Busigt

Gårdagen var busig :P Åkte till Gävle fast ja myta om att jag skulle till tandis, ibland måste man ju få unna sej! Man hinner ju för fan aldrig göra nånting kul nu för tiden så då tog ja chansen igår!

Jag och Bubben firade 4 månader igår, tiden går så jävla sakta, känns som vi varit tillsammans i 1 år eller nått. Men men, man ska va glad att de går sakta så man inte blir gammal så fort.

Handla lite grejer till bilen, lilla Guddan är ju sjuk :/ Hon bara kokar hela tiden fast vi har bytt termostat, men de är väll nå annat som är fel som kostar pengar du vet! Men de är sånt man får ta, då man har en pojkvän som är villig att laga så blir de billigare iaf. Så ja hoppas han kan fixa felet, han har ju redan butt termostat och bromsar? Eller va de nu va, jag hjälpte faktiskt till så känner mej lite som en mekaniker oxå ^^

Aja jag ska väll börja göra mej redo för att åka in mot Idioternas stad..
By the way så blir de ingen undersökning för Bubben så han kommer kunna skjutsa mej till Arlanda :) Tråkigt bara att de va så mycke pengar de handla om, men men så är de. Typ 3 veckor kvar eller nå nu.

Gårdagens citat "Häst kan inte hoppa och smacka när den ligger på min macka" KLOCKRENT haha :P









Dag två, Guddan paj

Dag 2 ute på Heden och möglar, har redan gjort klart provet som skulle ta ändas till tolv att göra? Hmm, typ halva klassen är ju för fan klar. Åkte buss till skolan imorse, Guddan måste ju lagas :( Min stackars lilla bil mår inge bra just nu! Handbromsen var paj eller nå sånt, är inte så insatt, men hon ska nog bli lagad till helgen då Bubben har varit till biltema och köpt lite fin fina delar som hon behöver. Näe nu ska jag ut och ta en cigg och tänka på vad jag ska hitta på härnäst? :)
Snart 3 veckor kvar till Grekland/Skopelos! Wehoo










Sluta spruta aska!

År och dagar sen jag skrev sist nu, men har liksom inte haft någon lust tidigare, men tänkte uppdatera en sväng nu då :)

Mindre än en månad till jag åker till Grekland, Skopelos, fyfan va taggad jag är :P Men ändå så är jag jäkligt nervös, första intrycket gör ju typ allt!
Så jag hoppas att vulkanjäveln slutar spruta aska över hela Europa så att jag inte blir av med jobbet! Men jag hoppas att vulkanen är på min sida.

Ska snart åka iväg till skolan nu, vi ska skylta idag tema vår, så jag ska ta med en bikini och 2 badlakan, kul kul :) Näe nu blir de att gnugga kottarna och dra, hade gött.