Klippt mäg

Då har ja å mum varit till Bollnäs en sväng så ja har fått håret klippt och blivit en vårjacka å två linnen rikare :)
Ska bara käka nu å sen till gymmet, får se om en burk med öl följer med eller inte, hon gillar ju inte sena pass ;P
Såhär blev resultatet, bara topparna så de syns ju inte vidare mycke att ja klipp mej men iaf ^^









Jaha?!

Jaha å där rök vårkänslorna.. Jävla snö som ska komma hela tiden då man får upp hoppet, som tur är så är de varmt ute så förmodligen så smälter allt ganska snabbt :P
Började morgonen med 5 eller ja 4 äggvitor då den ena råkade slinka ner på golvet (bara motgångar) och 4 skivor kalkon, kalkonen var ingen höjdare men ägg är nom nom :P Elin träna tidigt idag så då blir man väll solo på gymmet ikväll, brukar gå bra de oxå bara man tar sej iväg, jag hade hoppats på fint väder så man kunde gå en långprommis, men vet inte om ja är så sugen på de när de snöar :(
Imorrn ska jag till Blånäs för att klippa kaluffsen, är väll dag då de börjar se ganska slitet ut, men ja hatar att klippa håret då jag tycker att de är jobbigt när de ja har är ganska långt :( Men thats life, hair grows.
När mor och jag va ut med hundarna igår upptäckte vi att vägen runt Timsjön var i hyffsat skick att gå på, så man kanske tar den rundan nån dag så kan Tila springa lös :P

Just nu tittar ja på lite sista minuten resor och drömmer mej bort, åååhh vad jag vill åka till sol och värme! Hoppas de finns nån som kan följa med då hon jag hade bestämt med inte verkar vilja åka med mej...







Wehooo

Gårdagen var ja mest bara hemma, mådde inge vidare från lördagen, följde med mamma på byn å handla en sväng bara sen vid tolv tiden på kvällen så åkte ja ner på byn för att ut å gå, jag tycker de är kulare att gå på byn än här hemma av nån anledning.
Har för övrigt vägt mej idag å de visar sej att ja har gått ner 1,6 kilo från förra veckan :) Så nu är jag glaaad :P
Ska snart ner till gymmet med Elin, därefter blir de sola lite skönt! har inte träna på 3 dagar nu :/ Inte bra men men har iaf gått ner i vikt så jag klagar inte ^^







Inget vidare

Usch ja känner mej sådär äckligt seg, blev inge tranan för mej igår, mådde så dåligt efter vi hade ätit så jag åkte hem istället. Måste vara att ja mixade nå piller med alkohol å de fick man tydligen inte göra stod de på burken ^^ Men men så är det, Jessica drog ju till Sidskogen, dont ask me why.. Jävla svikare! Aja bättre lycka nästa gång!
Jag vann iaf på bowlingen wöwöwöwöwö :P Men vad annat kunde man ha förväntat sej? hah
Hade lockigt hår igår oxå, göör snyggt! Borde man ha oftare, synd bara att det är så drygt att locka!

Såhär söta var vi igår :)









Inte vidare taggad

Dags för gym snart igen då, känner mej inte vidare taggad idag faktiskt, men blir nog bättre när man väl kommer dit :P
Igår blåste de så in åt helvete mycke, när ja gick ut med hundarna höll man på å blåsa bort för fan! Träffa även Anneli en sväng på kvällssidan. Invigde min nya skinnjacka och mina nya stövlar, snyggt sörrö ^^
Pappa har installera så nu har jag alla kanaler uppe på mitt rum, hur soft som helst mohaha, ligga i sängen å kolla på tv är inte helt fel märkte jag imorse ^^
Näe nu ska jag klunka energidryck så ja pallar trycket ^^ Hörs









Jag är så duktig!

Fy vad jag känner mej duktig idag! Har tränat två gånger ;P Sammanlagt 1 timme och 50 minuter på crosstrainer, inte illa! + ut å gå på de, jag är sååå duktig :P Så nu kommer jag sova gott inatt kan jag lova!
Jag och Tila var å hälsa på mum på jobbet, å alla där tyckte hon va såå söt å så lugn hund, men vem älskar inte Tila säjer jag <3 Min lilla chokladpudding haha.









Bra helg!

Nu är jag hemma igen, eller ja har väll varit de sen igår men ja va väll ute å rände lite på kvällen igår ^^ Har varit så kul och trevligt att vara med mina "gamla" kompisar i helgen som de inte händer att vi alla tre umgås så ofta nu för tiden, men jag skulle inte ha bytt ut den här helgen mot nånting :) Får hoppas de blir av snart igen!
Men nu blir de rutin igen, har inte träna på 4 dagar då jag å Elin varit för lat ^^ Men nu jävlar ska vi iväg om en halvtimme å köra lite, skönt!
På onsdag ska jag bli bjuden på mat, får se om de blir nom nom nom ;P







Inneboende på Skidan

Har inte skrivit på ett tag nu, anledningen är att jag bor numera hos Elin, eller ja iaf tills på söndag :P Har haft de jätte mysigt å trevligt än så länge, lite irritationsmoment har väll kommit upp men de bra sakerna överväger :P Igår gick vi på bonden en sväng för att kolla läget, de var sej likt där, samma folk i princip, usch gillar inte bonden alls. Sen gick vi hem och hade det mysigt i sängen alla tre och kolla på en riktigt tjejfilm.
Ikväll så blir de räkfrossa, NOM NOM NOM!!!! Så som jag har längtat haha, i love seafood! Ska även ta lite roliga kort är de tänkt, temat är en secret ;P
Tila trivs även bra här, inte ett gnäll, hon ligger mest och sover eller ser allmänt söt ut somvanligt ^^ Hon har ju sluta löpa nu oxå så de är verkligen freedom att slippa ha brottartrosorna på henne längre :) + att hon kan träffa pojkar igen utan att bli på smällen ;P Men nu ska Elin å jag hitta på nått, ta en promenad i finvädret kanske? :)

See yaa











Uhhh träningsvärk

Fyfan vilken jävla träningsvärk jag har asså! Ellna körde hårt med mej igår ^^ När jag skulle sova fick man räkna 1,2,3 VÄND! haha å de är ju inte mycke bättre idag, men de är bra, de ska kännas lite :P Idag är mor ledig så hon ska hjälpa mej putsa köksluckor, skönt å få hjälp, de är ju så många!
Kan hända att de blir tranan ikväll, dock nykter. :P







Träningsvärk

Dagen börjar med frukost sen direkt till Ellna för att plocka upp henne för att sedan bege oss till gymmet. Men gjorde ett stopp hos Högbergs och hämta ut en vit fin diabädd som jag köpt av Emma, sen vidare mot backen för att ta en ciggis. Ellna körde hårt med mej på gymmet idag haha ^^ Gjorde axlar och mage, har inte gjort de nånting innan så jag känner redan nu att ja har träningsvärk :/  Men de betyder väll att man gjort rätt iaf ^^
Sen gick jag å mamma på en promenad med Tila, tog skoterspåret nere på sjön, är så fint att gå där nu, å speciellt på vardagar då de inte åker nå skotrar där. Sen har ja tvättat och spacklat mina köksluckor inne i de andra huset, fyfan vilket jobb! Imorgon får ja ta å slipa allihop så ja kan börja måla nån jävla gång.
Är nog på sluttampen med Tilas löpning nu oxå, ska bli sååå skönt att slippa de :P

By the way Ellna har gjort ett träningschema + matschema åt mej, de är ju hur nice som helst :P Men alldeles egna personliga tränare haha ^^







Klunk, klunk, klunk

Sitter här å laddar lite inför gymmet med min lilla energidryck, får se om ja blir lika hyper som jag blev sist haha ^^ All träningsvärk är borta iaf så nu jävlar ska jag köra!
Har varit ut å gått med Tila & Mira tidigare i finvädret, har även rensat alla lådar uppe på mitt rum då både lådor och köksluckorna (som du är gröna, uack) ska bli svarta å fina :P Mitt rum kommer bli såå snyggt! Sen ska ju tvn, tvspelet å dvdn upp dit oxå, så jag behöver ju aldrig mer lämna rummet haha :P Näe skämt å  sido, men ja kanske kommer spendera lite mer tid där inne än vad jag har gjort innan. Har alltid blivit så trött när ja gått in där förr för de har varit grejer överallt, å då menar jag överallt! Men nu är de så snyggt, riktigt stolt! Kommer kanske upp en bild sen när allt är klart, dock tog ja inge före bild men dom som är nära å kära vet ju hur de har sett ut förr.
Aja, efter gymmet ikväll så ville Ellna hitta på nått, varför inte säjer jag :P Kul att umgås med den snärtan när tillfället ges. Men vad hittar man på? De är väll den största frågan, i en by som denna finns de inte så mycke aktiviteter precis..
Ja hade ju vilja följt med henne å åka skoter men då min pärla inte har varit ut nått i år så sa jag nej till de, känns jobbigt å släpa ut den för ett åk liksom, får bli myyycke mer nästa år istället :)

By the way, fast jag är ledig så vaknar jag å kliver upp 10! Inte likt den Stina Englund jag känner!

Turkiet 09 <3









Melodifestivalen

Igår va de jobba kväll som gällde, till 21.45, samma sak ikväll. Skönt att jag snart har gjort mina fyra dagar nu iaf :P Vi blev klar tidigt igår så vi kunde kolla på melodifestivalen tills nattpersonalen kom.
Mina personliga favoriter var Eric Saade (som vann), Danny och Nicke Borg eller va han nu hette, har lite kasst minne.
Kollade klart på melodifestivalen hos mitt ex, tro de eller ej haha. Näe men ja skulle låna ett spel å han hade hittat lite saker som var mina, thats why.
Hade ju tänkt träna igår efter jobbet men ja orka inte så får ta de idag istället.







Döttstrött

Så otroligt skönt att ja hade sovmorgo idag, de behövde jag verkligen! Så jag känner mej något utvilad idag iaf, gick å la mej typ elva igår haha ^^
Var till gymmet igår å körde på hårdare än jag brukar, så de va riktigt kul :P Dock har ja så mycke träningsvärk idag, men ja vill fortfarande till gymmet ikväll efter jobbet, om jag nu pallar trycket.
Träffa Emma igår efter jag gymmat prata en massa å sen åkte hem för att kolla på en film hos henne.
Var väldigt längesen ja va så trött som igår, va helt sjukt asså..
Idag är de verkligen superväder ute! Dock har mamma snott Tila ner på sjön så ja kan inte ut å gå med henne heller :(







Ja ä bitter

Jag är hungrig, trött, har ont i huvudet och allmänt bitter! Jag behöver mat för att bli människa igen.
Har varit ett jävla spring å skrik idag på jobbet, så de har varit extra jobbigt :/ Skönt att denna dag är över jobbmässigt. Har hunnit bli två par skor rikare oxå ;P Var ju 70% rea så wtf, blev cheaper than water haha ^^ (Internskämt från Turkiet), ett par av dom va jävligt snygga! Dock storlek 40 då de inte fanns nå mindre, men får lägga i en sula å ha tjocka strumpor så går de nog ^^
Har oxå hunnit varit ut å gått med Tila en sväng på min, så otroligt härligt väder, solen skiner å himlen är blå :P Inte är de kallt heller, I love it!
Nu ska ja bara vänta på att maten ska bli klar så ska jag åka å hälsa på Emma å svepa energidryck, sen blir de gymmet för hela slanten ;P PUMPA PUMPA PUMPA!!!

Omg jag behöver VERKLIGEN bättra på min solbränna!









Lång dag

Gäsp, är så trött efter dagen.
Åkte och jobba vid 7, va längesen jag gick upp så tidigt som ja gjorde idag ska ja säja! Å lika tidigt blir de imorrn oxå. Sen var de bara hem göra mat, äta mat å dra vidare ner på byn för att gå ut å gå med hundarna och sen till gymmet.
Åkte hem å direkt ut igen för att träffa Emma. Emma, Unger och jag drog på max å käka lite å nu är jag hemma igen, pust lång dag. Ska nog faktiskt gå å sova nu så ja orkar jobba imorrn.







My sweet escape

Har varit på byn med Anneli och ut å gått med hundarna innan vi begav oss till gymmet, jag vet tidigt att åka till gymmet för mej vid ett tiden men vafan :P Man måste ju chocka sej själv ibland oxå, Ellna kom oxå till gymmet då vi var klar med uppvärmningen så hon träna lite med oss, trevligt. Var så jäkla hungrig så vi åkte till Edsbyn för att dela på en kebabrulle! Min å Emmas leverans kom oxå idag, ska bli kul å börja med de å se om de fungerar ;P Som tur var hade jag Ellna nära till hands då paketen var supertunga! Eller ja, så tunga va dom väll inte men jag skulle nog inte ha pallat bära dom själv ^^ Näe nu ska jag sminka mej å byta kläder. Ska till farmor ikväll å fira hennes å min födelsedag, men jag dissar nog att vara där efter ett tag å åker till Hedin istället som bor i Arbå nu för tiden. Den perfekta escapen för mej när de är släktträff hah ^^ My sweet escape!









Sjuka drömmar och sjuka killar

Alla dessa sjuka drömmar, gaah jag blir snart galen hah ^^
Igår åkte jag å hämta Jessica när hon kom med bussen från Birka, ååh jag vill oxå på kryssning! Vi hade ännu en romantisk middag på max, jag fick en film som vi titta på i bilen, handla om lilla pingvinen Pororo, dock va de på danska då jag inte vet hur man byter språk, men den va bra iaf hah ^^
Släppte av henne i Alfta så jag passa på att gå ut å gå där en sväng oxå, gick gamla rundan som ja bruka gå när jag bodde där, riktigt fina vägar, upplyst å grusat, inte helt fel :P
När jag kom hem igen fick jag bli räddaren i nöden åt Emma då hennes "pojkvän" jaga henne så hon inte kunde åka hem, hur kan de gå så långt? Inget jag förstår.
Anneli har äntlingen köpt gymkort idag så nu har jag nån att träna med, yey :P







Konka och bära

Puuh idag har jag och pup konka å bärt en massa grejer! Men ny börjar de bli lite ordning på mitt rumt iaf :P Har fått min 120 säng som jag har haft i andra huset in på mitt rumt så har vi flyttat dom två 80is sängarna i de andra huset, så de blir nog skinka de där! Sen har vi även tagit ut ugnen från mitt rum och stält dit min röda byrå, skönt att ha de gjort, for ja sova i stor säng inatt :D Eller ja...  stor och stor men större än min 80is iaf :P
Nu ska jag smälta maten lite å åka till gymmet senare.







Dyngsrytmen är inte som den ska

Jag vet jag borde sova nu men min dygnsrytm är inte på topp just nu, vore ju bra om jag kunde lägga mej vid elva tolv tiden å gå upp vid nio tio, men sån är inte jag helt enkelt ;P Aja de kanske kommer framöver.
Idag har ja varit ut på en långprommis med Tilamoff å sen varit till gymmet en sväng. Anneli och Stahl kom förbi på en och annan ciggis, dom va helt farsinerad av min sexiga rosa pyjamas haha ^^ Kan inte hjälpa de, jag är född såhär ^^
Nu ska jag ta en sista ciggis å sen sova, måste fan skärpa till mej nu.. eller ja kanske ska läsa lite innan jag sover oxå ^^







I survived!

Kom precis hem efter ett besök i Långbo?! Jag klarade mej levande både dit och hem, men vägen va inte att leka med, fyfan! Aja ja har iaf varit å hälsa på Jessica, hon var hundvakt så jag var så snäll å gjorde henne sällskap där ute i skogen ^^ Kollade på Saw VI, inte sett den faktiskt men den var inte nå annorluna motför dom andra Saw filmerna. Hade de allmänt trevligt, prata käka chirr, monster å rökte typ :P
Tidigare idag var jag och mor till Bollnäs för en liten shoppingrunda, de blev en träningsväska som jag har sukta efter länge men som inte har funnits i butik förrän nu, yey :) Sen en svart och vit adidaströja på 70%, u know i love those ^^ Å ett tikskydd å en ny kong wuba eller va dom heter till Tila, hon har ju slaktat den förra hon hade ^^
Imorgon ska jag fan masa mej iväg till gymmet å ta en långpromis med Tila, om vädret tillåter vill säja.









Banankontakt

Har inte skrivit på ett tag, men har inte haft tillgång till data, thats why..
Onsdags åkte jag till Jessica i Alfta så vi beställde pizza å börja dricka ganska tidigt, Anneli kom mycke senare men lyckades klämma i sej en å annan öl hon oxå :) Jag va iaf kalas.. hah
På tranan dansa jag å Jessica mest hela kvällen, va riktigt trevligt må jag säja ;P
Min vän Johan kom och hämta mej å Jessica från tranan snäll som han är, åkte till max å käka lite, släppte av Jessica i Alfta, Anneli ringde och sa att jag skulle sova hos henne, så jag gjorde väll de då, man man kan kalla nån timmes sömn för att sova. Klockan 9 är Anneli klarvaken å väcker mej med ett tjat om vart hennes mobil var, jag ville bara dööö. Huvudvärken va inte att leka med, usch..
Aja sen åkte vi mot Bollnäs för å käka bakfyllemat, de blev på Bandy. Åkte in till stan å shoppa lite grejer till mitt rum så nu är de fint där :P Vi hade tråkigt så vi drog mot Söderhamn för att gå på e center där jag hitta ett par blommiga skor, jätte fina och billiga ;P Åkte för att träffa en kille i Bergvik som jag träffa på tranan igår å sen vidare mot Vannsätter för att hälsa på ytterligare två stycken haha ;P
Man måste ligga i om man ska vara på topp!
OBS. Banankontakt är ett måste att lära sej refrängen utantill ;P

Haha älskar denna bild då alla ser så normala ut ^^










Tranan

Jaha ikväll blir de tranan igen för hela slanten :) Min kära vän Johan hämtar oss så man behöver inte oroa sej för hur man kommer hem heller, så praktiskt! Annars hade jag ju tänkt sova hos Jessica på Oldaniels, är inte varje dag nu för tiden man sover där ;P men ja tror de blir en annan gång då Johan kunde skjutsa ända hem liksom :)
Så nu ska jag ut med hunden, duscha, packa å sen åka ner på systemet å vidare mot Jessica, eller ja.. Gässtika ;P Syns i dimman!







Jobb i Turkiet

Haha omg.. fick precis höra av Kay att jag å han har fått jobb i Turkiet (Alanya) om vi vill, de är en gubbe som vi bruka gå till efter jobbet å ta nån öl som vill ha personal till sin restaurang, då tyckte han tydligen att vi passa bra ^^ Klart man blir sugen, Turkiet va ju de bästa jag ha gjort, men klart jag inte kommer åka dit å jobba igen, nu när jag har hunden å ett bra sommarjobb som jag tjänar bra cash på. Sen vill jag inte åka med Kay igen, visst han va schyst till en början, men vissa utvalda av mina vänner vet ju hur de sluta, å turkar är ju inge att lita på heller. Men guu vad jag saknar Turkiet <3
Jag minns när jag Ellna å Sandra åkte dit för andra gången då jag skulle bo hos Kerem, då han kom å hämta mej på flygplatsen å vi åkte i hans bil med nervevade rutor mot Side, då tänkte jag "äntligen hemma igen!"

and here it is! the gubbe and the restaurant.. and me haha ^^