Julafton = FAIL!

Jaha då hade man tänkt att de här skulle bli den ultimata julen, de va ju redan sprucket iaf. Hälsa på mormor imorse och sen skulle jag och Ellna åka till räkaklitt på skoter, tog oss dit gick jätte bra, fast sen på hemvägen så fastna ja med skotern i vatten och issörja som räckte upp till knäna på mej och till fotstödet å skotern, när ja skulle gå ut till Ellna på fast is så fick ja hur mycke vatten somhelst i skorna och trode jag skulle åka igenom och drunkna eller nått, usch de var hemskt. Men fick supermycke vatten i stövlarna, åkte med Ellna den sista biten hem till dom och sen hämta mamma mej där å snabbt hem, trodde nästan att ja hade förfrysit fötterna så man måsta amputera bort dom eller nå, de skulle ju ha varit totalfail! När ja kände att fötterna var varma fast ja hade minusgradit vatten i skorna då kan man ju börja bli orolig. Men allt gick bra med mej iaf. Käka julmat sen när vi kom hem, å nu har pappa och Erik varit iväg och hämta skotern, tro de eller ej men dom lyckades tydligen dra up den?! Förstår inte hur de gick till, men pappa hade iaf ramlat och badat hela sej själv utom ansiktet, de hade varit en ganska kul syn faktiskt ^^  Så nu ligger hans mobil på torkning vid mina fötter, dom är iväg och hämtar skotern på släp.
Ska väll iväg till Lena och Sigvard snart, får se om lilla bubben kommer dit oxå :)
GOD JUL PÅ ER

 





0,000 julstämmning

Puuh klar med att städat Eriks hus och linda in alla julklappar, så nu är ja redo för julafton i all ära :) Brosan kommer nämligen hem idag och mor hade inte tid att städa hans hus så man var väll snäll och gjorde de då.
Ikväll bär de av till kusinerna då deras pappa fyller år. Blää så tråkigt att åka dit sitta still och bara glo i flera timmar. Men de är väll sånt man får stå ut med antar ja. Jag kan inte fatta att det snart är jul, de har gått så jävla fort sen har ja inte känt av nån julstämmning :( Men när granen kommer in och ska kläs kanske de känns bättre sen :) Myyyycke snö har de kommit iaf, så de är ett stort + i kanten, jag hoppas på en sväng till Räkaklitt på julafton precis som förra året, vore verkligen mysigt att åka med världens bästa Boop dit :)
Får se vad pappa har att säja om det. Faan ja börjar bli hungrig och de lär ju inte bli mat på flera timmar, bara motgångar!









Bogsering, shopping m.m.

Nu har ja inte uppdatera på såhär super länge igen, känns alltid lika jobbigt att uppdatera då för de är så mycke som hänt som man inte kommer ihåg och inte orkar skriva. Aja de som har hänt va ja kan komma på är väll att jag och Ellna bogsera hennes bil från dollar i Bollnäs till knöa, inte att leka med den kylan inte! Men alla killar som sa att vi aldrig skulle klara de för vi var tjejer kan ju slänga sej i väggen! För shit va smidigt de gick även om de var isit på vägarna och snöstorm!
Sen har ja varit till Skärplinge eller vafan de hette till Axls jobb och sovit i en svinkall husvgan. Shoppade i Gävle och Valbo oxå, så nu är jag klar med julklapparna, känns skönt :)
En mystisk grej var igår, vi åkte till byn, där va de -29 grader, sen när vi kom till Alfta så var de -19 helt sjuk att de kan skilja -10 grader på 1,5 mil! Aja lite shopping igår i Bollnäs oxå. Idag va de väll först tänkt att vi skulle åka till Järvsö och åka bräda, men ja tyckte de var för sent att bege sej dit. Sen var de tänkt att vi skulle gå till hans päron, men ja palla inte trycket då ja somna och låg helt död haha ^^
Bakning av bananpaj ikväll tro? Meeep
Värt att nämnas är att Guddan är helt otrolig, har ståt ute i några dagar, försöker starta henne i -29 grader och pärlan går igång, kan man vara mer stolt?


Handywife

Ska snart ner i källaren igen för att fortsätta måla stolarna, snart klara nu :) Skit snyggt blir de, tänk att jag är så händig av mej ^^ Handywife som Ellna sa haha :) Men men har väll inte hänt så mycke dom senaste dagarna. Följde med Anneli till ams igår, behöver jag nämna att jag hatar dom? Som ja sa tidigare så hade jag ju fått en praktikplats, men nu när ja gick dit och fråga så sa dom att jag inte fick gå på praktik förän jag varit medlem hos dom i 3 månader, liksom är de inte meningen att dom ska skaffa jobb åt en? Blir så jävla less!
Aja.. en annan positiv grej är att jag ska på arbetsintervju den 4 januari :) Ett jobb jag verkligen vill ha!!! Så jag hoppas de går vägen.









Gefle!!!

Då var man hemma igen, i och för sej kom ja hem igår natt man orka inte skriva nått då.
Aja onsdag tog vi de bara lungt, torsdag åkte och träna en sväng på morgonen sen kom Axel hem till mej och hämta mej så följde jag med han till Alfta hälsocentral där ja tvinga honom att ta spruta mot svininfluensan sen vidare mot Bollnäs till Jysk för att köpa en stooor madrass och lite sängkläder, så nu är de fint i sängen :) Träffa nåra av hans kompisar köpte lite glassar och sen till lägenheten igen där vi käka en och annan glass och spela tv spel.
Fredag åkte med Axel till Gävle, han skulle nämligen på kryssning med jobbet sen skjutsa jag hem bilen.
Lördag åkte tillbaka till Gävle tidigt och mötte upp Anneli och Orson som hade Karins lägenhet så åkte vi till Valbo och jag kollade på lite julklappar, så nu är brosan och pappa klar.. Bara Mamma, Anneli  och Axel kvar nu, gaah va svårt de är att hitta på nått! Efter shoppingen åkte vi till Karins lägenhet och satt där ett tag, drack en öl kolla på tv och spela ölspel. Sen bar de av mot Interpool för att spela lite biljard. Jag gick å mötte upp Axel och hans kompis Jonas som kom från bussen då. Tog en och annan öl innan vi fick spela. Värt att nämnas är att jag vann mot Axel, mohahah :P Efter de blev de en tur till donken sen skjutsa hem Anneli och Orson och sen mot Alfta igen!
Söndag, sov ganska länge, Axel gjorde pannkakor på morgonen och hemma gjorda köttbullar och potatis på kvällen, mumma. Montera upp bordet, satte upp nån träningsgrej i en dörröppning, jag putsa bort all skit han hade i dörr fönstret och städa lite smått, tog bort alla överflödiga madrasser från lägenheten till hans päron. Ja de var väll min helg de där :)









Praktikplats!

Det hade ringt nå konstig nr som ja inte kände igen på min mobil när ja var och tränade så jag ringde upp, det var från en affär eller kisok (jag vet faktiskt inte riktigt om jag ska vara ärlig), men iaf så ska jag få praktikplats där, eller ja ska väll träffa dom först och så så dår vi väll se sen :) Var iaf arbetsförmedlingen som fixa de, trevligt :P Det var ingången till gamla akuten i Bollnäs, så de ska bli riktigt kul att åka dit nästa torsdag :)
Aja sov i Alfta inatt, fick inviga nya sängen helt själv, men bra sov jag! (för en gångs skull) sen spela ja lite tv spel oxå haha ;P Tönten i mej kommer alltid fram då de finns tv spel i närheten ^^