Känns allt bättre nu, nu när du är fri blev din önskan allt du ville att den skulle bli?

Nu är Jessica hemma igen kul att se henne igen efter två långa veckor! Hoppas verkligen vi kan hitta Wilma imorgon! Hon rymde nämligen när Jessica var utomlands och några som var där hade fönstret öppet, hur smart är de på en skala när dom vet att det finns katter i lägenheten?! Var på matte resurs idag så nu är jag typ klar med repitionen men de kommer iaf gå skit på provet på måndag :S Lilla Herman den socialaste kattungen fick åka till sina nya ägare idag, det var med stor sorg som jag överlämnade honom och fällde en och annan tår, jag fäller även en tår för Nadja min bästa väns hund som avlivades idag hon kommer nog att få det bra nu Emma ska du se!

Men jag lovar att vi ses igen!

image19

You're so hot that I meelted

Ja då var det redan måndag, helgen har varit helt ok, tog en tripp med Gudrun och grabbarna till Ljusdal på vargjakt och hälsa på Sofie lite. Inga sura miner den kvällen och tack för det! Men däremot på Lördagen så blev alla sur, först blev vi grabbar sur för att Stoffe och Markus låg och sov när vi kom och sen sa dom att vi var så sen så vi hade gjort så att vi inte kunde åka till Hårgaberget, vadå vi var sen?! Vi hade inte ens sagt någon tid och sen ligger dom och sover när vi väl kommer, om dom hade varit uppe då så hade vi lungt hunnit innan det blev mörkt! Men sen blev det Svensson Svensson och humöret gick upp lite grann iaf men sen påväg till Bollnäs råka jag sätta på en låt som vi grabbar gillar starkt och då blev en viss person skitsur, lite svartsjuk kanske? ;P Aja orka fjanta sej så när det är helg och man ska ha kul!
Mamma och jag tog Gudrun och alla 7 katter till Gävle igår, har inte sovit en blund i natt kan jag säja, katterna har sprungit runt runt och väsnas hela natten, så nu har mamma köpt öronproppar till mej så jag kan förhoppningsvis sova inatt! Jag och mor åkte ner till Valbo och shoppade lite kläder och skor till mej :) Alltid lika roligt att få nått fräscht i garderoben! Aja mamma sover över till i morgon då hon åker tåget hem, just nu ligger hon och snarkar här brevid mej så det är väll dags att sova så huvudet slipper dunka så förbannat!

Im yours!

image18

Lilla hjärtat jag tänder så på dej

Då var helgen över och det har hunnit bli tisdag. I helgen var jag med grabbarna till Bollnäs ett antal gånger och letade varg ute i skogen men hörde ingen. Sen spela vi alfapet Ellna gjorde en stark innsats när hon bara hade ett q kvar och gav upp. Hon hade inte sett att i fanns så att hon hade kunna lägga iq haha fyfan va vi garva åt de ^^ Lördagen var jag chaufför och tjäna 1000 spänn ;P Fyfan va de känns riktigt fint i plånboken :) Kom inte hem förräns på morgonen efter att ha skjutsat en massa knoddar som inte kan supa riktigt. Men tjäna pengar på dom iaf :) Söndagen var jag bara hemma tills det var dags att åka till Gävle, Ellna följde med mej dit för hon skulle på nå UF företagsskit på högskolan på måndagen. Så slapp jag åka tåg själv till Gävle, skönt som fan att ha lite sällskap :) Sen när vi kom till lägenheten tog vi genast fram vattenpipan Gunilla och började puffa lite, det har vi saknat! Sen kom kärringfan och klaga på att de lukta brandrök inne hos mej, sällan hon ska klaga på precis allt, orka med henne. Måndagen skildes våra vägar åt i stan men träffa henne igen sen när hon slutat. Innan dess så gick jag och Bea på stan och fota lite och tog sen en fika. När Ellna kom så gick och leta efter leggings men hitta inga, då träffa vi Dilan och Ida mina gamla arbetskamrater på donken, var jätte trevligt att prata lite med dom! Sen åkte Ellna hem.
Idag Tisdag så råka jag somna igår kl 18.00 när jag skulle göra läxor och vakna 13.00 idag inte så lyckat. Så jag sket i skolan och sen ringde Ellna och hon var påväg till Bollnäs så då skynda jag mej att riva på mej nå kläder och drog ner till station. När jag kom till Bollnäs på traffikskolan där hon satt så drog vi till Bullseye tattoo men till vår stora besvikelse så var det ingen där. Så vi gick ner på stan och sen ringde dit då en kille svara och sa öppentiderna så vi drog tillbaka och då var han där. Då beställde vi tatueringstid :) Så jäkla skönt att ha det gjort!
21/11 kommer denna tatuering att göras :)

Jag tycker om dej, jag hoppas du tycker om mej!

image17

So far away

Helg imorgon ;P Längtan är enorm hem till mitt lilla byn :)

So close no matter how far...

image16


Är du en Disneyfantast?
Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du ett riktigt Disneyfreak.

[x] Aladdin
[x]Askungen
[x]Bambi
[x]Snövit och de sju dvärgarna
[x]Djungelboken
[x]Pinocchio
[ ] Fantasia
[x ]Dumbo
[]Peter Pan
[x]Lady och Lufsen
Antal: 8

[x]Törnrosa
[x]Pongo och de 101 dalmatinerna
[x]Svärdet i stenen
[x]Aristocats
[x]Bernhard och Bianca
[x]Bernhard och Bianca i Austarlien
[x]Micke och Molle
[ ]Taran och den magiska kitteln
[x]Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 8

[x]Oliver och gänget
[x]Den lilla sjöjungfrun
[x]Lejonkungen
[x]Pocahontas
[x]Ringaren i Notre Dame
[x]Herkules
[x]Mulan
[x]Tarzan
[x]Kejsarens nya stil
[x]Skönheten och odjuret
Antal: 10

[x]Atlantis
[x]Lilo och Stitch
[]Skattkammarplaneten
[x]Björnbröder
[x]Kogänget
[x]Vildjuren
[x]Alice i underlandet
[x]Janne Långben the movie
[x]Anastasia
Antal: 9

OTECKNAT
[x]Pirates of the Caribbean 1
[x]Pirates of the Caribbean 2
[x]Pirates of the Caribbean 3
[x]Narnia
[x]Föräldrarfällan
[x]George of the djungel
[x]Flubber
[x]The mighty Ducks
[ ]Isprinssean
Antal: 8

[ ]The pacifier
[ ]Miracle
[ ]The Kid
[x]Joe jättegorillan
[]Mary Poppins
[]Remember the Titans
[]National Treasure
Antal: 1

ANIMERAT
[x]Bilar
[x]Superhjältarna
[x]Monsters Inc.
[x]Ett småkryps liv
[x]Toy Story
[x]Hitta Nemo
[x]Den lilla kycklingen
[ ]Dinosaurier
Antal: 7

totalt = 51

Beautiqueen of only 18 she have some problem with herself

Ja då är det snart Torsdag, den här veckan har verkligen gått fort! Sen på fredag så ska jag, Emma, Halle och Stoffe åka till elgiganten och kolla på tv, så dom hämtar mej på station ^^ Skönt att slippa åka buss för en gång skull. Jag har suttit och kollat på kineser och blir så jäkla sugen på att köpa en! Dom är ju så grymt söta du och jag Emma ska köpa oss en varsin chinese crested :P

Look for the girl with the broken smile, ask her if she want´s to stay alive...

image15

Jag blir bjuden på en hallonshot och säjer ååh vad gott!

Då var ännu en helg förbi, jäklar va fort de går när man har roligt! Har varit en skum helg med många händelser. På fredagen var vi bara hos Halle och kollade på film till tidigt på morgonen, alla somna under Harry Potter hah. Sen lördagen så bowlade vi med grabbarna de blev bråk och en drog, suck att de ska hålla på att bråka hela tiden. Men jag kom iaf på tredje plats av sju möjliga, riktigt stolt! Sen åkte vi hem till Halle och käka pizza medans grabbarna var på bonden. Linnéa gjorde en klockren sak som jag aldrig skulle klara av att göra själv, men starkt av dej att klara göra så :) Emma och jag gjorde även ett smart drag som vi har tänkt göra hela sommaren men de har inte blivit av bara. Vi skrev dit ett s på en skylt de stog bär på, riktigt busigt ^^ Idag söndag så var de meningen att första kattungen skulle åka från oss även om jag var helt mot det från början. Men det visade sej att de var oseriösa, och glad är jag för de så att den lilla missen får ett hem där den verkligen är eftertraktad!

Jag som du borde sättas i en bur, för alla är vi små toffeldjur!

image14

Facing the glory

Snart helg nu! Fyfan va ja längtar tills imorgon! Emma ringde mej idag och berätta en jättekul nyhet, Perssons Pack ska spela i Woxna imorgon, självklart ska jag, Emma och Ellna stå längst fram och rocka järnet ;P Vi och pensionärerna grabbar hha :) Sen ska vi beställa AIK tröjor imorgon som vi ska ha på matchen AIK -Djurgården. Pratade även om det idag, är nya pojkar som vi ska åka dit med nu hah :)
Tim sov hos mej inatt, jätte mysigt att slippa sova ensam ;P Orka inte gå till skolan då heller, stannade jag häldre hemma i sängen med Tim min fluffiga kaka hah ;)
Var ner på stan och klippte håret oxå, det blev väll sådär, bättre än innan iaf. Men min nya hårfärg är jag inte så säker på om jag gillar än, men man vänjer sej nog med tiden skulle jag tro. Va ut och gick en sväng med Tim på Brynäs innan man åker hem till byn :)
Satt utanför din lägenhet i timmar, inget tecken på liv.

Jag är din Bonnie du är min Clyde!

image11

Folköl och dunka dunka

Då har ännu en dag gått i livet, snart börjar man ju gå in på döhalvan :S Aja inte så långt till helgen nu iaf då får ja äntligen träffa grabbarna igen :) Kom precis från stan med Emelie jag har tagit två hål i öronen hah fyfan va jag va nervös innan jag skulle göra de, men jag vågade iaf, STARKT STINA! Ikväll blir de top model, projekt runway och Tim :) Var ju längesen jag träffa dej nu min muffin, saknar ju dej :) Ska jag plåga dej med att tvinga dej att kolla på tvprogrammen som du inte gillar hha. Pappa skicka ett mms till mej idag på Mira (våran hund) och en tjäder som hon lyckades distrahera så pappa kunde skjuta den, duktig hund!

Ikväll tar vi över stan!

image10

Tack och lov är jag gnagare

Då var ännu en dag i skolan gjord, Usch matten ligger inte på topp precis, så jäkla svårt! Hinner typ bara räkna 5 tal på en tre timmars lektion, då är det svår matte kan man säja! Har även färgat håret idag, det blev ljusare brun med några slingor, ska slinga och klippa håret mer sen på Torsdag. Hann inte göra hela idag för de tog för lång tid, men men sånt man får ta de. AIK seger över Bajen ikväll kanske hur underbart som helst ;P Men jag visste ju redan att de skulle bli seger för AIK! Måste åka på AIK-GBG nu då grabbar, är taggad som fan på de ja!

Snälla ta mej tusen dagar härifrån...

image9
n

Jag stannar gärna för alltid, om du vill...

Ja då var helgen över då, suck tänk vad tiden går fort när man har kul!
I fredags var vi ut på spökjakt men vi hittade inte huset som vi skulle till så de bblev att vi käka på max och åkte runt lite i Bollnäs. Lördagen blev det tranan för hela slanten, fyfan va dåligt jag mådde efter några Lennart, så nu har jag lärt mej att man ska äta innan man dricker hha ;P Jag, Emma, Stoffe och Halle drog på preem och köpte en mosbricka, det gjorde susen för min del, sen var man uppe på fötter igen och taggad på tranan :) Hann dit i tid så vi fick gå in gratis och allt, praktiskt hhe :) Sen skaka man lite på rumpan och köpte dildo och rosa milk, älskar rosa milk :) Mjölkdrinkar är min grej liksom hhe. Sen drog jag och Ellna på max och käka en halv pommesfrits, vi som var så hungrig? hah.
Söndagen var mest sova, följde med mor min på byn och handla lite oxå, knäppte kort på småmissarna :) Dom har blivit så underbart söta nu, har även bestämt mej för vilken vi ska behålla, den med de vackra bruna ögonen.

Hallelujah, Gud är våran fader

image8