Så jävla förbannad...

Usch, ja blir så jävla förbannad, så nu måste ja skriva av mej lite. När man väl kommer få lite pengar nu i sommar och har massa planer på vad man ska göra och inte behöver tänka ekonomiskt när man ska ut å shoppa. Självklart så åker man in i en stople med saab jäveln så man kommer få punga ut 6500 spänn! Jag blev så jävla förbannad när jag fick se hur mycke ja måsta betala så jag gick till sängen och grina, de är fan inte ofta som jag grinar men nu spruta tårarna. Varför är livet så jävla orättvist? Det är inte meningen att jag ska få njuta av känslan att ha pengar verkar de som.

Till råga på allt så är min älskade Guddan oxå trasig, så henne lär man väll inte kunna laga på ett bra tag när den andra biljäveln kostar mej halva lönen om inte mer.. Usch
Ingen lust att åka på den där jävla Tallinn kryssningen imorgon heller, jag som sett fram emot den, men vill häldre stanna hemma nu.

Fick även reda på idag att en pinscher med uppåtöron är kuperad, det är olagligt i Sverige, tydligen bara lagligt i USA, så de lär väll inte bli en sån jävla hund heller. HATAR DEN HÄR DAGEN!

Ska väll bege mej hem mot Kyan igen nu snart, till råga på allt så lär de väll vara nån äcklig jävla mat man får hemma oxå...

Och till alla som klagar på att jag aldrig uppdaterar min blogg, varsegod, här har ni rolig läsning.