....

Varför känns allting så rätt när det är så fel?!








Sommaren går mot sitt slut

Imorgon blir det Björn motherfucker Rosenström på långnäsparken, shit det är det här man längtat efter hela sommaren och nu är vi redan där, hösten närmar sej med stormsteg. Är även persmässan i helgen, och man känner jämt att efter persmässan så är ju faktiskt sommaren slut :( Vill inte att det ska hända, har ju inte hunnit hitta på nånting kul än för man har ju bara jobbat och jobbat. Men när jobbet är slut så drar jag och Anneli utomlands i två veckor, ska bli så grymt skönt att leva livets glada dagar.

Det finns mycket som man ångrar, men jag är inte säker om jag verkligen ångrar mej?!

None









Snart är sommaren slut?!

Då sitter man på jobbet, efter den här arbetsdagen så kommer jag vara ledig tå dagar i rad! Det ska bli så grymt skönt, sen till helgen är de ju Björn Rosenström i Bollnäs och persmässan. Det vill säja att sommaren snart är slut! Kan inte fatta att det har gått så jäkla fort, man har ju inte hunnit med att göra nånting alls! Men sen när man slutar jobbet så ska iaf jag och Anneli åka utolmands, vart är inte riktigt bestämt än men det kommer att bli av hoppas jag! Två veckor borta i sol och värme, underbart!








Dårhuset

Tråkigt väder just nu, bara regnar och har sej :(
Har blivit väldigt många besök i dårhuset nu på senaste tiden, det är Anneli som gäller och två till tomtar, inga namn nämnda :) Har inte hänt så mycket bara att det var nått konstigt som lät i mathissen hela tiden, och att det redan var några där som skrämde skiten ur oss haha :) Tider de!

Har gjort något dumt som inte bör nämnas, hoppas tiden gör allt ogjort...








En applåd tack!

Ge mej en stor applåd! Jag skrivet för första gången på en evighet hah :) Men jag tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder så därför har de inte blivit av att jag skrivit om mitt otroligt intressanta liv nu på slutet :) Jobbet går iaf bra! Var på kägelholmen igår med pensionärerna och drog en fika, sen på hemvägen så börja de självklart att spöregna, så där gick vi med en varsin pensionär i rullstol dyngsur hah :) Men var iaf trevligt! Har även gjort studentkortet som jag ska skicka ut till nära och kära, ge mej ännu en applåd! Den skulle ha varit utskickad för längesen men har inte orka tagit mej tid att göra den :)

Aja nu ska jag göra annat, såhär ser kortet ut iaf, ser helt störd ut men hitta inget vettigt.