Fint väder och ungdomsmottagning

Då har ännu en dag gått, är typ klar med mediaproduktionen nu iaf, känns skönt, sen vet man ju inte om man får g eller inte :S Har iaf varit på ungdomsmottagningen idag och tittat så allt står rätt till, bara att vänta och se. Har även skaffat nya p-piller istälelt för minipiller som jag hade förr. Har varit underbart fint väder här i Gävle idag. Har solat lite ute på plan och sen tagit en fika på stan med Linnea.

image261


minilogga2





Balen i Kilafors

Här kommer det bilder på dom vackra flickorna i sina balklänningar, ni kan ju fatta hur avundsjuk hag är på dom! Skulle göra hur mycke som helst för att få vara där och få en fin klänning, smink och håret tillfixat, gaaah ge mej!


Vilken klänning, smink och frissyr tycker ni är finast? :)

image260


minilogga2





Bilder från Kreta

Här kommer det mer bilder från Kreta, kommer ytterligare några fler senare då jag fått ordning på allt :) Nu ska jag på balen i Kilafors! Kommer bilder därifrån senare.

image259


minilogga2




Im so bad

Shit är ju evigheter sen jag skrev sist nu, men de är så mycket med skolan och allt utanför just nu så därför blir de dålig uppdatering :S Idag fick jag iaf veta att jag fick godkänt i projektarbete, det känns för jävla bra, har gått och gruva mej jätte mycket för de så det känns super att veta att ett g väntar :) Är även klar med matte c och samhälle a. Resten har jag väll lite kvar att göra i, men jag tror nog jag klarar av det :) Helgen var verkligen trevlig, jag och Linnea va hos henne och grillade, mums de är ju bara för gott! sen kom även S och J dit och gjorde oss sällskap, det blev även en färd till Bollnäs i en asläcker Peugeot, och självklart var jag chauffören ;P Om inte jag hade haft Gudrun så hade jag dött för en sån bil, men fick ju inte köpa en sån för min kära pappa. :S Aja vi hade lite street race påväg hem från Bollnäs med två tomtar, jag tog dom lätt! 190 km/h lyckades jag pressa upp den lilla stackar peugeoten till :) Hade kunna gått fortare men mina motståndare gav upp så då var de ingen vits ;P Måste bara säja att im the king of the road ;P

Aja Linnea kommer hit snart :) Hon ska göra mej sällskap nu i några dagar då hon är helt klar med all skolarbete, hon har även fått för sej den konstiga tanken att hon ska skippa balen!? Förstår inte vad som har tagit åt henne, jag skulle göra väldigt mycket för att få gå på den! Aja det är hennes beslut, hon hänger iaf med mej till Kilafors imorgon och tittar på den :)

Nu ska jag fortsätta med slutrapporten i mediakommuntikation. Hare gött!



minilogga2




Längtar tillbaka

Struntade i skolan idag, var så grymt trött så orkade verkligen inte. Skulle träffa pappa idag på högskolan men hade ju ingen mobil så var inte det lättaste att få tag på honom :S Men såg att Bea jobbade så då chansade jag och gick till HM och jag hade tur att hon jobbade annars hade jag inte haft någon mobil nu heller. Så nu är jag äntligen kontaktbar igen hah :) Jag och pup käkade mat på högskolan och tittade lite på mitt schema inför sommaren, såg inte så mycket ut tyckte jag. Så då är jag nöjd heh :)

Ikväll ska jag titta på film med P, får hoppas på att det blir trevligt :) Pappa ska även komma hit och hämta lite tvätt som jag inte pallar ha kvar här. Imorgon ska jag hem skulle jag tro och hämta min älskade bil Gudrun som jag har saknat nått enormt! Ska även få träffa mina älskade katter och jag oxå saknar. Sen blir de tillbaka till Gävle med
Emma på släp. Trevligt.

Jag vill verkligen tillbaka till Kreta, så mycket med skolan här hemma nu så pallar inte, och man får ju inte glömma de underbara nätterna där borta. Helt underbart att sitta på en balkong och kolla på månen i bh och trosor och ändå är det varmt. Underbart!



minilogga2





Hemma igen

Då var man hemma från Kreta, usch vad det verkligen suger att komma hem igen. Jag som började på att trivas riktigt bra där så ska man självklart åka hem :( Natten var vild haha mina kära vänner som var med fattar vad jag menar. :) Aja hård dag oxå att åka buss, flygplan och bil och en massa väntan och köer. Jag HATAR att vänta och köer! Sen gör de ju inte saken bättre att småungar ska hålla på å skrika och böla hela resan heller, orka! Nej jag hade gjort nästan allt för att få stanna kvar, men men tillbaka till verkligheten, tillbaka till helvetet...

Usch nu känner jag att deprissionen kommer tillbaka, orkar inte de nu.

image256


minilogga2




Kreta

Andra gangen jag skriver nar jag sitter pa Kreta, idag har jag faktiskt fatt lite mer farg, heller ska jag saja att jag blivit rod? Hah, Resten av folket har blivit roda och bruna varje dag men antligen sa borjar de visas pa mej oxa nu :) Idag var forsta gangen vi gick till stranden, det var jatte fint och fin botten. Ikvall hoppas jag verkligen pa en helkvall ute, ar taggad och redo pa de nu. Har bara suttit pa rummet och trakat hittils, utom en kvall da det blev lite for mycket. Javla fransman hah :)

Aja nu ska jag kolla vidare, ni far ha det sa bra allihop, for de ska jag verkligen ha!

minilogga2





@ Kreta

Ja da sitter man pa Kreta och skriver lite blogg inlagg, kanns lite dumt att sitta vid datan da man ar utomlands, men vafan :) Det har varit valdigt fint vader varje dag hittils, det har aven snoat hemma har jag hort, blev fult vader hemma da det samtidigt blev jatte fint vader har. Skont att man kan tima in vart solen ar :) Har iaf varit underbart vader, men na brun tycker jag inte att man blivit :( Men de ar 3 soldagar kvar sa man far kampa in i de sista :)

Nu ska jag kolla vidare, ha de gott hemma i kalla snoiga Sverige :)

Maste aven namna att min cp mobil har pajat, kul liv man lever, eller inte!

minilogga2




Kreta, here I come!

Då är de mindre än en halvtimme tills jag går ner till stationen och tar tåget till Arlanda, jag åker till Kreta idag! Helt sanslöst. Ska bli skönt att komma bort lite, men tungt när man vet att det är så mycket i skolan :S Men nu ska jag bara njuta och leva livets glada dagar :) Jag tror jag har lyckats fått med allt som jag behöver i resväskan, brukar ju alltid vara nånting som man glömmer, men det  märks nog vad det är där borta på stranden ;P
Aja nu ska jag ut med soporna och sen vandra mot station där jag möter resten av gänget.

Salong Suckers

image255


minilogga2





Vinnaren av Top Model

Ja då var vinnaren av top model korad, det blev Shaleshia stavning? Själv tycker jag att Chantal skulle vara en bättre vinnare. Men Shaleshia söt hon oxå :)

Vad tycker ni?

image252


minilogga2




GODKÄNT I KURSEN MATTE C!

I morse så satt jag ungefär 2,5 timme med matte c provet, och tro det eller ej men jag klarade det! Jag har godkänt i matte c :) Hur jäkla skönt är inte det att veta då? är så grymt glad! Men glädjen varade inte länge då jag fick veta att slutrapporten i projektarbetet skulle vara klar nästa onsdag annars fick man ig, och jag som åker utomlands imorgon fick råpanik! Men har skrivit ganska mycket nu så det ordnar nog sej får jag hoppas!

Flygbolaget sköt upp våran tid för avfärd från 09.00 till 17.45 för dom skulle göra nån säkerhetskontroll på planet, det kunde dom väll ha tänkt på lite tidigare?! Så vi måsta boka om biljetter till tåg och en massa, inte särskilt kul. Så vi åker 12.30 från Gävle station imorgon istället.

Ge mej Kreta!

Bytte även visningsbild igår, vad tycker ni? :)

mej


minilogga2





Studentkryssning

Här kommer det lite bilder från studentkryssningen :) Kommer fler sen då jag har fått resten av Jessica.

image249


minilogga2





Stockholmsbesök och Studentkryssning

Får ursäkta för den grymt dåliga uppdateringen, men jag ahr haft så mycket för mej så har inte haft tid. I helgen så har det kommit Stockholmare på besök och en Edsbybo. Vi hade det trevligt, spelade biljard på fredagkväll och drack lite alkohol. Jag och S vann stort hhe ;P På lördagen tog vi det lungt och solade, hade det helt enkelt mysigt bara. Förutom att vissa skämmer ut mej inför mina kompisar när de sista som jag sa är att han inte ska skämma ut mej hah, de var ju lagom klockrent. De åkte hem på söndag då jag åkte iväg på studentkryssning, Kände mej inte alls taggad på att åka men gjorde det ändå, man har ju ändå betalat för resan. Hade det riktigt kul på kryssningen :) Träffade folk man inte sett på ett tag och bara levde för stunden. Hade hur mysigt som helst med en speciel person, men glömde ta numret :/ Riktigt surt var det. Jag och Jessica stannade uppe hela natten och söp till lite på morgonen oxå. Var kul att få träffa henne igen, var ju ett tag sen. Ångrar inte att jag åkte för jag hade verkligen kul, men nu såhär efteråt hade man önskat at man sovit lite. Känner mej så grymt sliten.
Fick reda på att jag fick IG på nationella i matte c idag, eftersom jag inte ätit, sovit och har mens så kom tårarna och då ska ni veta att jag typ aldrig gråtit i hela mitt liv. Men nu sprack verkligen allting. jag orkar helt enkelt inte mer! Var 2 poäng från godkänt, jag hatar verkligen mitt liv! Så jag ska göra omprov imorgon, kändes inte som att jag ville ha ett omprov efter utlandsresan till Kreta.

Jag åker nämligen utomlands imorgon!!!! 

Kommer bilder från kryssningen senare då jag fått dom :)

image248


minilogga2





Kreta

1 vecka kvar idag tills vi drar till Kreta! Ska bli så skönt att komma bort från allt här hemma :)

Saknar min små missar :(

image211


minilogga2




Slapp dag

Idag har varit en riktigt slappdag, åkte inte till skolan i morse för jag orkade verkligen inte! Så jag stanna hemma och redigerade lite bilder, vid tolv hade jag tvätttid så då bar de av ner till tvättstugan och tvätta lite. Nu är iaf tvätten klar och skönt är väll de :) Har försökt mej på att skriva slutrapporten på projektarbetet men fattar ju inte ett skit av vad jag ska skriva?! Matten har jag även försökt mej på att plugga lite till men fattar inte ett skit där heller, nationella kommer gå skit imorgon :S

Linnea kommer hit imorgon och ska shoppa och sen sova hos mej, de ska bli trevligt :) Sen kommer förmodligen sthlmarna oxå, har inte vidare många sovplatser så vet inte hur de slutar hah :)

image177


minilogga2




Vill ändra bloggen

Har sån lust att ändra hela min blogg, men jag orkar inte ta tag i det nu, skulle vara sen till sommaren kanske. Men känner att jag inte kommer ha tid då heller, så vet inte hur jag ska göra :S

minilogga2




Var med och tävla hos Josefin!

Jag är med och tävlar om Josefins supersnygga midjebäte som hon har gjort helt själv! Det är sjuk hur duktig hon är :) Om du oxå vill vara med och tävla om midjebältet Klicka Här!

image247


minilogga2





Jag vann!!!

Jag har vunnit ett armband från Maria Melle! Tack så mycket, du gjorde verkligen min dag! :) Första gången som jag vinner något så nu vet jag att jag inte bär på någon förbannelse som gör att jag aldrig kan vinna :) Är så grymt glad!!

Den här skönheten kommer snart hem till mej på posten :)

image227


minilogga2





Skolan

Sitter i skolan nu och ska göra projektarbete men tror jag ger upp de, orkar inte när vi ändå inte kommer hinna klart, så grymt mycket kvar att göra.

Glömde helt skriva om våran vackra kondom plankat som jag och några fler gjort i klassen igår, skit snyggt blev de men kan tyvärr inte lägga över bilderna på datan, dom är verkligen värd att se :) Aja nu ska jag diskutera med
Emelie vad vi ska göra, hörs!

minilogga2




Kass Uppdatering och Biljard

Känner att jag uppdaterar bloggen alldeles för sällan nu för tiden men har så mycket annat för mej. Fick iaf reda på att jag fick godkänt på samhällsprovet :D 10/16 poäng! mycket bättre än förväntat om man säjer så eftersom jag inte läst på ett skit, så nu är jag klar med den kursen kan man säja :)

Kom hem nu från en trevlig kväll med både flickor och pojkar på interpool där vi spelade biljard, jag och Sofi vann stort mot våran måtståndare ;P Ägde totalt! Sen blev de en vandring till max där vi käkade lite och sen runda vi skolan och gick hem :) Hade iaf jätte trevligt, värt att göras om!

I helgen kommer Linnea hit från byn, de ska bli jädrans sköj att en bybo kommer och hälsar på mej! Är inte så ofta om man säjer så, alla är så snål där hemma hah :) Se blir de kanske även Stockholms besök, vem vet?

På söndag blir de studentkryssning, är inte ett dugg taggad men men hoppas bara på att det blir the time of my life :) Onsdag drar vi till Kreta! Längtar!!!

Men nu ska jag sova, sov så gött

Bilden är på mej och Sofi, värsta teamet ;P

image242


minilogga2





Studentmössa

Wehoo idag har vi fått studentmössorna! Äntgligen! Jag kunde till och med ha min mössa annars så brukar man jämt ta fel storlekt när man skickar efter, men den satt ju perfekt ;P Men man ser ut som helvete i den hha :) Men de är ju bara en gång i livet så vafan! :) Fick även veta att jag klarade samhällsprovet idag, känns så bra! Börjar verkligen kännas att det är studenten nu snart!

Nu ska jag kolla på sex and the city ;P

image240


minilogga2




Jag vill tillbaka till Umeå

Då var man tillbaka i Gävle igen efter en visit i Umeå som gick alldeles för fort. Skulle helst av allt stannat kvar där och glömma allt här hemma, trvides så bra där uppe :) Fint väder hade vi hela tiden så livet lekter verkligen. Tog ju x antal timmar att åka dit och hem igen, man blev ju ritkigt slut av att köra så långt. Men de är kul oxå att inte bara köra på hemmaplan hela tiden :) Men nu måste verkligen Gudrun tvättas, hon ser nästan ut som trash hah, nej nu överdrev jag verkligen! Aja jag och Emma hade det verkligen kul i Umeå och skulle mer än gärna stannat kvar, ska skriva in mej på lägenheter där upp oxå :) Bra att ha utifall man skulle vilja flytta dit nå tag, är faktiskt lite sugen bara man får jobb :)

Efter en väldigt stressig resa till byn så fick jag skjuts av sthlmarna till Gävle, det var snällt av dom, aja nu ska jag sova, helt slut, hörs imorrn!

image239


minilogga2