Grattis på mumsdag

Idag är det mumsdag, grattis mum!
Har precis kommit tillbaka från en bilfärd med Guddan. Var allt för längesen jag satte på mej solbrillorna veva ner rutorna och lyssna på ny och fräsh musik som jag just lagt in på ipoden, det va freedom för mej! Jag tänkte att jag måste se faran i vitögat så ja körde ganska hårt med henne, hände ingenting fast mätaren stog på rött hela tiden, när jag parkerat henne i garaget och öppnar huven ser jag att kylarvätskan har stigit till alldeles för mycke, öppnar lite på locket och ser vad som händer då stiger de ännu mer så ja måsta snabbt skruva på igen så de inte skulle rinna över, jävla bil!







Yey

Usch vad jag är dålig på att uppdatera känner jag, skärpning!
Deprisionen gick över ganska fort då jag har haft saker att göra hela helgen :) I fredags så tog jag och Anneli en ridtur till stolen, de va trevlans att komma upp på hästryggen igen å att jag fick ha Divan den här gången så man kunde slappna av lite ^^ Träffa sen Jessica, vi åkte på max och käka lite göttans.
Igår va jag på nya Pirates filmen på bio, helt ok, är så coolt med 3D.. High Tech! :D Gick en promenad runt Timsjön efter de med vovvarna.
Idag har jag hängt med Anneli hela dagen, har käka på byn suttit vid stolen och Tila har fått invigit sin flytväst, å herre jesus vad hon simma, hela tiden oxå å ut på väldigt djupt vatten, jätte kul! :D Ikväll ska vi sova i vallen, men nu är de stora problemet vad fan ska man äta? Suck.. Får ta tag i mitt liv veckan som kommer, då halsen har spökat lite nu i helgen har jag inte våga gjort någon kraftansträngning. De kommer även bli lite alkoholförtäring ikväll så viktigt med mat i magen!

Gammal bild, men samma krake och samma människa :P









Deprision på ingång...

När jag inte skrivit på länge blir de så mycke jobbigare att skriva, internet och tvn har inte fungera på en vecka så de har ju inte alls varit kul!
Aja sov i Bollnäs igår med Emma, gjorde ett besök på donken för vi va så jävla hungrig. Vi färgade även håret på varandra då utväxten såg förjävlig ut! Så de är ju skönt att den är fixad!
Sov hos Jessica förra helgen så vi gick på tranan, hade de riktigt kul :)
Tila har fått sej en superfin flytväst! Dock har ja inte använt den något än då vädret inte riktigt har tillåtit tycker jag.
Har även träffa Ellna som varit på hemmaplan, alltid lika trevligt! Umgåts med Emma typ varje dag så hundarna får leka av sej lite.
Idag va ja iväg och besiktade Guddan, hon gick igenom så jag ska väll vara tacksam för de.. Men ja börjar känna att halsen gör lite ont och därmed kommer deprisionen.. suck jag hatar att vara deprimerad. Har inte lust med nått, sen blir de inte bättre då man inte har nått att göra, har inget planerat i helgen å pärona åker bort, så blir verkligen helt solo. Vet inte om jag vill träna heller då halsen kanske blir värre. Bara motgångar just nu känner jag..










Ekande

Har precis kommit tillbaka från en liten tur i ekan, blev även att ja bada lite :P Skönt när man har varit i ett tag, jobbigt att ta steget att gå i bara. Tila bada oxå men ja måste säja att hon va mesigare än mej! Däremot tidigare idag så plöjde hon som faan i vattnet då jag skulle hämta en sak ute i vattnet attakera hon som en lömsk gammal haj, simmade emot mej å klöste mej lite här och där, mottligt blöt blev man oxå ^^ Emma och hundarna var även med tidigare idag.
Har även hunnit med att jobba en sväng och åkt till Bollnäs för köp av en thermostat, suck pengar, pengar, pengar..
Men men.. överväger att åka till gymmet, är inte alls sugen då de är sånthär väder ute men ja har inte varit dit på länge nu.

Mysig bild från nyss <3











1 dags försenings inlägg

Blev mottligt förbannad då jag skrivit ett jätte långt inlägg å sen när jag skulle lägga upp de så blev de nå fel så allt försvann, så jag gör ett nytt försök.
Torsdag-Söndag har jag spendera i fröken Forsbloms lägenhet då karln hennes var i Sveg. Så vi har haft det riktigt mysigt tycker ja!
Torsdag hände inte så mycke, kolla på film typ bara, fredag var de oxå mest sängläge för att kolla på film, men blev en ljuvlig middag med räkor, mums! Lördag bar de av till Rättvik till den traditionella Rättviksmarknaden, fast där gick jag först med pärona och sen med Ellna. Tila var oxå med å hon är såå duktig <3 En looosa jacka till mej och en pip-banan och ett läderkoppel till Tila var de som jag inhandla, och självklart godisremmar :P När vi kom hem från Rättvik så blev de bio för hela slante med Forsblom & Eriksson. Fast and the furious 5, har inte ord för den filmen... Porrfilm på bio kallade vi de för Vin Diesel & The Rock är ju så grymt het.. ja herregud... :P Sen tog de ett tag innan vi flickor kunna lugna ner oss efter dom kropparna haha :P
Idag söndag blev det en tur runt timsjön med samma flickor, såg en levande huggorm på vägen och sen va inte jag människa längre, fyfan jag hatar verkligen ormar, är de värsta som finns! Så då fick jag koppla Tila för ja ville inte riskera något, låg även en död jävel längs vägen.. Satans verk de är vad dom är!
Elin & Jag begav oss till henne igen (Tila var för lerig så hon fick hoppa av i Kyan), vi gick ut på balkongen och käka vattenmelon och tog en och annan ciggis, å de va såå mysigt! Riktig sommarkänsla!
Nu kom jag precis hem från ännu en tur runt Timsjön, men denna gång med pärona, inga levande ormar denna gång, dock va de ännu en död jävel som låg på vägen, MOHAHAHAHAHAHA!!! Så nu känner jag mej duktig idag så jag skippar gymmet :)

Bjuder på dessa otroligt sexiga bilder som jag skulle kunna stirra på i timmar, enjoy ;P



 




 


Stackars bil!

Usch va jävla tråkigt de är när de ska snöa hela tiden, jag vill ha värme och solsken! vad hände egentligen med vårvädret?
Va ju till tuppz igår så pojkarna fick ta sej en titt på Guddan, dom kom fram till att ena kylarfläkten var trasig och att vi skulle byta till en vanlig termostat (utan hål i) för att kunna gå vidare, så vi åkte till skroten och fixade en ny fläkt, de var inte felet å sen har dom beställt en termostat som kommer imorgon, hoppas dom hittar vad felet är. Han trodde dock inte att de var topplockspackningen, han hade aldrig varit med om att en sån hade gått sönder på focusarna, kan ni hitta felet nån jävla gång? Gaah..









Snabb helg

Då var ännu en helg över, gud va tiden går fort! Har ju varit sista april eller "Valborg" som folk kallar de nu i helgen, men har inte märkt av de alls då jag inte va iväg å kolla på nån kasa som brunnit eller smällt nå smällare.
Ett bihang var här hela helgen, va faktiskt skönt att slippa vara ensam å framför allt slippa sova ensam, de är nånting jag saknar med ett förhållande, att sova bredvid någon.
Aja i fredags slog ja på stort och bada för första gången! Inte illa, sjuk blev ja inte heller ;P
Lördags gick vi till kojan å busa med Tila i skogen å sen grillade.
Söndag åkte till Arlanda med Elin för att hämta Gosha, stavning? Åhh jag vill oxå åka utomlands! Arlanda ger så mycke bra och dåliga minnen!
Nu ska jag å pappa åka till Bollnäs för att ta reda på vad Guddan mår dåligt av, förhoppningsvis så säjer hon vad de är som inte står rätt till.
Jag frågar mej själv om och om igen hur faan jag har kunna gått ner ett kilo förra veckan då helgen spårade ur totalt? Aja jag klagar inte :P