Taggad

Nu jävlar är de snart dags! Ja har nästan börja tagga lite till och med :) Men de jobbigaste är att man inte vet hur man kommer hem så kommer gå å tänka på de hela tiden :S Jag kom precis ut från duschen nu, pannan hade stannat märkte jag efter några minuter svin kallt vatten! Aja de är sånt man får leva med, raka sej på alla mystiska ställen hann jag med innan jag frös ihjäl iaf :) Så nu är de bara sminkning och håret kvar, fan va soft.

Ska vara hos en burk med öl innan vi åker till Tranan, kan hända att de blir lite guitar hero där ^^ Oj jävlar, kom på att ja måste ladda kameran nu oxå så den hinner bli klar.. jävlar! Aja hörs säker imorrn eller innan jag åker.
HUJ!

Tonight im gonna party like a rockstar!









Pirat Stina

Nu har jag varit aktiv och prova olika kläder vad jag ska ha imorgon och jag vet nu vad jag ska ha. Känns jävligt skönt slipper man tänka nå mer på de ^^ Ni ska faktiskt få ett smakprov oxå, tänker nämligen avslöja vad jag ska klä ut mej till. Är ni beredd? Här kommer det.... PIRAT :) Haha ja vet inte så fantasifullt men vafan ja orka inte anstränga mej allt för mycke :) Här kommer en liten bild på hur de på ett ungefär kommer att se ut, jag vet den är lite suddig men de är sånt man får leva med ^^









Back in buissnes!

Wehoo jag känner mej mycke bättre idag! Jag hör nästan normalt förutom de där tinitus ljudet i öronen. Vakna inte en enda gång under natten vilket är ett stort plus, halsen känns nästan bra oxå :) Snart är tamefan Stina back in buissnes, perfekt till halloween imorrn ;) På tal om halloween så har ja ingen aning vad jag ska ha för kläder på mej! PANIK! Man får väll ta nå vanliga kläder som man har i garderoben då antar jag.

Jag drömde en hel mysko dröm inatt, att jah bodde i en lägenhetshus och sen var de en giftig gas i hela huset som man dog av om man andas in så man måsta blöta papper och sätta för näsan för att inte andas in, jag fick gå runt i alla lägenheter och försöka rädda människorna och djuren. Inte allt för lätt att sätta ett blött papper framför nosen på en hund om man säjer så. Lilla Mira var ju med i drömmen oxå och hon mådde inte allt för bra av gasen. Aja sa ju den va sjuk :)

Men nu ska jag kolla på lite True Blood, en ganska bra serie faktiskt ;)









"Den nakna sanningen" Del. 2

Ok, nu jävlar kör vi på stenhårt med uppdateringen! Jag tänker göra en favorit i repris av "Den nakna sanningen" en viss person kommentera just de inlägget, så nu tänker ja räkna upp ytterligare 10 sanningar om mig.

1. Jag sover alltid med en vetevärmare på fötterna eller så ligger jag och kramar om den. Annars fryser jag ihjäl och känner mej ensam.
2. Varje natt innan jag somnar så tänker jag på Turkiet, hur bra jag hade det där, människorna och allt nytt. Det är det bästa jag har gjort i mitt liv.
3. Jag tycker det är jätte jobbigt och har svårt att vara mej själv när det är en snygg kille i närheten.
4. Jag gillar att gå på kyrkogården själv eller med någon kompis mitt i natten, det är så skönt att rensa tankarna och bara vara.
5. Jag känner att Sverige inte är rätt land för mig längre, jag vill prova på något nytt, uppleva nya kulturer och bara leva för dagen.
6. Jag kan dansa nykter!
7. Är rädd för att bli kär i någon då jag blev sårad förr, lovade jag mej själv att det aldrig skulle hända igen. Därför har jag svårt att våga bli kär. 
8. Jag har lite svårt att skilja på rätt och fel ibland.
9. Det är svårt för mig att följa med en kille hem då vi bara har träffas en kväll.
10. Jag är en jävel på låttexter, kan hur många som helst utantill.









EFES BIRA, en toutch av Turkiet!!!

Hej hej, nu är jag hemma igen. Har varit till hälsocentralen imorse och fått några nya piller som jag ska ta oxå mot min jävla sjukdom som aldrig vill ge sej. Sen var ja på arbetsförmedlingen och gjorde en handlingsplan. Sen bar de av till Bollnäs för att titta om vi hitta nå fint på Erikshjälpen, men nej där fanns de inte mycke, så vi åkte in till stan jag hitta 3 par trosor som ja köpte med mej och även EFES pilsner!! Turkisk öl alltså som vi drack där borta hela tiden, jag måsta bara köpa en! :)
Vi plockade upp Matilda som har kommit hem från fjollträsk och har umgåtts fram till nu, riktigt trevliga brudar de där!

Jag kollade tillbaka i min blogg för ganska länge sen, och fan va den va mycke roligare att läsa då, jag hade liksom mer att skriva om och skrev på ett bra sätt samtdigt som jag la in mycke olika bilder, känns som min blogg börjar bli uppdaterad alldeles för sällan och de står alldeles för tråkiga saker i den, ska försöka ändra på det nu. Jag lovar inget men ska försöka iaf :)

Värt att nämnas, när ja skulle svälja en tablett så höll ja på att spy och gjorde en massa mystiska ljud, Ellna fråga vafan de är med mej? Jag svarar "faan tabletten fastna på ena halsmandeln!" haha omg vad vi skratta, sug på den ni ;)

Hell yeah i drink EFES bira motherfuckers mohaha ;P Jag bjuder på bilden (fast jag är sjuk)









Pencilin

Då var hälsocentralen avklarad, ja fick pencilin för ja hade tydligen nån inflamation i ena örat, så ska gå på de i 10 dagar nu, fråga dock om jag fick dricka alkohol och de fick ja, wöwöwöw annars hade ju halloween på lördag inte blivit lika kul :) Så efter den visiten bar de av till systemet för att köpa drickbart, de blev öl och cider, standard grejer. Åkte en sväng till Linneas och second hand butiken, hitta inget där, vi hade vilja haft lite kläder till halloween men vi tänkte väll att Eriks hjälpen i Bollnäs var öppen? Så vi åkte dit, men tamefan var inte de öppet heller, bara motgångar! Åkte en sväng på Dollar för att stilla nerverna och sen blev de hemåt igen. Aja skönt att få komma ut lite iaf med trevligt sällskap! Av Boopen såklart!







Hälsocentralen, here I come

Imorrn blir de ett besök på hälsocentralen, hade gärna sluppit nå så kallade "läkarbesök" men man måste väll utifall de är nå allvarligt, blödde från ena örat imorse så får väll se om ja är tvungen att gå på pencilin efter de här eller om ja har turen att slippa, sen blir de nog ett besök på systemet oxå så man har de gjort inför helgen. Som tur är så är världens bästa Ellna på att följa med mej, äntlligen lite mänskligkommunikation! Får se om ja kanske träffar henne en sväng ikväll oxå om hon inte kommer hem allt för sent från Kila.







Öronvärk...

Typiskt.. bara motgångar! Har knappt kunna sovit nånting inatt för nu har ja fått öronvärk oxå + att ja ha ont i halsen, när ska de här få ett slut? Blir så less. Men med en ipren så känner ja inte så mycket, nu är jag bara döv, och de är ju positivt.
By the way fick ja meddelande av pappa i morse, han hade skutit en älg, de ni :)







IPREN den inteligenta verktabletten!

Tackar gudarna för ipren! Nu känner ja inte av min hals nånting alls å jag kan prata nästan normalt :) Bara ett fel, mitt höra är helt away, känns som nån har sprutat nån mystisk vätska där inne, hör inte ett skit, försöker skaka ur de men de funkar ja inte! Så imorgon är man kanske redo att synas bland människor igen, bara ja knarkar ipren och halstabletter så :) Skönt, har varit så tråkigt att isolerat sej hemma i flera dagar. Men vad kan man göra? Tror däremot ja inte är redo för Tranan än.
Har kollat på ett helt idolprogram, de var inte igår ja gjorde de om man säjer så, är inte så aktiv inom den kategorin, men Eddie är ju göör snygg ;P
Jaha ja.. va ska man fördriva tiden med nu då? Hmmm...







Sjuk, de suger!

Känns lite halvt värdelöst att skriva blogg nu eftersom ja bara sitter hemma och är sjuk å kan inte hitta på nått, är som man har käka en stor tallrik gröt men de gör inte att svälja skiten.. Typiskt! Är bara att hoppas på att de blir bättre snart!
By the way så var jag, Ellna och Sandra till Söderhamn i tisdags å vi köpte lite halloween grejer på barnenshus, de är ju dags snart liksom, skönt att veta vad man ska vara iaf :P Sen köpte ja även knähöga stövlar som ja har sucktat efter ett långt tag nu :P Wehoo...
Men men ja ska väll fortsätta ta död på tiden med att kolla på tv eller nånting nu. Hörs.








Det blir Tranan ändå...

Ja nu var de bestämt iaf! De blir tranan ikväll med ankan88girl, härligt! Har lyckats luska fram 4 öl (snodde av pappa) så de får räcka! Så full ska man inte bli heller :) Men ska bli kul att dricka för en gångs skull, var längesen de nu. Aja ska bara käka sen bär de av till Bollnäs, ses där dom som ska dit ;P









Vad händer?

Gårdagen hade jag och Ellna dåligt att göra.. upp med mobilen och leta genom kontaktlistan! Det blev Johan som blev utvald att umgås med, så vi drog till han och kolla på 2 filmer. Det känns fan som att man är på djurmuséum när man är hemma hos han, inte smart drag att dra med en ovetande brud dit inte! haha :) Men de va trevligt att umgås med den kraken :P
Så vad händer ikväll då? Pratar med Anneli nu och är lite smått sugen på tranan, men finns inget alkohol att förtära så vet inte om det blir något. Ellna ska ju toffla i Kila (somvanligt) så den kraken kan man inte göra nått med heller. Aja man får väll se vad framtiden har att erbjuda.







Tranan med stort T

Jag vet de var ett tag sen ja skrev nu, men har liksom inte blivit av, men nu är ja back in buisness igen ;P Kom precis hem från en trevlig kväll på Tranan med Ellna, där fanns de allt från dvärg, rockfarfar, en massa turkar och negrer, så det är somvanligt där :) Brukar bli standard att åka dit på onsdagar då de är gratis mohaha snål som man är :) Faktiskt så var vi nykter och hade en riktigt trevlig kväll, Ellna fick höra att hon såg ut som Lady Gaga av dvärgen, haha söt kille de där, välte mitt på dansgolvet och hela ölen över ansiktet så han låg där och chippa efter andan.
Träningskortet gick ut idag oxå, och nu har vi inte råd med ett nytt så de får bli ut och gå varje dag, hur drygt de än är :/
Aja nu ska ja kolla runt lite. Hörs...










Däckbyte CHECK!

Ja som sagt har ja precis varit ute i regnvädret och bytt till vinterdäcken, sorligt men sant, de va faktiskt dags att känna sej lite mer säker på vägarna nu när de börjar kyla på. Som tur är så har man ju ett garage så man slipper stå ute i regnet. Förästen, vem har sagt att tjejer inte kan byta däck m.m. på bilar? Jag är ett perfekt exemplar på att tjejer oxå vågar bli lite skitiga om händerna. Såg ut som en riktigt bilmekaniker när ja kom in igen, händerna var svartare än en neger haha :P Aja Guddan blev oxå ganska glad faktiskt  att få byta skor, annars fryser hon ju om fötterna om hon ska ha sommardäcken nu! ;)
 







Mjaha

Fiska blev de för hela slanten idag, lite utanför Kilafors, trevligt va de iaf. Jag, Ellna, Johan och Munkis, men tyvärr ingen fisk. De ända ja fick på kroken va de andra spöt och plask så låg de på bottnen, typiskt! De ända Ellna fick på kroken var ett träd, där rök draget. Bara motgångar idag :P Så nu är man åter hemma och har duscha och käka så ska man iväg till Kilby igen nu snart bara Ellna blir klar.
Igår kväll var trevligt värre, spela TP och drack vin hos Munkis, ja kom sist med en tårtbit men så är de då man inte är allmänbildad. Sen blev de övernattning oxå, trevligt.. Får se om de kanske blir ännu en natt i Kilafors?

 





Fiska i Kilby

Namn namn har precis suttit och smaskat på en mandarin, mumma! Har även packat nu, jag och Ellna ska ju iväg till Kilafors och sova över där, sen blir de fiska med karlarna imorrn :P Så har packat ner en massa varma kläder nu för ja vill inte frysa! Vore typiskt. Nu är de bara att vänta på att Ellna blir redo så drar vi. Jag förväntar mej saft och bullar när ja kommer fram!







TRANAN

Badhuset och träning igår, fina grejer!
Värt att nämnas är att första snön kom oxå då, eller ja.. igår menar jag tidag alltså, orka räkna att de är ny dag nu.
Aja kom ganska nyss hem från tranan med dom bästa! Käka planka innan och hade de trevligt, bra musik va de oxå, hade dock kunnat variera låtarna lite mer. Men ja hade de jäkligt kul, även om jag och Ellna körde på en nykterkväll :) Allt för träningen vetni haha ;P Vi flickor som var ut var jag, Ellna, Elin, Sandra, Linnea, Sara och Angelica. Finfint!
Gick lite tidigare från Tranan för Linnea och hennes kille ville hem, och chaffis som man var så skjutsa man hem dom, fan vilken gentleman man är ^^ De där ordet gentleman påminner mej om nånting mohaha. Aja efter ja skjutsat hem dom så gav jag även Orson, hans brosa och hans brud skjuts hem, trevliga människor de där :) Sen blev de hemfärd för oss flickor, dock -2 stycken som skulle vara kvar. Funderar starkt på att gå och lägga mej nu.









VIP

Jaha ännu en dag i mitt liv då.. var på gymmet med Ellna tidigare idag och dela en massa smaskiga nyheter mohaha :P Sen blev de iväg till Atlantic och käka planka, men fin och förnäm som man är så hyrde man ju hela restaurangen så man slapp allt annat folk, så vi satt där helt själv, VIP i know ;P Efter våran exklusiva middag så åkte vi hem till mej och kollade på Ghosts of girlfriends past eller nå sånt hette den, bra faktiskt.







Ronny & Ragge vs. Kjell

Haha lätt bästa biten ur Ronny & Ragge serien, just love it :P









Grattis!

Sådär nu har vi varit iväg på Rättviksmarknaden, nog för att de regna så vi åkte hem tidigare, vi sov över hos Ellnas mormor och där fick man en härlig massage av Rolf, tack tack de va såå skönt! Sen var vi ut till lager 70 oxå, fast där fanns de inge kul tyckte ja.
Igår hade mamma och pappa 22 årig bröllopsdag, grattis!
Men nu ska jag och Ellna iväg till gymmet, jävla trökväder ute by the way, regnar hela tiden, orka!







Feel the pain

Gårdagen var jätte kul! Först på dildoparty med en massa trevliga människor och fin stämning, där bjöds de på snoppsockerkaka som smaka banan, om ja ska vara helt ärlig så var de tamefan den bästa snoppen jag smakat! Malin höl info om alla fina grejer som dom hade att erbjuda, jag köpte 3 olika saker, men ja ska inte berätta vad, de får ni fråga mej om isåfall ^^
Sen bar de va hem igen för påfyllning av smink och klädbyte och vidare mot tranan (nykter) men de va jäkligt kul ändå, jag och Ellna svängde våra lurviga och de var faktiskt många killar som försökte dansa med en, är de så när man är full oxå? Inte vad jag har märkt något av iaf haha :) Men man fick ju ducka för armbågar rövar och en massa som kom mot en, livsfarligt ju för fan!
Idag på gymmet kom en person ja inte träffat på väldigt länge, var riktigt kul att se henne igen :) Dock kommer ja inte säja vem de är, de får ni nog snart veta. feel the pain mohaha.
Kom precis in från att tagit ett härligt bad i det andra huset, pannan har slocknat här hemma så varmvatten lär de ju inte finnas, har suttit här med min härligt varma vinterjacka hela dagen ^^ Skattemärke har man hunnit sätta på lilla Guddan oxå, så nu är hon riiiiktigt laglig!
Nu väntar jag på bättre tider att Ellna ska komma på nått skojsigt att hitta på. Imorrn blir de Rättvik!!!