hinner åka ut imorgon och leta honom. Jag ska ju nämligen jobba på dv imorgon sen blir de crusing på kvällen. Fullspeckat schema 4 dagar framöver nu då de är persmässa och volasdan (stavning?) i helgen. Men nu blir de läggdags så jag pallar trycket, hörs!










Lammkött, mumma!

Ikväll tog vi över stan! från renbron till schenströmsplan!
Haha jag och Anneli bestämde att vi skulle bränna till Bollnäs och ut å gå med hundarna där, sagt och gjort! Gick en sväng me dom små krakarna så dom skulle bli nöjd. Hitta även pök denna kväll, lammkött mmmmm! ;) Haha lekte polis och tjuv med dom, men vi var för det mesta tjuven eftersom dom verka inte veta vart gasen satt :P Men dom stoppa oss på långnäs iaf, sen va de en krake som skulle jävlas och öppnade bakdörren och ut hoppa Bonita för kung och fosterland, hon var glad för hon hitta pök :P Sen va de väll en av krakarna som absolut skulle åka med i Guddan (kan ju förstå honom i och för sej, en sketen gammal volvo kan ju inte vara roligt att åka i, sen är de ju lite mer fart i Guddan ;P) Sen skulle han tydligen köra en sväng med, så ja lät väll han köra lite, fast han bara var 17½ år, ILLA! Utköpare ville dom att man skulle vara till persmässan oxå, men neka då han bara erbjöd 50 spänn extra, jävla jude! Sen blev de hemfärd, och se där.. här sitter ja nu!










Blää

Jävla trökväder när de ska regna hela tiden! Gaah jag vill sola bada och ha de kul, inte sitta inne och mögla. Var till stolen en sväng med Ankan sen drog ja till vallen och hälsa på boopen, prata lite om Turkiet, åhh vad ja längtar till värmen! Vi kommer ha såå kul!










Turkiet here i come!

Jag glömde ju nämna att ja bokat resa till Turkiet idag :) I 3 veckor ska ja vara borta, satan va skönt att komma bort från den här skitbyn igen! Ellna och Sandra hänger på :P Vi åker med samma flyg ner så de blir ju skinkus att åka till Arlanda tillsammans! Dom bor på hotell och jag ska bo hos min kära vän Kerem :) Åhh längtar till den 12e augusti! men den här gången ska ingen stoppa mej från att have the time of my life ;)

Om ni undrar varför ja inte lägger upp nå bilder är de för att den här cp datan är så äcklig att ja håller på att kastar den i golvet då den laggar sönder heeela tiden.. gaah sånt gör mej helt galen, sega datorer, död åt er!











Turkiet here i come!

Jag glömde ju nämna att ja bokat resa till Turkiet idag :) I 3 veckor ska ja vara borta, satan va skönt att komma bort från den här skitbyn igen! Ellna och Sandra hänger på :P Vi åker med samma flyg ner så de blir ju skinkus att åka till Arlanda tillsammans! Dom bor på hotell och jag ska bo hos min kära vän Kerem :) Åhh längtar till den 12e augusti! men den här gången ska ingen stoppa mej från att have the time of my life ;)

Om ni undrar varför ja inte lägger upp nå bilder är de för att den här cp datan är så äcklig att ja håller på att kastar den i golvet då den laggar sönder heeela tiden.. gaah sånt gör mej helt galen, sega datorer, död åt er!











EMO

Oj oj, lääänge sen ja uppdatera nu, sorry men de har varit rätt så mycke och sen har ja inte haft ork.
Aja jag har iaf hunnit med att sova i Annelis vall med Power och Patrik som kom ända hit från Borlänge, drog en liten fylla där och hade de riktigt trevligt! Blev även nattbad och fick besök av Ellna, Johan, Putte och Erik. Trevligt!
Igår lekte jag och Anneli emos i Blånäs, de var riktigt kul, folk blev upprörda när dom såg oss och glodde lite extra. Satt i Bolle ett tag men en liten tönt klaga på att de var kallt så var tvungen att åka hem, hundarna var oxå med dit.
Blev jag uppringd av resursen imorse och fråga om ja kunde jobba till 4 på dagverksamheten, självklart ställde jag upp, de var faktiskt kul att jobba där :) Sen nu kom ja precis hem från städning på hembygdsgården, man får nämligen gratis inträde på persmässan då ^^ Här är man en judas haha :P











Jobba i Australien?

Så då var jobbardagarna över, får väll se om de kommer fler framöver. Idag gick de jäkligt segt, vi var liksom 4 pers som jobba, är de verkligen nödvändigt på 6 pensionärer? Hmm. Åkte till Anneli en sväng efter jobbet, men ja va helt slutkörd så råka somna på soffan hos henne, så då antog ja att de var bäst att åka hemmpt. Träffa Ellna en sväng såhär på kvällssidan, vi snacka om att kanske söka jobb i Australien, de vore ju en jäkla upplevelse! Iaf att få åka med en kompis! Drog till Timsjön och kolla läget en sväng oxå. Aja nu ska ja kolla på serier, har missa en massa avsnitt av alla serier jag följer när ja varit borta. hörs!











Jobba

Fint väder idag, har suttit vid stolen med Anneli typ hela dagen, skönt skönt. Dom ringde från resursen i morse så jag ska iväg till gyllengården och jobba ikväll och imorgon :) Kul med lite jobb, men lite jobbigt då man inte vet nå vilka pensionärerna är och personalen, men så är det :) Näe nu ska jag äta sen dra iväg, hörs!








Jag vill lära mej att läsa dej

Jag hör inte hemma här.. jag vet inte varför men ja känner att de här är absolut inte stället mitt liv ska utspela sej på. Jag vet, jag tänker alldeles för mycke på mitt liv just nu, vad som ska hända här näst och om ja någonsin kommer kunna ta mej härifrån? 
Som Tobbe sa, han är alltså ett medium, kan prata med andar och läsa ens tankar och framtid (för dom som tror på sånt, det gör jag iaf!) Han har sagt allting rätt om min morfar som har varit död i ungefär 30 år, hur han dog, hur han var som person, namn och en massa annat, så jag tror honom på honom. I lördags sa han att jag inte trivs eller är lycklig med tillvaron, jag känner att jag inte hör hemma här i Sverige, att jag längtar tillbaka till Turkiet av kärlek. Det han säjer stämmer in precis, visst i början trode jag han var ett freak, men när han säjer allt rätt utan att veta riktigt vem jag är, de säjer mej en heldel. Jag vill prata mer med han, lära mej hur jag ska göra för att få dom egenskaperna, jag vill lära mej att läsa andras tankar och framtid, kunna prata med dom döda med mera, sånt intresserar mej så grymt mycket!








Jag har ridit!

Igår blev de en tur till Bollnäs igen efter att man varit hemma och fira pappa som fyllde år, käka smörgåstårta och marängtårta, funka väll.
Första gången sen ja kom hem från Turkiet som vi åkte till dårhuset, var lite annorlunda motför då man var där sist, dom hade förstört en massa somvanligt. Åkte en sväng till Bolle, sen drog vi väll mest runt i Bollnäs. Men de var en helt ok kväll iaf :P Skrämma skiten ur folk är ju kul, mohahah :P

Jag har faktiskt ridit idag! Jaf på Divan och Anneli på en nordsvensk, kommer inte ihåg va den hette, men de var ett tag sen man satt på hästryggen om man säjer så, men kul va de iaf, även om vi bara skritta hela vägen för ja våga inte trava haha :P Men nästa gång så! Om de nu blir nån nästa gång vill säja.

Snart ska vi väll till Bollnäs igen, hade tänkt att nattbada ikväll mohaha.










Stor Stan Bollnäs

Nu ska vi ner på stor stan och kolla läget, finare väder idag, fan va skönt! Jag som hade tänkt ha vita shorts ikväll, då blir de skinka vetni :P Bara de inte blir för burrigt nu då!!
Aja nu drar vi, hare gött så ses vi på tranan ikväll!










Spendera helgen i Blånäs

Varit till Bollnäs en sväng nu och ska åka dit nu igen :P Jag och Ankan ska spendera helgen i Blånäs nämligen, om nån är sugen att umgås är de bara att höra av sej ;P Tranan imorgon ffs, de va ju ett tag sen hah :P










Husvagnen såld!

Jaha ingen husvagnssemester för grabbarna i sommar, för nu har husvagnen precis blivit såld, tråkigt :/ Men så är de, nu blir de en dusch för jag och mum ska till Bollnäs en sväng, hörs!








Björnjakt

Igår kväll så  var jag och Johan ut på björnjakt, såg dock ingen björn, men en grävling, 150 grodor, ekorre och några harar, blev några djur iaf. Sen åkte vi till ett spökhus som låg mitt ute i skogen, omöjligt att hitta haha :P Mesjohan balla ur och ville inte gå in, men ja lyckas tvinga med honom till slut, skrev gästbok en snabbis sen var han snabb att komma ut igen. Åkte flera timmar i regnvädret, slutligen åkte vi till hans stuga i Nybo och sen drog vi hemåt. Alla dessa grodor som satt på vägarna så måsta självklart Johan åka slalom för att köra på dom hha så taskig, eller så tog han upp dom och satte dom på fönstret sen satte på vindrutetorkaren, rolig den grabben :)









Back to Turkey :P

Har varit ute och gått en sväng runt timsjön idag, skönt med lite frisk luft. Åkte även upp till vallen och var social med Ellna, jag har typ bestämt mej nu att jag åker tillbaka till Turkiet om ungefär en månad och ska bo hos Kerem :) Hade tänkt stanna en månad iaf :P Längtar sååå mycke :P Jag saknar värmen och mina kära vänner!










Stinas Bekännelse

Ok... jag har en liten bekännelse, dom flesta vet nog redan om de men inte alla skulle jag tro.
Vissa kanske undrar varför dom har sett Guddan glida på byn, vid stolen eller stå hemma på våran gård? Jo de är nämligen så att jag har kommit hem från Turkiet..
Jag har varit hemma sen i fredags, så jag var ju faktiskt på Björn Rosenström i lördags med Ankan88Girl, efter konserten så rocka vi loss på pensionärsdansgolvet, riktigt kul! Enligt en kille var ju jag snyggast på dansgolvet så jag fick en Björn Rosenström tröja av han, fatta vad glad jag blev :) Fick även ta de sista kortet med Björn för kvällen, känner mej lite småstolt ^^ Även om han blunda :/ Men sånt är livet.

Idag har familjen Englund varit till Järvzoo, fråga mej inte men dom fick nå ryck och ville åka dit, kul att göra nått annorlunda även om de mest var barnfamiljer och vi där hah :P Bilder kommer säkert senare. Sen har jag och Ankan varit till Blånäs nu en sväng och träffa en viss M.

Aja nu har ja gjort min bekännelse, även om ja ABSOLUT inte vill vara kvar här så måste jag antar jag, jag skulle göra allt för att komma tillbaka till Turkiet, jag har märkt under den här resan att jag passar helt enkelt inte i Sverige länge, vuxit ifrån kanske? Eller hur man ska säja haha.

Sen hade ju jag tänkt ut och gå nu men då spöregnar de såklart.. typiskt!

Jag och Björn Rosenström, slå de ni! 3dje året i rad!











Jag vill byta land och vara hon som försvann

Bläää jag vill inte! Jag vill tillbaka!
Känns som jag är klar med det här landet för längesen och vill göra nånting nytt, upptäcka nya saker. Men nu sitter man här, inget att göra bara samma gamla vanliga tråkiga dagar. Kan någon vara så snäll och ta mej LÅÅÅNGT härifrån? Snälla?

Om jag kunde vrida tillbaka tiden, om jag kunde finna en väg, så skulle jag säja alla saker jag inte sa... min vän.












Know u love me

Hej hej saknat mej?
Nu sitter man och sveper vin i stora laster, har käkat grillat innan, asgott! Nu gör vi oss redo för en jävligt kul utekväll, tänker dock inte säja vart jag ska för då kommer väll alla småfjortisar att komma dit och vilja ha min autograf, jag är ju liksom kändis ;P Bilder kan komma upp i morgon beror på hur jag känner för de.

men nu ska ja supa vidare, know u love me xoxo Stina Englund

Jag vet jag är så jävla snygg på bilden, men alla killar kan ju drömma vidare ;P



  






Bitch?

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?
Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[ ] Skrikit fula ord till en lärare?
[ ] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[x] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[ ] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[ ] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x) Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 5

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full?
[ ] Skrikit åt en ungdom?
[ ] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[ ] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[x] Ljugit för en kompis?
[ ] Ljugit för mamma?
[ ] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[ ] Vart stolt över dig själv?
[x] Haft samlag?
[ ] Slagit någon?
[x] Sökt uppmärksamhet?
[x] Gjort något olagligt?
[ ] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[ ] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 8

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[ ] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du vad sex var?
[x] Pussat någon?
[ ] Krossat fönster i skolan?
[x] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[ ] Sagt något fult ord till läraren?
[ ] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 5

Övrigt:
[ ] Du är tjatig i skolan?
[x] Du är stolt över dig själv?
[x] Du gillar att vara på fester?
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[x] Du ska dricka denna helg?
[ ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[ ] Du ska skolka denna veckan?
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[ ] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 4

allt totalt: 27

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer schysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch






Typiskt!

Typiskt jag som precis skulle ut och sola sa ar alla solstolar upptagna, min jakla otur... Aja far sola nan annan dag. Mannen drog precis till jobbet, han sa att han sluta tidigt ikvall, men de kan man ine lita pa för han ar kass att halla tider. Om han sajer en tid kan man förvanta sej att han kommer 3-4 timmar senare, varje gang! Men ska vall kanske in till Side och shoppa, jag hoppas pa de iaf eftersom de enda jag köpt har ar ett par skor pa tre manader!








Uhhh svettigt!

Har precis varit ut och gått en runda. Är faktiskt första gången jag går här själv. Alla tjatar om att de är så farligt att gå själv och vara tjej, men hallå? Man håller sej väll på dom stora vägarna där det är folk hela tiden. Aja de va ganska skönt men äckligt svettigt. Jag var genomblöt av svett när ja kom hem igen, hela baksidan av tröjan var blöt hah, så svettig har jag aldrig blivit när jag varit ute och gått i Sverige, men de är ju lite skillnad med luftfuktighet och temperatur oxå. Men nu ska ja kolla på en film, hörs väll imorgon igen, mannen har sin sista pick-up klockan 4.30 inatt så han lär man inte se skymten av på ett tag.










Haha jag är störd

Blää jag har så tråkigt just nu så jag bara uppdaterar min blogg hela tiden haha... Och nu när ja kan lägga upp bilder är de ännu roligare.

Ser ja inte farlig ut på bilden? ^^











Herman is back!

Jag berätta nog inte att en av mina katter har varit borta i en vecka. Jag var orolig och trode att lilla Herman hade blivit påkörd eller uppäten men de va en tant i Timsbo som hade sett en vit katt där. Och eftersom hennes man körde på Nemo förra sommaren så antog hon att de kanske var en av våra katter. Så päronen åkte dit och ropade på honom och han hade kommit direkt. Så nu är han hemma igen, känns bra att han inte är död! Jag vill inte att nån ska förvinna då jag är borta.
Det säjs att djur hittar alltid vägen hem om dom springer bort, men Herman verkar inte ha fattat de där :) Han sprang bort en gång förut oxå och vart borta ett tag, den lilla jäkeln skrämmer ju mej :P










I will miss u my friend

Jag vill ge ett stort grattis till Akins pappa Bülent som efter en månad och 13 dagar lyckades få fram lösenordet till det trådlösa natvärket så att jag kan använa min data igen. Men nu äa jag ovan vid att skriva på ett svenskt tangentbord så de kanske blir lite stavfel, ska dubbelkolla när ja skrivit klart.

Igår träffa jag Kerem en sväng på kvällen, vi köpte 2 freezer var och drog till stranden för att bara njuta. Vi prata om allt och ingenting, sjöng lite och hade det trevligt. Tills jag berätta hur jag verkligen kände, nu vill han inte träffa mej igen för de blev för jobbigt för honom, jag verkar vara expert på att göra bort mej, men jag vill vara ärlig och inte ljuga för honom. Du är min bästa vän här i Turkiet så det känns jätte jobbigt att de måsta sluta såhär :(

I will miss u my friend.