Skiathos

Usch va jävla kallt, de är sånna här dagar som man bara vill hålla sej hemma! Men men om man går i "skolan" så gör man. Ska vara på stan idag och ha muntlig kommunikation, jobbigt, hade ju kunna varit lite varmare!

By the way, nått som är värt att nämnas är att jag har fått jobb :) I Grekland i Skiathos :D Som reseledare för agenten där nere, woho ska bli såå kul :) Börjar andra veckan i maj så ja lär väll fortsätta utbildningen tills dess.
Näe nu ska ja åka snart, hörs













Helg!

Fan va skönt de känns att ha en vecka gjord på kursen, nu kommer man iaf upp på mornarna :) Men nu är de helg helg helg! Ska försöka göra nått bra av de ^^







Gäsp...

Gäsp.. är de ens lagligt att måsta gå upp den här tiden på dygnet? Det känns verkligen att man inte har gått i skolan på ett bra tag! Fyfan va jag bara vill lägga mej i sängen och sova igen! Just nu väntar ja på att hemköp ska öppna så att ja kan köpa lite fil, orkar inte bara äta nånn äcklig macka idag.
Jag vet inte ens om jag har nämnt det här? Men anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att jag ska på en utbildning på 18 veckor med af. Inriktning handel, så de ska blir intressant... hoppas ja..
Näe dags att hoppa på hanen i sängen, hörs!







Stockholm, Lofsdalen & Utbildning

Oj oj, var inte igår som jag bloggade precis :S men men bättre sent än aldrig, sitter här i våran stuga i Lofsdalen nu, är här med hanen, päronen och lilla Murra! Åker dock hem imorgon eftersom jag börjar min utbildning på måndag som räcker i 18 veckor! Gaah jobbigt, men ändå kul att ha nått att göra om dagarna.
Värt att nämnas är väll att jag och Bubben var till Stockholm från måndag till onsdags, de va riktigt trevligt :) Träffa lilla mormor igen hhe. Något jag tycker man borde göra oftare faktiskt!
Jag hoppas på en resa utomlands när jag är klar med utbildingen, men vi får se vart hanen är då och vad jag gör, man vet aldrig, saker kan ändra sej snabbt!
Näe nu blir de ciggis... jag vet jag ska sluta!