I natt i natt är de du, är de jag?

Då har precis matchen mellan Edsbyn - Västerås slutat och de är så pinsamt. Jag bestämde mej för att stanna hemma för att baka lussekatter istället för att gå på bandy för jag misstänkte att dom skulle förlora med tanke på jätte förlusten mot SAIK. Men när jag såg att byn ledde med 4-0 efter en kvart kände jag mej säker på en vinst nästan och blev lite sur på mej själv för att inte tro på byn. Men efter pausen bara storma de in mål från VSK och matcen slutade oavgjort 6-6. DET ÄR ILLA BYN! Visa vad ni gör för ni är ju för fan svenska mästare 4 år i rad, visa vilka som man kan åka skidskor för fan. Jag och mamma håller på att bakar lussekatter, dom kommer bli jätte goda. Ska iväg och rulla dom nu. så hörs sen.

Ingenting som vi gör i tabu inget stoppar oss nu.

image37

Im by your side

Idag åkte byn på storstryk mot Sandviken hemma i arenan. Det slutade 5 - 11 en väldigt stark seger för Sandviken. Kan inte komentera byns spel men jag antar att det var helt värdelöst. Men man får väll bara säja grattis SAIK och hoppas att byn kan resa sej igen från en sånhär förlust.
Var på stan med Dilan idag och shoppade och drog en fika. Jag fick äntligen mitt arbetsintyg som jag har väntat på i ett halvår nu :) Så nu är de dags att skriva in sej på arbetsförmedlingen oxå, usch snart blir de jobb istället för skola. Men ganska skönt de ändå slippa den här skiten som man sitter fast i.
Imorgon blir de Stockholm för hela slanten, måste gå upp kl 5 för bussen går 06.50 från skolan. Vi ska iväg på Secco mässa eller va de hette, där de informerar om högskolor och olika program. De kära byborna ska dit oxå så jag hade tänkt gå med Ellna hela dagen på mässan. Men det lockar mer vad jag ska göra efter den där mässan. Ska stanna kvar i Sthlm med Alle och sen får vi se vad han och jag hittar på, ska sova hos han tills på lördag iaf. Men nått kul ska vi väll hitta på iaf ^^

Im a thousand miles away but tonight u look so pretty

image35

I wan't u all tattood i wan't u bad

Idag gjorde jag äntligen min tatueringe! Blev jätte nöjd med den! Det blev tribaler med två liljor till slut över ryggen som jag ville ha. Jag och Elina tatuerade oss på samma dag, hon tatuerade en fjäril på samma ställe, jätte snyggt! Men jag fick ligga där och plågas först i 2 timmar. I början tyckte man de här var ju inte så farligt men sen när de gått ett tag så kände man SMÄRTA! Men nu är de klart iaf :) Elina körde upp samtifigt som jag tatuerade mej, hon blev godkänd såklart men de var ju inge annat väntat precis. Så nu är de du och jag på vägarna!

Wan't u to be bad, bad, bad, bad BAD!

image34

Are we having fun yet?

Ja då är Edsbyn Eurpacup mästare 2007 efter en match mot Dynamo Moska som slutade 7-6 efter förlägning. Så jäkla bra att Edsbyn är på skridskorna igen! Att slå Dynamo är egentligen desamma som att slå det ryska landslaget! Bandy Bandy Bandy, Studenternas här kommer vi!

This is how u remind me of who I really am.

image33

Det är värt att leva fattig en dag om man får vara kung för en dag!

Jag och Dilan åkte till Valbo köpcenter idag och hoppade lite kläder och smink :) Tänkte även ta mitt arbetsbetyg på donken men då var inte chefen där så får ringa imorgon igen. Saknar Ayia Napa med dej gumman vi hade ju the time of our life där! Vi får absolut åka utomlands någon mer gång och jag lovar att vi ska festa någon gång snart framöver! Kan prata om allt med dej och du lyssnar och förstår mej som ingen annan.
Älskar dej du betyder så mycket för mej!

Im blue dabadi dabada

image32

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mej

Ja då var denna helg över, tiden går så grymt fort! har varit med grabbarna hela helgen, igår va vi till spicy cow och åt det var gott, men orkade inte så mycket. Tände även ljus på Karin och morfars grav igår. Har så dåligt samvete över att jag inte har varit dit något under alla helgons helgen så då måste jag dit och tända på gravarna.

Idag spelade Edsbyn mot Vetlanda på bortamatch, den sändes på TVn fick jag veta efter att halva matchen hade gått. Men Edsbyn segrade iaf med 5-7. Lite för mycke insläppa mål där tycker jag definitivt, men huvudsaken att dom vinner, får jag lite extra poäng till mitt drömlag, jag ska gå in och kolla vilken plats jag ligger på nu, sist låg jag på 8onde plats av mer än 900 tävlande.

Låt hela världen se ditt vackra leende

image29

Ödet var min väg

Ja då sitter man på mammas jobb och väntar på att hon ska bli klar någon gång. Håller på att ta en massa raporter inför helgen då hon ska jobba. Sen ska vi åka och hälsa på mormor som nyss kommit hem från sjukhuset, var ett tag sen jag träffade henne nu så ska bli kul att se henne! Ikväll blir en den pirra på bandy med grabbarna mums mums vad jag är hungrig! Knorrar till ordentligt i magen just nu! Inga särskilda planer över helgen är bestämda än, blev väldigt besviken då vi inte kunde åka på Björn Rosenström i Huddik hade jätte gärna vilja se han live igen, men de får bli nån annan gåns, så är det bara!  Nu ska vi dra till mormor men vi hörs!

Jag ska följa dej genom eld och vatten, över land och hav!

image30

Vi är röda vi är blåa vi är snabba vi är hårda

Ja då har äntligen bandyn börjat igen! Men nytt för i år är att det finns inget norr eller söder grupper. Nu spelar både norr och söder mot varandra från början, känns lite ovant men de ska väll säkert gå vägen. Edsbyn inledde denna säsong med en seger på hemmaplan mot Broberg, inte särskilt svårt motstånd men en bra seger iaf! Skrapade ihop lite poäng ifrån den här matchen eftersom Edling och Hedqvist gjorde mål och jag har båda dom i mitt drömlag :)

Vi är svenska mästarna från Edsbyn!

image31

Skin skin som den sol du är

Ja då var det Halloween igen då, och de firar vi med att festa! Jag klädde ut mej till död white trash och Ellna var smurf. Hade tänkt vara smurf jag med men då hade man väll blåat ner allt i sin omgivninng så jag tänkte om. Jag och Ellna gjorde oss i ordning hemma hos mej och sedan drog vi vidare till Viksjöfors där det inte var så mycke folk, hade hoppats på fler! Stanna där i kanske två timmar innan vi drog vidare till Bollnäs närmare bestämt tranan. Var väldigt mycke folk på tranan, så mycke folk har jag aldrig sett där förr. Men de va faktiskt kul! Åkte hem med Halles kära föräldrar efter ett besök på max som satt fint i kistan. Ellna hoppade av i Alfta och toffla medans jag och Halle drog vidare mot byn. Stanna inne hos han och Patte medans jag väntade på min skjuts hem. En kul kväll som lätt kan gå i repris!

Lys lys som den stjärna du är

image28