Du är ett ascool tidsfördriv

Sitter och skriver om konflikten i nordirland, hur tråkigt är inte de på en skala? Jag valde politik, har nu skrivit typ en sida när vi ska skriva två och jag har helt slut på fakta, kul liv man lever, eller inte då. Fick även vet ava Tony att min frisör var sjuk så hon inte kunde klippa mej imorgon, rasar världen ihop ännu mer. Jag som har väntat i flera månader med att klippa mej bara för att jag skulle få klippa mej imorgon, så jäkla typiskt. Måste man gå dit och beställa ny tid idag och även beställa om sminktiden på Body shop. LIVET SUGER! Idag kommer folket hem oxå, får se vad som händer. Fem dagar kvar till min födelsedag, jag vill inte bli nå äldre än vad jag redan är! Snart hamnar jag i nån riktig kris. I Helgen blir de iaf bowling och sen på bonden med nära och kära, de ska bli kul. Vecka 8 börjar min APU och sen efter en vecka på Elvéns så blir det en vecka lov, sen tre veckor APU och sen ännu en vecka lov. Så jag kommer vara borta från skolan i 6 HELA VECKOR! Fatta vilken freedom alltså! Får man vara hemma i byn med alla fina vänner :)

Fuck off and die, du är för ful för mej och din morsa går för en hundring

image74

Vad du är söt min kära lilla ponny

Var och hälsade på Anneli igår för hon ville att jag skulle komma och knäppa kort på Dixi hennes häst som dom snart ska avliva. :/ Vi spelade lite Guitar hero och jag ägde henne totalt hha ;P 
Sitter på naturkunskapen nu och möglar. Har precis tittat på en film om genteknik eller nått sånt. Frågade lite trevliga människor om dom ville följa med på bonden på lördag för jag fyller ju 19 på söndag och de måste firas! Alla som jag frågade sa jag så de var jätte trevligt att man har så fina vänner :) 

Vad du är snäll min kära lilla häst.

image73

All the small things

Har helt glömt bort att skriva resultatet från bandyn i onsdags, det sluta 18-2 till byn hemma i arenan. Helt otroligt vilket resultat alltså! Dom spelade mot Villa dom är ju inte så dålig heller tycker jag. Aja bra spelat byn! Nu ska jag skjutsa Emma till hästen och jag ska åka till Anneli och knäppa kort på Dixi. Kommer nån bild sen hur de blev :) Förrästen 1 vecka till jag blir 19 år idag :S Usch vad tiden går jag som tycker att jag nyss blev 18!

She left me roses by the stairs

image72

Jag vill inte motionera!

Dom här personerna vill jag umgås med i helgen!

Jag är videobutikernas största kund, mot träning ska jag protestera!

image71

Sing for life

Jag är med och tävlar om ett par nya läckra jeans såhär till våren behövs de ett nytt par i garderoben :) Var med och tävla du oxå!

Modeakuten.se
har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!

Sing for joy

image70

Someone special

Fick godkänt på matte provet idag fyfan vad jag känner mej bra nu! 13 var godkänt och jag fick 16 poäng hhe :) Har även kirrat med studentkryssningen nu, får hoppas vi åker med byn som vissa säjer att vi tydligen ska? Aja sånt som märks hhe :)

You got what i want

image69

Om jag kud vrid bax tiden, om jag kun finn en väg

Jag längtra till sommaren! Alla minnen alla stunder alla bus. Allt var så mycke bättre då.

Skull jag säg alle saker jag in sa, min vän!

image22

Nothing last forever

Bandy även igår mot Falun då byn vann med 13-7 stora siffror men Falun kämpade på bra dom oxå. Vill även säja gattis på 19årsdagen till Sofie som fyllde nitton igår den 18onde. Grattis Grattis, snart är vi lika gamla och grå båda två :) Imorgon är de två veckor till jag blir nitton, usch vad gammal man blir :S Jag vill ha tillbaka den gamla goda tiden då ensamhet var ett ord som inte fanns...

If u lost it all

image68


Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dej

Ja då sitter man på APUn medans Christer knäpper lite kort. Sen blir de helg efter vistelsen här, fan va skönt de ska bli med en långhelg! Vet inte vad som kommer hända men nå kul kan man ju hoppas på! Alla som inte har bytt lösenord på t.ex. efterfesten och bilddagboken borde göra de! Jag vet några som har alla lösenord till efterfesten och får snart tag i bilddagbokens lösenord oxå. Så byt lösenord överallt!

I was broken and alone

image67

Vi är mästarna, mästarna från hälsingland

Ännu en vinst för byn mot Hammarby på hemmaplan, det slutade 10-6 till byn så de blev en riktig storseger :) Är hemma i byn nu igen går bara 2½ dag på det här schemat i skolan så skönt att få komma hem tidigt, imorgon blir det praktik sen blir de lååånghelg skönt :P Få se vad som händer i helgen jaga var lite småtaggad på bingo lotto men får se vad de blir. Små missarna kastererade sig igår oxå, så nu har även dom blivit av med sin manlighet.

Vi är röd och blå, oss kan ingen slå, för vi är oslagbara!

image66

Simple Plan - Perfect

En låt som jag alltid gillat och stämmer in på precis allt!

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and we can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and we can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

image65

Im sorry I can't be perfect

Ja då var första skoldagen gjord, usch inte kul att vara tillbaka igen men man får stå ut tills vi går på APU igen och de är ju inte så långt kvar :) Då kommer man hem till byn igen med alla fina vännerna ^^ Glömde förrästen att skriva resultatet mellan Edsbyn - Gripen  som slutade 11-4, bra byn! Sen var det ett toppmöte igår mellan Västerås - Edsbyn då byn gick hem med en väldigt jämn seger. Det lilla jag hann se på tv så spelade byn bra och de är skönt att se att dom börjar komma igen, matchen slutade 5-6. Har även hunnit med att åka till fjällen men pappa. Åkte torsdags och kom hem söndags väldigt kul att äntligen få åka skoter igen! Så som jag har längtat till de. Som Emma frågade mej så känndes det jävligt skönt att vara själv i något stort, som är större än jag tror ^^ Blev bara skoter för hela slanten denna gång. Om jag och Ellna åker dit nå tag så blir det VÄLDIGT mycke skoter och kanske lite bräda oxå om vi pallar :) Men träningsverken sitter ju fint hah.

If u lost it all, nothing last forever.

image64

Se på mej ohwohwo

Jag och Emma var ut på en liten biltur igår, tänkte åka till Färila och sen svänga av till Bollnäs men vi svängde av lite tidigare så att det gick fortare att komma till Bollnäs. Vi var så taggad på en mosbricka med räksallad så vi skynda oss till Bollnäs, sen blev det hemfärd. Inte långt kvar på jullovet nu usch inte alls sugen på att komma tillbaka i skolan igen, speciellt när man fick höra att man måste göra en all layout på tidningen helt själv. Jag som inte ens vet hur man gör det och behöver all tid jag kan få till matten så måste jag göra ännu mer utöver skoltid kommer inte klara av skolan känns det som. Men åker i alla fall till fjällen på torsdag och skönt ska de bli att äntligen få åka lite skoter så som jag har längtat till att få göra det hela sommaren! Synd att Ellna inte kunde följa med så man hade nån att åka med, men men får väll åka med pappa, huvudsaken man får åka. Tänkte vara lite duktig nu och gå ut och gå lite man har fått så grymt dålig kondition när man har rökt så de är inte klokt. Så måste jobba upp den lite.

Du är så jävla vacker

image63

Im a double nature

Var på bandy idag med Elin i Bollnäs. Usch att man ens åkte dit och sponsra dom med pengar. Men det blev en seger iaf och tur va väll de annars blir Bollnäsborna så kaxig. Matchen slutade iaf med 3-6 till byn. Det var snöit på Sävstaås så var inte så kul att stå där i snön. Sen blir man ju ännu mer irriterad när Bollnäs klacken skriker hata byn och alla ramsor som dom har mot byn. Dom hejar inte fram sitt eget lag utan dom nerverderar våran klack. Moget.

The eye of a tiger..

                  image60 image62 image61

Far far away, take me there, please?

Värdelöst, värdelöst, värdelöst VÄRDELÖST! Livet är helt jävla värdelöst vill bara gå och dö just nu skulle va skönast så. Finns fan inget kvar att leva för...

SNÄLLA TA MEJ TUSEN DAGAR HÄRIFRÅN!

image59

Something is wrong

Ikväll blir det Bingo Lotto wooohoooo :) Hah man känner verkligen att man har ett liv men det är iaf med grabbarna så de ska nog bli kul. Va ut en sväng med Emma nu tidigare och körde lite höll på att hända en olycka men det fixade sej!

Help me out

image58

Norrlands glimmande guld för dina vackra ögons skull

Ikväll blir de att gå på bandy med Elin, vi ha VIP biljetter. Alltså sittplatser inne i värmen över de andra ^^ De är där dom som är lite bättre än alla andra håller hus, därför vi ska stå där ^^ Haha Edsbyn - Sirius blir de och hoppas verkligen på en stor seger! Skriver senare hur det gick i matchen.
Tidigare idag har jag varit ner på byn en sväng och tänt ljus på kyrkogården, handla lite kattmat och ett kontantkort, så nu har man gratis sms igen känns bra ^^ Sen köpte jag pirra på bandy till mej och bror. Nu blir det snart bandyyy!!
Ja då kom man precis hem från bandyn, En riktig dålig match från Edsbyns sida. Var som att dom glidit tillbaka till p16 eller nånting, fick ju skämmas för deras kassa spel. Ser inte ut att bli nån SM-Final i år när dom spelar som dom gör. Skulle bara va pinsamt om dom kom två i finalen så bättre om dom inte kommer dit alls. Får se om man åker pulka med Elin och gänget eller hur det blir, vill inte bara sitta hemma och ha tråkigt heller. Toffel 1 och 2 tofflar SOMVANLIGT så dom kan man inte umgås med nu för tiden heller.

Det är Norrlands glimmande guld!

image57

I wanna give u my heart

Byn spelade igår mot Motala och segrade med 7-5. Kom precis hem från byn och har dragit en pirra med Emma, får se om det blir filmkväll sen eller hur det blir.

Han är en gud, han är den som gör en glad.

image56

Alla som inte dansar är våldtäcksmän

Då har man suttit och fipplat med layouten på bloggen ett tag och äntligen är jag klar! Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet ^^
Var på nyårsfest igår i Viksjöfors var faktiskt ganska så roligt där som jag inte hade förväntat mej. Mycke bråk men alla blev väll sams till slut iaf :) Jag fick till och med smälla en raket så då var jag nöjd efter det. Ja nu är det nya året kommet iaf, hoppas på att det blir ett bra år med många fina dagar.
Har även bestämt nyårslöfte, jag ska sluta röka så fort ciggen är slut. Men feströka är tillåtet! Jag ska gå ner minst 5 kilo. Man vill ju inte slå på för stort så man inte klarar det. Eftersom jag lyckades gå ner så mycke den här sommaren så lär väll det fixa sej lätt bara jag anstränger mej.

Shit vad snålt! Jag bjuder på rubbet!

image55