Varför dessa drömmar?

Jag har drömt så mycke konstiga drömmar nu dom senaste dagarna, jag drömmer jämt om killar, dom tre senaste dagarna har jag drömt om 3 olika killar, en av dom pratar jag med ofta, den andra pratar jag med dagligen och den tredje är mitt ex. varför dessa drömmar? Försöker mitt undermedvetna säja mej nånting att det är dags att stadga sej igen kanske? Vad vet jag... Tycker de är så konstigt för det är inte ofta jag kommer ihåg mina drömmar, men nu kommer jag ihåg dom ganska väl. Aja vi får väll se vem jag drömmer om inatt ^^
Nu väntar jag på att pappas ipod ska bli lite laddad så jag kan dra vidare till gymmet för att lyssna på en bok, har inte lyssnat på talböcker sen högstadiet då vi egentligen var tvungen att läsa Ondskan av Jan Guillou (stavning?) men jag lånad istället talboken på band! Ojoj tider de :P Så får se om det går bra att gymma till en tråkig röst, får hoppas att boken är bra iaf..







Solen lyser idag!

Fyfan vilket jävla härligt väder de är ute! Solen lyser å de är en och annan plusgrad, me like! Ska man ta en långpromis montro?
Chef nr 2 ringde även idag å sa att jag absolut inte fick tacka ja till något annat sommarjobb för jag var garanterad på lyckebo :P Hon skulle även försöka fixa så jag fick jobba 100% som jag hade som önskemål, är man åtråvärd eller vad? ;P
Igår vad jag och hälsade på min kära vän Johan som fyllde 25 men inte mådde allt för bra, kärleksproblem är aldrig kul, men de verkar som att allt har ordnat sej idag, vad bra!

Åhhh ge mej våååår!









Bebis har fått blöja ^^

Idag har jag och mamma varit på byn och köpt ett tikskydd till Tila, hon blodar ju så mycke, iaf när hon blir glad så svänger hon ju lös på svansen å blodet stänker åt alla håll å kanter så funka inte så bra utan ett. Så nu är hon så gullig med en liten svart blöja på sej haha ^^
Sen åkte jag iväg för jobb, fail att de hade blivit magsjuka på den avdelningen, så jag hoppas jag inte åker på de nu! La kläderna i en påse, skorna i blöt och direkt in i duschen, så jag hoppas verkligen jag klarar mej!
Skönt å vara ledig imorrn så jag får sova utan att tänka på jobb :P









Sommarjobb, CHECK!

Då var ännu en jobbardag fixad, men lugn bara de blir mer imorrn! Chefen ringde mej nämligen å fråga om jag ville jobba imorrn, självklart kan man inte säja nej då ;P Sen sa hon oxå att jag var garanterad sommarjobb så att jag inte skulle tacka ja till nått annat, naaw gullig då å vill ha mej haha ^^
Nu sitter jag med chirr å kollar på lets dance, skön avslutning på dagen!







Jobb

Dags för ännu en dag med jobb, har lega och gruva mej för att åka å jobba sen imorse då dom ringde, är inte alls sugen känner jag, men bara man har kommit iväg så brukar de rulla på bra. Så jag ska väll bara skriva de här lilla inlägget knäppa på radion i köket åt Mira och Tila sen bege mej. Skönt att de är liten bilfärd innan man ska jobba, jag älskar ju att åka bil å lyssna på den musik jag gillar :P
Men nu kommer frågan, vad händer i helgen? Jag har faktiskt inte den blekaste, blir nog en lugn helg kan jag tänka mej när de har blivit så mycke festande på slutet, men jag skulle ju inte ha något emot att gå ut på lördag heller ;P Aja får se om nån är taggad.
Var ju meningen att jag å Jessica skulle åka till gymmet idag å köpa månadskort åt henne, men de blev ju fail då jag jobbar :/ Typiskt.. Aja får fixa de på måndag istället.
Nu ska jag göra mej redo for som hard work, see yaa!







Min bebis har blitt kvinna!

Nu har min lilla bebis blivit kvinna! Hon börja nämligen löpa idag:P Så nu ser jag fram emot att den ska sluta haha. Så hon kan umgås med sina pojkkompisar igen!
Kom precis hem från jobbet, så skönt att pusta ut. Blev bakfyllemat på bandy innan med Anneli, värt att nämnas är Gässtika!! :P









Gässtika!!

Gårdagen var bland dom bästa, varför vet ja inte? Kanske för att jag blev så grymt full å att vi dansa hela kvällen? Haha kan vara en anledning ;P Eller ja.. jag å Gässtika dansa hela kvällen ^^ Älskar hennes nya smeknamn hah.
Drog en bakfyllemat på bandy idag med Anneli och pratade om gårdagen, helt sjuk alltså!
Men nu ska jag snart åka och jobba, usch känner inte för de just nu, men de är ju pengar!







Iskluten från helvete

Igår när jag var ut å gick med hunden så blev ja på lite sådär halvbusigt humör då jag såg en stor delikat snöklut (trodde jag), det visade sej att de va en isklut då jag smälde till med foten rakt in i den. var ju meningen att den skulle flyga åt helvete men den satt tamefan kvar som ett jävla isberg, hela benet domna bort så där stog jag på ett ben och tyckte synd om mej själv för de gjorde så förbannat ont.. Så har haltat runt som haltalotta kvällen igår och idag, dock känns de lite bättre idag.
Hann iaf med att köpa årskort på prime igår, var ju meningen att jag skulle träna med Elin idag men jag avstod från de i hopp om att benet ska bli bättre.
Ikväll blir de tranan, får väll se hur de går, är väll tänkt att vi ska äta där oxå men inväntar svar från Jessica om hon ska med eller inte. Har ingen skjuts dit eller hem än heller, får se om man offrar sej å förblir nykter eller hur de blir.
Pappa är ute å går med hundarna nu då jag ligger här och tycker synd om mej själv, får väll för fan ta å skärpa till mej snart jag oxå, spela lite Galaxy kanske? ^^







Prime

Funderar starkt på att åka iväg till Prime idag och köpa mej ett årskort så jag kan börja träna nån gång, blir ju liksom aldrig av att jag gör de annars. Ut å gå på byn en sväng med lill skiten oxå.
Ikväll ska jag bli bjuden på hemlagad middag, får väll se hur de smakar haha.
Igår var jag å pup iväg till veterinären och tog bort Miras stygn, allt så fint ut, hade läkt prima :D
Men först, betala räkning och spela lite Tv spel ^^







Hmmm

(x) snott den här listan från någon (Japp Anneli ^^)
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) hånglat med en främling
(x) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flugit (bara i flygplan)
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en lövhög
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka (räknas att åka ner i diket?) 
(x) haft damp
(x) kännt mig utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna 
(x) simmat i havet
(x) gråtit mig till sömns
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) skrivit ett brev till tomten/påskharen
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) sjungit i duschen
( ) fastat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(x) stannat uppe hela natten
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) glömt någons namn
(x) svimmat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50:-
(x) varit svartsjuk







Fullt ös medvetslös

Ja de blev ännu en kväll på tranan igår, hade jätte kul :P Först förfest hos Helena där jag, Anneli, Orson, Fredrik och Johanna va. Sen blev de fullt ös medvetslös, full va jag iaf ^^ Träffa massa folk man kände, dansade med några killar från byn, inte illa! Höll mej mest med dom där killarna hela kvällen faktiskt ^^
Aja sluta iaf med att jag sov i Sidskogen?! Jo ni hörde rätt, typ åk så långt ut i skogen ni kan komma.. sen åker ni lite till så kommer ni fram till Sidskogen haha ^^ Aja bestämde oss för de då det kändes trångt att ligga 4 i en dubbelsäng igen. Morgonen därefter åkte vi mot Bollnäs igen för att möta upp Anneli och Orson för lite mat. Fullt med folk på max och nya sibylla, (jävla fjällmänniskor) som ska äta precis när vi ska dit! Aja vi åkte iaf till de gamla sibylla på Ren, noma köttbullar å mos sen åkte vi till Helena igen för att misshandla Orson haha ^^
Ja så har de sett ut i princip, lite mer detaljer är de väll men dom tar jag nog inte upp här.










Dag 25 – Min favorithögtid

Min favorithögtid: Högtider står väll inte så högt upp på topplistan hos mej, blir bara tråkigare än vad man förväntat sej, men midsommar är ju kul, fast jag typ aldrig går ut då för oftast så jobbar jag, men då är de varmt å skönt ute iaf :P annars är väll julen mysigast om man ser bort från all stress då vill säja.








Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Mitt favoritprogram – och varför: Jag har många favorit program, men om jag ska välja ett så måste jag ta desperate housewives, har följt de ända sen de började sändas och de är ju några år sen nu! Jag gillar de för att dom lever sån lyxig livsstil och det är saker som händer hela tiden, när jag kollat på ett avsnitt så blir jag beroende och vill bara se nästa!









Galaxy

Pärona kom hem igår så nu är värmen i huset fixat, check! Idag har jag varit med far min och hämta nissan som har varit i voxnabruk allt för länge. Den måsta lackeras då pappa faila å körde ner i diket med den, sen har ja nörda lite Mario Galaxy 2, när man väl börjar spela vill man inte sluta! :P Ikväll vet ja inte om jag ska åker på bonden en sväng med Elin och Sara, har inget sug att gå dit, men skulle ju vara trevligt att ha lite tjejkväll oxå, dock ingen alkohol för mej då de kanske blir utgång imorgon oxå ^^
Igår så va jag på en så kallad date, men ville inte vara ensam med kraken då han är så blyg så jag drog med mej Anneli oxå :P Hade de trevligt, åkte på max å käka, "brände" (om man nu kan kalla de för bränna) runt i Bollnäs, skulle även bli en visit i dårhuset men de va för mycke snö så vi skippa att gå in. Han köpte en moraträsk skiva på starran som jag blev besviken på, dom var mycke bättre när man var liten om man säjer så..
Aja funderar på att spela lite mer galaxy om dosan nu har laddat batterierna klart ^^

Ser ni va jäkla brun jag va? Faan jag vill utomlands! Ska nog kolla på lite sista minuten nu först och drömma mej bort!









Dag 23 – En låt som får mig att gråta

En låt som får mig att gråta: Jag är inte så känslig av mej så jag gråter inte av musik, men en låt som får mej att känna och uppleva gamla minnen är Europe - Carrie och Magnus Uggla - Du och jag mot hela världen. Fina låtar...









Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln: Faan va snygg jag är! Haha nej då, de är väll helt olika vad man är på för humör och hur man tycker att man ser ut, men ofta är de ingen särskild reaktion. Typ kammar håret och går därifrån hah







Shejka den för Sean Banan!

Sitter nu ensam här hemma i kylan i väntan på att pärona ska komma och fixa värmen, dom fick åka hem pga de. Typiskt.. Men de är ju inte vidare kul med 8 grader inne heller..
De blev iaf tranan igår för oss, men hann bara vara där en timme innan dom stängde, men de gjorde inte så mycke. Åkte sen hem till mej så sov vi fyra i dubbelsängen, trångt men gosigt ^^
Tänka er, festa med själva Sean Banan är inte illa ;P
Får se om de kanske bli en dubbeldate ikväll oxå, dock med två andra krakar, faan man är på g nu alltså hah.







Lite sömn och värme, mycke öl ska de bli!

Jag hatar den här jävla pannan som bara slocknar hela tiden, igår gick jag å starta den 5 gånger men fortfarande lika jävla kallt! Om vi inte haft värmefläkten vet ja inte vart jag skulle ta vägen! Typiskt att den ska krångla då pärona är borta, så ska dom ju va borta tills på söndag oxå, hårt liv! Aja de blir att elda å värmefläkta å vetevärma så vi överlever ^^ Har precis varit in i andra huset å tagit en dusch, tack gud att de fanns varmvatten där inne! Sambon har dragit hem för att duscha å hämta fräscha kläder tills kvällens trananvisit ;P Vad fan ska man ha för kläder? :O Aja de löser väll sej.
Vi fick besök igår av två Hudikbor?! :P Haha tog nån öl spela kort och wii, hade de allmänt trevligt! Dom åkte hem halv sex inatt så de har inte blivit mycke sömn ;P Får se om dom kommer på tranan ikväll oxå.
Aja ska väll bara vänta sambon å sen börja med mat å sen blir de ÖÖÖÖLLL! :P









Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

En bild på mig själv som är tagen utav någon annan:









Dag 20 – Min favorit film

Min favorit film: Oj de va svårt, tycker inte nån film är sådär super bra, skulle vara sagan om ringen då, den första i trilogin, men den är ju så lång så man pallar inte kolla på den bara ändå. Sen har man ju sett den tusen gånger oxå känns de som :P









Dag 19 – En bild på det jag köpte senast

En bild på det jag köpte senast: Jag har ju dom andra två Sonic spelen så jag måsta köpa de här oxå :P









Happy F*cking ValentinesDay

Den här dagen den här sorgen.. haha nej då ja är inte så deppig fast jag är singel en sånhär dag :) Har inte gjort ett skit idag känns de som, eller jo ja har städat ihop på rummet så nu börjar det äntligen likna nått! Bara en tv bänk som ska ut å tvspel+tv ska in!!
Snart ska jag iväg på en så otroligt romantisk date på MAX ^^ Det var från början bara jag å Anneli som skulle käka men de blir trekant då Jessica oxå ska med, vi singlar måste hålla ihop! Var ju egentligen planerat med en planka på bandy ikväll, men då Anneli sluta så sent fick ja offra mej å nöja mej med MAX mat.
Pärona har åkt till fjälls oxå, tänker vara borta ända tills på söndag, så jag hoppas att Anneli och Zita flyttar in så jag slipper vara ensam hemma hela veckan!
Aja ska väll föna håret (för första gången på ett år?!) för att det inte ska bli till is då jag går ut när de är svinkallt ute! Hatar denna kyla, vart tog vårvädret vägen egentligen?










Dag 18 – Vad jag åt idag

Vad jag åt idag: Två limpmackor med ost å ett glas oboy till frukost, sen mat åt jag fisk, potatis å nån romsås, å nu har ja käka lite godis. Thats it :) Blir nog en eller två kiwi senare ^^

 





Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför: Hmm, ja du.. de skulle väll vara nån dåligt snygg kille (kändis) så man fick veta hur de var att vara känd och gå på krogen eller på stan. Vad folk gör och säjer när man går förbi, de hade ju inte varit helt fel. Sen hade jag ju självklart provat på sex! Men vilken ska man dra till med då, kör på Jacob i Twilight för han tycker väll alla tjejer är snygg? :P









Dag 16 – Innehållet i min väska

Innehållet i min väska: precis de tog jag väll upp förra gången jag gjorde sånt här dag för dag tjafs oxå?

* Pengar
* Kondomer
* Tamponger
* Medlemskort/ID/Visa
* Kamera
* Våtservetter
* Nagelfil
* Mobil
* Cigg/tändare
* Nycklar

Å säkert en massa andra häftiga saker, men ja orkar inte tänka :P







Dag 15 – Någonting jag ångrar

Någonting jag ångrar: Att jag slösa bort min tid på en person jag inte har så mycke gemensamt med, vad tänkte jag med undrar jag och mina kompisar? Haha tur att jag inte är den ända som inte förstår de riktigt ^^ Fast i och för sej, om inte de hade blivit vi hade jag aldrig haft Tila, så de kan ju vara bra på ett sätt oxå, henne vill jag ju inte förlora!







Känslomässigt inlägg om en liten hund jag älskar

Idag eller igår ska jag kanske säja, var familjen Englund till Falun för att Mira skulle på operation. Så vi åkte till kliniken till halv åtta då hon hade tid och Mira fick två sprutor, en bedövande och en sömspruta. Det gick så bra å hon var så duktig! Sen fick vi lämna kvar henne och vi åkte till Kupolen för shopping. Det tog väldigt lång tid med operationen, men 6 timmar senare så ringde dom till slut och vi fick åka och hämta henne. Vi satt i väntrummet som kändes som en evighet då till slut jag såg en sköterska kom med en tapper liten finnspets i glaset till dörren i korridoren, hon hade grönt bandage runt ena frambenet och bak i stjärten. En stor tratt hade hon fått kring halsen oxå. Hon staplade fram och såg så vilsen ut, vi gick in i ett rum för att få höra hur det hade gått och vad hon ska ha för mediciner. Så jag satte mej på huk och hälsade på Mira, det var en så konstig känsla jag fick, jag pratade lungt och glatt till henne och hon började gnälla som att hon sa att hon hade saknat mej och trott att vi övergett henne till dom här hemska människorna som gett mej så mycke smärta. Jag började nästan gråta men jag försökte hålla masken. Visst Mira blir jätte glad när man kommer hem och så, men de här var en annorlunda lycka, som en lättnad liksom.

Suck jag sitter typ och halvgråter när jag skriver det här för de känns så känslomässigt för mej, visst jag tycker jätte mycke om Mira, hon har liksom funnits här i 10½ år, men efter idag så vet jag hur mycket hon betyder för mej, även om hon är sur ibland, hon är fortfarande en av mina familjemedlemmar, min flock. Jag vill inte ta itu med känslorna då hon dör...

Mira hade ett jätte stort tumör i slidan, den var 10 cm lång och 6 cm brett, så de hade varit en ganska stor operation, men nu hade dom fått bort allt! När de var klart med pratet med läkaren så fick vi gå ut till bilen, hon orka bara gå halva vägen sen fick mamma bära henne. Hon låg vaken i baksätet med mej hela vägen hem till Edsbyn.

Väl hemma så tog vi av henne bandagen, men hon hade inte slutat blöda så de blev blod överallt i köket, blir fortfarande blodfläckar efter henne. Hon försöker hela tiden slicka sej men de går ju inte då hon har tratten så då blir hon ännu mer frustrerad. Hela kvällen har jag suttit här i Tv rummet och hört henne gnälla vid dörren, det skär verkligen i hjärtat. Det är som att hon tycker att vi har övergett henne å att hon inte vill vara ensam. Jag förstår henne... När jag gått in och satt mej ner med henne å klappat henne så blir hon tyst och lugn å kollar mej rakt in i ögonen, hon slickar till och med min hand, vilket inte händer så ofta. Jag lockade med henne till korgen och hjälpte henne komma över kanten med tratten då hon inte är van att ha den och stuttar i allt, gav henne några godisar och en köttbulle som hon glatt tugga i sej. Så nu har jag inte hört nå mer från henne, jag hoppas hon har somna, jag känner att jag kan inte gå upp och lägga mej då hon ligger i köket ensam och har ont. Så om hon börjar gnälla igen så hämtar jag nog en madrass och lägger mej på golvet i köket med henne. Ska snart gå in och kolla till henne å släppa in Daisy som står här utanför å jamar för full hals.

Oj de blev visst ett långt och känslosamt inlägg, men det behövs ibland, skriva av sej lite.. Nu är jag trött som fan, fick bara 3 timmars sömn inatt då jag var på tranan igår.

Åh glömde säja att vi köpte ett nytt halsband till Mira på sjukhuset, ett likadant som Tila har, sånt där hurta, fast ett gult, jätte fint på henne!









Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

En bild på mig själv för ett år sen: Den togs på min födelsedagsfest förra året iaf, så de kan inte vara många dagar från idag :)









Ett inlägg utöver det vanliga

Tänkte jag skulle skriva ett inlägg bara ändå, uppdatera er lite ^^ kändes längesen nu :P Jag har ju hunnit fyllt 22 år, skönt att ha de överstökat! Har firat de två gånger oxå så de blev en bra födelsedag denna gång :)
Idag har jag, Tila och Mira varit ut och gått i finvädret nere på sjön, skönt, man fick ju nästan lite vårkänslor :P
Imorgon ska jag iväg å planera min framtid lite ;P Tänker inte säja nått men guuu vad jag längtar till det är dags!
Sen på torsdag så ska vi till Falun för Mira ska nämligen opereras, hon har haft problem med pinkeri och bajseri nu på slutet så vi åkte till veterinär å kolla upp va de var, de var ett tumör som satt i slidan, kan ju inte vara kul :( Så nu ska hon iaf få de borttaget på torsdag, lilla mojja då!
Men vet inte vad som händer i helgen ännu, jag hoppas på en fylla faktiskt ^^ Tycker jag dricker jämt nu för tiden haha, men man måste ju passa på nu när man är ung.

Lilla Mojja då <3









Dag 13 – Mitt drömbröllop

Mitt drömbröllop: Oj jag har inte tänkt så mycket på hur mitt bröllop ska vara faktiskt. Men jag skulle vilja gifta mej på tre olika ställen. I en kyrka i Sverige, på en strand utomlands och i Las Vegas! Fast de finaste och mest påkostade skulle såklart vara i kyrkan. Sen vill ja ha lite amerikanskt bröllop med brudtärnor och best man, möhippa och svensexa!
Det som ska vara mest påkostat ska vara ringarna och min klänning ^^ Vill ju inte ha nå second hand precis hah. Mycke fina blommor, hälst liljor, bara nära och kära får komma. Ja typ nå sånt skulle väll vara fint..







Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

En bild på ett ställe jag vart på: Side i Turkiet <3








 


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Någonting jag oroar mig för: Nånting som antagligen kommer inträffa i April oroar jag mej lite för, jag tänker inte avslöja vad ;P Men de kommer säkert gå som på räls, förhoppningsvis iaf :)







Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

En bild på mig idag och vad jag hade på mig: Eftersom jag inte hade tid att skriva igår så åker inlägget upp idag, men de är gårdagens kläder.










Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Bild på mig och min bästa vän: Hmm jobbigt, jag vill inte välja bara en så jag tar några av dom bästa :)















Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

En dålig vana jag önskar att jag inte hade: Skjuta upp saker som ska göras, iaf om dom är tråkiga. Å absolut speciellt om det handlar om att ringa nånstans, de har jag väldigt svårt med, jag vet inte varför, det känns bara så jobbigt å jag klarar inte av de. Konstigt att de är så :S







Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon: Jag skulle först och främst resa runt lite i världen, se allt jag vill se, köpa en lägenhet i nått varmt land, köpa en till bil, flytta hemifrån, fast då skulle nog alla mina pengar va slut för länge sen men iaf ;P







Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Typ av killar jag faller för: Den vanligaste typen är ju såklart så kallade "bad guys" blir ju mer spännande när han är lite dum mot en och inte verkar bry sej om en så man får kämpa lite mer att få honom än en kille som gör allt för en från början. Då tröttnar man ju direkt liksom. Häldre att de kommer senare i förhållandet!
Utseende mässigt ska han vara ganska lång (längre än mej iaf), normal byggd kropp, svart/brunhårig (gillar inte blondiner å absolut inte gingers), bruna ögon, en schyst solbränna är ju aldrig fel ;P, tatueringar + piercingar är ju snyggt, inte hårigt bröst eeuuw, inte visa tecken på tunnhårighet på huvudet man vill ju ha bra gener om de skulle bli en framtid med barn ^^
En fördel om han har jobb, bil, hus/lägenhet, har något djur hälst hund/katt, gillar att resa.