1års spruta

Idag har vi varit iväg till veterinär Gudrun för en 1års spruta till lill Tilan, så nu kan hon fortsätta att böja bananer haha skrattar varje gång ja hör mamma säja de.
Återvände sen hem för en färd i ekan nere på sjön, Mira fick oxå följa med, åkte till stockaland å softa lite, Tila bada å hämta den slaktade foppatoffeln i vattnet :) Sen blev de att ta i med musklerna på vägen hem då mamma å pappa skulle ha med Mira till fjällen, så nu är de ff här hemma då jag valde att inte följa med denna gång.
Nu väntar ja på att ett bihang ska komma så vi kan gå ut å gå en sväng och kolla på film senare, trevligt sörrö..
Sitter nu ute på bron med musik poppande i högtalarna, men börjar bli lite kallare nu, iaf när man sitter i skuggan.









Våren är absolut här!

Idag har jag vårstädat Guddan, hon blev såå fin! Skönt att få bort all lort och alla vintergrejer som har legat där, nu är de nästan tomt :P Emma och hundarna kom på besök så vi bestämde oss för att gå ner till sjön så hundarna skulle få dricka lite vatten, men de sluta med att vi tog ut båten och invigde den för året! Tila hoppa i typ de första hon gjorde ^^ Dom skulle absolut stå på kanten så vattnet nästan åkte in i båten å de va helt omöjligt  att ro, typiskt hundar! Vi rodde till stockaland där hundarna fick löpa fritt, bada, slåss om pinnar + en barnfoppatoffel som dom slakta :P Haha..
Åkte hem å sköljde av mej lite snabbt sen bar de av mot Alfta för att hämta Jessica, åkte till max och käka, nom nom :P Sen direkt till gymmet, så nu är jag nöjd med denna dag å kan tänka mej att lägga mej tidigt idag :)
Jag måste nästan upp tidigt imorgon så jag kan ringa till veterinären så Tila får sin spruta nått tag, men så jobbit att gå upp vid åtta för att ringa!







Lofsdalen & Grattis Tila 1 år!

Har varit så otroligt härligt väder nu senaste veckan, jag bli så glad att se att sommaren är på väg :P Åkte till Lofsdalen i onsdags, kom hem igår. Det som hände där va väll att vi såg en lämmel (även några överkörda), Tila fyllde 1 år på långfredagen, grattis min lilla bebis <3, Mira blev huggormsbiten, har ätit en massa skit som man fick ta smällen för på vågen idag, men men är bara att ta igen den här veckan :) Men de har varit trevligt och skönt att komma bort lite.
Men de va så grymt skönt att träna idag igen, har faktiskt saknat de, hör å häpna haha ^^
Idag byttes de kylare i Guddan, men ja tror inte de vart nå bättre för de, pappa sa att mätaren gick upp en bit även nu, jag har själv inte provkört nånting, men börjar bli branog less på de här nu..















Bara för att jag har tid

1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.

* Jag är väldigt lat om jag inte ger mej faan på nånting och har motivationen inne.
* Älskar djur, kan inte leva utan dom!
* Har häldre ett förhållande än att vara singel
* Kan absolut tänka mej att flytta utomlands
* Sover med 3 kuddar

2 - en person jag vill träffa just nu.

Akin
3 - lite fakta om min bästavän

Har ingen bästa vän kan ja tycka eller så har ja många, beror på hur man ser de :P
4  - vart jag vill åka just nu

Till ett varmt land, typ Turkiet, Grekland, Spanien, Thailand
5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

Nya tuttar
6 - hur ska en riktig kompis vara

Pålitlit, bra humor, bra musiksmak, nån man kan prata om allt med och känner att man kan vara sej själv, håller vad dom lovar, spontan, m.m. 
7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Köpa hus/lägenhet utomlands, ny bil, nya tuttar, fixa ögonen. Fast miljonen är nog slut efter första grejen men iaf ;P
8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.

Hanna, tycker inte om de vidare mycket då vi kalla en på våran skola som hette Hanna för kycklinglår. Så jag är glad att jag inte heter de haha ^^ Men de är faktiskt ett rätt så fint namn.
9 - min favorit årstid och varför.

SOMMAR! För de är sol, varmt, de finns inga problem, naturen är så fin och grön, tunna kläder.
10 - meningen bakom mitt bloggnamn.

Haha jag valde bara mitt för och efternamn så de är lätt att komma ihåg ^^ Ingen tanke bakom de precis.
11 - bild på mig och min bästa vän.

Blir mer än bara en bild :) Ursäkta dom gamla bilderna, men orka inte leta så tog några från arkivet ^^






12 - en bild på någon jag tycker om.



13 - som du ska göra i sommar

Blir väll massa jobb, förhoppningsvis utlandsresa, utställning med Tila, roadtrip?, Borgvatten skulle jag vilja till oxå!
14 - en bild på ett ställe som jag varit på.

Manavgat moskén i Turkiet


15 - mitt drömbröllop.

Har inte så stora planer på de än så länge faktiskt, men jag vill gifta mej i kyrka, utomlands och i Las Vegas, så tre bröllop blir de för min del ^^ Sen vill jag ju ha de lite USA stuk på de hela då man har best man, brudtärnor, möhippa å svensexa :)
16 - en bild som gör dig lycklig

Bilden får mej att tänka tillbaka till mina busiga dar då varje dag var ett nytt äventyr, vi var uppe hela nätterna och levde för varandra, de va kärlek <3


17 - bild på min favoritfrukt


18 - min första kärlek.

Ska vi inte prata om tycker ja ^^ Ung och dum å så otroligt kär haha
19 - en bild på den du senast var med

Hade ingen på bara henne så ja fick va med på ett hörn oxå ^^


20 - en person jag vill byta liv med en dag & varför.

En snygg killkändis så man får smaka på kändislivet och att vara kille, prova på lite nya grejer med sej själv ^^ Typ han som spelar Jacob i Twilight skulle jag kunna tänka mej :P
21 - en bild på min favoritidol

Björn Rosenström


22 - min favorit plats.

Öbergskojan är nog en av favoriterna, lugn och ro där man bara kan sitta och tänka å vara sej själv
23 - en bild på det jag köpte/fick senast.

Jag vet faktiskt inte...
24 - min drömoutfit

Har ingen speciell
25 - en bild på mig, som är tagen utav någon annan.


26 - min reaktion när jag ser mig själv i speglen.

Nom nom vem är snyggingen? haha nej då.. jag reagerar olika på olika dagar
27 - en låt som får mig att gråta.

Har ingen men Carrie med Europe och Angels med Robbie Williams är nånting speciellt för mej
28 - mitt favorit prgram och varför.

Desperate Housewives, för de är ju så jävla bra :P
29 - en bild på en riktigt snygging


30 - det bästa som hänt under 2011

Öhh oj, jag vet inte, har inte hänt så mycke än tycker ja..

Hurtbulle!

igår kände jag mej som värsta hurtbullen då jag och Emma tog med hundarna till Lössenbo å gick där, hundarna fick springa som galningar upp och ner för en sandhög, att dom orkar? Jag tyckte de va skitjobbigt att bestiga sandhögen en gång haha ^^
Sen fråga pappa om vi skulle med till Öbergskojan så då gick hela familjen dit och efter de så åkte jag till gymmet för att plåga mina ben. Så igår va ja riktigt duktig med andra ord :) Idag känns de lite mer trögt, vet inte vart jag ska gå än, blir tjatigt att gå till kojan varje dag oxå ^^ Så ja kanske tar bilen nånstans å går en sväng.
Har nyss beställt hem en sprillans ny kylare till lilla Guddan, får hoppas att det är de som är felet på henne nu då, börjar bli less då jag inte kan köra hur jag vill med henne utan måste tänka på en massa grejer. Aja om de inte löser sej med henne får ja nog snart börja tänka på att köpa ny bil, å de vill jag ju inte göra :(
Nä nu blev ja ju taggad att ut å gå en sväng så bäst å göra de när man känner sej motiverad :P blir nog kärrvägen idag.
By the way, har gått ner 1,5 kilo sen förra veckan så nu är man ju lite mer motiverad för de oxå ;P







MVG på denna dag!

Har precis kommit hem från en heldag fullspäckad av trevligheter! Igår kväll begav jag mej till Bollnäs för att sova hos min vän Stefen, satt väll uppe och prata till fyra tiden kanske? Sen vakna ja på morgonen av att Tila var orolig så ja gick ut med henne en sväng, sen kunde ju inte jag sova, å eftersom det såg rent ut sagt förjävligt ut hos honom så ställde jag mej vid diskhon och börja diska bort berget av disk, sen fortsatte det bara så hela köket såg ut som nytt när ja va klar :P Sen var de så dags att vakna när jag va klar haha, men fick mycke beröm för mitt hårda arbete. Tog en promis i finvädret oxå, jag älskar verkligen vädret som är nu!
Begav mej sen mot Edsbyn för att grilla med flickorna Ellna, Wox, Sara och Angelica, trevligt sörrö! Gött va de oxå, mmmm :P Dina var oxå med (Wox lilla voff) till en början gick Tila å Dina jätte bra ihop men sen så blev de lite surt över en köttbit å efter de va dom inte vänner längre, tråkigt men men.. typiskt tikar! Har haft de jätte trevligt iaf, men har inte blivit så mycke sömn så inatt ska jag sooova!! :P







Nattjobb och promenad

Känner mej inte så seg faktiskt, trodde de skulle va värre men blir kanske taggad då de är så fint väder ute :) Jobba i natt inatt på Backa här i byn, så de va nå nytt, men de gick jätte bra!
När jag vaknade hittade jag Tila i buren tillsammans med Mira, hon låg å sola sej å var jätte duktig! <3 Sist vi hade henne i bur så blev hon så jävla uppstressad så visste inte vart hon skulle ta vägen, skönt å veta att hon kan sitta i bur om det krisar sej :)
Nu va de tänkt att jag skulle gå en sväng i skogen med voffarna, får se om ja kanske går till Öbergskojan för 3dje dagen i rad ^^ Är så mysigt att sitta där ute på bänken i solen å höra tystnaden.
Ska även köra all in på gymmet senare, missade ju att gymma igår då ja va tvungen att vila lite innan jobb, men vafan man ska ju vila åtmindstonde en dag så nu har ja de gjort :)









Lycklig :P

Otroligt härligt väder idag! Har varit iväg och lämna blankett till utbildningen till hösten, jag va den första som sökte mohaha ^^ Hade inte fått in årets blanketter så ja fick en från förra året, men de ska väll gå bra :P sen har jag och Tila varit till Öbergskojan, så otroligt mysigt väder att gå i, dock va vägen lite geggig där skuggan legat på och så va de lite snö kvar i skogen, men annars va de super! Skrev lite gästbok där somvanligt å bara njöt av stillheten, innerst inne är nog även jag en riktig jävla skogsmulle ^^
Sen har Jessica gett mej supernyheter idag oxå, me like :P







Gefle

Har precis kommit hem från Gävle, skönt att komma bort och shoppa loss lite ;P Men nu är jag verkligen skittrött, ska väll slänga ihop en smoothie eller nå å piggna till lite. I Gefle köpte en brun skinjacka, såndär mysoverall eller va man ska säja och bikini, nice! Nu ska jag väll masa mej iväg till gymmet snart oxå så de blir nå bukt på de hela.
Verkar som att du och jag har vuxit ifrån varandra, men de kanske är lika bra då du är någon helt annan än vad jag trott du varit.. De är bara att ta smällen och leva vidare ;P







Helhelg i Alfta

Nu är jag hemma igen från en helhelg i Alfta hos Jessica. Vi har haft en riktig softhelg kollat på typ 12 filmer under hela helgen, inte att leka med :P Men de har varit skönt att bara tagit de lungt, käka en massa skit och varit ut å gått i finvädret, mysigt <3 Har även lekt lite i lekparken, Tila älska att gunga och springa upp och ner för rutchkanan ^^ Min goskit! Men däremot gillas de inte då jag å Jessica tog en varsin gunga utan henne då blev hon galen å skulle absolut få stopp på gungan, inge kul utan henne :P Stora tuttar har hon fått oxå, faan..

Bara min <3











Bollnäs och trött

Har varit till Bollnäs med mor idag, shoppa lite blommor m.m. Träffa även min gamle vän Stefen, var inte igår man prata med den människan om man säjer så, vi gick runt å stan å snacka lite.
Har inte orka åka på gymmet idag så jag åkte bara ner på byn med båda hundarna och gick en väng, skönt och vila oxå. I helgen ska jag förhoppningsvis bo hos Jessica (Amazon) igen, göttans :P







En helg i Alfta

Har varit en väldigt trevlig helg som jag och Tila har spenderat i Alfta med Jessica! Eller Amazon som jag ska börja kalla henne (kvinnan är låång och har stora fötter ^^). Fredagen så hade vi massa fredagsmys med chips, monster och lite vattenmelon + tv. Lördag så var det dags för Tranan, tro de eller ej men vi åkte faktiskt bussen dit, annars så HATAR jag ju verkligen att åka buss, får hoppas de var en engångsföreteelse.. Bruden bredvid oss hade spytt en halv ICA påse så de var ju inte allt för trevligt då de stank spya i hela bussen, men men...
Tranan var helt ok, ja fick en skiva av bandet (Killer Smile) som spelade, hyffsat bra va dom faktiskt! Sen slutade kvällen med att Amazon drog till Edsbyn för att spendera natten och jag blev kvar i lägenheten, men de dröjde inte många minuter efter Amazon hade dragit så plinga de på dörren, så även jag fick sällskap den natten ;P
Igår va en riktigt segdag, åkte till max för frukost å sen hem igen för att glo igenom 2 filmer. Sen blev de dags för att laga mat å kvällen slutade även med en finfin film. Nånting som bör nämnas är att Amazon har världens bittraste granne, fyfan jag höll på att koka över då han sa att "man kan ju inte röka på balkongen, tänk på dom som är allergisk, jävla ungjävel" så jag svarade nå spydigt tillbaka, dock hörde han väll inte de eftersom han smällde igen dörren direkt när han sagt sitt, som alla andra gånger. Vuxna karl ska bete sej som en liten snorunge, herregud!









What to do?

Träningen gjord för dagen, skönt! var inte alls taggad för de idag kan ja säja! Igår va ja till Bollnäs en sväng å köpte ett par riktiga gåskor! Äntligen slipper jag ha mina slitna gympadojer som man får skavsår av :P
Mamma frågar om jag vill med till fjällen i helgen å Jessica frågar om jag vill på tranan, what to do? :S Är sugen på båda samtidigt som ja inte är sugen på nån av dom, hmmm.. Men ja tror nog jag hoppar fjällen iaf. Kan möjligt vis bli tranan men ja tror ja blir nykter isåfall, förra gången vart ju total fail :P