Hemma med halmen

Jaha ja, hemma i Sverige igen nu då haha blev en kort resa till Grekland, palla inte trycket mer än en vecka.. eller ja mindre egentligen men ja va tvungen att stanna så jag kunde åka hem på min biljett som jag åkte ner med.
Men skönt som fan att va hemma igen faktiskt, sakna mitt lilla köttstycke här hemma ju! Han stod där så fint på Arlanda och vänta på mej när jag arriva, precis så som de ska va!
Nu sitter vi hos hans mormor i Bromma, eller snarare jag gör de, hanen är ute och räffsar löv i regnvädret, mohaha!

Anledningen till att jag åkte hem så tidigt var att dom behandla en som ett djur, blev utskälld fast man inte hade gjort något och var allmänt otrevlig, och sånt tänker inte jag ta längre! Det räckte med att jag gjorde det i Turkiet. Men men så är de, nu är jag hemma i trygga Sverige igen. Har redan fått jobb oxå, haha här går de undan i barnbacken. Ska jobba på Sunnangården i Alfta på ålderdomshem, det ska bli kul kul kul. Men bara i 4 veckor, 90%, men de kunde eventuellt bli förlägning då jag ska jobba för en som är sjukskriven. Ser fram emot att äntligen få lite klirr i kassan!

Var väll menat att vi skulle åka på Grönan idag och att ankan88girl och power skulle komma hit, men de blev inge av då power inte hade pengar och det regnar. Sen va de ju så jävla dyrt oxå märkte vi.. Men men de lär väll blir lite shopping istället.. lite iaf? :)

Näe nu ska jag nog packa ihop väskan för att göra mej redo för att dra norrut. Hörs

Värt att nämnas, Bubben sa att han älska mej när vi åkte till Arlanda på måndag morgon ^^ Jag älskar dej oxå Bubben, jag är heeelt säker :P
Fick en mugg av honom någon dag innan som han inte ville visa för han tyckte de var lite pinsamt, men jag smygkolla vad de stog på den innan vi åkte mot Arlanda, det stog "Jag älskar dej, i evighet" naaw :P









Sista helgen på hemmaplan

Jaha då var den här helgen över, va på Perssons Pack igår med Bubben och Anneli, de va trevligt men kvällen gick jävligt fort! Jag fick en Persson tröja av Bubben <3
Inatt åker jag ner till Arlanda, fan va tiden har gått fort, jag hoppas tiden kommer gå lika snabbt där nere oxå.
4 månader är ju ändå ganska lång tid! Men jag tror att jag kommer ha jätte kul, jag hoppas de iaf!
Nu blir de fylle pizza bara pizzeriorna öppnar nån jävla gång!
Ses i värmen









Ännu en dag

åter en dag i skolan väntar, borde bege mej snart så jag inte kommer för  sent. Har precis bränt en ny skiva till bilen, är behövligt! Men nu för tiden åker jag ju bara saab, lilla stackars Guddan är ju sjuk så jag har ställt av henne.
Aja borsta gaddarna och packa matlåda sen är jag redo för att dra.
11 dagar kvar till jag beger mej till Skopelos!