yesman

Äntligen har pärlorna kommit ner för att umgås!!! Jag fick ta deras buss igår in till Side från flygplatsen :P Kul kul, idag har vi solat och badat i havet. Ikväll blir de utgång på Athena, jag ska dricka vin vilket aldrig har hänt förr, hur ska detta gå? :S Upp till bevis, ser fram emot de :P
Förästen så är jeansen som jag köpte nån dag innan jag åkte till turkland för stor, dom var typ förliten när ja köpte dom, viktnergång? YESMAN!

Skön mening

Det verkar som att det inte har väljts någon ny gud på länge... och den gamla är jävligt bitter!









Orka

Orka när cheferna säjer helt olika saker, blääää! Dom kan väll för fan komunicera?! Jag vet inte hur de kommer gå, men jag tror på de negativa :(
Snart kommer iaf mina kära kompisar! Det håller mej upp nu... 2 transfer igår, en väldigt sen, kom hem vid halv fem. Trött!








HATAR DET HÄR

Fyfan allt är ett helvete just nu, gårdagn firade vi Jonas som fyllde 22 år med grillning och utgång. Vissa fick i sej för mycke somvanligt.. Idag fick vi veta att bröderna fått sparken.. De är bara jag och Tess kvar, jag vill inte vara utan Kay :( Men de är väll bara att ta sej i kragen och göra de bästa av situationen, vad nu de är.. Grabbarna har åkt till Alanya nu så jag är själv kvar, men dom kommer nog tillbaka imorgon, Kay har iaf fått jobb här i Side så ja hoppas han tar de nu då. Hatar detta land med dom här jävla reglerna och falska människor, blä säjer ja bara!

Som salt i såret så kom låten All by myself nu på winamp, typiskt.. Inte min dag!










Kattastrof!

Igår var de bjudmiddag på tropic, maten funka väll. Sen drog jag och Kay vidare till Fiesta för att spela lite guitar hero, de är då man önskar Boopen var här :P Så man har lite riktigt motstånd haha ;P Sen kom Akin och hans kusse så vi drog lite i bilen, till ett såkallat spökhus (de var inget spökhus utan ett hus som dom höll på att bygga upp) och sen till Manavgat vattenfallet, hur fint som helst! De är ungefär i klass med alla ställen ja bruka åka till i byn då man behövde vara själv eller prata md nån kompis. Aja sen bar de av hemmåt för Kay var trött, när vi kommer hem upptäcker vi till min stora förtjusning att vi har två katter i lägenheten! En mamma och en liten unge på ungefär 6 veckor, hur söt som helst! Mamman var skit sur men till slut så drog hon ut genom badrumsfönstret där dom kom ifrån och lämna lill missen. Så vi tänkte ha han kvar över natten för vad kunde vi göra? Den klara sej ju inte själv ute i de vilda. Men när vi lagt oss så hörde vi att mamman jama utanför så vi släppte ut lillmissen på balkongen mamman tog han och drog. Senare gick ja ut och rökte, så kommer mamman och sätter sej på räcket och psykar mej, helt galen katt alltlså! Men då kom Kay till undersättning och tog bort henne. Jag har aldrig varit rädd för en katt förr, men den där skrämde fan skiten ur mej!
Här kommer bilden på lillmissen och den sura mamman.














ÄNTLIGEN!

Den 30onde kommer det äntligen ner lite välkännt folk från din lilla hålan Edsbyn. Äntligen har ja nå tjejkompisar jag kan prata med! Känns som jag är omgiven av killar här nere heela tiden, så de ska bli skönt att äntligen bli lite uppdaterad vad som händer i min andra värld. Det är Elina och Sandra som kommer ner och hälsar på, hade önskat att några fler hade följt med ner, men men så är det. Man får vara nöjd med de man får :)










Alanya here we come!

Sitter i lägenheten nu och väntar på nåra sega jävla turkar, allt ska ta sån jävla lång tid här nere. Jag hatar de! Vi har iaf hyrt en bil så vi ska åka till Alanya och kolla på fotboll, AIK-Djurgården, kul kul. Ledig idag för övrigt, transfere igår, funka väll men de var väll lite sura miner från Oslo.







Super Bitch

Helt plötsligt så kom den här meningen upp i mitt huvud. Jag minns att vi mobba Sofie länge för att hon hade skrivit en artikel i våran tidning som vi gjorde i sexan. Tidningens namn var Super Bitch, Kent var skeptsikt till namnet men de fick gå för den här gången, även om vi bara gick i 6an hah :P Minns även att vi inte ville ha nån smal modell på framsidan som alla andra tidingar så vi försökte med kuddar under tröjan, men de funka inte så bra. Så till slut så tog vi en bild på google på en superfet naken tant som vi censuerade det som behövdes. Aja här kommer meningen som har klistrat sej fast i mitt minne. Ellna och Sofie, kommer ni ihåg? ;P

"Var tjej, var stolt, vägra kallas HORA!"










Lyckad!

De blir ett och annat mellanrum när jag skriver, men nu ska jag ta tag i det då internet äntligen fungerar! Transfere kväll igår, den gick skinka, även om chaffisen och jag inte hitta så bra och han inte kunde engelska så gick sammarbetet som på räls! Fick höra i morse att Norge vann Eurovision, undra just vad dom hade för låt? Jag gilla Turkiets låt men den kom 4a tror ja. Måste även berätta att jag har spela guitarr hero här nere :P Jag ägde sönder alla turkar och svenskar, turkarna blev helt chokad att ja var så duktigt och ville anställa mej att spela guitarr hero hos dom. Haha är man bra så är man :P Men de roliga tog slut ganska snabbt då en idiot skulle styla och drog ner hela projektorn, IQ 5000 vill ja mena. Men de var kul så länge de vara. Ikväll blir de mer transfere kan ja tänka mej, men ja hoppas ja slipper hah :P








My big love

Måste ju även nämna en av mina största kärlekar här i livet, så grymt mycket jag saknar henne. Hennes fina spinnande från motorn, hennes vackra former och shimmrande färg. Jag pratar självklart om min Guddan. Hon som är ett ascoolt tidsfördriv men kostar endel pengar i underhåll, men de är hon värd. Tänk vad jag saknar att ha en bil här nere, de är inte klockt. Är för varmt att gå nånstans så man orkar inte, då är de ju perfekt att ha en bil! Men så är inte läget. Nu står min pärla hemma i garaget och inte får rulla på vägarna på länge.











Mina fyrbenta vänner

Jag vet idag har de blivit mycket uppdatering motför andra dagar om man säjer så, fick precis veta att jag är ledig idag och imorgon, weei :) Det jag egentligen ville säja med de här inlägget var att jag saknar mina fyrbenta vänner där hemma. Saknar att se dom varje dag och att sova brevid en av dom på nätterna. Snyft... Önska man kunde skicka ner dom i ett paket hit så jag får mysa med mina älsklingar!

OBS: kortet är bara på Freaky och Herman, laggar sönder att lägga upp bilder här nere så orkar inte ta upp bilder på resten, men dom är lika mycke värd för de :)


















Vad pratar jag om?

Skär djupt, eller? Nej de räcker så de bara syns på utsidan, eller? Inte så hårt då gör de ont, men ändå inte för löst då blir de ingenting. Man måste ha rätt teknik och rätt psyke.. vad pratar jag om egentligen?








Ännu en födelsedag

Idag fyller ännu en kompis där hemma år, mycke födelsedagar nu för tiden tycker ja, och jag missar alla :( Det är min kära vän Elin som fyller 20 år idag, GRATTIS GRATTIS till dej min kära vän! Hoppas din dag blir bäst och att du får överdrivet mycket presenter ;P










Du och jag mot hela världen

Igår fyllde min enda syster och tvillingsjäl år! (Skrev egentligen de här inlägget igår men internet här nere är cp så de publicerades inte.) GRATTIS GRATTIS ANKAN88GIRL ;P Synd att jag inte är hemma och kan fira din födelsedag! Men vi får ta igen de sen när ja kommer hem igen.
Sommaren 2008 var underbar! och även resten av året innan allting gick snett... Har spendera både motgångar och framgångar med dej och du fanns alltid vid min sida då jag behövde det. Du är guld värd och hoppas att din dag var perfekt! Mer minnen ska skapas mellan oss två, så är de bara du och jag hör ihop!









Det händer bara inte!

Nånting som jag aldrig tänker tillåta är att en kille ska bestämma över mej, jag har för många vänner som det har hänt för och vet att de bara är skit. Varför ska nån annan bestämma över ens liv? Jag kan inte förstå att folk tillåter det. Att en annan människa ska säja vad du får och inte får göra, det finns bara inte! Är så grymt irriterad just nu, har lust att slå någon riktigt hårt om och om igen.. Men så får man ju inte göra så jag skriver om min vrede istället så kanske de känns lite bättre sen.

Ett tips från mej till er, låt aldrig din kille bestämma över dej från början, för om du tillåter det så vet han att det är ok i fortsättningen och kommer göra de hela tiden. Du behöver inte alltid vara så snäll. STÅ PÅ DEJ!










Klart

Kom precis hem fran min andra departure och arrıval men första för dagen, den har gangen gick de battre da chaffisen hittade till hotellen, aven om jag oxa skulle ha hittat dit denna gang. Nu ar man vralhungrıg ska ska bara vanta pa Kay sa ska vı kaka... MAT! Sen ikvall blir det vall departure och arrival  igen. Sa det ar bara att ladda inför det.

My everything

Jag saknar, saknar, saknar min lycka som jag lämnade kvar där hemma... Det vill säja min RIKTIGA vänner som består i vått och torrt som förstår mej och alltid finns vid min sida. Att lämna byn var de bästa jag gjort, men att lämna er känns riktigt jobbigt. Jag saknar gamla Stina. Ni är så grymt saknade här nere ska ni veta, här har jag bara en riktigt vän som jag håller hårt i. Jag hoppas att ni kommer ner hit och hälsar på mej, de vore riktigt trevligt att "vara sej själv" för en gångs skull! Ni är guld värda allihopa, det vet ni!
Man inser inte vad man har förrän man förlorat det...



















Nomy - We Fall

Just love this song!























I gave myself some time today
Sat down and critizised my way
The dark was born and I could see
That love is not inside of me
Don't tell me I'm the only one
I've died of what this life has done







I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison I'm cut by a knife
Of your devotion




I've no reason,
I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises
I can't hand over pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison I'm cut by a knife
Of your devotion
And this world is lost in fire and the flames are reaching higher


Första transfere

Da har jag varit pa min första transfere da. Gick inte vidare bra eftersom jag inte hittar till hotellen men dom sa att chaffisen skulle göra de, men de visade sig att han inte gjorde de heller, sa de var en massa sura gaster. Men sa ar det, inte mitt fel men jag bad iaf om ursakt. İkvall ska vi pa en bjudmiddag, antligen god mat!!!







Lååånga dagar

Långa dagar har de varit nu hela veckan och mer ska de bli. I måndags och tisdag åkte vi till Pamukkale på en tvådagars tur de var verkligen en upplevelse ett högt berg som de såg ut som de var snö på men de var kalk som har gjort de vitt, mäktigt! Sen var de en massa ruiner som vi gick och kolla på och även Kleopatra poolen. Sov på ett hotell där dom hade naturligt varmt vatten som var 56 grader, de var riktigt mysigt. Åkte förbi Isparta där filmen 300 utspelar sej, fick även veta att Troya ligger i Turkiet, de var nå nytt :) Stanna även till på mattfabrik, godisfabrik eller ska jag säja battlava? På en kalkstensfabrik och en massa mer.
Idag har vi varit till Taurosbergen och kollat på bergen, en mattbutik, varit in i en moské i Manavgat där jag fick ta på mej huckle och ta av skorna för att gå in, de var den största moskén, riktigt mäktigt. Haha Stina goes Syrrrraaaaan m.m.
Imorgon blir det "Lilla Turkiet" där vi oxå ska besöka en moské, en skola, ett äkta turkiskt hus med turkisk familj, vi ska fiska och bada i floden, bada gyttjebad, ska även göra ett besök i bazaaren.














Jag glider på ett bananskal

Igår blev de en ganka sen kväll även om vi inte vänta till sista arrival på flygplatsen som kom 01.20. Men vi fick iaf följa med till flygplatsen i Antalya igår och lyssna vad dom informera om på bussarna. Kul att höra och försöka memorisera även om vi får en lathund sen så är de bra att ha lite eget att komma med oxå. Jag fattar inte att jag kan bara glida in på ett bananskal till mitt drömjobb! De här är en bra början om man ska söka som riktig reseledare sen, vi är ju som sagt bara reseledare "light". Vi gör princip de mesta som dom gör utom pappersarbete och att vi åker med på utflykter om är superkul och de gör inte dom, mohahah! Näe nu blir de frulle, smakar bra efter en dusch, hare gött för de ska jag!

Ursäkta bilden vi ser allmänt störd ut haha ^^










Sitter har

Sitter nu pa Astral/Ving kontoret och har inte mycket att göra. Ikvall ska vi pa varan första transfer och dom ska guida runt oss lite pa flygplatsen. Det ska bli intressant :) Men för tillfallet finns de inte mycke att göra. Har fatt jobbartröjor iaf, far se om vi kanske kan lyckas fa vingtröjor oxa :) Hoppas!!
İgar var vi ut med alla reseledare fran vıng och kaka nere vid harbour har i Side, mysig restaurang och maten sag jatte god ut!








Flyttar

Idag bär de av till Side, men innan jag ska dit så ska jag på delfinshow. Intressant vetni :) Får hoppas på att jag kan fixa fram internet där borta oxå, känner mej naken utan de ^^ Ska bara packa ihop grejerna nu sen bär de av, träffa Fannie en sväng nyss, sorligt att ja inte får träffa henne så ofta nu längre :/ Men ja hoppas de ska gå bra för henne på de nya jobbet.