Färgar håret

Ja då sitter man med färg i håret, eller utväxten kanske jag ska säja. Började se riktigt gräsligt ut tyckte jag så det var verkligen dags! Har även målat om naglarna i fransk manikyr som är min favorit. Blev rikgit bra! Nu sitter jag och väntar på att skölja ur färgen och sen ska jag kanske på bonden. Har inte ritkigt bestämt mej än hur det blir. var mer taggad på Hela huset faktiskt. Men men har som sagt inte bestämt mej hur jag ska göra än. För övrigt idag så har jag varit ut och gått med Nemo en sväng, det tyckte han var roligt :) Gick upp i skogen så han blev blöt och barrig i sin fina vita päls. :)

Aja nu ska jag kolla vidare på andras bloggar vad dom har för sej :) Hare gött!

image175

Björn Rosenström - Brunnsparken

Sommar sommar sommar! Den här låten får mej att minnas tillbaka till sommaren då alling började. ÄLSKAR DEN!

Natten är ung, tiden står still,
när vi sakta vandrar genom stan.
Lilla lilla vän mitt hjärta bankar,
Lilla lilla vän var är dina tankar.

Stjärnorna i skyn lyser på oss två.
I natt är de bara månen som ser på.
Lilla lilla vän din blick förför mig,
Lilla lilla vän din blick förgör mig

Du och jag sitter ensamma i Brunnsparken,
du är blyg och förlägen.
Du och jag pillar lite på varann i Brunnsparken,
jag tror det går vägen i kväll.

Du viskar tyst till mig att du vill följa med mig hem.
Jag kan inte säga nej till en sån som dig.
Lilla lilla vän som om jag tvekat,
Lilla lilla vän som om jag nekat.

Från en park som blivit tom,
vid en vallgrav blank och tyst,
går en flicka som just blivit kysst.
Lilla lilla vän och jag går brevid,
Lilla lilla vän så stolt och lycklig, för att få va med dig.

Du och jag vänder ryggarna mot Brunnsparken,
du är blyg och förlägen.
Du och jag har haft vår bästa kväll i Brunnsparken,
jag tror de går vägen.

Dina små händer kring mina axlar,
kläder på mitt sovrumsgolv.
Månens ljus genom fönstret
och två siluetter som som dansar på väggarna.
En natt av förväntan, med underbara svar.

Jag kan stanna för alltid, om du vill
och om du bara ber mig snällt,
Jag stannar gärna för alltid, om jag får
och om du bara ber mig snällt,
Jag kan stanna för alltid, om du vill
och om du bara ber mig snällt,

Jag stannar gärna för alltid, om jag får,
Jag stannar gärna för alltid, om jag får,
Jag kan stanna för alltid om jag får.

image174

Sola

Då har man vaknat igen då, lovet är snart slut och jag sitter hemma och inte gör ett skit. Aja ska kanske ner på ip och kolla om de finns nån soltid. Känner sej lagom blek och skulle sitta fint med lite färg på huden. Om det nu finns någon som vill sola med mej, alla har väll fullt upp med att jobba och en massa. Men jag får ta och höra runt lite.

Vad ska alla göra idag?

image173

Gaaah

Jag har så tråkigt just nu, sitter bara hemma och sen har päronen kommit hem och är så jobbigt med all tjat hela tiden. Orkar egentligen inte vara hemma men vet inte vart jag ska ta vägen annars, sen blir de hundra frågor om jag åker bort nånstans. "vart har du varit, när kom du hem, vilka var du med m.m." ORKA! Skolan närmar sej oxå, fy fan... Har fortfarande mitt depp humör inne, igår snacka jag och Emma om en massa deep talk fyfan då blev man ännu mer deppig sen. Fast det var skönt att säja lite hur man kände och så oxå.

Vill vara lite mer som Emman och bara kunna ta ledigt och åka iväg från all skit då man känner för det, men lättare sagt än gjort. Man måste ha råd med det oxå menar jag.

Övernatta i ett spökhus

Åhh vad jag blev sugen på att åka och övernatta i ett spökhus som Emma hittade på internet där man kan få övernatta i hela huset för 2200 kr eller 275 kr per person men man skulle ju vilja ha hela huset :) Sen får man ett diplom dagen efter för att man har sovit där hah :) Jag blev så taggad på att göra det så de är inte klockt. Spöken är något speciellt som jag facineras av och skulle vilja uppleva!
Skulle ni våga sova över i ett hus där det spökar?

Läs mer om stället
HÄR eller HÄR

image172

Vasaloppet

Har förästen helt glömt bort att skriva nått om pappa som faktiskt medvärkade i Vasaloppet och klarade sej hela vägen igenom, starkt jobbat pup! Är inte alla som har en pappa som kan klara en sån utmaning från att ha bara varit ut och gått med hunden till att springa 2-4 mil varje dag och sedan åka 80 MIL på skidor innan vasaloppet tog sin start. Är stolt över den gamla token att bara vilja göra en sån sak när man är över 50 år liksom. Sen att föret i spåren under vasaloppet var bland dom tyngsta och slaskigaste som någonsin har varit gör det bara coolare att han klarade det. Om jag ändå hade fått ärva hans envishet lite mer. Jag är ganska envis själv när jag har bestämt mej för att göra nånting så brukar jag utföra det fullt ut!
Han kom i mål på tiden 08:17:18 och kom på placering 6159
Klicka
HÄR för att se när han glider i mål skriv sedan in 1526492814 där det står lösenord :)

Grattis

image171

Ny Header

Då har jag fixat lite med nya bilder på headern. Orkade inte göra så mycke mer så de där får duga än så länge :)

image170

Sista dagen

Ja då sitter man på Elvéns igen då, förmodligen sista gåmgen. Känns ganska sorligt eftersom jag har trivts bra här. Men men all good things comes to an end. Får se vad som händer ikväll, om de kanske blir en film med Anneli eller om det blir standard att umgås med Emma, men hon ska väll toffla somvanligt antar jag.

Lovet är snart slut, kan inte fatta att det har gått så jäkla fort, men de gör de ju jämt när man har kul :S Sen på måndag blir de skola igen, BLÄÄÄÄ!! Funderar starkt på att ta bilen till Gävle med en massa pakning, men vet inte om jag har råd :S Så jäkla dyrt att ta bilen dit ner, men får se vad som händer.

Nu ska jag titta vidare och se om jag hittar nå roligt, ha det bra!

Emmas Blogg

Sitter på Elvéns och extra knäcker samtidigt som jag har hjälpt Emma igång med hennes blogg, den blev ganska snygg med tanke på att det var jag som gjorde den :) Så nu får ni gå in och titta på den och bedömma själv :) Klicka HÄR för att komma vidare till Emmas blogg!

See u

image168

Värdelöst

Ganska värdelöst lov man har haft nu. Bara varit sjuk och luggit hemma framför tvn i princip, tråkigt! Snacka om att bara slösa bort lovet, men om man är sjuk ska man inte vara ute så mycke heller så är väll bra att jag frisknar till tills på tisdag då jag ska jobba. Men imorgon måste jag ta mej i kragen och hitta på nånting i alla fall! Förkylningen är så mycke bättre nu än vad den var igår och det känns skönt. Så jobbigt när man knappt kan prata :S

Aja nu ska jag titta på Miss Secred Agent 2 som börjar nu på 3an, eller ja, åtminstonde snegla lite :)

See u later

image167

Gammal vänskap, försvinner den?

Jag saknar mitt gamla liv och mina gamla vänner från 7an-9an. Hade så roligt då jämt hade man någon att prata med och man kunde lite på dom. Inte för att jag klagar på min nuvarande vänner men jag saknar verkligen den tiden! Då det var jag, Sofie, Elin och Elina. Bättre vänner än vad vi var då finns inte! Men nu har vi splittras, jag i Gävle, Sofie i Ljusdal och Elin och Elina kvar här i byn. Vi umgås ALDRIG allihop tillsammans nu för tiden, även om vi gör de på någon fest heller så så kommer det aldrig att kännas som förr. Det är sorligt att se sådan vänskap bara tynar bort fast vi svor en ed om förevig vänskap och att vi aldrig skulle sluta som så många andra ungdomskompisar har gjort. Den jag saknar mest är Sofie som jag knappt ser skymten av nu för tiden. Vi som höll ihop i vått och torrt förr, hittade alltid på något bus och hade ALLTID så grymt kul tillsammans. Vi lovade varandra att vi inte skulle sluta som våra mammor som var bästa kompisar när dom var liten men nu pratar dom inte längre fast dom bor grannar. De är helt sjukt. Men det ser ut som att våran vänskap kommer få samma öde som deras. Vill inte att de ska hända, Vill inte att de ska hända, Vill inte att de ska hända!

Nu kanske ni tror att jag bara saknar Sofie av mina gamla kompisar men så är de självklart inte, det är henne som jag träffar mest sällan. Elina och Elin bor ju kvar i byhålan så dom kan man träffa princip närsomhelst och dom träffar jag så mycke oftare oxå. Saknar det gamla, går det inte att vrida tillbaka tiden?

När sommaren är över vad kommer att hända då? Jag vet att Elin kommer flytta till USA, Ellna har jag ingen aning om vad hon kommer göra, Sofie snacka om att flytta till Sundsvall och men själv vet jag inte vad det blir av. Ännu mer splittringar kommer att inträffa, känns så skrämmande att bara tänka tanken.

Allt som är sagt om kärlek, allt som är sagt fram till nu, bleknar mot bilden jag bär på, ingen kan bli som du!
En låt text som Sofie citerade till mej för länge sen när vi hade bråkat om en kille, låten betyder så mycket för mej!

image166

Orka

Usch de är så tråkigt att vara sjuk, imorse kunde jag knappt prata men nu har de blivit bättre iaf. Kom precis hem från Alfta, jag och Emma drog en pirra nog för att jag inte orka så mycke av den men lite åt jag iaf. Har mest levt på påskmust nu dom senaste dagarna känner mej alldelse vimsig. Men är ju inge hungrig så då orkar man ju inte äta heller.

Jag orkar inte gå tillbaka till skolan nu, är så jäkla skoltrött så de är inte klockt. Vill aldrig gå tillbaka till de helvetet igen. Men de är bara fem veckor kvar för mej i skolan så de lilla kan jag väll stå ut. Fast jag egentligen inte orkar. Är en massa som måste göras när man kommer tillbaka dit. Tidningen som vi knappt har börjat med ska vi hinna klart med som jag nästan anser kommer vara omöjigt, sen ska man fota känslor på djur som är hur svårt som helst PALLA!

Aja nu ska jag sova eller så kollar jag på film, får se vad det blir. Förlåt för mitt grymt dåliga humör men allt känns så värdelöst just nu. Är inne i en depp period som jag hoppas går över snart.

Bilden har inget med mitt humör att göra, orka bara inte leta någon annan.

image165

Sjuk

Jag är sjuk och de suger! Har ont i halsen och har haft feber. Men de är på bättringsvägen iaf, imorgon är jag nog kapabel att gå ut och hitta på någonting. Idag har det mest bara varit att sitta inne och ta de lungt. Päronen har dragit till fjälls igen så nu är man ensam hemma igen. Aja ska pilla lite i PS nu. Skriver kanske något sen om jag har nått roligt att kläcka ut mej :)

Glad påsk får man väll säja då

image164

Modell

Ja då var sista praktik dagen över, men ska ju jobba tisdag och onsdag så jag får lite pengar :) Har gjort fotograferingen nu, var superkul! Jag som alltid har vellat vara modell fick äntligen leva upp till de, måste absolut göras om! Någon som har någon idé om vad man skulle kunna hitta på att "klä ut sej" till eller vad man ska säja, på nästa fotografering?

Vissa bilder blev jag nöjd med iaf :) Här kommer det lite bilder för dom som är intresserad :)

          
               
                                
                                         

Sista dagen

Ja då var det bara typ en dag kvar av praktiken då. Känns lite sorligt att åka tillbaka till skolan igen, men de är ju inte särskilt långt kvar till sommarlovet heller :) Fick veta att jag ska jobba på onsdagen på lovet igen, trevligt att få lite mer pengar, DET BEHÖVS! Sen blir de fotografering ikväll. Börjar bli lite pirrigt, men vafan de ska nog gå vägen :)

Vad händer för er idag?

Solning

Jag och Emma hade tänkt att vi skulle sola men de blev ju inget av för IP stängde tydligen nio när vi trode dom skulle stänga tio, dålig stil. aja det får bli imorgon istället. Får man pressa i typ två timmar då istället, kommer bli hårt, men men :) Inte bra för huden alls men de får man ta, måste ju vara lite brun på korten åtminstonde :P Nej nu ska jag nog ta och slagga. Hare gött!
Heja Byn!

image149

Fattar inte...

Kan fortfarande inte  fatta att byn kammade hem SM-Guldet ännu ett år! Hela Handen! Haha omg.

Nu har vi beställt fototid av Christer i alla fall, det kommer ske på onsdag kväll, imorgon kväll ska jag och Emma kolla på lite foton och kolla kläder, smink och smycken :) Ska bli så grymt kul tycker jag! Att en proffesionell fotograf ska fota oss :) Aja nu snart ska jag och Emma snart till IP och kolla om de finns någon soltid, måste ju  bli lite brun innan man fotar sej :)

image148

SM-GULD för femte året i rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Såhär lagom snygg var man igår när man kom hem ;P Haha OMG VILKEN JÄVLA MATCH! Här gick man och trode att SAIK skulle vinna med ganska mycket mot byn eftersom SAIK har visat mer kvalité under säsongen. Men byn vinner två siffrigt, lagom pinsamt för SAIK haha :) Jag tror nog att dom blev mer missnöjd över förlusten än vad vi skulle blli, vi hade ställt in oss på förlust så därför blir man ju extra glad när man vinner hela skiten IGEN! SM-Guld fem år i rad är helt sjuk! Kan fortfarande inte fatta det! Men det är verkligen sant. Matchen slutade iaf 11-6, ren utklassning, SAIK blev krossad! Efter resan hem så fortsatte kvällen med bonden där det var väldigt trevligt! Sjöng Edsbylåtar hela kvällen, så ska livet vara!
Vi är mästarna, mästarna från Hälsingland, vi är röd och blå, oss kan ingen slå, för vi är OSLAGBARA!

Mitt hjärta kan brista, mitt hjärta kan slå, men mitt hjärta kommer alltid vara röd och blå!

Kommer upp mer bilder sen när jag lagt över från mobilen ;P

image146

Snyggaste Outfiten

Fick den här underbrat snygga tröjan idag av Emman som har fått den av självaste Anders Svennson, min STÖRSTA idol! Det är hans matchtröja som han hade förra året :) Kan fortfraande inte fatta de, hjärtat dunkade till tusen när jag fick veta det så jäkla glad! Nu behöver jag inget SM-Guld för att bli glad ^^ Blir även den här outfiten imorgon då jag ska flacha med att ha snyggaste tröjan på hela finalen ;P Inte långt kvar nu :)

image145

Modell bilder och lycka

Håller på och kollar på modell bilder, finns så grymt mycke fina som man skulle vilja göra. Men svårt att göra vissa när man inte är en hejare på att sminka sej :S

Fick VÄLDIGT goda nyheter igår natt! Blev så glad så att jag inte kunde sova på några timmar, hjärtat dunka till tusen! :) Det kommer antagligen upp en bild senare så får ni se vad det är som har gjort mej så glad :)

Vad händer för er idag?

hhh

Fler läsare på bloggen!

Vill du få fler läsare på fin blogg? Isåfall ska du göra som jag har gjort, gå in HÄR eller tryck på bilden nedanför för att bli medlem :) Var smart du oxå ;P

image144

Dagen

Ja då var det dags att lägga sej igen då, dagarna går så fort! Har iaf varit på Elvéns somvanligt under dagen. Frågade Chister om han ville fota mej och Emma och prova på lite nya saker och ta några snygga kort och han var på så det ska bli kul att få några fina kort på oss tillsammans :) Ska kanske fota i ett ödehus uppe i knåda där det finns en snygg väg som man skulle kunna använda som en bakgrund till några snygga kort. Men får se vad det blir :) Lägger väll upp några kort när vi har fotat!

Har för överigt varit med Emma och Stoffe hela dagen efter jobbet. Maten som jag och Emma gjorde blev väldigt god, Lyckat! Vi lagade till fläskfilé, bea och kroketter, mums! :) Sen drog vi några åk på byn och sen hem hit igen.

Fick även veta att Honken hade fått in E3 biljetter till SM-Finalen så då var jag och Elin snabb att byta så vi får stå där istället :) Får man ju stå med Emma också så de var ett smart drag tycker jag ;P

Jag och Emma som var riktigt taggad på att faktiskt åka på Hockey! Annars är ju inte de precis våran sport men vore kul att åka på en Leksand - Brynäs match. Men då var biljetterna slutsåld :( Någon som vet om det går att få tag på nå biljetter? :S

Godnatt alla läsare!

image143

Längtar

Jag längtar så grymt mycket till jag ska få åka utomlands! Inte långt kvar nu heller precis, bara 2 månader typ :) Gaah vill ha sol och värme och lite färg på kroppen!

Snart blir de SM-Final, det ska bli kul. Bussen jag åker på drar några timmar före de andra bussarna för vi ska på O´Learys först i två timmar också och sen tåga ner till Studenternas, de kommer bli mäktigt kan jag tänka mej!
Vid sista april ska de bli en Umeå färd får jag hoppas på om inte någon kan få oss på bättre tankar, men de hoppas jag verkligen inte att nån gör :)

Usch snart blir de skolan igen ockå, tror inte jag orkar nått mer! Men vi måste bara få våran tidning klar, så är de bara. Kommer bli jäkligt tufft med bara 6 veckor på oss men vi får kämpa! Kommer nog vara mer i Gävle på helger nu också när jag inte har någon APU i Edsbyn längre.


Så vad ska du göra idag då? Själv ska jag först ha APU nu och sen ska jag och Emma laga lite mat, :) Trevligt, trevligt! 

image142

Tävling!

Jag är med i en tävling som Modeakuten har fixat, skulle hemskt gärna vilja vinna dom här läckra pumpsen! Om du också vill vara med och tävla klicka HÄR!

image141

Godnatt

Det här är mitt 100 inlägg, och i de kommer jag skriva godnatt och sov så gott alla läsare så skriver jag mer imorgon och hoppas ni kikar förbi även då ;P

Sov så gott!

image139

Besök

Nu kommer Emma snart på ett besök, vi ska synda lite och snacka om allt och ingenting :) Skönt att man har sin bästa kompis så nära, vi bor grannar så de är bara gångavstånd mellan oss, typ 500 meter kanske? Imorgon ska hon och jag laga nån god mat här hemma. Päronen är ju i fjällen så man är helt själv. Nyss tömt kattlådan nu blir de inväntning av grabb!
Har ni förästen något tips på någon god maträtt som man kan laga så får ni gärna skriva en kommentar :)

image138

Top Model

Älskar Top Model! Så otroligt kul att få se tjejer bli så snyggt sminkade och få ta så grymt fina kort. Önskade att jag nån gång skulle få chansen att göra lika fina kort som dom får göra :) Har varit min dröm sen liten att bli modell, men har inte kropp eller ansikte för att bli något dyligt tyvärr :( Men drömma kan man ju alltid göra :)
Någon mer än jag som älskar den serien? :)

image137

RIKTIGA vänner

Vänner är bland de finnaste man kan ha. Sånna som alltid ställer upp för en och alltid finns där om man måste prata. Jag har en vän som jag kan prata med om precis allt, även om de mest är hon som snackar om sin pojkvän men vi har många fina stunder tillsammans. Synd att vi inte kunde åka på SM-Finalen tillsammans hade haft så kul då! Sen har man fått hör att visa som man ansåg själv vara sina vänner säjer att hon skiter i mej totalt och att vi tydligen inte var kompisar, kul att höra liksom.

Aja tack Emma Södergårds för alla fina stunder och för att du är min dödspolare, nu ska de bli en massa bus framöver!

image136

R.I.P

Hon är värd en plats i min blogg och kommer för alltid finnas kvar i mitt hjärta

Jag minns än idag när jag tog tåget till Ockelbo för att hämta min allra första renrasiga katt. Jag har hela mitt liv som kattälskare vilja haft en Helig Birma för jag tycker att dom har så grymt fin päls och härliga färger på både ögon och päls. Så då bar det av till Ockelbo för att köpa mej en liten Birma. Även om jag inte hade min lilla söta Birma hona Cinderella så länge så saknar jag henne fortfarande. :( Hon var så söt och lugn av sej och hade världens finaste ögon. Saknar henne så grymt mycket vill bara ha henne tillbaka! Hon dog en alldeles för tidig död. Hon kunde inte äta och var trött hela tiden, till slut var hon bara skin och ben då vi åkte till vetärinären för att avliva henne. Hon hade en ärftlig obotlig sjukdom som gjorde så att dom vara tyna bort :(
R.I.P Lilla Cindy, du är saknad.

image134

VI SKA TILL UPPSALALALALA

Man kan ju inte fatta ju jäkla bra Edsbyn är alltså! Dom ligger under med 0-3 sen när de är 20 minuter kvar så gör dom första målet, sen när de återstår en minut av matchen knäpper dom in 4-3, dom är alltså helt jävla OTROLIGA! Har nog inte riktigt fatta att vi ska på SM-Final igen! Även denna gång mot Sandviken, hade varit kul att få träffa Västerås i en final oxå tycker jag. Men inte denna gång. Biljetterna är beställd och klar. Hade gentligen tänkt gå med Emma och gänget men de funka inte så då går jag med Elin som typ alla år innan :) Står på E1 för man måsta tydligen ha option för att stå på E3 som jag hade vilja, men de spelar ingen större roll bara jag får stå på långsidan :) Buss resan går nog med sportbolaget, har åkt med dom ett år innan oxå så dom är helt ok att åka med :) Men ni kan inte förstå vilken känsa det var att se den här matchen alltså, man tänkte ju nästan gå hem efter halvlek men tur att man stanna kvar! Näst bästa matchen jag varit på, inget slår SM-Finalen 2004 :)

VI SKA TILL UPPSALALALALA VI SKA TILL UPPSALALALALALALA :)

image132

Minnen...

Har suttit nu och kollat på kort från förr, både fina och dåliga minnen. Hade tänkt lägga upp några bilder från de bästa stunderna i mitt liv :) I alla falla dom bästa stunder som jag har kort på ;P

image131
 

Vill ha!

Jag tänkte skriva lite om en hundras som jag har blivit förälskad i men som många anser vara världens fulaste hund. Kan inte förstå att folk kan tycka att dom söta små varelserna kan vara fula, visst om man inte gillar naket så bör man kanske inte skaffa sej en sånhär hund. Det är självklart Chinese Crested eller Kinesisk nakenhund som jag pratar om. Tycker att dom är så otroligt fin och eleganta! När jag får tid och råd ska jag absolut skaffa mej en sån hund :) Människor som lider av astma har en chans att ha en trogen vän utan att få astmaattaker. Men det finns självklart en risk att även astma allergiker inte kan ha en kines för de lilla håret som de har på huvud, svans och ben. Men för de flesta går det bra. Kinesen är en väldigt sällskaplig hund som älskar att ligga och gosa med sin ägare och är en perfekt familjehund. Den har stort behov av kärlek och vill vara med hela tiden, är väldigt lättlärd men har en egen vilja. Så vad är inte mer perfekt än en liten kines montro?

Skulle du kunna tänka dej att skaffa en kines?

image126

Utbildning

Snart tar vissa studenten här i Sverige. Men vad händer egentligen efter det? Plugga vidar, arbetslös eller börja jobba? Själv hade jag tänkt att försöka skaffa jobb i åtminstonde ett år och sen kanske plugga vidare. Men är inte säker på vad jag ill plugga än. Har fått hem massa olika kataloger med olika högskoleutbildningar. Fick en katalog om KY utbildning som jag blev lite intresserad av. Men vet inte rikgit hur det går till än, tror det är mycket praktik på en arbetsplats och inte allt för mycket plugg. Isåfall en perfekt utbildning för mej! Jag är redan så skoltrött så orkar nog inte plugga på en ritkigt högskola. Sen säjer dom att chanserna om att få ett jobb efteråt är mycket högre än en vanlig högskoleutbildning.
Vad har ni tänkt att göra efter skolan? Eller om ni redan har gått ut skolan, hur gick ni till väga? :)

image125

Ensam hemma, vad ska man göra?

Är ensam hemma med den här lilla krabaten. Mamma och pappa åker till fjällen imorgon så då blir jag ensam hemma heeela veckan tills på fredag tror jag dom kommer hem :) Så det blir bara jag och katterna hemma då. Imogon ska jag jobba själv på Elvéns igen, Christer ska till Stockholm på någon kurs så då blir de öppning och stägning och sen BANDY. Nu håller vi tummarna för Edsbyn! Alla Edsbybor ska dit och heja fram Edsbyn. Sist var det 3018 personer på arenan, nu ska vi ha det 4000!
Hade tänkt att lägga mej i ett varmt bad med skum och en massa ljus nu, eller så blir de en snabbdusch har inte bestämt mej riktigt än :)
Vad är bäst? Duscha eller bada?

image124

Horoskop, sanna eller en myt?

Jag kollade upp mitt horoskop på Expressen om man nu tror på horoskop. Jag är lite skeptisk till dom för de stämmer typ aldrig in på mej. Men det kan vara kul att läsa ändå :) Kolla in ditt horoskop HÄR!


Vattumannen (21/1 - 18/2)

Årets tema:
Möjligheter

Nu hamnar de egna talangerna i fokus och genom att du vässar dem skarpt kan du dra nytta av dem. Ditt ego sträks av erkänsla från olika håll och du får kanske tillfällen att klättra uppåt.

Kärlek: Det ska mycket till för att du ska släppa kontrollen, men i år kan du bli tagen på sängen av någon som inte låter sig styras.

image123 image123 image123

Pengar: Balans är nyckelordet i din ekonomi och du upptäcker fördelen med att spara innan du handlar. Vill du tippa ska du prova under senvintern.

image123 image123 image123

Se upp för: Att inte löpa linan ut.

image123

Vinn en tandblekning!

Vinn en tandblekning hos Jessica, hon samamrbetar med Wellnes By Jenna i Gävle där tandblekningen kommer att utföras.

image122

Underbart

JAAAAA!!!! Edsbyn lyckades vinna fjärde semifinalmatchen mot Västerås med 3-2. Var en väldigt jämn match som egentligen Västerås skulle ha vunnit för dom var faktisk bättre än byn fast vi hade mer flyt. Men jag ska inte klaga utan jag ska vara GLAD för denna vinst :) Tänk om byn skulle gå till sm-final i år igen? Vinna tror jag inte dom gör, men man ska ju aldrig säja aldrig :) Nu får vi se hur de går i den femte och sista semifinalen här hemma i arenan. Räkna med att jag kommer vara på plats! Sandviken blev klar för sm-final idag oxå. Så Hammarby kom 4a i år.
Nu blir de att fira segern!

image121

Besvikelse.

Det blev inte av att åka på bandy till Västerås :( Jag som var så taggad på de men Emma orkade tydligen inte. Men då får man kolla på tvn istället, går väll bra de oxå. Igår blev de en rätt sen natt då de blev en massa tjafs om småsaker. SUCK. Men men jag och Emma satt på Pelles och höll Anneli sällskap medans vi kollade på melodifestivalen. Emma och jag röstade till och med! Nordman fick självklart våra röster och han gick vidare till Globen! Fan va bra han som hade en så bra låt! Även Sibel gick vidare, mer skeptisk till hennes låt.

Missa inte bandyn som går på tv vid fyra tiden på kanal 24!

image120

Bandy bandy bandy!!!

Gårdagens match var helt underbar! Måste ha varit den bästa under året som jag har set iaf! Man åker till arenan för att kolla på sista matchen av säsongen. Sen börjar spelet och Edsbyn är bara så bra! Man kunde inte tro att Vsk vunnit de två första matcherna för Edsbyn verkligen regerade! Liw visade ÄNTLIGEN upp sina kvalitéer, synd att det kommer så sent i säsongen bara, men bättre sent än aldrig :) Matchen slutade 7-2 till byn och de var härligt att se :) Vsk klacken ska självklart göra nånting för att förstöra matchen. Den här gången hade de facklor som gjorde så att hela arenan blev igen dimmad av rök som inte lukta särskilt gott precis. Men men, dom får väll vara barnslig om dom vill det. Tur att Edsbyklacken uppför sej som folk iaf :)

image105

En nu fräsch start!

Såg precis att de var jätte många som hade läst min blogg nu sen jag bytte design, det är kul att se! Ska försöka skriva om lite mer intressanta grejer framöver. Ska även sluta med mina snuttar från låttexter i rubrik och på slutet av inlägget. :) Ikväll blir det bandy, TAGGA!

image119

This is a new day

Ja då kände jag att det var dags att göra en ny design på min blogg, så jag satt hela dagen på praktiken och fixa med en header. Sen när jag gjorde de jag kunde så tog jag hjälp av Jessica som hjälpte mej så att det blev riktigt snyggt! Tack så mycket gumman! :)
Så vad tycker ni om min nya blogg då?

And im feeling u

image116

Jag var påväg till en polare, skulle gärna berätta nått coolare

Ja det är väll dags med ännu ett inlägg om bandy. Eftersom Edsbyn är så jävla kass så ska jag gratulera Västerås till ett väldigt bra spel! De vann första semifinalmatchen med 1-0 på straff, lite snopet tycker jag, byn hade lika gärna ha vunnit den. Men så är de nu. Sen igår så vann Västerås igen mot byn hemma i Arenan med 4-6. Så nu måste byn vinna tre raka för att gå till SM-Final OMÖJLIGT! Så jag säjer bara grattis Västerås till en SM-Final plats! Det förtjänar ni så som ni har slitit för den! Västerås - Sandviken i final tror jag på, hoppas på en Västerås seger men tror att Sanviken tar hem det i år. Dom har varit hungrig efter SM-Guldet en lång tid nu.

Sanningen var att vi skulle klämma en vårrulle och en p-rulle

image105

All u need is love

Ja då var utlandsresan beställd! Vi åker till Kreta den 15/5. De ska bli så härligt att komma bort från allting och bara ha kul med brudarna :) Det blir jag, Elina, Elin och Angelica, kul kul! Det blev en all inclusive resa till Hersonissos och hotellet heter Mediterraneo, lite svårt att utala om jag får säja de själv! Du och jag Dilan får åka till hösten istället :) Finns mycke mer att välja på då säjer vi hehe och så har man hunnit tjäna lite pengar.
För att se hur vi ska bo och hur de ser ut klicka
HÄR.

Shananananananana

image104

What is love? - Björn Gustavsson

Värt att nämnas är att den här "dikten" är klockren!

VAD ÄR KÄRLEK?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man Can't deny
When the eagles fly over mountain high
När alla oro är bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
När man spärrar upp sina ögon och har huvudet ut
Då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit att höra
Det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
Våga chansa och se hur det går
Vad är fegt, vad är mod och vad is love
Baby don't hurt me, don't hurt me no more
Från en afton som doftar lite YMCA
Vill jag säga tack Göteborg, ni är kärlek för mej

För att se Björn läsa dikten gå in
HÄR

Tack mamma!

Bandy ikväll, gaah hur ska de gå? Blir ju alldeles nojig. Jag vill nästan inte att dom ska gå till final för jag vet att dom kommer loosa stort mot Sandviken men ändå skulle de va kul om dom gjorde de ännu ett år :) Aja bara en halvtimme kvar nu på Elvéns sen blir de ciggis med Emmen.

Jag kan springa frammåt, jag kan springa bakåt

image103

Åååååååhhhhh SOPA!

Saker händer folk blir upprörda, hur ska nu de här sluta? Ja du ingen aning men nått slut lär de väll ha iaf ;P Slutar om såhär 2 timmar och 28 minuter, stabilt att man räknar ner tiden hah. Men de har faktiskt varit kul att ta lite eget ansvar, men tråkigt såhär på slute när de inte finns så mycket att göra. Färgade slingorna lite rödare för någon dag sen, hur tycker ni att det blev? Jag trivs bra med hårfärgen och formen på håret just nu, rätt ner lugg vet jag inte riktigt om de var min grej, För mycket att sköta om för min del hha :P Jag som är så jäkla lat u know. Får se vad som händer ikväll? Ska nog till backen sen med Emma och kolla på när grabbarna åker bräda och skidor, kul kul. Sen är jag ju lite sugen på hela huset ikväll. Men jag vet inte om jag orkar ändå? :S

Vilka kommer inte in på systemet? HUNDEN, KATTEN, GLASSEN, HUNDEN, KATTEN, GLASSEN!

image92