Julskyltning

Idag har det varit julskyltning på byn och det innebär en massa äckliga tomtar som tvingar på en godis. Haha :P Men vi lyckades inte få nån efter oss iaf. Gick en vända på byn, käka jultallrik på pelles och sen höjdpunkten på dagen. DANSA RUNT GRANEN, jag och Anneli tvinga med oss Zein men han var så jäkla tråkig så man måsta tvinga han att göra det man skulle för att få en varsin godispåse :) Men de är tradition och traditioner ska man hålla tycker jag! Inte mycke mer har hänt idag än så länge, får se om man kanske hittar på nått med Ankan88Girl senare :P

JAG VILL ÅKA BRÄDA JUST NU KÄNNER JAG!









Gamla kort!

Shiiit jag sitter på den stationära datan nere nu och inte min bärbara data, vilka gamla bilder det finns här alltså! Måste bara lägga upp några :P

 
 
 
 








Jag är en tråkig person!

Jag har tråååkigt!!! Ellna fråga igår och i morse om jag ville dra en fylla ikväll men jag pallar inte, jag har blivit så grymt jävla tråkig nu på sistonde, har inte lust med nånting alls :S Vart är gamla festglada Stina? Aja får hoppas de bara är en period som gör mej så tråkig att jag kommer på bättre tankar senare i livet haha :) Får se om det kanske blir att hitta på nått med syrrrraaaan Anneli senare. Jag är fan sugen på glögg! Skulle ju va mysigt om vi hade en liten glöggkväll eller nått :) Men då är ju frågan vart vi ska vara? Eftersom det är päron överallt!

Bilden är från tiden då jag INTE var en partypooper!









Ännu en dag ur mitt liv

Ja ingen särskild tag, bara ännu en dag i mitt liv... Fick iaf intyget från Kompis Christer idag "alla gör vågen", har nämligen väntat på de i nån månad nu :) Men ska försöka masa mej iväg på arbetsförmedligen på måndag, men man säjer väll mycket och inget händer, typiskt mej. Sen så hade mamma hämta ut betygen från 9an på banken, så nu är de bara kopior av allt som behövs. Har varit till Blånäs och Järvsö en sväng, inte mycket som händer här omkring om man säjer så, tog även ett varv på Lågnäs, duktigt!

Jag och Näcken är typ sååååå tajt ;P









Vad ska man köpa i julklapp?

Efter all snö så kommer värmen igen och allt smälter till is så de blir svinhalt på vägarna :S Just nu regnar det ute, kul liv. Men men jag hoppas iaf på en vit julafton. Har gjort mat till päronen idag, det uppskattades väldigt mycket av mamma iaf. Fast de var nått så enkelt som fiskpinnar och mos :) Sen åkte hon och jag på kyrkogåren och tände ljus. Snabbt hem och sen iväg igen för att träffa Anneli som jag inte träffat på mer än ett dygn! Det är rekord för oss på typ ett halvår!!! Vi var på bandy en sväng för att sedan bege oss till Blånäs där inte mycket hände, satt i bilen och snacka skit. Zita Bonita var oxå med.
Nu kommer den stora frågan, vad ska man köpa till alla i julklapp???!!! Är ju helt omöjligt att hitta på nånting, är de inte nån som har nå bra julklappstips att dela med sej av?









Bra nyheter :)

Jag har pratat med Sammy Bammy nu och han sa att han skulle försöka komma till Sverige efter nyår!!! Jag blev så glad när han sa det, hoppas verkligen att han kan komma! Han var inte säker men skulle iaf försöka :) Så jag ska leta tag på nå visa papper imorgon eller när de blir som jag sen ska skicka till han då jag fyllt i dom, är ju nå sånt skit man måste göra för att dom ska kunna komma hit och hälsa på :) Jag blev så glad så jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gick ner och kammade katterna, åt en kiwi och tog en cigg, haha kul sätt att fira på :)

I want u back in my life, thats all i breathing for...








......

Träffa Emma en sväng på dagen och tog en fika på cafecentrum, var längesen jag gjorde nått med bara henne nu, så de var ju trevligt. Sen var ja bara ute och åkte och inte gjorde så mycket. Men kände att jag ville hem för jag kände mej så nere, sen när jag varit hemma ett tag så förstog jag vad de var som var fel. Jag fick min mens och mensvärk, så jäkla typiskt att det är den som spökar så man inte har ork att göra nått. Aja så är det, men får hitta på nått nån annan dag. :) Förästen så vann byn mot saik med 5-3 tror jag, kul :P







CV klart!

Är så less just nu, när man pratar med Sam så funkar såklart inte våra webcam så vi inte kan se varandra för första gången då jag har skaffat cam oxå, så grymt typsikt! Idag har de varit en ganska värdelös dag. Träffa Anneli en sväng och käka sen drog hon till Tina, förädare! Haha nej då :) Jag har varit hemma med päronen, var ganska trevligt de oxå. Dom läste för första gången mitt CV jag tycker de är så hemskt när nån annan ska läsa en sak som man själv gjort, men dom tyckte det var bra, var bara några små förändringar jag gjorde. Har även letat reda på lite referenser, nu är de bara betyget från 7-9 och kompis Christers intyg sen är de bara att söka jobb! Jag vill inte vara kvar i Sverige så hoppas det blir utomands, typ vart som helst, men allra hälst i Tunisien såklart. Jag saknar Sammy Bammy så grymt mycket!!!



  





Saknar dej!!!

Jag saknar Houssem Ben Amor så grymt mycket :(








Snöbollskrig!!!

Ja som ni ser på rubriken så har vi haft snöbollskrig för fulla muggar idag! :) Började utanför bandy men sen drog de vidare mot slalombacken :P De var riktigt kul, förutom att jag var vitast när vi skulle hem haha. Jag ska komma igen till nästa gång! Det har snöat och blåst hela dagen, shit va mycke snö det har kommit! Får hoppas på en vit julafton och att snön försvinner sen, men i fjällen kan den ligga kvar så man kan åka skoter och bräda :P Jag höll på att köra rakt in i en skylt på konsum, nya vinterdäck skulle ju sitta fint!

Obs, bilden är inte från snöbollskriget, hade ingen annan bild som det fanns snö på :P

 







Subban... död?!

Igår var jag med Ellna, det var mycket trevligt, hyrde en film som var helt värdelös, greja med hennes data, drack glögg (igen) som jag har märkt att jag fortfarande tycker om och nu näst intill älskar :) Sen kom Emma på besök med lill hunden Gordon som är så grymt söt! Jag vill oxå ha en kines! Men jag får vänta ett tag och se vad de blir för jobb för mej och så. Sen åkte jag och Boopen ut på vargjakt men såg inte en krake. Efter det var klockan mycket, kanske 2-3? Så då drog jag ner till Bollnäs för ja va så sugen på en mosbricka, Anneli hade festat där så hon åkte med hem.

Idag var vi till Bollnäs, och käka på max jag köpte en webcam oxå :P Så nu blir Sammy Bammy glad :) Appropå han så svara jag inte när han skrev och ringde på hela dagen så han blev så orolig och ringde hem till mej till min pappa! Haha shit undra va dom konversiera om då haha :P Men han ringde mej senare på kvällen igen så nu är de fred :) Gled runt i Subban på byn och på ön. När vi skulle göra sista sladdningen så pajja bilen självklart. Vi försökte så gott vi kunde att få igång den igen men de gick bara inte. Så vi fick kalla in förstärkning som hjälpte oss och vi fick igång den. Men nått är ju fel på den (somvanligt).

Förästen så vann jag 200 spänn på bingo lotto!!! Typ första gången i hela mitt liv som jag har tur i spel :P







En myskväll med flickorna

Idag var jag med Anneli en sväng på dagen. Sen blev det bakning med Elin och Elina! Vi gick på ica och handla lite ingredienser till en chokladpaj som blev, nja hyffsat god iaf :) Det var iaf trevligt umgänge, de var ju ett tag sen de var det "gamla gänget" om man nu ska kalla det för de :) Vi spelade lite guitar hero och drack glögg, det var godare än vad jag minns. Det här måste vi göra om brudar! Igår alltså den 21 november så var det 1 år sedan jag gjorde min tatuering och Ellna fick sitt körkort, Grattis Boopen du har klarat dej i ett helt år!









Kommentarer

Bra kommentarer från Bert, den sista oskulden.

"Sex, sex, sex, livets viktigaste krydda!"

"Lill Eric har blivit ovän med hela världen, han har fått en hormonförändring, han har finnar över hela kroppen och är blank och hal som en tvål, hela världens lilla ovän"

"En dag så vaknar man och upptäcker att man är död"

"Låt mej ge dej ett råd, jag vill inte veta om några Stockholmsfasoner här"








Gävle och Bert

Idag har vi varit till sjukhuset i Gävle och hälsat på Ingrid, de var en ny upplevelse eftersom jag inte varit på akuten i Gävle förr. Börna runt på stan och sa taskiga saker till människor som gick förbi var våran grej för kvällen :) Åkte även till IKEA eftersom Anneli är så jäkla tärv på deras efterätter och även köttbullarna! Men det blev en kladdkaka. Skre lappar som skulle hjälpa till att förbättra IKEA, men det blev egentligen nått helt annat haha. När jag kom hem så fick jag ut och gå med Mira direkt för mor min orkade inte så jag gjorde väll det, då ringde en viss Stockholmare och ville att jag skulle komma ner till han, haha orka! Även om han peja så dissa jag de totalt ;) Nu sitter jag med en varm kopp Oboy, det var längesen nu och som jag har längtat! Ska kolla på Bert, sista oskulden nu snart, älskar Bert! Speciellt lill Eric som är sååå söt :) Drog lite Bert, Svensson Svensson och Sune skämt i bilen för att dra upp stämmningen :) Klimpen är sååå rååå!!!

Citat ur Bert då dom ska börja i 7an

"Torleif säjer: Om jag tycker att det här är obehagligt vad ska då Lill Eric tycka?
Lill Eric: Det här betyder döden!"

Anneli bäst på julafton för två år sedan

Stahl läser på frågekortet:

-Var sitter Adamsäpplet?

Anneli svarar direkt helt övertygad:

- På trädet

kung du Ankan88Girl!








Bert Ljung, vilken stjärna!

Idag har varit en värdelös dag i byn somvanligt, käka planka på bandy för första gången sen vi kom hem, de var ju gott. Har varit till kyrkogården och tänt ljus, det känns som att man bryr sej lite och gör en bra sak då iaf. Har pratat med mamma om att jag vill söka jobb i Tunisien, gick bättre än väntat så de var ju en chock samtidigt som en lättnad. Anneli har kanske hittat en tjej som vill hyra Divan, allt går som smort :) Nu är de bara jobb kvar typ. Kollade på en film från när jag var liten, vilken liten buse man var haha, nästan så att jag var söt oxå :) Sen kollade jag på en gammal godin som man aldrig får nog av, Bert Ljung vilken stjärna!









Du & Jag mot hela världen

Ännu en dag har gått, blev en tidig kväll ikväll. Finns inget kvar att hämta i byn, jag måste bara härifrån! Måste bara! Norge verkar inte ta emot nå mer svenskar så vad blir det då? Jag hoppas så grymt mycket att det blir ett jobb i Tunisien, men man ska ju inte hoppas på för mycket när man har föräldrar som mej så låter dom väll mej aldrig åka dit. Men dom ska ju inte bestämma över vad jag gör i och för sej, det skulle bli en upplevelse för livet att åka dit och jobba. Ha gjort nått med livet liksom, inte bli kvar i Sverige hela liv. Det är en av mina rädslor i livet, att inte gör något av det. Jag hoppas verkligen att Anneli hyr ut Divan så vi kan upptäcka världen tillsammans, DU OCH JAG MOT HELA VÄRLDEN! Vi får se vart framtiden tar oss...









Tack för att du finns!

Läste just ett jätte fint inlägg om mej på min bästa kompis Annelis blogg, det gör mej så glad nu när man känner sej längst ner i skiten, du är mitt ljus i mörkret! Tack för att du finns Anneli! Om ni vill läsa inlägger hon skrev om mej klicka här!

Du och jag mot hela världen, det stog klart att när vi vuxit upp, vi ska aldrig bli som dom!








Sam & My song

Cruel to the eye
I see the way he makes you smile
Cruel to the eye
Watching him hold what used to be mine

Why did I lie?
What did I walk away to find
Ooohhh - why
oooh - why

I can't breathe easy
Can't sleep at night
Till you're by my side
No I can't breathe easy
I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

Curse me inside
For every word that caused you to cry
Curse me inside

I won't forget, no I won't baby,
I don't know why (don't know why)
I left the one I was looking to find

Ooh - why
ooooh, why

Why

I can't breathe easy
Can't sleep at night
Till you're by my side
No I can't breathe easy
I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

No I can't breathe easy
I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

Out of my mind
Nothing makes sense anymore
I want you back in my life

That's all I'm breathing for

Ooooooohhhhh

Can't sleep at night
Till you're by my side

I can't breathe easy

I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

There's no air











Suck...

Hemma i helvetes kylan igen då, fyfan jag säjer bara en sak... JAG VILL TILLBAKA! och det är nu på en gång, pallar inte att vara hemma nu och leta efter jobb m.m. BLÄÄÄÄ!!! Om ändå där jag nyss titta på jobb skulle funka att söka utbildning på, men nej då måste man vara 21 och ha minst 2 års jobbande, orka när man verkligen vill något så gärna! Aja nu har iaf 4 veckor gått och allvaret börjar. Ska snart träffa ankan88girl och kanske dra till bollnäs? Aja får se vad som händer, huj!








Andra gangen framfor datan

Ja da har man antligen tillgang till data igen. Vi sitter hemma hos en kompis till Sammy. Inte for att de finns sa mycket att gora da msn inte funkar. Men imorgon ska vi iaf till Tunis det ska bli kul, vi har hyrt en bil sa det kommer ta ca. 1,5 timme harifran sousse till huvudstaden Tunis. Inte lang tid kvar nu tills vi ska hem. Det suger verkligen skulle vilja stanna har hela livet nastan och bara ha semester men men man maste ju hem till verkligheten oxa. Saknar ju trots allt mina katter, guddan och mina kara vanner.






Jag ar i Tunisien!

Nu sitter jag hemma hos Sam och skriver ett inlagg, var ju ett tag sen jag skrev nu men har inte haft tillgang till data forrans nu. Kanns bra att kolla laget med lite kompisar om natt nytt har hant dar hemma. Fick nyss veta att grannen har hangt sej, har ar man ju med vill jag mena :) Aja nog om hemma nu, allt ar bra har, sa skont att komma bort fran kalla sverige aven om jag saknar kompisar och djurendar hemma, och sjalvklart saknar jag ju Guddan ;) Nu ska jag kolla vidare, far se om jag skriver na mer innan jag kommer hem; ha det sa bra sa hors vi!