Fylla i vallen

Då var man på hemmaplan igen då, riktigt tidig kväll blev de oxå för första gången på länge. Men blev så sliten efter fyllan i Annelis vall som vi drog igår natt, shit de blev villt hah :) Men de var kul oxå såklart, lite kallt när man vaknade upp på morgonen och tänkte var fan är jag?! Men men de måste göras om! Men nästa gång i min vall :) Jag väntar på att Sam ska logga in på msn så man får prata lite med kisen om vad som händer i hans liv med mera :) Imorgon blir de en dag som jag inte sett fram emot :S Jag ska nämligen till ungdomsmotagningen och kolla mej, man får ju hoppas att resultatet blir negativt, inte fan vill jag ligga där och bresa :S Usch de ska inte blir kul, nog för att jag gjort de en gång förr men de var inte speciellt kul. Mensvärk i en dag efter den gången, hur ska då detta gå? Aja sånt som märks.









Bilder från Ljudtävlingen

Lite bilder från ljudtävlingen i Gävle :)








3 veckor

Ja då är de snart en timme och 3 veckor kvar till vi åker till Tunisien!!! Längar såååå mycke! Idag har även Stahl tonat mina rutor på Guddan, de blev jääätte fint :) Tack tack för de Stahl! Det tog hela dagen om man säjer så, typ 7-8 timmar hah :) Men de var det värt! Kom nyss hem från Bollnäs, har varit i dårhuset en sväng sen åkte vi och hälsade på Sveddan som var i stan, det var trevligt att se skymten av den grabben igen, men därimot Sampa som banga med att ligga och sova. Dålig stil tycker jag! Aja längtar till Tunisien!!! :)









Nya äventyr

Vid 18 blev jag en utav dom där, som längtar ut i världen och bär en rastlös själv...

Ja det stämmer bra det, jag längtar verkligen ut i världen att få se saker man inte sett förr, uppleva någonting nytt. Jag vill verkligen jobba utomlands, men det finns ju ingen som verkar vilja följa med mej på nya äventyr, alla är ju så förbaskat kär i det här avlånga landet. Ingen som vill följa med mej på nya äventyr?










Fint väder!

Jäklar vilket fint väder det är idag! Men vad kan man hitta på för kul när vädret är på topp i en by som denna? Jo det ska jag tala om för er, det finns inte ett skit att göra! Haha :) Aja snart hör väll Anneli av sej att hon vaknat så då får man nånting att göra, känner att jag vakna tidigt idag för en gångs skull, med tanke på att jag la mej 6.30 igår :S






Läskigt värre

Ja då har vi varit till prickiga huset oxå då :P Det var ju lagom äckligt när det var bäcksvart ute och sen när vi går i stallet så hör man en brunn som stängs igen eller öppnas, hah lagom rädd man blev då :) Sen på vägen hem så stog det ett djur mitt på vägen som såg ut att vara en blandning mellan får och get? Helt mysko. En härlig kick som jag ser fram emot att få uppleva igen, snart! Men folket verka inte villa åka dit nå mer efter det där, men jag är bra på att tvinga folk så de lär bli fler gånger :) Var till Arbrå ner till skeppstan där man bruka bada när man var mindre, mycket minnen kom upp från den gamla goda tiden. Blev en tidig kväll, det kändes ju ganska hårt jag som var taggad för mer äventyr, aja nu ska jag kolla på gossip girl.







Lättnad

Ja då var bekännelsen gjort, åtmindstonde för en av dom fyfan, det känns bättre även om det fortfarande känns dumt att man inte sagt nått, men men aja gjort är gjort. Nästa gång ska jag säja direkt, om jag vågar :)








Ojoj

Jäklar vad allt som händer är känsloladdat just nu, omg det kommer bara nya grejer hela tiden!? Både bra och dåliga saker sker helt från ingenstans, vart ska man egentligen ta vägen?
Var till Gävle igår med lite kompisar, shoppade loss och spelade lite biljard på interpool det var kul :) Sen blev det en fylla på kvällen och även ett besök i dårhuset, vilken kväll alltså hah :) Men men ny dag nya möjligheter, ikväll blir det förhoppningsvis prickiga huset om nu vi kan skaffa fram en bil som går ända fram, är inte lätt det i dagens samhälle då alla äger låga bilar. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av en underbar serie som heter gossip girl, sen ska jag träffa Anneli på byn, hare gött!








Känsloladdat

Wow igår var verkligen en känsloladdad kväll om man säjer så! Mycke man fick veta som man inte hade en aning om innan, men det är bra att man kan öppna sej och prata ut om sina problem. Aja det var iaf så att vi var på ljudtävling i Gävle med några. Jag och Anneli var chaufförer åt några fylletrattar :) Fick ragga volvo dit och saab och volvo hem, blev lite byte av chaufför efter ett tag. Efter ljudtävlingen så åkte vi till interpool där det blev ännu mer alkoholintag för vissa, men inte mej och Anneli som satt och smutta på en varsin dricka, sen blev de mat. Något halvdant som jag aldrig skulle beställa själv, men de mesta gick i iaf. Efter maten drog jag och Anneli till JB (min gamla skola) där vi satt och prata om allt och ingenting, sedan fick vi besök av en söt kille från ljudtävlingen, han va fett nice ;P Enda felet är att han kör volvo, men vafan de får väll duga :)
Idag hoppas jag på toning av rutor eftersom det är fint väder, men jag antar att det inte kommer bli av :(

Lite bilder kommer upp senare då jag orkar lägga in dom :)








Härliga Tunisien, nu kommer jag tillbaka!

Ja det stämmer! Jag och Anneli har precis betalat och boka resa! Det känns så jäkla bra samtidigt som det finns en stor klump i magen om vad man ska säja till mamma :S Men det löser sej på nått sätt så är de bara! Jag är så glad att äntligen ska vi åka tillbaka! Bara en månad just idag kvar, den 19 oktober smäller de, då jävlar drar vi till Tunisien ;P Imorgon blir det ljudtävling i Gävle, det ska bli intressant!








Spooky

Ja då har man lyckats med några riktiga rysare i dårhuset då hah. Eller ska jag säja att Nils Eriksson har lyckats skrämma skiten ut en massa tomtar hah så grymt klockren :P Men jag förstår att dom skiter på sej när dom befinner sej i ett spökhus sen kommer de helt plötsligt två personer, en som ser ut som en gammal äcklig gubbe och den andra som en inbrottstjuv, allt är kolmörkt. Sen hör man någon som andas tungt och en svart skugga kommer emot en haha ooooh, välplanerat! :) Måste göras om så är de bara, jag och Anneli spökkungarna! Har även varit till Söderhamn idag och kollat runt lite på e center. Åkte även ut till stenöhavsbad där jag inte varit sen första dagarna i sjuan! Så det var trevligt! Åkte till Annelis vall en sväng, en av tomtarna klaga på allt och ville hem (somvanligt). Jag och Anneli funderar starkt på att göra en liten skräckis inne i dårhuset, en kort film alltså, skulle vara kul om man tar tag i det hela och verkligen gör de!









Så jäkla typiskt!

Ja då blev de ingen toning av rutor av heller, så jäkla typiskt att han ska göra illa foten precis när det är dags! Aja de får väll bli nån annan dag antar jag. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill jag vill till TUNISIEN!!!!!

Förrästen kolla in min dödspolares nya blogg! Hon har äntligen lämnat lunar och gått över till blogg :) Kolla in
Annelis blogg HÄR!








Ser du mörkret i mitt hjärta?

Ser du mörkret i mitt hjärta, ser du mörkret i min själ? Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ! Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort!

Ja de var huvudsången på väg till tranan i onsdags, fatta vad jag och Anneli tagga till den hah. Och ja ni hörde rätt jag var faktiskt ut på tranan av alla ställen! Jag var för första gången på länge riktigt taggad å att gå ut och ha en riktig fyllekväll. Jag och Anneli hade nämligen pratat gamla fylleminnen om hur de var när man va mindre och då kom jag på att jag verkligen har haft kul under mina fyllor så då blev de en brakfylla igen :) Hade kul det man kan komma ihåg iaf, ALLTID med en alkoholhaltig dryck i handen hah :) Skönt att du drog med mej ut Anneli, det behövde jag verkligen! Nu är man mer taggad än någonsin på att åka till Tunisien, men vissa som man vill skjuta huvudet av och sen mata korparna med rästerna är ju för störd för att svara i telefon. Blir så grymt irriterad och less när man lovar en sak om och om igen men inte kan hålla. Lova ingenting istället då! Idag hade jag tänkt tona mina bakrutor svart men då hade inte personen som skulle tona dom tid, så de får bli imorgon istället, hon kommer bli såååå fin :)









Blää

Hittade ett värdelöst test som jag tänkte tragla mej igenom eftersom jag inte har nått bättre för mej :S

0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG +

ROCK
[x] Green Day
[x] Tokio Hotel
[x] BLINK-182
[x] red hot chili peppers
[x] nirvana
[x] foo fighters
[] queens of the stone age
[] audioslave
[x] nickelback
[ ] puddle of mud
total: 7

CLASSIC ROCK
[] led zeppelin
[x] pink floyd
[] jimi hendrix
[x] aerosmith
[x] queen
[x] the rolling stones
[x] the who
[ ] t-rex
[ ] mean street
total: 5

POP
[x] britney spears
[x] christina aguilera
[x] justin timberlake
[x] kelly clarkson
[x] simple plan
[x] backstreet boys
[] rachel stevens
[] will young
total: 6

HIP HOP/ RnB
[x] 50 CENT
[x] fat joe
[x] kanye west
[x] eminem
[x] sean paul
[x] snoop dogg
[] 2pac
[] D12
[x] Xzibit
[] g-unit
total: 7

METAL
[x] AC/DC
[x] guns 'n' roses
[x] mötley crüe
[x] kiss
[x] iron maiden
[x] metallica
[x] motörhead
[x] black sabbath
[ ] desyre
[ ] redcat
[ ] dirty licks
total: 8

HEAVY METAL
[] dragonforce
[x] KoRn
[x] judas priest
[ ] deftones
[ ] fear factory
[ ] cathedral
[ ] dragonhammer
[] rage against the machine
total: 2

DEATH METAL
[ ] chimaira
[ ] soulfly
[ ] hatebreed
[] children of bodom
[ ] arch enemy
[ ] morbid angel
[x] in flames
total: 1

GOTHIC METAL
[ ] epica
[ ] paradise lost
[x] nightwish
[ ] lacuna coil
[ ] after forever
[ ] xandria
[] within temptation
[ ] charon
totalt: 1

PUNK
[x] sex pistols
[] the clash
[x] misfits
[ ] towers of london
[ ] pennywise
[ ] the dead kennedys
[] the ramones
total: 2

INDIE
[ ] arctic monkeys
[] the killers
[ ] blur
[ ] franz ferdinand
[ ] razorlight
[ ] the kooks
[] the strokes
[ ] the libertines
[ ] dirty pretty things
total: 0

ALTERNATIVE
[ ] MUSE
[x] radiohead
[ ] skunk anansie
[ ] placebo
[ ] massive attack
[x] the darkness
[ ] portishead
[ ] the shroud
total: 2

"EMO"
[] fall out boy
[x] my chemical romance
[ ] hawthorne heights
[] funeral for a friend
[] taking back sunday
[ ] atreyu
[] lostprophets
[x] panic! at the disco
total: 2

totalt: 43 = VG, inte illa :)















Jessica har en sista tävling

Jag som inte varit så aktiv vid datan nu på slutet p.g.a utlandsresa och en massa annat läste nyss att min vän Jessica ska lägga ner bloggen och därför har en sista tävling som jag verkligen tycker att du ska delta i! Det handlar om en massa fina priser som inte går att missa. Tävlingen är framför allt för er som är Gävlebor eller som bor nära Gävle. Jag behöver verkligen tur med kärleken just nu så därför hoppas jag att jag vinner skönhetsbehandlingar eller en voodoll!










Deprimerad till max

Deprition på hög nivå... JAG VILL TILLBAKA NUUUUU!!!!!!
Tänker och saknar dej varje minut, allt känns så jobbigt just nu :( Varför kan inte jag vara i Tunisien eller du i Sverige nu när de känns som jobbigast?










Tunisien <3

Här kommer det lite bilder från Tunisien, bilderna längst upp är på Sam, jag, Anneli och Kylie :) Är vi inte söta?









Hemma.....

Ja då var man tillbaka till helvetet igen då, suck HATA BYN! Jag måste verkligen flytta, pallar inte att vara kvar i den här hålan längre, finns verkligen ingenting att göra här! Till Tunisien skulle ju inte sitta helt fel att åka, till Sammy som jag saknar så otroligt mycket! Jag hoppas verkligen att vi åker tillbaka dit igen den 8onde oktober :) Man har fått uppleva mycket och känna på mycket nya saker som jag lätt skulle kunna leva med :) Men säjer bara en sak... FUCK RAMADAN! Gaah förstörde ju hela semestern! Men men deras religion så kan ju inte klaga. Man kände igår då man åkte därifrån att hela världen verkligen rasar, vad ska man hem och göra när man kan bo där? Det finns absolut inget mer att hämta i Edsbyn, det  är då ett som är säkert! Hoppas verkligen Anneli är på att flytta dit ett år, men skulle inte tro att hon vågar eller vill göra nått så drastigt. Men varför inte leva och uppleva livet när man är ung säjer jag? Man har en stor klump i magen och bröstet som inte vill försvinna, den säjer skit i vad alla andra säjer, lev livet och ta några risker, för vem vet? Han kan vara den rätta. Så därför måste jag bara till Tunisien igen och få mitt svar!

Saknar dej Sam, jag kommer att komma tilbaka och hälsa på dej, some day, some way!