Story about a girl

Bara en timme kvar nu, gaah..

When lights go down

image94

Vem är du? Vem är jag?

De var ett tag sen jag skrev nu, det är på grund av att jag inte har haft mycke tid över till att sitta vid datan nu när man är hemma och busar :) Sitter på Elvéns nu iaf, Christer är i fjällen så jag får ha affären helt själv. Det funkar bra hittils iaf förrutom att framkallningsmaskinen har pajat, men ska snacka med Christer sen när han har mottagning igen. Var och angla med Emma på sjön igår, kul kul :) Fast vi bara fick två fällningar och en gädda :) Fick även besök av Micro som fyllde år igår, grattis grattis! Byn har även vunnit 2/3 matcher mot Vetlanda så nu är dom vidare till semifinal. Tror inte det blir någon SM-Final i år, i alla fall inget SM-Guld. Men de är ju faktiskt någon annans tur nu tycker jag :) Matchen igår mot Vetlanda var väldigt jämn och vad jag hörde folk höra så var det den bästa matchen på hela säsongen. Sen spelades hemma i Dina Arena, byn låg under med 1-3 när det var en halvtimme kvar men lyckades vinna med 4-3 i alla fall, det är starkt! Första matchen kommer jag inte riktigt ihåg hur den sluta, men men sånt är livet.
Laddar upp en bild senare

This is the end

image93

The party is in u

Japp ännu en dag på Elvéns och här sitter jag själv, medans Christer hämtar ett akvarium?! Aja får väll veta sen vad han ska ha de till. Helgen blev iaf lyckad! Först på fredagen så blev de bonden med Elin och Linnéa, trevligt trevligt, men hade varit mycket trevligare om byn hade kommit hem med en storvinst mot Sandviken. Men till våran besvikelse så förlora byn stort med 10-3. Det är ok att förlora mot dom men inte med så jäkla mycke! Sen igår så blev de ännu en dålig match för byn mot Broberg?! Liksom vad håller dom på med Broberg är inte något topplag precis men ändå slutar matchen 6-6. ILLA! Aja lördagen skulle egentligen bli lugn för min del men de blev bowling med Elin, Anton, Simon och Sofie istället, det var roligt eftersom jag vann ;P Brudarna som 1a 2a och 3a och pojkarna sist mohahah. Sen blev de en tripp till Bollnäs på en nyöppnad bar som hette Sports in eller nått sånt. Där var det trevligt, träffa Ellna och Halle och hela gänget. När vi skulle åka hem så fick jag även träffa Sampa! Det var ju ett tag sen om man säjer så, Cityfesten för två år sen? Aja sen blev de dyr taxi hem till byn och efterfest. Sampa och kompani kom även att hälsa på i vackra byn, trevligt att få träffa dej igen :) Sov hos Halle om man nu kan kalla de för att sova, låg nämligen vaken hela tiden för vissa snarkar ju som en kåt motorsåg. Dom hade även besök av en massa Karlstadbor, trevligt. Aja drog en pirra sen på morgonen med Linnéa och Elin sen träffa jag Emma och Stoffe en sväng. Men nu måste jag gå och framkalla lite mer kort.

This is what we do

gg

Blond Test

Koppa den här listan från Elina

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[ ] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på dig.
Antal: 4

[X] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x]
Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi .
[x] Jag försökte just sjunga dom .
[x] Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat.
Antal: 5

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond
[x] Folk har kallat dig trög.
[X] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 3

[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har dräglat i sömnen.
[ ] Jag har somnat på en lektion.
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 2

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var. 
[ ] Folk går oftast iväg från mig och himlar med ögonen. (Hur ska jag veta?)
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[X] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[X] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 3

[x] Jag gör detta test fast jag egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna åt fel håll.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen .
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 5

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 2

[x] Jag har fallit av en stol.
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "öhh" flera gånger om dagen.
Antal: 2


Om du har gjort 20 av dessa saker är du blond.
Totalt: 26 - Hur faan kan jag vara blondare än Ellna?! Nu får jag ta och skärpa till mej

yjk

Bloody valentine

Ha en bra alla hjärtansdag allihopa! För mej är de inte särskilt kull på alla hjärtansdag då jag saknar någon att fira det med. Men jag har iaf fått många söta sms och mms så jag är nöjd i alla fall :)

My happy ending

image81

How do we sleep while our beeds r burning?

Wehoooo VG på Naturkunskaps provet, inte illa! ;P Suger nu blir de redovisning, pallar inte. Bara en dag kvar nu, skönt!

How could we dance when the earth is turning?

image80

De är så logiskt alla fattar utom du

Då har man gjort provet i Naturkunskap får se hur de slutar nu då :S Minst ett g ska jag ha iaf! Men sattsar på vg. 2 dagar kvar sen blir det att vara hemma i 6 HELA VECKOR hur skönt ska inte de blir då? Saknar ju min vänner och mina små katter. Har varit dålig att uppdatera bandyn nu på slutet. Byn vann iaf mot Tillberga med en knapp seger på 6-7 jag tror det var i onsdags. Sedan i matchen Edsbyn - Vänersborg som ägde rum i lördags då höll byn nollan och vann med 4-0, bra grabbar! På fredag så blir det bonden med Elin och kanske några fler? Då vi förhoppningsvis ska fira byns seger mot Sandviken. Kommer bli en väldigt svår match för byn men får hoppas på de bästa!

Du har ingen aning att jag tänker på dej precis just nu

image79

Här har ni mej, och jag blottar mej själv

Då är man hemma igen från Örebro efter ett besök hos bror. Har haft de jätte kul i alla fall det här behövde jag komma bort från allt här hemma och ta de lungt och ha kul :) På Torsdagen då jag skulle hoppa på tåget så blev man lite nervös när man inte hitta rätt tåg men efter att jag fråga en person som jobba på tåget så kom jag till rätta tills lut iaf :) Tog ungefär 3.40 att åka dit kändes som en evighet. Åkte och handla lite mat på Hemköp och sen åkte vi till Tybble som de hette så där bror bor. Han bor i en studentkorridor så de var 8 personer till som hade samma kök som vi. Om jag ska studera universitet eller högskola senare så ska jag oxå bo så, trevligt med lite andra personer i omgivningen :) Så vi lagade korvstroganof och ris sen blev de lite guitarr hero och sen en skräckis. Dagen därpå alltså fredag så åkte vi till Lager 157 och Marieberg för att shoppa. Vi åkte kanske runt i en timme om inte mer innan vi hittade fram till båda ställerna. Men vi kom fram till slut iaf. Jag köpte enbart ett par jeans och en kjol. Bror köpte lite tröjor, ölglas med mera. På kvällen blev det förfest i korridoren med dom andra som bor där och några fler. Sen blev det utgång på Kåren som kanske bara låg 200 meter från där vi bode så skönt att de inte var alltförlångt :) Var riktigt kul där i alla fall. Trevligt folk bor det i Örebro, de är då ett som är säkert! Lördagen tog vi bara lungt och även söndag då jag åkte hem. Så nu är jag i Gävle och väntar på att dom här tre dagarna ska gå fort så jag får vara hemma i 6 HELA VECKOR :) Vi har nämligen APU och lov, wehooo :) Imorgon är det Naturkunskaps prov usch känner att jag inte kan. Har bara pluggat på tåget till och från Örebro och de blev inte så mycke :S Men får se hur de går imorgon.

Jag visar mej som den jag är.

image78

1, 2, 3, come party with me!

Gjorde den efterlängtade makeovern idag. Så som jag har väntat att få klippa och färga håret! Klippte mej hos Salongen som jag tycker va en väldigt bra frisör! Linda som gjorde mitt hår ville färga håret nästan svart med röda slingor i, det hade jag inget emot så det blev slutresultatet! Det blev även en oväntad förrändring, en lugg! Har inte haft lugg på evigheter för jag tycker inte jag passar i de. Men tydligen så gör jag det för jämt när jag ska klippa mej och frågar frissöen vad den tycker så säjer dom alltid att jag skulle passa bra i lugg. Så då tänkte jag varför inte? Och nu är det gjort. Känns ovant nu i början när man inte vant sej, ser lite ut som en EMO hah omg, de är illa ;P Sedan då klippning, färgning och frissyr var klart så bar de av till Body Shop där jag fick min sminkning som gick i grönt, jätte fint blev de :) Imorgon bär de av till Örebro för att hälsa på bror. Gick till stationen och hämta ut biljetten idag så nu är de bara att packa kvar.

3, 4, 5, keep the sterio alive!

image77

Fast åren satt sina spår, du bara öser kämpar på fast du nu fyllt 19 år

Ja då var min födelsedag och födelsedagsfirande över. Men de var verkligen jätte kul bowling i lördags brudar, tack för det! Även om det slutade dåligt men de är sånt man får ta det!  Var längesen jag var sådär full som jag var då och de kändes som att jag var tillbaka i mina bästa år i sjuan och åttan :) Jag vet iaf att jag kan bli ruskit full även nu på äldre dagar ^^ Fick ett fint halsband av Elin, Linnea och Ellna tackar för det! Fick nya sommardäck av pappa och de behövdes verkligen, skönt att slippa köpa de själv :) Sen fick jag väll pengar, kläder och ett armband. Mådde inte särskilt bra igår hade ständig huvudvärk och tåget var typ en timme försenat, kul liv man lever hah :P Har iaf bokat resan till Örebro nu så man har det gjort, ska bara gå och hämta ut biljetten nu.
Mer bilder från mitt födelsedagsfirande kommer upp på
http://stinaenglund.bilddagboken.se/

Tänk vad tiden går! Stina är 19 år öwöwöwöwö :)

image76

Livet är en våldtäkt

Idag träffade jag världens sötaste lamm som följde efter en vart man än gick. Hans mamma ville inte ha honom så han får vara helt själv inne i ett rum. Så blir han jätte glad när man kommer och hälsar på honom :) Imorgon blir de på bonden för första gången för mej :) Får hoppas på att de blir bowling oxå, var så mycke folk som skulle dit så får se hur de blir med det. Längtar iaf att få träffa alla igen :) Imorgon ska jag blanda riktig findricka! Ska nämligen dricka min absoluta favorit drink rosa pantern, dricker även den i Ayia Napa som är på bilden nedan, den bjuder jag på hha ;P

Sweet miss blue, how do u do?

image75