2008 blir 2009

Ja då kommer snart 2009 på almanackans framsida, usch men men de är bara att leva vidare, svarar på lite färdiga frågor som tillhör att svara på sista dagen av 2008!

Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?

Ja absolut! Jag, Anneli och Husse åkte genom värligt många länder i Europa för att få hem en skitbil som de bara blir fel på! Men det var verkligen en upplevelse! Jag åkte till samma ställe och land 2 gånger, aldrig hänt förr!

Har du något minnesvärt datum?
20/8 och 19/10 båda datumerna åkte jag TILL Tunisien.

Höll du några av dina nyårslöften?
Haha nej, jag är expert på att bryta löften :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nja inga nära vänner, men några gamla vänner.


Dog någon som stod dig nära?
Nej


Vilka länder besökte du?
Grekland, Tunisien, England, Frankrike, Belgien, Holland, Tyskland, Danmark och Sverige då :) Haha shit de var branog mpnga läder på ett år ;P

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Jobb vore ju trevligt, att flytta från den här hålan, egen lägenhet, pojkvän och alla mina kompisar på ett och samma ställe :)


Vad var din största framgång 2008?
Haha framgång och framgång, ingenting.. kan man svara de?

Största misstaget?
Jag vet inte om jag kan kalla de för misstag men de känns som de nu iaf, att jag åkte tillbaka till Tunisien och kära ner mej ännu mer i en kille som bor på andra sidan jordklotet :S


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte så mycket sjukdommar faktiskt, bara lite förkylningar. Skadad har jag blivit då jag fick en snöboll rakt på läppen så de blev en fet fläskläpp.


Bästa köpet?
Oj den var svår.. Antagligen utlandsresorna till Tunisien, vi hade ju trotts allt jätte kul, även om ja kanske ångrar att ja åkte dit en andra gång.


Vad spenderade du mest pengar på?
Haha utlandsresor och bensin


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Tunisien


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
The Veronicas - Speechless, Magnus Uggla - Du och jag mot hela världen, Hel - Mörker, Sidekick ja de är en massa låtar!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var väldigt mycket deprimerad men ja hade oxå mina underbara stunder som har varit bland dom bästa i mitt liv! Men ja tror att de här var ungefär samma som 2007.


Vad önskar du att du gjort mer?

Jag önskar att jag vågat göra mer saker på egen hand, som till exempel att flytta härifrån nån jävla gång.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit deprimerad


Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med släkten som vi alltid gör! Det här året var även Husse med.


Blev du kär i år?
Jag vet inte om jag kan säja kär, men väldigt starka känslor fanns det absolut.


Favoritprogram på TV?
Hells Kitchen, Prison Break, Desperate Housewives, Gossip Girl, Project Runway, Top Model m.m.


Bästa boken du läste i år?
Oj jag kommer inte ihåg va dom få böckerna jag läste hette.


Bästa filmen du såg i år?
Sex and the city-filmen.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag söp, bowlade med nära och kära, blev så jääävla full gick till bonden, spydde åkte hem haha :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En pojkvän i mitt liv skulle sitta fint


Vad fick dig att må bra?
Att mina kompisar ställde upp för mej (oftast) när jag behövde det.


Vem saknade du?
Jag saknar mitt gamla "gäng" så grymt mycket, dom jag umgicks med 7-9. Vi hade the time of our lives! Ellna, Sofie, Elin och jag...

De bästa nya människorna du träffade?
Haha oj de är ju typ bara tattare jag träffat i år. Sam och bandy kan man väll säja då?






Fuck New Year

Det känns ju helt jävla värdelöst att ens fira nyår när ingen vet om någon fest. Kul liv, förr va de ju alltid nån fest på g på nyår! Aja får väll se vart man hamnar, funderar på om jag ska dissa min klänning och ha min guld svart randiga tröja och läggings istället, blir lite varmare då, men ja vet inte än. Sitter men hårfärg i håret nu, behövs bara en frisör sen skulle allt vara perfekt! Aja hoppas alla får ett bra nyår!

Själv så sa jag till mej själv att jag skulle sluta röka och gå ner typ 10-20 kilo kommer nått av dom hända? Nej skulle inte tro de haha







Paris

Eifelornet



Paris



Triumfbågen



CHAMPS-ÉLYSÉES Paris och världens mest kända gata!










Hemma med halmen

Sitter hemma och möglar, har nämligen gjort de hela dagen, än så länge är jag ensam hemma oxå, päronen kommer väll hem snart men dom ska iväg sen igen till Lena som fyller 50, grattis! I övrigt har de väll inte hänt så mycket, jag sov i mamma och pappas säng inatt, den är ju så jäkla skönt! Jag vill oxå ha en så stor säng!!! Sitter framför pappas bärbara nu, måste ju se hur den fungerar menar jag :) Vad händer egentligen på nyår? Gaah jag har ingen aning vart man ska vara och ingen annan verkar ha någon koll heller :S








Skoter, dåris och HK

Idag vaknar jag av att Ellna står i dörröppningen och är taggad på att åka skoter, så de var bara att masa sej ur sängen och följa order. Vi åkte ner på byn och backen där vi käka en tuffing. De var ju gått. Sen när vi skulle åka hem så tänkte vi ta en annan väg för det var så stenigt och skitit den vägen vi tog dit, men efter många felåkningar så besluta vi att ta samma skitväg hem oxå. Vi tänkte åka till Räkaklitt oxå men de blev inte av eftersom Ellna måsta åka hem. Sen har ja väll bara varit ute och åkt med Bitchen på byn.
Igår va vi till dårhuset, alltid lika skönt att komma hem igen haha, det räknas ju som mitt andra hem eftersom man var där så ofta förr.
Har precis kollat klart på Hell's Kitchen säsong 4, Christina vann och det tyckte jag att hon var värd. Men jag hade helst vilja se Louross som var min favorit vinna, han är ju så grymt söt!!! Checka in puddingen på bilden jag lagt upp, men han är mycke snyggare utan glasögon måste jag säja!










Besök från gävle

Sitter hemma hos anneli nu och väntar på att hon ska duscha klart. Igår kom de besök från gävle. När päronen är borta dansar stina på bordet haha. Vi tänkte visa han dårhuset men han var för feg för att gå in. Jävla stadsbor vågar ingenting :) sen drog vi hem till mej och kolla på film. Skjutsa han till stationen idag och träffa anneli i bollnäs så vi drog runt ett tag käka och åkte hem hit. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ville åka skoter med Ellna idag men de blev så sent så hoppas vi tar de imorgon istället :) om jag nu får igång skotern när de är såhär kallt. Ja då var allt över med en annan krake då. Känns jobbigt men de var hans val och de verkar som att han tog de hårdare än mejl eftersom han Måsta åka in på sjukhus för att ha gjort nå riktigt dumt. Men men sånt är livet. Jag ska inte gå ner mej totalt för de här nu. Anneli blev precis klar så ska vara social nu. Huj! Förästen nån som vet vad som händer på nyår egentligen? :-S

Julafton

Ja då var julafton över oxå. Dagen började med att familjen åkte till mormor och hälsade på. Sen tog jag, Ellna och Markus en skotertur upp till Räkaklitt, shit vad jag har saknat att åka skoter alltså! Perfekt väder att åka skoter var de idag oxå :) Åkte till bandy en sväng och kollade på Kalle Anka som är tradition. Sen har vi varit till familjen Kopparmalms som är tradition på julen, bästa julen ever! Svensson Svensson var inbokat! Äntligen lite kommunikation från början till slut. Vad som var annorlunda med den här julen var att Husse var med, den lilla tattarn va ju helt knäckt haha. Sen har han lyckats paja bilen ännu mer oxå, fast de gjorde han igår, smart! Kom precis hem nu från en färd på byn med Bitchen var in på bonden en sväng och där var de lite patetiskt folk som satt och drack på självaste julafton! Fick nya vinterdäck och avgassystem, det satt fint! Pengar och annat småtrams. Årets jul var en höjdare motför den förra!
Nu ligger jag och Nemo i sängen ska nog kolla på nått avsnitt av Hell´s kitchen nu. Hoppas alla har haft en kul jul!










En jäkla resa!

Ja då var man hemma igen då efter en resa som egentligen skulle ta 1-2 dagar slutade med att det blev en hel vecka! Men det har varit en vecka med mycket händelser som man aldrig kommer att glömma!
Det börja med en bilresa ner till Skavsta flygplats där vi sedan tog flyget mot England, Anneli blev fast i tullen ett tag men allt ordna sej till slut iaf. I England tog vi buss till London och i London satt vi hela dagen på McDonalds och vänta på Husses morbror. När han väl kom så skulle vi träffa han som sålde bilen men han var segare än segast. Så det tog flera timmar innan vi äntligen hittade honom på nått avdankat kvarter. Så då blev de betala bilen och sen full speed mot Eurotunnel, men de funka ju inte så bra då ingen av oss visste vart de låg någonstans. Så det sluta med att vi var långt ute på vischan nånstans som jag inte själv vet vart vi var, spökstad kalla jag de för haha. Sen Husse som har IQ 0,0001 åkte för nära trotoarkanten och kaaaabooommm... där rök fälgarna! Sen då vi insåg att vi missat tåget så tog vi de lungt och fråga om vägen mot Eurotunnel, och vipps så hitta vi den efter många om och men. När vi hoppar av tåget i Frankrike så dröjer de inte många minuter sen slutar bilen att fungera. Jag och Anneli låg och sov så vi anade inte något alls. Så Husse stog där helt själv och försökte ta sej samman. Då kommer de en polisbil som stannar bakom honom, och som ni kanske vet så är inte fransmän så hajj på engelska så han fatta inte ett ord av vad Husse försökte säja. Så han pekade på växelspaken och sa "kaput", polisen såg lite fundersam ut men förstog till slut och ringde en bärgare. Nu i efterhand har vi fått reda på att kaput betyder kondom på  franska, stabilt och säja de till snuten liksom hah. Aja en hamna vi i en liten by i ingenstans där vi spenderade en natt på B&B hotell. Dagen därpå kom Sallad våran vän från Paris med en bil att lasta Bitchen på. Så då var vi i Paris :) Där spendera vi större delen av dagarna på verkstaden, var även till Eifeltornet och såg Triumphbågen, de var ju en upplevelse :) Vi var även tvungen att åka tillbaka till London för kopplingen som Sallad hade skaffat fram var tydligen fel, så då blev de ännu en resa till England och sen tillbaka till Frankrike igen. Mycket resande :) När allt var klart med bilen så börja vi äntligen bege oss hemmåt. Vi åkte från England till Frankrike till Belgien till Holland till Tyskland till Danmark och slutligen till Sverige. Lite problem på vägen med att hitta rätt väg och poliser som har stoppat oss, men allt gick bra.

Så nu har ja spelat Bingo Lotto med päronen och bror som vi alltid gör dagen innan julafton. Har även fått ett brev från Sammy Bammy :) Tack så mycket!

Husse: Excuse me but can u tell me the way to Holland?
Killen i kassan: Ehhh u r in Holland now?!












Still in fucking Paris!

Sitter fortfarande i Paris, verka inte komma harifran haha. Igar var vi tvungen att aka tillbaka till London for att skaffa en koppling som tydligen inte fanns har i Paris. Sen var taget till Paris forsenat och de blev en massa jobbig vantan ja fyfan. Men formodligen sa aker vi hem imorgon om allt fixar sej.







Paris!!!

Nu sitter vi i en bmw pa en verkstad i Paris, ar det inte romantiskt sa sej? Vi har haft problem med den javla bil javeln.. Men nu ser det ut att ordna upp sej. Hittils har vi varit till London och Frankrike, imorgon blir de kanske shoppa och disneyland!!! De ska ju bli kul. Hittils har resan gatt skit men hoppas pa battre tider.Snart julafton oxa, omg!









Inatt

Inatt vid 1 tiden så drar vi mot nya mål :) De ska bli så kul, har packat klart snart och fört över lite pengar, ska väll ut och hämta skivorna snar så de inte blir radio hela vägen för de pallar ja inte! :)

 






Hell´s Kitchen

Jag vet jag borde verkligen sova nu, men jag har liksom ingen lust med de :S Har kollat på första säsongen av Hell´s kitchen, jag diggar Gordon stenhårt, jag ska bli som han när jag bli stor ;) Är inne på andra säsongen nu och han är mer jävlig än någonsin :) Imorgon så drar ju jag till England!!! Ska bli så skönt att komma bort från allt här hemma även om det bara är för nån dag. Har även skrivit och gjort paketet klart till Sammy-Bammy så nu ska jag bara till posten så dom får hjälpa mej hur jag ska göra så att det kommer fram till Tunisien :) Aja ska väll ut och röka nu och sen försöka sova, hörs huj!












England here we come!

Jag har nyheter som jag inte ens själv tror på :) Jag ska nämligen åka till England på tisdag :D Med Husse och Anneli det ska bli jätte kul tycker jag! Åka bil genom en massa länder man aldrig varit i förr, sååå coolt :) Ser verkligen fram emot de! Jag som trodde jag låg längst nere på botten, men nu börjar ja komma upp till ytan igen ;P








Ljudtävling och lucia

Ja idag har vi varit på ljudtävling på ljudbutiken i byn. Drack glögg och höll på att frysa ihjäl. Sen kom även edsbyns lucia dit. Var ju trevligt. Nu sitter vi i stahls bil och inte gör så mycket. Får se vad kvällen har att bjuda på

Ner med julen!

Ner med julen, den repliken kommer ja ihåg hemifrån Ellna, hennes brosa hade en gris som höll i en skylt där de står "ner med julen" själv tycker ja de är klockrent! Orkar inte jul och julklappar nu... usch :S










Suck

Har varit iväg och käkat på pelles, jag tog en kycklingsallad och Anneli en jultallrik. Det är bestämt nu iaf, hon ska få åka till England, Frankrike, Belgien, Danmark och Nederländerna och säker en massa till länder, är så grymt avundsjuk. Ju ligger ju depritionen på topp då man vet att hon kommer få ha så kul och jag kommer få vara här hemma och mögla sönder. Mamma kanske skulle köpa en ny laptop till mej i julklapp, får se om den jag vill ha är nå bra eller hur de är...







India

Du har alltid funnits här för mej då jag har haft det jobbigt och svårt så har du troget luggit vid min sida och spridit din kärlek och glädje. Blir alltid så glad när jag ser dej, min gamla vän, du får aldrig försvinna ifrån mej!!!  













Deprition på ingång

Känner att depritionerna börjer komma tillbaka, de är ju skit kul, orkar inte med att gå runt och vara deprimerad nu! Har inte gjort ett skit idag bara suttit inne och inte orkat ta itu med nånting alls. Får se om jag ska ut och gå en sväng nu så man blir av med fläsket nån jävla gång, har gått ner ungefär 4 kilo, men de är inte mycket, syns inget iaf. Men man får väll fortsätta att kämpa, om man blir deprimerad så äter man mycket eller nästan inget alls. Den här depritionen kan vara bra för mej för jag tror det är en "äta lite deprition".

Dåliga nyheter... som väntat.











Dagarna går och går

Nu var det ett tag sen jag skrev känner ja. Var iaf till af igår och skrev in mej, fick en tid med handledaren den 15 januari klockan 10.00 det känns långt kvar tills dess om man säjer så. Var med Ellna ett tag följde med henne när hon träna, men ja var för lat för att göra nått hehe läste af papper istället :) Jag har seriöst så dåligt minne att jag inte kommer ihåg vad jag mer gjorde igår hha.
Idag har ja varit till Blånäs med Zein och åkt runt lite i Guddan, vi var så busig så att vi åke Lågnäs runt med Guddan det var 1,9 km räkna vi ut :) Gick oxå en sväng, för lat får man väll inte vara. Sen har vi mest glidigt runt, åkte en sväng till Växbo där jag höll på att sladda ner i diket kändes det som, riktigt vinterväglag var de! Från sida till sida usch. Sen när vi åkte så mötte vi en bil som kom på våran sida och sen över på deras sida igen och sen sladda den ner i diket med en duns, fyfan de kanske bara va 5-10 meter framför oss, tänk om dom hade sladdat in i Guddan! Vi gick ut och fråga om de gick bra och de gjorde de tydligen så vi ställde oss lite längre bort och kolla på då en lite större bil hjälpte dom upp ur diket, sen har de inte blivit så mycke mer.

Jag hoppas hoppas hoppas!!!











Pepparkakor

Glömde ju helt bort att jag och Anneli baka pepparkakor igår oxå, smakade aldrig på resultatet för de ska vi bjuda på när de blir julafton, men degen var iaf super god :)

OBS! Bilden är från då jag och brudarna på JB bakade julgodis och pepparkakor, saknar den fina tiden!









Fläskläpp på köpet

Idag har de inte hänt mycket, har just kommit in från att ha varit ut och gått en sväng. Jag och Ellna funderar på om vi kanske ska skaffa årskort i backen, vore ju kul att komma igång att åka bräda igen, varför ge upp nått som man tycker är så kul? Men då måste man ju tänka på om man skaffar jobb och så, att man kanske flyttar snart, de vet man ju aldrig. Men vi får se hur de blir med det.
Igår så hade vi snöbollskrig utanför bandy och Husse fick in en klockren träff rakt på min läpp så då fick man gå med fläskläpp resten av kvällen, idag är de inte så svullet och bara ett sår som tur är. Blev en helnatt med Bert igår, kollade igenom alla avsnitten till klockan blev fem då jag åkte hem.









Sitter i bilen

Sitter i bilen nu och väntar på att anneli ska ha pratat med stahl så vi kan göra nått. Orkar inte åka hem. Det har även blivit pepparkaks baking. Dom blev helt ok :) iaf degen haha. Sen var vi upp till kygelvallen och hade snöbollskrig. Jag ägde somvanligt :) jäklar vad mycke snö det har kommit. Är alltså hur mycket som helst. Var längesen nu det varit såhär mycket så pass tidigt på året. Aja nu ska jag surfa vidare. Huj!

Bloggar från mobilen

Det är ju gratis att gå in på internet nu om man har halebop så då passar jag på att kolla runt lite för första gången på internet i mobilen. Det är en ny upplevelse om man säjer så :) skulle vilja ha msn oxå men de kostar väll pengar haha så snål som jag är.

Gefle

Idag var jag och Anneli på af i Gävle på information om att jobba och bo i Norge, de var på nätten att vi hann dit haha :P Jag brassa på som fan längs E4an så trodde nästan vi skulle dö ett tag :P Men de blev så brottom då inget ville funka. Men vi hitta en parkeringsplats vid Flanör iaf sen sprang vi till af haha, vilken syn. Men vi hann dit på pricken :) Sen har vi shoppat i Gävle och Valbo, jag hittade kläder till mej själv fast jag egentligen skulle köpa julklappar så hitta jag inte en enda, det är så typiskt! Men har iaf en klänning till nyår nu :) Sen har vi inte gjort så mycke mer idag, suttit på bandy och mögla ett tag.









Af

Idag har ja varit till arbetsförmedlingen iaf, men då måsta man tydligen registrera sej på internet först, dom kunde ju ha skrivit de eller nånting, gaaah! Blir galen kommer väll aldrig vara inskriven på af känns de som. Men jag försökte registerar mej tidigare men de gick inte för de stog att jag redan var registrerad och när jag skicka lösenordet till min mail så funka de ändå inte med de nya lösenordet, värdelöst! Sen har jag varit med Anneli hela dagen, vi har inte gjort ett skit haha :P Imorgon ska vi till Gävle på af för det var någon informationsdag om att jobba i Norge och så, så det ska bli intressant. Kom precis in efter att jag har varit ute och gått en sväng, verkligen dags för mej att banta nu så nu kör vi stenhårt! Får se hur länge jag klarar de den här gången :) Ska ta och skriva till Sammy Bammy snart att jag ligger i sängen för han skulle ringa till mej då ^^ Ska blir skönt att höra hans röst igen.





OMG

GÅ IN PÅ HUSSES HEMSIDA OCH KOLLA PÅ HAN FINA FILM!! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN.








Min favorit

Här är min fina katt Nemo, visst är han vackrast i världen? Han är iaf guld värd för mej!









Tråkigt

Jag har tråkigt!!!! Idag har jag iaf kopierat allt jag behöver till arbetsförmedlingen så ska väll försöka masa mej dit imorgon. Har varit på bandy och mögla haft lite snöbollskrig och hjälp Anneli in med hästkraken. Har precis skickat ett brev till migrationsverket och frågat lite frågor angående visum och skit. Var ut och gick med Mira en sväng nyss, det är halt på vägarna kan jag lova! Höll på att göra flera vurpor men jag klarade mej den här gången. Undra just om de blir en Bert kväll eller om det blir något annat kul :P Hörde även med Ellna om hon hade lust att göra nått men hon skulle till Alfta och toffla, vafan va alla skaffar killar nu för tiden, bara jag och Anneli kvar ffs.









Ny Design

Nu har jag bytt lite färger och å i designen, blev väll inte sådär jätte bra men bättre än de gamla, hade tröttnat så grymt mycket på det rosa. Rosa är ju inte alls min färg så varför ska jag ha de? Då är lila och svart mycket mer i min smak. Bilderna är dock dom samma, orkade inte leta ut några andra och göra om och greja, så dom får duga ett tag till. Nej nu ska jag sova, huvudet börjar värka så då är de väll dags :) Hare










Lussebak

Har varit hemma precis hela dagen! Ända gången jag varit utanför dörren va när jag hämtat posten och rökte. Haha shit alltså. Har bakat lussekatter med mum, dom blev nam nam! Har kollat på en film som inte bör nämnas här haha :P För pinsamt att säja namnet på den faktiskt. Hjälpte precis Emelie med sin blogg att lägga in så att allt blev rätt och så. Hon har gjort själva designen själv, om ni vill kolla hur hennes blogg ser ut nu, klicka här!









Suck

Suttit hemma hela dagen idag, har inte orkat ta itu med nånting alls. Hämtade posten och där låg mitt paket från ginza med hela Bert serien som jag var sugen att titta på, men Anneli hade inte tid idag så det får väll bli nån annan dag, även brevet från skatteverket var där, som jag skulle ha behövt för att Sam ska kunna komma hit, men fick ju reda på att jag måsta ha jobb för att han ska kunna komma. Så måste prata med pappa om det, suck. Att åka road trip till England vore ju kul om 20 dagar, men vissa vill ju inte vänta så länge om han väl ska åka ner. Fan va livet suger just nu känns det som. Blir kanske lussebulle bak med mamma sen...





Idiot stad

Idag blev de en tur till Blånäs med mum, köpte en julklapp till Sammy Bammy hoppas han tycker om den :) Han ringde även mej idag, alltid lika trevligt att höra hans röst. Får se om det kanske blir en till tripp till idioternas stad snart om jag orkar, är så drygt att åka hem själv då Anneli ska stanna kvar där. Var meningen att det skulle bli lussebulle bak men då hade vi inget mjöl så det blev inte av.