Jag drar nu

Ja då har man precis packat klart till Tunisien :) Så nu är man taggad och redo på en vårrulle och en p-rulle, men framför allt att åka utomlands! Man börjar ju känna sej som en stammis på Arlanda :) Först var man dit i natt den ska man dit den här natten oxå hha omg :) Men det ska iaf bli så jäkla skönt att dra till varmare länder :) Fick ett halsband och en parfym från tomten som kom hem igår, det var ju fint att han tänkte på mej vill jag mena ;P

Inte för att skylta med bilden men det är Björn Rosenström och jag ;P Har inte lagt in den på datan förräns nu :)

Aja salong SUCKERS för nu drar jag!









Sista timmarna

Ja då var man inne på sista timmarna för den här sommaren, det känns sorligt att lämna alla på Solvändan men oxå skönt att få lite semester. Då är väll de dags att börja söka jobb oxå, usch den dagen har jag gruvat mej för länge!

Imorgon åker jag till arlanda en sväng för att hämta en kompis som kommer hem, gör även ett stopp i Gävle så det är bara att hoppas att man stöter på nån trevlig prick man känner på stan :) det ska bli trevligt!






Sista dagen

Ja då sitter man på jobbet, sista dagen idag :( Ett 11 timmarspass så de känns ganska hårt att jobba ett sånt sista dagen. Men men de är pengar :) bara 3 dagar kvar till vi drar till Tunisien! wehoo









UTOMLANDS!

Nu har vi äntligen bokat resa! Det slutade med att vi åker till Tunisien, Sousse hotellet blue star royal salem :) Kanske hur fint som helst! Vi åker den 20onde om bara en vecka! Sen blir vi borta i två veckor så då ska man äntligen få leva livets glada dagar :) Det belv bara jag och Anneli som drog i väg, den andra tomten kan rent av dra åt helvete!








Helt ensam

Då sitter man helt själv i lägenheten, var längesen som man var själv på en kväll nu om man säjer så :) Men de kan vara skönt att bara ta de lungt oxå. Vi hade tänkt beställa utlandsresa idag men vissa är ju så cp trög och aldrig ger något svar i tid så man kan ju aldrig beställa! Men vi ska utomlands så är de bara!

Favoritgrabben sitter helt ensam i en stuga uppe i Sveg och deppar igen, fan att man inte var ledig imorgon så man kunde åka och hälsa på henne. Men nån dag framöver då jag är ledig ska jag hälsa på henne och prata ut om den här jävla skiten som pågår.. HATA KILLAR säjer jag bara! Dom är fanemej bara till besvär.

None







Kräftjakt!

Ja då var det dags för den traditionella kräftfiskningen, nog för att den inte har blivit av på några år p.g.a lågt vatten. Men i år är det högts så nu jävlar anamma ska familjen Englund och Södergårds på kräftjakt! Får se om man lyckas dra upp någon kannibal som vi så fint kallar dom med riktigt stora klor ^^

Imorgon åker du, vad händer härnäst?









All skit

Ikväll ska vi kolla på film och reda ut saker, hur ska nu detta gå? Mindre än 5 timmar kvar på min delade tur nu, jäkla skönt att få komma hem och duscha av sej all skit bokstavligt talat hah :)






Det gör så ont...

Då var allt över det känns förjävligt att man ännu en gång ska må dåligt av besluten som man tar. Men jag anser själv att jag gjorde rätt, men varför ska det då göra så ont? Aldrig mer igen ska jag bli kär i helt fel killar. Mår så grymt dåligt av skiten så man orkar ju inte göra något. Skönt man har sina kompisar så man har något annat att tänka på, jobbet gör bara allt värre då jag tänker på det ännu mer när det finns dåligt att göra.

Att säja det som är rätt fast man absolut inte vill är det svåraste beslutet jag gjort i mitt liv, livet suger!!









Jag har fattat mitt beslut

Allt kom som en chock... Men nu tror jag att jag fattat mitt beslut, men gör jag verkligen rätt? Jag antar att man ska ta vara på den lilla tiden som finns kvar istället för att slänga bort den helt. Men skönt att veta att jag trots allt inte är känslokall som jag trott under så många år, tråkigt att det jämt händer med fel personer.
Bara två veckor kvar på jobbet nu, sen bär de av utomlands, behöver verkligen komma bort nu känner jag, så utlandsresan är guld värd!