Hela Huset!

Ja då är dagen kommen, IKVÄLL BLIR DE HELA HUSET med dom bästa! Har bestämt att vi ska vara hemma hos mej innan sen så skjutsar Emma och Unger ner till Blånäs, så skönt att ha skjutsen dit och hem fixad, iaf för mej hah :P Får se om Emma orkar skjutsa hem oxå. Första gången man drar en förfest i mitt hus så de ska bli intressant, måste kirra musik! Dom kommer om 2-3 timmar och jag har bara duscha! Sen är de så typiskt att sista gången man ska ha alkohol så är de inte fixat, så man får snylta från brosans förråd.








Ryan Phillippe, En djävulsk romans

Har precis kollat på en djävulsk romans som är en halvdan film. Men jag älskar han som har huvudrollen, lätt den sexigaste och snyggaste människan på jorden! Han är bara sååå läcker. Har sett den här filmen flera gånger men jag får inte nog av honom! Ryan Phillippe heter han, se och njut!

 




Blånäs... vilken håla

Idag har ja varit till Blånäs med mum. Och nu vet jag en sak jag ska få när jag fyller år iaf, en kamera :P Skit snygg och liten så de blir praktiskt att ha med sej, den jag har nu är så klumpig och den käkar batterier!!! Har även inhandlat en kjol som jag antagligen ska ha imorgon, en såndär som man har upp till tuttarna haha :) Kan inte fatta att de är imorgon man ska på hela huset, allt går så fort! Jag kunde inte hålla mej från att köpa chirr idag, så nu sitter jag och tärvar på dom haha, jag har faktiskt inte ätit de på flera veckor nu!

Den kameran är snart min!










Bolt

Har precis sett filmen Bolt som jag har vilja sett så länge, nu tycker ni antagligen att jag är töntig men då får ni tycka de. Jag gillar nämligen animeradefilmer och den här var faktiskt jätte bra! Kom även en och annan tår, jag brukar bli känslig då de är djur inblandade i filmerna. Men jag rekomenderar den här filmen iaf :)










Tranan - en lyckad kväll

var man hemma efter en hård kväll och natt. Men de var riktigt kul :P Var på tranan och var odräglig haha. Man är lagom mörbultad från skoteråkningen och alla vurpor som jag lyckades göra. Mina skor är inte till för att gå på snö märkte jag haha minnst 10 vurpor från tranan till max kan jag lova! Tur man hade folk med sej som kunde dra upp en hah. På max träffa vi på två pers som ville hänga med på efterfest hos oss, så varför inte? Dom kom och vi hade de trevligt, lyssnade på gamla godingar och prata en massa. Och vet ni vad? Jag fick åka fyrhjuling för första gången i mitt liv nere på byn, jag trode jag skulle dö så som han sladda runt fyfan haha men jag klara mej levande ur situationen iaf! Ingen spya blev de heller, fast jag nästan var säker på att det skulle bli en och annan eftersom jag drack ganska mycket och inte åt så bra.
Idag har vi spenderat vår tid på bandy... heeeela dagen!

Bilden är från tranan men dock inte denna kväll!










Härlig skotertur och Tranan

Kom precis hem från en härlig skotertur med Ellna, armarna känns som spagetti haha. Men de var fina leder med mycket snö, blev lite sladd här och där som jag älskar :P Bestämde att vi skulle göra en favorit i repris på min födelsedag, vi åkte nämligen till Räkaklitt förra eller förr förra året kommer inte ihåg när de var. Men de lär väll inte bli av för när vi hade åkt en liten bit från Räkaklitt så börja Ellnas oljelampa lysa, så typiskt! Splitter ny skoter och de är bara fel på skiten... Men brosan hennes sa att vi skulle fortsätta åka tills vi kom hem så vi gjorde de, jag hoppas de inte är nå fel för jag vill ju åka på min födelsedag, är så tråkigt att åka själv oxå :( Men kul var de iaf, har sett fram emot de här länge!
Ikväll blir de Tranan, hör och häpna men jag ska faktiskt ut :P Kommer säkert bli en och annan spya för mej för jag äter inte lika mycket som jag gjorde förr och då kan de lätt hända en olycka :P Men ja ser faktiskt fram emot kvällen, är till och med taggad! Näe nu blir de en dusch så man inte luktar usch :P

l








En vecka kvar

Ja då är de en vecka idag tills man blir 20... gammal och grå usch :( Jag vill inte bli äldre nu! Hängde en sväng på bandy och hade lite snöbollskrig med Horseman, vilken stjärna alltså!







Långpromenad med Sofie

Hör och häpna jag har nämligen varit ut och gått en långpromenad med Sofie idag! De var inte igår man umgicks med den kvinnan om man säjer så, de var jätte trevligt kul att du hörde av dej :) Prata lite gamla minnen och nya händelser. Vi gick ner på byn till ICA så jag kunde köpa en vatten och sen hem igen, den promenaden tog 2 timmar och 45 minuter! Å självklart så krångla mitt högra lår igen, varför? Blir galen på de!
Anneli skrev oxå och fråga om jag ville med på fest imorgon i hennes lägenhet och sen tranan, jag kan väll komma men har ingen lust att dricka den här gången då de blir alkohol mot helgen och kanske nästa onsdag.

OBS väldigt gammal bild på mej och Sofie, nu för tiden har hon rött hår och jag brunt!










Ännu en dag

Då har jag varit iväg på byn och träffa Anneli och Hussen en sväng, de var ju trevligt, prata lite sen drog ja hem igen. Gjorde en ansiktsmask oxå innan ja drog ner på byn, var så jäkla längesen jag gjorde en sist så de lär behövas :) Sist va nog till och med när jag bodde i Gävle och de var ju ett tag sen :) Har även gjor 30 min crosstrainer, de känns i bena haha shit vad jag är dåligt tränad! Har börjat kolla på Newport Harbor på MTVs hemsida, inter särskilt bra men funkar, har snart kollat klart på de som finns där, vet inte om de kanske finns fler säsonger? Ska kolla på Laguna Beach oxå sen när jag är klar med NH men den serien borde ja ha kollat på före The Hills men men nu blev de inte så.








Våfflor och sylt

Då har man varit ute och gått en sväng på byn, de var riktigt skön. Lite kallt åt ansiktet i början men man blev van efter ett tag. Kul att umgås lite med Anneli igen, de var ju ett tag sen om man säjer så. Prata om allt och ingenting, lite nytt som har hänt här omkring, nog för att de inte är särskilt mycket som händer i en liten byn, men rykterna sprider sej fort.. När jag kom hem fick man våfflor med sylt, var ett tag sen man åt de, men de smaka väll bra.






Ut och gå

Nu ska jag ta med mej Mira och masa mej ner på byn (dock i bil) för jag ska träffa Anneli på byn så ska vi ut och gå en sväng. Trevligt att hon hörde av sej...








Då var de över

Ja då var de gjort, blev bara 10 min på crosstrainen. Men jag ska göra 3x så mycket imorgon :) Det är faktiskt ganska kul att trampa på den, jag som hata att träna förr har kanske börjat se charmen i de hela? Aja vi får väll se hur länge de håller i sej. Om de är fint väder och bra plogat imorgon kanske man tar sej en runda ner på byn, de är ju alltid uppfriskande bara man har musik och en hund vid sin sida så funkar de bra! Har verkligen gått in för att gå ner i vikt nu! Än så länge har ja gått ner 7 kilo men siktar på myyycket mer än så, jag vill ha min gamla kropp från 7an då jag vägde 53! Men så långt behöver jag inte gå för de klarar jag aldrig :) Men så att jag blir nöjd med kroppen iaf. Jag vet att de är drygt att läsa om sånt här, men jag ville bara säja att motivationen är med med än så länge! Nu ska jag nog försöka mej på lite sömn så jag är pigg imorrn, Hörs!










Twilight

Har precis kollat klart på filmen twilight, och Ellna du hade verkligen rätt om killen, han är sååååå snygg.. Man vill bara sätta tänderna i honom haha :) Absolut en sevärd film som jag tycker alla borde se. Han var verkligen mums!!!! Jag skulle inte tacka nej att spendera en evighet med han om man säjer så :) Näe nu ska jag träna lite på crosstrainern ta en cigg och gå och lägga mej, hörs!












Skoterväder

Jäklar va med snö de har kommit över natten! Hur mycket som helst alltså, men nu går de åka skoter igen :D wehhhoooo. Bara Ellna får igång sin skoter så kör vi! Sverige vann VM guld i bandy idag mot Ryssland, det blev nästan utklassning på slutet då de slutade 6-1 :) Så de var riktigt kul. Att ut och gå när de är en massa lössnö på vägen suger verkligen, är så drygt när skona gosar ner sej riktigt i snön för varje steg man tar.
Kunde inte sova inatt, så var uppe till typ 6 tiden skulle jag tro :S Får försöka ta igen de inatt istället. Har kollat klart på The Hills serien oxå, den var väll ok men de var bara samma och samma hela tiden.




Snöigt värre

Idag har de inte hänt så mycket, kolla på körslaget och team Hanna gick faktiskt till finalen som jag tyckte var lite chockerande! De har snöat en jäkla massa idag, skjutsa Ellna, Sandra och Angelica på tranan. Jag hade oxå tänkt gå in om dom hade åkt dit tidigare så de var gratis inträde, men men ja får ta igen till nästa helg då de blir hela huset med dom bästa :) Jag hoppas verkligen Sofie och Emma hänger med för jag saknar er så grymt mycket! Var så kul att träffa dom "gamla" kompisarna igen, man har nästan glömt bort att dom finns där?
Att säja att man inte vill är en sak, men att ljuga en rätt upp i ansiktet... då har de gått för långt.











Inget jobb på Cypern

Ja då var det överstökat då, jag fick inte jobbet på Cypern :( Jag står som reserv utifall nån av dom andra inte vill ha jobbet. Aja bättre lycka nästa gång får man väll säja då. Bäst att börja kolla på skolor eller nånting för nå jobb i Sverige lär de väll inte finnas...








Varför?

Jag saknar Tunisien så grymt mycket! Önska att jag aldrig hade behövt lämna det vackra landet. Bara småsaker som man tyckte var irriterande då tänker man tillbaka på nu och saknar. Som t.ex. när Sam gick runt och sjön "If tomorrow never comes" om och om igen fast han bara kunde dom orden på hela låten :) Jag saknar de såååå mycket. Varför måste allt komma till ett slut? Inget har blivit bättre nu när jag kommit hem, jag har förlorat en kille som jag verkligen tyckte väldigt bra om, min bästa kompis och jag håller knappt kontakten med varandra längre och precis alla har skaffat sej pojkvän. Vad har jag gjort för att förtjäna de här egentligen?

Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet...

Som t.ex. här då vi hade dåligt att göra så vi tog Sams kläder och klädde ut oss och skrämde han när han kom hem :) de var riktigt kul, men oxå en liten sak som man inte tänker och tar vara på för stunden. Minnen är de bästa jag har...













En sväng på byn och ett STORT grattis

Har gått ner på byn idag, de var ett tag sen man tog sej i kragen och gick den sträckan. Var ju uppfriskande, träffa Anneli en sväng innan jag gick till mammas jobb. För ja orka nemligen inte gå hem igen, om de hade varit sommar och varmt så hade jag kunna gjort de. Får se om de kanske blir en till sväng senare, men dock inte lika långt då. Dom har inte hört av sej från CH än, jag håller på att bli galen!!! Jag vill ju verkligen ha de här jobbet.
Vill även säja grattis till Christoffer Stahl som fyller 31 idag, grattis grattis och hoppas du får en bra födelsedag :)










Inget svar

Jaha ja då har ännu en dag gått, tiden går så fort! Har inte hört nått från CH än :( Men hoppas på de imorgon då. Håller på att laddar mobilen så jag kan ut och gå å lyssna på lite musik sen. Ser ut att vara hyfsat bra ut och gå väder ute, kanske lite halt bara men de är sånt man får ta. Är inne på tredje säsongen av The Hills nu, jag vet inte om de är en bra eller dålig serie, de är liksom så dåliga skådespelare och allt är så överdrivet. Men aja har inge bättre för mej nu så ska nog titta på ännu ett avsnitt.
Hemma gjord pizza till krubb så jag värmde på en perrog och käka istället, jag gillar inte hemma gjord pizza. BLÄ!









Grattis Sverige!

Grattis Sverige! Som avgjorde på straffar mot Ryssland i bandy VM, helt otroligt vad spännande det blev på slutet! 3 straffskyttar från Edsbyn varav en missade mål. Jag hade helst sett Anders Svensson (Edsbyns målvakt) stå i mål under straffarna, men Bergvall klara ju av de där galant oxå :) Jag skrev ett mail till CH oxå och fråga om dom ringde alla som fått jobb på Cypern. Hon svara att dom i första hand skulle ringa till dom som fått jobb men de var inte klart vilka som fått jobb än. Så om dom inte hade ringt för 25 så hade man antagligen inte fått jobb, så de är inte omöjligt än :)

Birk som skrev en kommentar till mej angående China House intervjun kan du skriva ett mail eller kommentar med epost till mej så vi kan prata lite om CH? De vore jätte snällt, och de är ju inte helt omöjligt än att ha fått jobbet! :)









Test

Eftersom jag inte har nått bättre för mej så copa jag den här av Linnea och tänkte kolla vad jag är för nått.

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Nja inte så illa.









Suck

Jag har inte fått nått samtal från jobbet än, så har väll antaglien inte fått de :( Men tycker att han borde väll ska ringa till alla som sökt och säja hur de ligger till, om de nu inte är så pass många så de bara inte går att ringa till alla. Aja jag får fortsätta att hoppas, men hoppet börjar på att ta slut :S
Har iaf lagat mat till familjen idag, pommes, bea och korv blev de, inte allt för komplicerat.










Intervju avklarad

Ja då var den här dagen avklarad då, känns grymt skönt att ha de gjort! Har inte kunnat sova nånting på hela natten som man var lagom sliten när man skulle på intervjun, men de gick ganska bra iaf :) Imorgon får man veta om de blir nå jobb eller inte. Har även införskaffat mej ett par nya stövlar för halva rea priset, då passar man på :P Gruvar mej istället för morgondagen nu.. Gaah. Men för övrigt så flöt allting på riktigt bra! Hittade första gången till allt vi skulle hitta, så de är ju stabilt! Tack för det moraliska stödet Ellna!








Nervös till tusen

Nu är de inte långt kvar till intervjuen, usch jag börjar bli så grömt nervös. Hur ska de här gå? :S Sen blir de inte bättre av att de snöar ute och är tråkigt väglag att köra på, får bara hoppas att inte bussen blir försenad på grund av det. Aja ska upp om 7 timmar så de är nog dags att försöka sova lite, nog för att jag inte kommer kunna sova nått, men man kan ju försöka iaf. Önska mej lycka till!










Den nakna sanningen

Tio Sanningar om mej...

1. Jag älskar att sjunga, speciellt att plåga folk i min närhet med min äckligt dåliga sångröst :)
2. Jag gillar inte smaken av alkohol
3. Det bästa jag vet är att åka utomlands, speciellt till varma ställen
4. Älskar mina kompisar, mina katter och min kära bil!
5. Jag är rädd att livet kommer springa förbi mej innan jag hinner göra nått av mitt liv.
6. Jag kommer ofta med bortförklaringar för att slippa göra saker som jag inte vill/orkar göra.
7. Jag har aldrig haft någon pojkvän och har aldrig älskat någon. Sorligt? Jag vet!
8. Jag är alltid så jäkla envis så jag ger mej inte förrän jag får rätt eller den andra ger upp.
9. Ger andra kärleksråd som de egentligen inte borde lyssna på, titta vart dom har tagit mej. Men endel av mina råd är faktikt bra.
10. Jag vill sluta röka, men jag tar aldrig tag i det.









Jag ska göra mitt bästa...

Var ett tag sen jag skrev nu, finns liksom inget att skriva när de inte händer nånting. Bada igår natt iaf de var mysigt :) Sen idag så har ja inte gjort så mycke, varit ut och gått en sväng. Kollat på lipstick jungle som jag älskar :) Snart bär de av till Stockholm oxå, usch vad jag är såååååå nervös! Jag kommer fan inte klara de här :S Men jag ska göra mitt bästa!











Resan till och från STHLM kirrad!

Åhhh vad skönt nu har jag iaf resan ner och hem från Sthlm avklarat. Ellna är så snäll och följer med mej så slipper jag känna mej så ensam och övergiven i stor stan :) Så de här ska nog gå bra om vi slår våra klocka huvuden ihop. Hon ska lämna CVn på olika ställen och jag ska på intervjun, nog för att jag oxå hade vilja lämna mitt CV på några ställen men jag bjuder Ellna på den för den här gången :) Vi åker iaf buss ner och hem. Billigt och bra!










Ute

För första gången på lääänge så var jag med Anneli igår och kollade på lets dance. Sen drog vi till Bandy och satt där och mögla ett tag. Intervjuen närmar sej mer och mer och jag vet inte än hur jag ska ta mej ner dit, börjar bli riktigt nervöst, vad ska man säja, vad ska man ha för kläder, kommer man hitta dit? Gaaah








Saknar dej

Jag saknar dej min älskade, din läckra smak mot min tunga får hela mej att rysa till, att dom tog dej ifrån mej kan jag inte förstå. Jag skulle göra allt för att få dej tillbaka, kom tillbaka! Jag saknar dej så grymt mycket, du var den bästa det vetu och jag kommer aldrig att glömma dej! Din smak sitter fortfarande kvar på min tunga och jag glömmer den aldrig.

Vanilla Coke











Klar!

Då var Lost säsong 4 avklarat, vet inte om de finns nå mer efter det? Aja sk bli skönt att börja på en ny serie nu, har lessnat helt på lost, de blir Lipstick Jungle eller The Hills, vet inte riktigt vilken av dom jag ska börja med. Pappa har köpt en ny telefon som han ska ha på jobbet, skulle gärna byta min mot den, nog för att dom ser typ precis likadan ut, men min mobil krånglar ju jämt och har lessnat på de!








Burr

Kallt ute idag, men var tapper och gick en bit ändå :) Snart helg oxå, shit vad tiden går fort!








Af

Har varit till arbetsförmedlingen nu och träffat Urban och fått lite information, han tyckte jag skulle plugga vidare eftersom lågkonjukturen har bara börjat och den blir antagligen som värst 2010. Suck! Får hålla tummarna för Cypern!!!! Annars är de väll plugga vidare som gäller :S Men jag vet ju inte vad!








Tunisien 2008

Saknar Tunisien såå mycke!





Arbetsintervju

Då har jag fått svar från Cypern då jag tidigare idag skrev att jag var intresserad av att komma på intervju. Jag fick tid den 20e januari klockan 1. Men hur faan ska jag hitta i Sthlm och ta mej till Östermalm på rätt tunnelbana och alling? Shit de blir en utmaning! Men får hoppas att allt går vägen :) Magda sa att det var bland de bästa hon gjort i sitt liv så får väll hoppas de blir lika bra för mej om jag nu blir anställd som är tveksamt :S








Jobba i Cypern?

Jag fick ett mail idag av dom som sökte jobb till Cypern, om jag var intresserad så fick jag komma på intervju i Sthlm. Jag är ju jätte sugen på att åka men inte lika kul att åka själv, men man måste ju börja vara självständig i sitt liv oxå. Kan inte luta mej tillbaka på andra och gå efter deras beslut. Nej jag tror faktiskt det blir en resa ner till Sthlm för mej dom här närmsta dagarna, och förhoppningsvis en resa till Cypern om nån månad. :D





Klippt lugg!

Då har man varit till Bollnäs en sväng med Ellna idag, de var ju riktigt trevlligt, träffade även på Elin en sväng, var ett tag sen man såg den där gamla kråkan :) Har klippt mej, det blev lugg ändå fast jag var lite osäker, är ovant såhär i början men man vänjer sej nog snart. Blev ganska nöjd iaf :) Har även köpt julklapp till Anneli, jag vet att det är lite sent påtänk men har liksom inte blivit av förräns nu.

Här är ett smakprov hur det blev, vad tycker ni? Bättre innan eller efter?











Vad gör jag uppe?

Vafan gör jag uppe nu när jag kan sova till 11? Har inte kunna sovit på hela natten känns de som ändå är ja pigg såhär på morgonen. Är nog av övertrötthet. Kanske har lyckats sovit 2 timmar eller nått. Aja idag blir de klippning iaf, har inte bestämt mej över luggen än. Men jag ska ta med ett gammalt kort då jag har lugg och fråga vad hon tycker.

Klippning imorgon

All snö har nästan smält bort nu, kul.. Kan man ju inte åka skoter längre :( Imorgon ska jag till frissan i Blånäs, Ellna är så generös och ska följa med, slipper jag åka själv :) Men funderar fortfarande på om jag ska klippa lugg eller inte, saknar den lite samtidigt som det är ganska jobbigt att ha, jämt nånting i ögonen, men vi får se. Kanske klipper en lugg som man kan dra åt sidan om man lessnar, det vore ju skinka!










John Blund, vart är du?

Jag kunde bara inte sova i det andra huset inatt, så jag bytte hus :) Har haft svårt att sova flera nätter nu, jag brukar inte ha så svårt för att sova då jag är hemma så det är lite konstigt? Ska kolla på ett avsnitt av lost nu, kanske man kan sova bättre sen förhoppningsvis.








Nu är Guddan vacker igen

Jäklar va halt de är ute!! Höll på att göra en och annan vurpa när ja var ute på nyss. Sen har jag och pappa varit till ambulansen och tvätta Guddan, kollade lite på skadorna som blev efter att jag nästan åkte ner i diket, men ska åtgärda de senare om de nu går. Har även klätt av och kastat ut granen. De var väll på tiden tycker jag, står bara där och barrar.











Saknar dej!

Blåser och är plusgrader, usch vilket tråkigt väder, sen när de kyler på så kommer de fan bli svinhalt :S La mej iaf ganska tidigt igår, men vakna hela tiden av allt hostande så jag satte på en film vid 3 tiden inatt. Annars har de väll inte hänt särskilt mycket, ska klippa mej i Bollnäs på tisdag och onsdag ska jag till af så jag får väll lite gjort då iaf.

Jag saknar min Emelie så grymt mycke! Lätt den bästa du kan hitta i Gävle! De var hon som gjorde att jag orkade med skolan de sista året, även några fler men framförallt hon!










Körslaget

Har precis varit ute och gått en sväng till Ullungsfors, det blåser och är plusgrader ute så man höll på att löka ihjäl när man kom in igen. Så svepte ett glas med kolsyratvatten men smak av jordgubb, mums! Nu är det körslaget, så man får väll heja på Hanna med team Blånäs, inte för att jag gillar Bollnäs men de är ju faktiskt grannkommun så man får väll hålla tummarna, det är ju några från Edsbyn med oxå :)

Min favorit :)










Lets Dance

Lets dance 2009, vem vinner? Daniel Dasilva har alltid varit min favorit för han är så snygg :) Men i år är de ju en bloggare med oxå, blondinbella som kanske alla känner till inom bloggvärlden? Jag hoppas att hon går långt iaf! Men håller fortfarande på Graaf och Dasilva!







Tro de eller ej

Tro de eller ej men jag älskar en låt av Håkan Hellström!? Jag som aldrig har gillat hans gnälliga röst men den här låten är helt underbar!

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt









Ingen verkar bry sej

Tog ett långt bad igår och kollade på film samtidigt, de var riktigt skönt!
Kollade på en av mina favorit skräcisar, tror den heter thirteen ghosts eller nå sånt, ganska äcklig. För övrigt har de inte hänt särskilt mycke, tänkte åka till Dilan i Gävle idag och stanna där några dagar, men kände mej inte 100 i morse så de blev inte av, kanske nån annan dag, vill verkligen komma bort härifrån ett tag.











Inte mycke

Inte gjort så mycke idag, somvanligt. Ut och gick med Mira underbart skönt va de att gå idag, helt perfekt! Håller på att lägga över en film på usb nu så jag ska in till andra huset, lägga mej i badet och kolla på en film, ska bli skönt! Får se om de kanske blir Bollnäs imorgon med mamma om jag orkar.








Kallt!

Har precis varit ute och gått en sväng med Mira runt Ullungsfors. Kallt som faan är de ute -16 grader! Det kändes verkligen i låren och om öronen, usch va kallt! Inte bra att vara ute när jag har den här hostan men vafan man måste väll röra på sej lite. Nu blir de mer lost. Fick även veta att det var tydligen bara 14 grader i Eriks hus där jag har sovit, inte undra på att jag tyckte de var lite halvkyligt där! Men nu har pappa höjt värmen så får hoppas de är varmt och skönt när jag går ut dit inatt.








Inte mycket till sömn

Är inne i mitten av andra säsongen av lost nu, riktigt bra! Är så jäääätte många serier som jag vill följa nu så man hinner ju inte med! Jag somnade vi 7 imorse, kul liv, jag hörde när mamma och pappa drog på jobbet, kunde inte sova låg bara och hosta hela tiden... BLÄÄÄÄ!!
Om någon känner sej manad att umgås med mej ikväll så blir jag glad för jag har såååå tråkigt!!!








Times of our lives

Jag saknar, saknar, saknar de här!!! Man kunde bara vara sej själv och ha hur kul som helst! Jag tror att det här var när vi gick i klass 8?
Dom här bjuder ja på :) Ellna även om du kommer skämmas över dom här videona så måste du erkänna att vi hade the time of our lives? ;)











Nyår

Här är videon från nyår, enjoy..












Räkaklitt?

Sov i det andra huset inatt, var så grymt skönt när de var kolsvart i hela rummet :) Men ja vaknar fleera gånger på natten, så de var ju inte särskilt kul, undra just varför jag sov så oroligt? Aja blir nog där inatt oxå :) Jag spelade lite nintendo ni vet de där första tv spelet som kom ut? Spela Mario och Fotboll haha de var tider de då jag och Ellna satt där och spela, kul kul :) Har översatt klart nu åt mamma, När vi inte hade så mycket kvar att översätta då kläcker hon ur sej att hon har ju de vi översätter på datan i ett dokument. Men det hade hon ju kunna kläckt ur sej tidigare! Då var de bara att copa, klistra in, översätta och skriva ut. Haha men ja fick iaf 400 spänn för de!!! Mamma och hennes jobbkompis blev så glad :)
Ikväll blir de förhoppningsvis Räkaklitt med Ellna och grilla lite korv, hoppas hon får låna skotern bara :)



 







أنت لا تدرك ما لديك ، حتى أنها فقدت.

Du förstår inte vad du har, tills du förlorat det.

You do not realize what you have, until you lost it.

أنت لا تدرك ما لديك ، حتى أنها فقدت.

Ти не осъзнаваш какво имате, докато не го загубих.

Vostè no es donen compte del que tens, fins que la va perdre.

Vi ne shvate što imaš, sve dok ne izgubili.

Nacházíte neuvědomuje, co máte, dokud si ji ztratil.

Du behøver ikke klar over, hvad du har, indtil du har tabt det.

Je beseft gewoon niet wat je hebt, totdat je het kwijt.

Hindi mo mapagtanto kung ano mo, hanggang sa ikaw nawala ito.

Sinun ei tarvitse ymmärtää, mitä sinulla on, ennen kuin olet menettänyt sen.

Vous ne réalisez pas ce que vous avez, jusqu'à ce que vous avez perdu.

Sie erkennen nicht, was Sie haben, wenn Sie verloren haben.

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει αυτό που έχετε, μέχρι να χαθεί αυτό.

אתה לא מבין מה יש לך, עד שלא איבד את זה.

जब तक आप इसे खो तुम क्या है, पता ही नहीं है.

Anda tidak menyadari apa yang anda miliki, sampai anda hilang itu.

Se non capiscono quello che hai, fino a quando non si è perso.

Jums nav saprast, kas jums ir, līdz brīdim, kad zaudēja to.

Jūs negalite suprasti, ką jūs turite, kol neteko.

Du ikke hva du har, før du har mistet det.

Nie sobie, co masz, dopóki nie zostanie ona utracona.

Você não percebe que você tem, até que você perdeu.

Tu nu realizezi ce aveţi, până când l-ai pierdut-o.

Вы не осознают того, что у вас, пока вы не потеряли ее.

Ви не схвате шта имаш, све док не изгубили.

Nachádzate neuvedomuje, čo máte, kým si ju stratil.

Saj ne zavedaš, kaj imaš, dokler ne izgubila.

Usted no se dan cuenta de lo que tienes, hasta que la perdió.

Ви не усвідомлюють того, що у вас, поки ви не втратили її.

Bạn không nhận thức được những gì bạn có, cho đến khi bạn mất nó.












Mhm...

Igår så var släkten här och käka mat, de var ju trevligt. Några nya ansikten var det även där, jag drog till Ellna sen som var hundvakt så vi satt där och kolla på en film och mögla sen blev de en vända ner på byn oxå.
Idag så har ja inte gjort särskilt mycket, har hjälpt mamma med att översätta en text från engleska till svenska, och de tar tid! Är en massa komplicerade ord och skit, vi blev inte klar men jag tänkte fortsätta på egen hand nu och överraska henne imorgon. Det här lär väll ta hela natten haha, men vad har jag att vakna upp till imorgon egentligen? Jo ingenting!









Guddan blev nästan död!

Jag har laddat hem 3 säsonger av Lost som jag började kolla på idag. Jag är ju lite efter och inte har sett den serien än men alla säjer att den ska vara jätte bra. Är väll upp till bevis, än så länge så duger de :) Har även kommit en del snö idag här hemma. Så när ja skulle ta Guddan ner på byn så fick jag sladd och vaja fram och tillbaka över hela vägen sen möter ja en bil så måste försöka hålla mej på min sida fast de var omöjligt, och till slut så strök ja mot iskanten på högersidan och där satt ja fast. Tur att de var en kant! Annars hade Guddan luggit i diket helt hjälplös! Men efter att ja försökt köra fram och sedan la i backen så fick jag loss henne av mej själv, var några bilar som sakta in och tänkte hjälpa till men ja klara mej ur det själv som tur var! Så nu är plasten längs ner fram helt innåtvikt. Får se om pappsen kan kirra de imorgon. Tur de inte blev några andra skador på min pärla! Så jag varnar alla det är jäkligt halt på vägarna KÖR SAKTA!












IQ test, utmana mej!

Jag har tagit mensas provtest i IQ. Jag har tydligen en IQ på 116. Det är över medel sä ja känner mej väll ganska smart men har kunnat gjort bättre eftersom jag inte svara på alla frågor. Men om man gör det mer än 1 gång anser jag det som fusk så därför vill jag inte göra igen :)

IQ, jag kan faktiskt räkna upp till 100, IQ jag kan faktiskt ABC! :)

Vill du utmana mej på det här testet? Det tar bara 10 minuter av din dyrbara tid. Klicka på bilden för att komma till hemsidan, du måste skriva ditt resultat i en kommentar på min blogg så jag vet att jag är smartare än dej ;P Lycka till!





Saker på hårddisken

Lite krimskrams jag hitta på hårddisken :)

Bill Gates, Pamela Anderson och Maria står utanför "Sanningens grotta".
Bill Gates säger: "Nu ska jag bevisa att jag e rikast i världen".
och så går han in i grottan... Efter en minut kommer han: "Ja, jag var rikast i världen!" Då säger Pamela Anderson:"Nu ska jag bevisa att jag har störst bröst i världen". Och så går hon in i grottan. Efter en minut kommer hon ut: "Ja, jag hade störst bröst i världen!". Då säger Maria:"Nu ska jag bevisa att jag är bäst i världen". Och så går hon in. Det tar många minuter innan hon slutligen kommer ut och säger:
"Vem fan är Stina?"


Du är min dröm, sa han och log
Jag vill vara din verklighet, sa jag och gick..


Sofie skrev de här till mej när vi hade haft ett bråk om en idiot till kille..

fan, fan, fan.....klart att klantarslet här skulle lyckas!!

förlåt Stina...förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, FÖRLÅT!du har rätt å va arg på mej, ja bröt ett löfte å svek en vän...de finns de inget som kan förlåta...ja säger inte att ja vill bli förlåten, har jag fixat in mej i skiten så får jag väl ta me fan ta å skylla mej själv.... ja kommer ta me fan aldrig sluta älska dej, ja kommer aldrig glömma de som vi vare me om under åren..

"Allt som e sagt om kärlek, allt som e sagt fram till nu, bleknar mot bilderna jag bär på...ingen kan bli som du"

de känns konstigt att veta att jag har sumpat vänskapen mellan oss men jag vet att ja har gjort de å ja e så jävla lessen!!!

FÖRLÅT....

Stina Englund











Flytta 10 meter?

Jag funderar på att flytta in min stora säng från Gävle till Eriks hus, är less på att sova i den här lilla sängen och då har man ju ett helt hus för sej själv. Men nackdelen är att det inte finns nått rum jag kan ha där. Karins gamla är fullt med saker och sen finns de inga andra rum förutom det Erik har, får väll byta ut hans säng till min isåfall sen när han är hemma får han väll sova i min säng och jag i det här huset igen. Men får se hur jag gör. Kanske ska kolla på en film nu, tog fram hårdisken och där fanns de några filmer ja inte sett en så det ska nog funka :)

Jag har alltid vilja stava mitt namn med Ch istället för K som jag egentligen har. Men visst är de snyggare med Christina än Kristina?











Nytt år, nya möjligheter 2009

Ja då var år 2009 här då, inget annolunda motför det förra året än så länge. Jag hoppas att det kommer bli ett bra år med framgångar och underbara minnen. Sitter i Annas lägenhet nu med Anneli, gårdagen var ok. Vi var här i lägenheten först sen letade vi efter fest och de sluta med att vi hamna hos Anders gick till St Olofs då de blev tolvslag och drog iväg en varsin raket som vi fick av Abbe. Det var ju trevligt. Full var man oxå, haha fyfan skönt att leva lite igen iaf ;P Jag har ju inte druckit sen Tunisien! Men är inte särskilt sugen på öl nu om man säjer så. Somnade i duschen se när vi kom hem till lägenheten igen haha stabilt :) Det kommer upp en film sen från raketsmällningen om vi nu vet hur man gör för att lägga över från telefonen.
Jag: JAG ÄR KiNKY!!!!
Anneli: JAG OXÅ!!!!


Hur har eran nyårsafton varit?