Tunisien här kommer vi!!!

Ja nu är de inte långt kvar tills vi åker mot nya mål :) Tänkte att jag skulle skriva ett sista inlägg innan jag går ner och pratar en sista gång med päronen, sen kommer Anneli och då drar vi!! Jag har inte fattat än att vi faktiskt ska åka, liksom 4 veckor, helt otroligt va kul de ska bli :)

Aja ni får ha de så bra här hemma i kalla Sverige, nu drar jag till varma Tunisisen!

Salong  suckers!!!!









Mindre än 6 timmar kvar

Nu är det mindre än 6 timmar kvar tills vi är påväg mot Arlanda, påväg mot värmen! Jag längtar så grymt mycket att få komma bort från allt här hemma. Ska bli såååå skönt! Allt händer sista dagen om man säjer så haha. Idag har jag hunnit med att färga slingor, vaxa benen, packa det sista och tvätta Guddan :) Så nu är allt som det ska och jag är redo att åka! Anneli ballade ut med vaxningen efter första benet, men jag var tapper och fortsatte, smärta är ingen faktor för mej haha. Får hoppas att all är färdigpackat nu då så man inte har glömmt nått, men de gör man väll jämt, huvudsaken jag har pass, pengar och biljett så är allt lungt anser jag det!

Aja ni får ha det så bra här hemma i Sverige allihop, får se om jag hinner skriva något mer innan jag åker. Är inte säker på om jag kommer ha tillgång till data i Tunisien, sånt som märks. Sköt om er så ses vi när jag kommer hem igen!




Hårgaberget

Idag har jag äntligen börja packat! Haha grattis till mej! Men är typ klar nu så är inte så mycket att lägga ner i väskan imorgon, 15 kg kläder blev de haha shit men man måste ju ha så det räcker. Jag längtas så grymt mycke att åka tillbaka till värmen, nog för att de inte är så jätte varmt där nu men det duger bra.
Var även till hårgaberget idag, var lite svårt att hitta upp för stigen såg man knappt för de var så mörk, stenigt och löv överallt. Precis när vi skulle vända och gå tillbaka så hittade vi fram till stugan :) Var en mysig liten lya, nästan ett nytt öbergskojan, men inget slår ju de stället. Tyckte vi hörde hovslag på vägen upp, men de var väll nått som alla fantisera ihop? Men vem vet myten kanske är sann om spelmannen. De var iaf hur jobbigt som helst att gå upp för berget, trodde jag skulle tuppa av när som helst hah, men är man envis så är man :) Skrev ett fint litet inlägg i gästboken där sen bar de av till dårhuset vårat andra hem.  









Sanna vänner håller livet ut, minnen det bästa jag har!

Anneli Kopparmalms:
Släkt och även bästa kompis, har haft så mycket roligt tillsammans med dej, alla fina stunder med Dixi, i slalombacken och på julafton går inte att glömma. Det är sånna som dej som gör mina dagar värd att leva! Utan dej, finns de ingen mej. Tunisien är bland dom bästa minnena som jag har i mitt liv just nu, hade så kul där och bara levde för stunden. Att berätta en så stor hemlighet som nästan ingen vet om för mej, är en ära och ett bevis på sann vänskap. Tack för att du finns i mitt liv, det behöver jag verkligen!

Emma Södergårds:
Busgrabben och dödspolaren, så mycket bus du och jag har varit med om, men vi har stått vid varandras sida när någon har haft det svårt så har den andra alltid funnits där för en. Även dej har jag haft med mej i livet sen blöjdagar. När vi börna runt på våra rosa cyklar hos Berit och livet lekte. Förra sommaren då allting börja var helt underbar, vill ha tillbaka den tiden igen! Alla traditioner vi har tillsammans och alla dessa minnen, fina minnen som jag ALDRIG kommer att glömma, du har alltid en plats i mitt hjärta, vi är lika som bär, tvillingsjälar?

Elina Eriksson:
Blöjkompis de här oxå, jag tror att vi aldrig har varit ovänner i hela våra liv? Inte vad jag kan komma på iaf, det var dej som jag spenderade min första fylla med, dej som jag drack rent sprit med för första gången för vi fatta inte att man skulle grogga med dricka :) Det var med dej vi gjorde våran spark på hjul som man måsta butta på i nerförbackarna haha, inget lyckat vrålåk precis :) Det var med dej jag åkte till voxnabruk med för att vi hade tydligen hittat kärleken där haha. Det var dej jag nästan hade trekant med haha, kommer du ihåg? Alltid var vi hemma hos dej när våra mammor skulle vara fitt for fight och ut och gå, då satt vi där snällt och ritade någon teckning eller nått, sånt som vi älska. Man har alltid lika kul med dej och känner att man kan vara sej själv, det är en jävligt bra egenskap hos en vän, att kunna känna trygghet och inte lotsas vara någon man inte är.

Emelie Holmqvist:
Den bästa tjejen som finns i staden Gävle, hon är ju bara för snäll och go. Alla lektioner som vi har traglat oss igenom tillsammans. När skolan var som jobbigast var det du som stog vid min sida och sa att det här klarar vi tillsammans, du och jag. Och se, vi har tagit studenten! Men nu bor jag i Edsbyn och du i Gävle, så de blir att man tappar kontakten och knappt träffas, jag vill absolut inte att det ska hända! Så Emelie vi måste hålla fast vid varandra och bestämma att vi inte ska glida isär, för en så bra vän som dej är svårt att hitta.

Linnea Woxberg:
Våren och försommaren med dej var en väldigt bra tid i mitt liv, när man var som mest deprimerad och bara ville försvinna var det någon mer som kände likadant och vi stötte varan genom den jobbiga tiden. Allt festande och alla nya kompisar, vi hade så kul tillsammans! Önskar den tiden kunde komma tillbaka.

Elin Forsblom:
Från första början hatade dej men sen när jag fick lära känna dej och se vem du var så blev vi bästa vänner och inget kunde skilja oss åt. Alla så kallade "fettkvällar" var underbara, de är bara du och jag som har dom och inget kan ta ifrån oss det :) Vi har haft så mycket kul tillsammans, men efter högstadiet skildes våra vägar åt och vi såg allt mindre av varandra, vad hände? Dom roliga dagarna med dej var som bortblåst. Men jag hoppas att vi åter igen kommer hitta tillbaka till varandra.

Sofie Larshans:
Kompisar sen blöjan du och jag, mina bästa dagar i ungdomen hade jag med dej och Elina, allt bus som vi hittade på och alla förbjudna fester som var det bästa vi visste! Även du var med under våran första fylla. Du piercade min näsa på toan hemma hos mej så vi knappt våga gå ut därifrån för mamma skulle bli helt galen. Du och jag skulle åka till Hollywood och på roadtrip tillsammans. Men kontakten bröts nästan helt efter högstadiet, du flyttade till Ljusdal och jag till Gävle. Nu mera pratar vi knappt, vad har hänt? Vi som lovade varandra att vi inte skulle bli som våra mammor, tappa kontakten helt och växa ifrån varandra. Det var ett löfte vi gav, har vi brytet det löftet?


Det finns så många mer vänner jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst, men jag tar upp dom som har haft störst plats i mitt liv, ni andra.. Jag älskar er oxå, allihop! Ni vet att vännerna är det viktigaste för mej!


Stina & Anneli
    

Stina & Emma
    

Stina & Elina
    

Stina & Emelie
    

Stina & Linnea
    

Stina & Elin
    

Stina & Sofie
    








Noll koll, rock n´roll

Ja de blev utgång igår, ingen av oss var speciellt taggad men de fick duga iaf, efter att ha svept en väldigt mycket för stark grogg var man inte sugen på nå mer alkohol, men mer blev det. Trött och hängig men man försökte göra det bästa av situationen, behövde inte betala nå drinkar på tranan heller ;P Som vanligt haha. Hamna på en mysko efterfest men de var kul iaf :) Idag har de mest varit en seg dag, inte orka gjort något. Jag har även fått min första p-böter! På 300 spänn, de satt inte bra just nu, men jag och Anneli delar så de får väll gå för den här gången, märk ut vart man inte får parkera lite bättre säjer jag! Bara tre dagar kvar till paradiset, geee mej!! Undra just om de blir att börja packa ikväll? Förästen så färga och klippte jag håret igår oxå, de bruna blev bra men slingorna blev ju ingenting? Måste nog färga om dom. Bilder från gårdagen kommer senare då kameran har kommit hem igen.






Fina tider, kom tillbaka!

Igår natt var en bra natt, de var som förr i tiden då allt var så bra och vi prata och skratta åt allt, du och jag Anneli! Nu på sista tiden har de blivit så tyst mellan oss och inte samma gnista som förr, men igårnatt var som dom glada fina dagarna då vi prata och skratta om allt, det måste bli mer sånna dagar, kvällar och nätter!
Idag var vi till Blånäs och käka på kina det var trevligt och gott! Eftersom Blånäs inte har så mycket att erbjuda så blev de inte så mycke mer, åkte runt i bilen, tog en fika och spelade på jack vegas. Sen hyrde jag två filmer som jag tittade på hemma i mitt rum eftersom jag har tv där nu ;P Trevligt! Ena filmen sög så in i helvete den andra funka väll men var inte något speciellt precis. Morgondagen, vad har den att bjuda på tro? Blir kanske tranan och klippa håret?









Värdelös dag

Värdelös dag känns de som, har mest suttit hemma och ugglat hela dagen. Har försökt mej på att skriva ett personligt brev men då ska man helst söka jobb för att man ska veta vad man ska skriva. Men jag sökte nyss ett jobb iaf, inte för att jag kommer få det men man kan ju hoppas :) Snart, snart, snart åker jag!!!






Hel - Mörker

Ser du mörkret i mitt hjärta?
Ser du mörkret i min själ?
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i lönndom räknas tårar över tiden som har gått


Jag brinner av en längtan men elden är för svag
Jag borde vetat bättre än att ensam slå mitt slag
Jag har blundat för det dolda och gömt undan mina spår
Men hur jag än försöker står jag stilla där jag står

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Jag har ondskan i mitt inre, jag tar ondskan i försvar
För så länge som jag blundar har den mig i sitt förvar
Om modet i mig sviktar och min röst den inte bär
Så ställ er vid min sida så att vi inte slits isär

I mitt inre brinner ångesten, har levt mitt liv i skuld
genom lögner har jag älskat, har alltid älskat guld
I bibeln talas det om gud, men ondskan är min vän
För så länge som jag blundar döljs vägen för mig hem

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Ser du mörkret i mitt hjärta?
Ser du mörkret i min själ?
Jag
gråter utan tårar och jag hatar utan själ
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i lönndom räknas tårar över tiden som har gått


Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag

Om modet i mig sviktar och rösten inte bär
Så ställ er vid min sida, vi skall samlas till vår här
För jag brinner av en längtan men den elden är för svag
Vi tillsammans finner styrkan som ger kraft i våra slag







Här har ni mej, och jag blottar mej själv

Haha jaja de är då roligt, mogna gänget på ingång, Anneli du måste bli mer som mej, du borde fan lyssna på mej oftare för jag har typ alltid rätt vad de gäller saker :) Undra just vad morgondagen har att bjuda på? Inte mycke skulle jag tro, somvanligt... När syrran drar till Hudik eller va de var och lämnar mej helt ensam här hemma för att ruttna och dö. Känns hårt. Inte blir de väll av att sova nått i vallen imorgon heller antar jag, spontana grejer är inte min grej liksom, men jag jobbar på det!







Deprimerad och uttråkad

Shit jag är så deprimerad och uttråkad just nu, fattar inte vad de är med mej? Jag som snart åker till Tunisien borde vara hur glad som helst, men som sagt de är ju en vecka kvar till lyckan börjar. Allt är så tråkigt här hemma finns absolut ingenting att göra, de gör en sååååååå deprimerad! Allt som är kul kostar pengar nu för tiden. Aja ska väll kolla på en film eller göra nått annat värdelöst nu. hörs...









Jag står för de jag säjer, jag är ärlig mot mej själv

Orka, orka orka... Allt ska vara så jävla komplicerat jämt, verkar inte som att man kan vara ifred nånstans längre. Ska bli skönt att komma iväg till Tunisien iaf, drar om bara 1 vecka nu :) Ska bli så grymt skönt att slippa all skit här hemma, BLÄÄÄÄ!!! Aja var även till dårhuset idag, blev ingen lyckad skrämning alls! Nils du måste skärpa till dej för fan! Aja bäst att inte skriva mer för hantlangaren läser väll och dömmer slut på en. Fan ta dej!






Där spriten dricks som vatten

Ojoj igår slog man på stort och träffade Ellna! Det är inte varje dag man ser den gamla kråkan om man säjer så, sen träffade vi även på Emma och pöket hennes, drog till kompis Christer och fråga om tavlorna var klar, men de är ju standard att dom inte är klar :) Men efter en timme så lyckades han ha dom klar iaf och jag är jätte nöjd med resultatet! :) Jag kände mej lite småsugen på en rejäl fylla igår så jag hörde med Anneli om hon hade lust och de hade hon. Så vi besultade oss först för att gå på tranan men sen fick vi reda på att de var fjortisranan så då tänkte vi gå på sport in, men då var tydligen jag för liten. HATA MITT LIV! Så vi fick gå på nån sketen pub. Men men så är de. Blev full och glad och sur oxå för den delen haha. Jag drack sprit och jag vet själv hur jag blir av de, dyngfull, dum i huvudet och hettar till på minsta lilla grej. Men jag tror det gick ganska bra igår iaf :) Efter en kväll ute drog vi till dårhuset och uggla runt och sen till starran så jag fick träffa Sampa och Sveddan, de var väll ganska trevligt iaf :) Tappade även bort telefonen efter när jag var ut och gick av nån anledning så skulle jag gå från Norrfly till Bollnäs?! Fråga mej inte varför, man får sånna knstiga idéer på fyllan helt enkelt. Men så ringde dom till den och tro de eller ej men jag hade tydligen tappat den i diket? Shit jag håller väll jämt koll på grejerna tycker jag? Haha. Aja en kväll att minnas :P








Duktigt Stina!

Då har man tagit itu med lite saker här hemma, jag har nämligen städat på rummet så att det går ta sej fram dit man vill ;P Sen har pappa hjälpt mej att ta in tvn på rummet så nu har man tv, vhs och dvd igen känns bra :) De dåliga är att det inte går kolla på några kanaler, men så är det. Får se om Anneli hör av sej nå mer ikväll om hon inte ska sova i Blånäs *hoppas inte!*. Haha jag är helt fasinerad, man kan se golvet igen på mitt rum ^^







Snark

Tråkig dag, tråkigt väder, tråkigt liv... Inte mycke som är positivt nu känns de som haha :) Men men man får ta och rycka upp sig, de är ju trotts allt bara 12 dagar kvar tills vi åker till Tunisien igen :) Ska bli så skönt att komma bort från allt skitsnack som finns i den här jävla byn, man kan inte ens gå utanför dörren så är de nått rykte på gång. orka! Inte finns de nån frukost nere heller, suck jag vill ha mat, MATA MEJ!!! Är väll tvungen att åka ner på byn och käka nått bara vissa kan vakna snart! Får se om Emmas och min tavla är klar hos kompis Christer, han sa att han skulle ha gjort dom igår men de är ju upp till bevis säjer jag! Saknar tiden med mina busgrabbar Emma och Ellna! Speciellt dej Emma du och jag var som 1 ett tag men vad hände?






En dag i Gävle

Ja idag har vi varit till Gävle och Valbo och shoppat, var ju menat att det skulle bli sthlm men de blev inte så för vissa var för snål. Men hoppas på de nån annan dag iaf :) Hade mensvärk på förmiddagen, inte roligt alls för man blir på så dåligt humör och inte orkar med något, men de släppte senare som tur var :) Träffa lite gamla klasskompisar, det var verkligen kul att se dom igen! Malin, Emelie och Bea :) Träffade även Tommy en sväng på kvällssidan det var ju trevligt ;P När vi väl drog oss hemmåt så åkte vi till prickiga huset i Vallsta med "mediumet", han sa att han kände av någons närvaro men hörde inte att han sa om han såg någon? Aja det var lite småläskigt iaf, jävlades med snuten en sväng och sen blev det hemfärd.








Kom tillbaka

Igår blev det nya områden för mej och Anneli, först drog vi till Järvsö och leta pök, men inte ett enda! Så då drog vi till trolldalen i regnvädret, det var nå nytt som man inte gör varje dag hah :) Tänkte åka till Rättvik idag men det blev inte av för jag vakna så sent ;P

Jag sluter ögonen och drömmer mej tillbaks, så lycklig jag var för att du gjorde varje sak, kom tillbaks, kom tillbaka! Kom tillbaka i mitt liv så ska jag aldrig försaka jag ska följa dina kliv, jag ska följa dej genom eld jag ska bära dej över vatten, jag ska krama dej hålla dej så trygg om natten...
Du vet vem du är









Dra en rejäl fylla?

Tro de eller ej men jag Stina Englund är faktiskt sugen på att dra en rejäl fylla ikväll..?? Jag vet inte varför jag som aldrig brukar vara festsugen, måste vara att jag satt hemma hela kvällen igår som fick mej på g :) Men antar att Anneli inte är särskilt sugen på att dricka eftersom hon drack igår, men det är väll upp till bevis när hon vaknar, den jäveln ska ju ligga och sova hela dagen tydligen, gaah jag har dåligt att göra just nu!! Hade tänkt börja sminka mej eller nå sånt så man har nått att sysselsätta sej med.








Hemma en fredagkväll

Ja då har man varit hemma en fredagskväll, inte vanligt alls nu för tiden, men kan vara skönt att bara ta de lungt hemma oxå. Har bland annat sortera lite kort som jag har framkalla, en hel del kort om man säjer så :) Sen har jag läst lite i min andliga guider bok och umgåtts med mamma lite. Så blir hon nöjd. Träffade även på Emma och killen en sväng, var ju trevligt att prata med den tomten känns som en evighet sen vi gjorde något senast! Har även tagit ett vaccin till utlandet som smaka förjävligt! Usch vad det var äckliggt men lyckades få i mej allt iaf, duktigt Stina!
Blev inget Rättvik imorgon heller som jag sett fram emot för Anneli hade tydligen planerat att vara bakis imorgon, så får se om vi kommer iväg på söndag...






Dårhuset med medium

Nu har vi varit till dårhuset med ett "riktigt" medium, om man nu tror på det. Allt tror jag inte på men endel saker. Speciellt de han sa om min morfar eftersom allt verkade stämma. Det var lite äckligt. Nu ska iaf jag börja studera lite böcker om hur man ska göra för att ta kontakt med andar och se dom, det ska bli riktigt spännande, får se om man lär sej något nytt. Men de är väll standard att man själv inte kan pränta in nått vettigt i huvudet, men de ska bli jätte kul iaf :) Var lite läskigt i spökhuset när han sa en massa saker om att han såg människor och katten, inte våga gå till vissa ställen m.m.








Tråkigt väder

Sitter hemma hos Anneli nu, skitväder ute bara regnar och är grått :S Allt gick bra igår iaf för den som vill veta :) Provsvaren kommer om 7-10 dagar. Finns inget att göra när de är såhär tråkigt väder, man blir så nedstämd. Fråga iaf Stahl om vi fick låna hans hus och kolla på film och sova där inatt, får se vad de blir för svar på den frågan.