R.I.P Martin Östergrens

Jag vet jag inte har uppdaterat på hur länge som helst, men har bara inte orka..
Turkiet kan man summera såhär, bra början och lyckligt slut, mitten av resan går att diskuteras.. Men kul hade ja iaf när jag var med mina kära vänner :) Ett minne för livet som jag aldrig kommer att glömma, vill inte nämna vad som hände där nere, det håller jag och tjejerna för oss själva. Det som händer i Turkiet, stannar i Turkiet :)
Det enda ja kan säja är:

- Iiiihhaa ride me cowboy!
- Prrrff slow down!

Oförglömligt :P

_____________________________________________________________________

Måste även skriva att jag vet att du har det bättre där du är nu, vi tänker mycket på dej och förstog inte varför det måsta vara du... Tände ett ljus där olyckan inträffade, inte så mycket att komma med men det visar i alla fall att man bryr sej, hemskt att en så ung kille ska behöva lämna jorden.. Bara 18 år, hann inte ens ta studenten...
Vi åkte alltid samma buss till skolan, gick i samma klass (dom mixa 4-6 & 1-3) men pratade inte så ofta då du var väldigt blyg. Om man visste då vad som skulle hända skulle man kanske gjort det på ett annorlunda sett? Vad vet jag, det är bara att acceptera det som hänt...
R.I.P Ma
rtin Östergrens


OMG!!

Jag ar inte menad att aka till turkiet, annu en flytt, som tur ar sa har jag vanner som kan ta hand om mej, om jag kunde aka hem med Ellna och Sandra skulle jag göra de, men kanns som de blir för mycke krangel nu nar man ar i turkiet, skillnad om man var hemma. Aja ar bara att hoppas att jag far stanna har i 2 veckor nu da :/ Nog för de inte finns nagon ac och att vi far sova pa taket haha. Men huvudsaken ja har nanstans att bo..



Puuh

Gaah ja lökar ihjal, vantar pa att vattnet ska bli varmt sa ja kan ta en dusch! Sen blir de ut med flickorna, dock inge alkohol ikvall. Vi har druckit alla kvallar utom en, inte bra haah :) Men iaf, guitar hero ar ett maste!








Favorit i repris :) Det basta jag har!

Anneli Kopparmalms:
Släkt och även bästa kompis, har haft så mycket roligt tillsammans med dej, alla fina stunder med Dixi, i slalombacken och på julafton går inte att glömma. Det är sånna som dej som gör mina dagar värd att leva! Utan dej, finns de ingen mej. Tunisien är bland dom bästa minnena som jag har i mitt liv just nu, hade så kul där och bara levde för stunden. Att berätta en så stor hemlighet som nästan ingen vet om för mej, är en ära och ett bevis på sann vänskap. Tack för att du finns i mitt liv, det behöver jag verkligen!

Emma Södergårds:
Busgrabben och dödspolaren, så mycket bus du och jag har varit med om, men vi har stått vid varandras sida när någon har haft det svårt så har den andra alltid funnits där för en. Även dej har jag haft med mej i livet sen blöjdagar. När vi börna runt på våra rosa cyklar hos Berit och livet lekte. Förra sommaren då allting börja var helt underbar, vill ha tillbaka den tiden igen! Alla traditioner vi har tillsammans och alla dessa minnen, fina minnen som jag ALDRIG kommer att glömma, du har alltid en plats i mitt hjärta, vi är lika som bär, tvillingsjälar?

Elina Eriksson:
Blöjkompis de här oxå, jag tror att vi aldrig har varit ovänner i hela våra liv? Inte vad jag kan komma på iaf, det var dej som jag spenderade min första fylla med, dej som jag drack rent sprit med för första gången för vi fatta inte att man skulle grogga med dricka :) Det var med dej vi gjorde våran spark på hjul som man måsta butta på i nerförbackarna haha, inget lyckat vrålåk precis :) Det var med dej jag åkte till voxnabruk med för att vi hade tydligen hittat kärleken där haha. Det var dej jag nästan hade trekant med haha, kommer du ihåg? Alltid var vi hemma hos dej när våra mammor skulle vara fitt for fight och ut och gå, då satt vi där snällt och ritade någon teckning eller nått, sånt som vi älska. Man har alltid lika kul med dej och känner att man kan vara sej själv, det är en jävligt bra egenskap hos en vän, att kunna känna trygghet och inte lotsas vara någon man inte är.

Emelie Holmqvist:
Den bästa tjejen som finns i staden Gävle, hon är ju bara för snäll och go. Alla lektioner som vi har traglat oss igenom tillsammans. När skolan var som jobbigast var det du som stog vid min sida och sa att det här klarar vi tillsammans, du och jag. Och se, vi har tagit studenten! Men nu bor jag i Edsbyn och du i Gävle, så de blir att man tappar kontakten och knappt träffas, jag vill absolut inte att det ska hända! Så Emelie vi måste hålla fast vid varandra och bestämma att vi inte ska glida isär, för en så bra vän som dej är svårt att hitta.

Linnea Woxberg:
Våren och försommaren med dej var en väldigt bra tid i mitt liv, när man var som mest deprimerad och bara ville försvinna var det någon mer som kände likadant och vi stötte varan genom den jobbiga tiden. Allt festande och alla nya kompisar, vi hade så kul tillsammans! Önskar den tiden kunde komma tillbaka.

Elin Forsblom:
Från första början hatade dej men sen när jag fick lära känna dej och se vem du var så blev vi bästa vänner och inget kunde skilja oss åt. Alla så kallade "fettkvällar" var underbara, de är bara du och jag som har dom och inget kan ta ifrån oss det :) Vi har haft så mycket kul tillsammans, men efter högstadiet skildes våra vägar åt och vi såg allt mindre av varandra, vad hände? Dom roliga dagarna med dej var som bortblåst. Men jag hoppas att vi åter igen kommer hitta tillbaka till varandra.

Sofie Larshans:
Kompisar sen blöjan du och jag, mina bästa dagar i ungdomen hade jag med dej och Elina, allt bus som vi hittade på och alla förbjudna fester som var det bästa vi visste! Även du var med under våran första fylla. Du piercade min näsa på toan hemma hos mej så vi knappt våga gå ut därifrån för mamma skulle bli helt galen. Du och jag skulle åka till Hollywood och på roadtrip tillsammans. Men kontakten bröts nästan helt efter högstadiet, du flyttade till Ljusdal och jag till Gävle. Nu mera pratar vi knappt, vad har hänt? Vi som lovade varandra att vi inte skulle bli som våra mammor, tappa kontakten helt och växa ifrån varandra. Det var ett löfte vi gav, har vi brytet det löftet?


Det finns så många mer vänner jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst, men jag tar upp dom som har haft störst plats i mitt liv, ni andra.. Jag älskar er oxå, allihop! Ni vet att vännerna är det viktigaste för mej!


Stina & Anneli
    

Stina & Emma
    

Stina & Elina
    

Stina & Emelie
    

Stina & Linnea
    

Stina & Elin
    

Stina & Sofie
    

Dunderfylla

Dunderfylla igar, skit kul hade vi :) Men idag har de varit lungt och legat pa stranden och vid poolen och varit död. Brant lite med bilen oxa. Planen var ju att vi skulle bada jacuzzi hos Kerem men vi fick inte igang den och de var bara kallvatten, typiskt! Men nu kanske vi ska till Manavgat, far se :)







Jag ar hemma

Ahh harligt varre har nere i Side :) İ just love it! Nar man kom ner sa var de som att man aldrig hade akt, jag trivs sa grymt bra har av nan anledning, vill aldrig aka hem igen. İgar va de meningen att vi skulle ta 1 drink ute för att fira att vi var har och Ellnas födelsedag, men de blev lite mer med sprit till 2/3 av glaset. trevligt :) De var jag, Sandra, Ellna, Kerem, Ozan och Jamie, skit gött :) Men blev de skinnydipping som Ellna sajer i havet, vattnet var heeelt underbart! En super början pa semestern vill ja verkligen saja!
Jag och Kerem sov laange idag, var meningen vi skulle sola men ingen av oss palla ga upp, sa de blev sangen till 2 tiden och sen en pirra pa de. Traffa brudarna pa stranden en svang, sen blev de alkohol shopping. İstanblue och redbull, farliga grejer! Fick aven lana Kerems bil sa nu har ja visa brudarna Side och Kumköy, me love to drive a nice car with loud music and wind in my hair.. det ar livet! Men nu ska ja duscha, för ikvall blir de förfest har sen drar vi pa oxyd, lighthouse, athena, club sammy eller samatra, vet inte an. för de ar ju Ellnas 20arsdag idag :P Grattis basta van!
By the way sa ringde dom fran İdre idag men kunde inte svara för har ju inga pengar pa den svenska mobilen sa ja fyllde pa min turkiska och ringde upp, jag har en arbetsintervju den 15 :) Wehooo!!








Turk nr på facebook

Precis kommit hem från en sista runda på byn.. nästan så man kommer sakna den... NOT! Haha jag ska njuta av varje sekund då ja slipper vara här :) 10 imorgon drar vi hemifrån, lite väl tidigt tyckte jag och Ellna men dom andra kvinnorna i sällskapet verka tycka de var en bra tid?!
Aja nu måste ja få lite sömn så jag pallar morgondagen :)
Om ni vill nå mej så lägger jag ut mitt turk nr på facebook, hare gött!








Packat och klart

Har typ packat klart nu :) Är man snabb så är man hehe :P Men mamma ska självklart gå och plocka ner en massa extra onödigt skit som ja iaf inte kommer använda och som gör väskan tyngre, typiskt! Men annars blir hon så sur. Vi åker ju för faan imorgon :) Weeei, om ja ska vara seriös så är ja inte särskilt taggad? Är nog för ja inte fattat att ja faktiskt drar snart, sen är de ju faktiskt en person här hemma som ja inte vill åka ifrån ;) Mer säjer ja inte hehe :)
Aja jag hoppas verkligen ni får skitväder här hemma, bara regn och minusgrader, mohaha :P För nu drar ja till värmen Turkiet here we come!

Nu blir de byyn och köpa rakhyvlar och hårspray










Slitsamt

Faan, känner mej fortfarande sliten från gårdagen, även om Ellna var en partypooper och ville hem precis när vi kom till tranan typ, typiskt! Ja som var taggad på en helvild kväll. Men men så är de bara, 3 dagar kvar till Turkiet, wohoo :) Dåligt med sömn inatt oxå, typiskt, har legat på llite olika ställen och sovit idag haha, bland annat altanen, fan va skönt de var! Har även varit ut och letat Herman som varit borta i typ en vecka, sen såg man fanskapet vid Kyeån, men han ville absolut inte hem, sprang och gömde sej och typ morra när ja försökte ta honom, lite rivmärken här och där fick man, men nu är han hemma igen iaf, ligger och sover och käka :) Nu är han en lycklig och social katt igen :)









TRANIS

Sitter på mitt rum och håller på att lökar ihjäl, är ju så jäkla kvaft! Aja jag har plockat fram en gammal skiva från 7an som jag älska då och älskar idag :) Mest blink 182, ad/dc och såklarart en hemmagjord haha :P Mycke minnen som kommer upp när man lyssnar på dom pojkarna. Jag håller på att sminka mej inför kvällen, tranan för hela slanten med världens bästa Elina! Vi ska röja sönder stället mohaha :P Oss tillsammans en fylla, de kan inte sluta annat än super!
Aja nu ska jag platta håret och fortsätta lyssna på blink, Ellna kommer ju snart för sjutton! GH ett måste! HUJ

Shut the fuck up she said, im going fucking deaf u always to loud!








Felvik

Jaha då var man på hemmaplan igen efter en natt spenderad i Felvik :P Jag fick världens bästa massage av Rolf, tackar! Han redde ut lite knutar och sener som inte låg på rätt ställe haha :P Sen har vi även badat, i Siljan och på nån mer plats, vet inte riktigt va de var nånstans. Aja långbron har vi tagit en promenad på, vi funderade starkt på att hyra trampbåtar, men vi tog slutsattsen att åka till  Borlänge och shoppa istället :) Blev en bikiniunderdel och 2 klänningar, då de är rea måste man passa på jude som man är :P Träffa även på Telia Patrik som ja kallar honom en sväng, de va la gött.
Men nu ska ja träffa Boopen igen och göra byn farlig kanske? Vet inte vad som händer faktiskt.
Men imöra blir de tranan, wöwöhö HOCKEY!










Vem är Stina Englund?

Självklart måsta även jag fråga 118100 :P

"Vem är Stina Englund från Edsbyn?"

"Vi tror att Stina Englund är en glad tjej som gillar att åka skoter och resa.
Just nu tror vi att hon vill resa till många platser runt om i världen för att bredda sina vyer."


Jorå de verkar ju stämma in rätt så bra, men hallå? Man vet ju att dom bara har gått in på min blogg och läst lite på min presentation, jag kanske själv skulle ha startat nå såntdär skit och tjäna en massa pengar på, tål att tänkas på :P










wÖÖwwöööhhööö HOCKEY!

Har inte uppdaterat på vääldigt länge nu, får ursäkta men har inte haft lust att uppdatera eftersom ja inte vet vad ja ska skriva :) Men nu är man back on track igen. Idag har ja och pappa lagat lite rostfläckar på Guddan och målat över bak på bilen där ja råka backa in i en stolpe, ooobs. Sen har ja väll mest umgåts med Boopen idag, vi hade tänkt ta ett dopp i de blå, men soljäveln försvann ju så efter att ha känt på vattnet så tog vi en snabb slutsatts att vi inte var så sugna på att bada längre, iskallt ju för faan. Har köpt ett par nya skor idag, eller ja rättare sagt mamma har köpt ^^ Faktiskt ett par högklackade, även om ja inte kan gå i sånt för ja får bara skavsår så ska jag göra ett tappert försök med dom här :) Bara en vecka kvar till Turkey nu, weehooo!!
Imorrn blir de jobba till 1 sen vid 5 tiden kanske drar jag och Ellna mot nya mål, vi ska nämligen spendera natten i Rättvik, intressant må jag säja, även om jag har fått intryckt att den staden... är de en stad? Aja iaf jag har fått intryck att de bara bor rasister och drägg där, men man ska ju inte dömma efter gamla egenskaper, vem vet? Dom kanske har skärpt till sej lite :)
Fredag kväll blir det den traditionella kräftätningen hos familjen Södergårds, jag hoppas verkligen inte att Emma bangar! För då är de inte roligt längre..
Lördagen blir de förmodligen tranan med Kilby Sluts? Aja man kan ju hoppas på feta för ferran hos Oppis Poppis, fullt ös medvetslös! Guitar hero står självklart på schemat!
Men nu blir de slaggning så man pallar trycket imorgon, kan de vara rullstolsgympa som står på schemat tro? Nånting att se fram emot haha ;P
wÖÖwwöööhhööö HOCKEY! (Internskämt) 







Grattis Boopen till en fin mössa!

Måste ju även ge min kära vän Ellna ett STORT GRATTIS idag, för idag är dagen då hon gjorde slut med Markus, congrats! Nu blir du attraktiv på singelmarknaden med mej mohaha :P Även om ja känner att jag varit på den marknaden lite väl länge känner ja själv.










Makaron

Sitter hemma hos Boopen nu, hon duschar sen ska vi väll hitta på nått bus, vet dock inte vad än :P Men ska väll ner på byn en sväng och göra den osäker i nya audin, wehhooo :P Ska iaf ut med Zita, Bonita, Citrus, Citrusfrukt, Citrusfruktus, jaja jag har måånga smeknamn på den jycken mohaha :) Anneli ska nämligen på tranna och skaka rumpa.
See yaah soon, makaron!

PS. Ni behöver inte kommentera bilden, jag vet redan att ja är snygg :P