Dålig uppdatering och Umeå

Får ursäkta den dåliga uppdateringen men jag nämligen i Umeå och vi har inget internet i lägenheten för tillfället. Sitter hos Johan nu och förfestar lite, får se vad osm händer senare, ska berätta mer om vad som har hänt under gårdagen och dagen, jag säjer bara att servicen på mcdonalds suger här! Fick vänta i en halvtimme på min mcfeast och jag fick ingen heller så då gick Emma och sa att vi ville ha pengarna tillbaka, hata donken! aja nu ska jag festa vidare,

Hare gött!

minilogga2




Umeå here we come!

Kommit hem till byn nu väntar på att seghögen Emma ska bli klar, helt otroligt sa att hon skulle packa igår så de bara var att åka idag men nej nej de va för mycke begärt hha, hon skulle oxå kirra alkohol men de gick tydligen inte heller. Men men får väll hoppas de löser sej. Men nu ska jag dra till Umeå!!

Salong suckers!

Kort på de nya navkapslarna nedan ^^ på min älskade Gudrun <3

image237

image238


minilogga2





Navkapslar

Uhh, känns som de här har varit en lång dag. Började med att jag och Anneli drog till Gävle med min kära Gudrun. Åkte till Valbo och shoppade, tittade på navkapslar på micro men var osäker så köpte inga, köpte ett par shorts bara. Sen när åkte vi till lägenheten och kollade på navkapslar på internet. Hittade inga särskilda så då åkte vi tillbaka till Valbo igen och köpte ett par på micro fast jag tyckte att det var lite fel färg. Åkte hem igen och satte på dom, såg faktiskt rikgit snyggt ut, men nu ser hon ut som en kille än en tjej hah :) Så nu är Gudrun lite pimpad hah ;P

Anneli sover här inatt och följer med en sväng på skolan imorgon sen bär de va den 7 timmar långa bilresan mot Umeå med Emma, längtar!

OBS! På bilden har Gudrun sina gamla navkapslar, kommer säker upp någon bild senare med dom nya :)

image233


minilogga2





Byta däck

Då har jag bytt däck på Gudrun så nu har hon nya fräsha sommardäck igen :) Skönare att köra med dom oxå. Var ner på kyrkogården med mamma och satte blommor på gravarna. Lilla Nemo följde oxå med han är så söt när han trippar runt och tycker han är cool :P Aja nu ska jag iväg och träffa Anneli.

Hörs

minilogga2





Tila Tequila: A shot at love

Har precis kollat på de två första avsnitten av Tila Tequila: A shot at love. Jätte kul serie tyckte jag :) Gillar när de blir lite så här fight mellan folk och sånt, om du oxå vill kolla på de första programen klicka HÄR!

image236


minilogga2





Festa hela natten lång

Nu kom jag hem från gårdagens festande :) Det har varit en lååång natt känns de som. Men de har varit jäkligt kul oxå! Var inte så festsugen igår när vi skulle ut men jag skärpte till mej och hängde på :) Det var jag, Linnea, Sara och Matilda, trevliga brudar. Vi drog till Hendriksson på förfest, var väll lite halv lungt, men helt ok. Sen blev det bonden. Träffade lite trevligt folk där och slutade med att jag och Linnea hängde på två sthlmare hem, hah jag vet, vet jag som är så fördomsfull mot sthlmare men men dom måste ju få en chans :) Där hade vi en trevlig men ganska sömnlös natt och morgon. Det började kurra i kistan så då drog jag och Linnea till bandy för att förtära lite riktig mat. Sa hejdå till vårat nattsällskap oxå gick vi och käka :) Träffade även Anneli en sväng och tog en ciggis. Hon kanske hänger med mej till Gävle imorgon för att shoppa lite, hoppas hoppas! Kanske jag slipper åka buss och tåg ^^

Aja en sammanfattning av gårdgaen var att den var helt OK och lite därtill ;P

Så här vad jag klädd då, får ursäkta de grymt fula ansiktsuttrycket :)

image235


minilogga2





Utgång

Var ner på byn en sväng och köpte cigg och provade nya skorna :) Träffade Ellna och Markus och tog en cigg. Pratade lite om allt och ingenting. Snackar med Linnea på telefon oxå, vi ska hitta på något ikväll, troligtvist gå ut. Det ska bli riktigt skoj! Men vad ska man ha på sej? gaaaaah!

Vad händer för er ikväll? :)

minilogga2





Utmaning

Ellna har utmanat mej så är väll tvungen att anta utmaningen då hha :)

Tre namn du går under:

1) Stina
2) Schtiii
3) Mackan

Tre saker som skrämmer dig:
1) Att leva mitt liv ensam
2) Döden
3) Ormar :S

Tre saker du har på dig (just nu):
1) Blå tröjklänning
2) Guldsmycken
3) Leggings

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) Im yours
2) She will be loved
3) Ronald McDonald ;P

Tre sanningar om dig:
1) Älskar min underbara katter
2) Älskar min underbara bil Gudrun
3) Älskar minna sanna vänner

Tre av dina intressen:
1) Åka bil, wrom wrom
2) Sova är ett ascoolt tidsfördriv
3) Åka skoter

Tre saker du verkligen vill ha:
1) En kinesisk nakenhund
2) Typ 100 00000000000000000 kr
3) Hårförlängning

Jag utmanar
Emelie och Emma

Shopping runda i Blånäs

Kom hem från en shoppingrunda med mum i Blånäs, hittade lite tröjar :) Hitta även ett par skor som jag verkligen älskade! Sen fanns dom bara i storlek 37 och 40, stor besvikelse! Sen när man kom till byn och gick in på Annas skor, så står dom där! Det finns både 38 och 39 så då tänkte man att de måsta vara ödet att jag skulle köpa dom, så de blev ett köp :) Älskar verkligen dom skorna! Kanske kommer upp någon bild senare om jag orkar ta fram kameran, brukar vara lat när de gäller att lägga in kort på datan hah :)

Underbart väder ännu en dag!

image234


minilogga2





Darkness Falls

Har precis kollat klart på darkness falls en riktigt bra skräckis faktiskt, blev lite smårädd lite  då och då, annars brukar inte jag vara särskilt känslig för skräckfilmer :) Men kul att bli lite rädd oxå, få den där härliga kicken :) Men nu ska jag sova, ska åka till Blånäs med mum imorrn och shoppa lite, weho :P

Sov så gott

image233


minilogga2





Åhh Vad Härligt Väder!

Åhh vilket grymt härligt väder det är ute alltså! Sitter hemma i byn nu och har åkt tåg och buss hela dagen känns de som :S Tråkigt när de är så fint väder. Men så fort jag kom hem så drog jag och Emma ut med Gudrun. Solbrillor på, skruva upp volymen och ner med rutorna, de är freedom för mej! Vi köpte mjukglass som då blir säsongens andra men samtidigt den första "riktiga" mjukglassen, donkens mcflurry räknas nästan inte som mjukglass. Aja vi drog upp till Homna på ett nytt rökställe som Emma ville visa mej, å hjälp vad underbart härligt de var där! Satt man på gräset och kolla ut över vattnet, inte en människa i närheten. Blev lite deeptalk och sen ännu några svängar på byn. ÄLSKAR SOMMAREN! 

minilogga2




Ont i ryggen och Städning

Åhh ryggen skriker somvanligt när man gör nånting, hatar min rygg! Har precis blivit klar med att diska skubba, borsta och städat lägenheten ren från allt katthår och all annan skit. Skönt att ha det gjort! Nya mysiga sängkläder har jag oxå bytt till, känns så mysigt när man byter det och luktar gott gör de oxå :) Har iaf gjort samhällsprovet idag, gick ju inget vidare, jätte svåra frågor, inte alls dom man har övat på. Men men så är de väll bara. Tror faktisk jag åker hem till byn imorgon, är ledig på måndag så då blir de ännu en långhelg :) Synd bara att jag måste åka till Gävle igen på tisdag för två sketna lektioner :S

Snart bär det av till Umeå, längtar!



minilogga2






Frusna Män Söker Kärlek

Har precis kollat på Frusna män söker kärlek, man blev ju kär i allihopa! Så grymt söta och härlig dialekt! En sån skulle inte vara helt fel att ha hemma hos en :) Kanske träffar nån söt liten norrlänning när jag ska till Umeå vem vet? Hah ;P

Nu är de top model och sen sex and the city ;P

minilogga2





PS I Love You

Har precis kollat klart på PS I Love You, en väldigt bra film faktiskt! Det hade jag inte väntat mej eftersom jag inte är mycket för tjejfilmer. Men den var faktiskt riktigt bra, en film som jag kan rekomendera framförallt för tjejer, tror inte killar skulle gilla den :)

minilogga2




Projektarbete

Har haft projektarbete nu, jag och Emelie har varit på stan och frågat om lite annonser till tidningen. Käkade även på coffeehouse by george, blev en varm macka med sweet chili och kyckling :) Mums! Sen även den första mjukglassen :) Superskönt väder! Träffade även Dilan på stan! Var ju jätte längesen jag träffade dej gumman, var verkligen kul att få prata lite med dej om allt och ingenting, Du är bäst! Blir utomlands till hösten med dej hoppas jag ;P Spanien eller något annat varmt och härligt heh :)

Bilden är tagen i Ayia Napa våren 2007, Dilan och Jag :)

image232


minilogga2




Mer Bilder Från Bolongen

Här kommer lite mer bilder från när jag och Emelie var i bolongen, har inte kunna lägga upp dom tidigare för Emelie har haft dom på sin data :)

image231


minilogga2




Stan och frisyruppsättning

Kom precis hem från stan med Emelie där vi käka en toast på Waynes den var jätte god, sen unna vi oss en varsin chokladboll oxå :) Blev även en liten tripp på stan fö ratt kolla på lite kläder. Hittade tyvärr inget, Emelie gick och frågade en tjej om hon fick låna en balklänning av henne, det skulle gå bra sa hon så vi ska gå tillbaka imorgon då vi har projektarbete och hämta dom, det var nämligen två klänningar hon skulle få prova :) Får hoppas att hon vill prova dom på stan så jag kan få något kort på Emelie i klänningarna som jag kan lägga upp och visa :)Ska gå på stan imorgon och fråga säja att våra sponsorer kan skicka sina annonser till oss, i hopp om att det blir någon tidning. Ska även fråga tjejen som Emelie kända om hon kan och har lust att sätta upp nån frisyr på oss till studentmiddagen :) De ska bli jätte kul!

Nu är det ganska precis på timmen en vecka till jag och Emma åker till Umeå, det är nått man längtar så otroligt till!

Hoppas alla har haft en solig och fin dag som jag har haft :)

image230


minilogga2





Jätte snygga skor!

Jag är med och tävlar om ett par super läckra skor! Om du oxå vill vara med och tävla klicka HÄR :)

minilogga2




En tävling man bara måste vara med i!

Såg den här tävlingen och kände att jag bara MÅSTA delta! Älskar att bli fotograferad av ett proffs så det blir riktigt snygga bilder! Enda sen jag varit riktigt liten har jag vilja bli modell och få knäppa fina kort på mej som man kan ha hela livet och tänka sen när man blir äldre, oj vad jag var snygg när jag var yngre ^^ Så vad vore inte bättre än att få vara modell för en dag? De är ju i alla fall en bra början och ett jätte kul minne att ha hela livet. Känner att man vågar mer vara sig själv framför en kvinnlig fotograf än om det skulle vara en manlig. Så jag hoppas verkligen att jag vinner!!!

Om du vill vara med och tävla om de här sjukt bra priset så klicka
HÄR :)

image229


minilogga2




Blogg Hjälp och Läggdags

Då var de läggdags, ska ju upp till skolan imorgon :S Har hjälpt Daniella lite med hennes bakgrundsbild, inte så lätt när bilden var lite olika mörk och ljus på vissa ställen, men rätt så bra ser de ju ut när man skrollar lite neråt iaf :)

Men nu får ni sova så gott allihop!

minilogga2





Tävlar

Jag deltar i en tävling som pågår hos Maria på bloggen Fashion, Fame and Everything in Between. Där kan man vinna detta trendiga armband av svart agat från Elara Smycken. Det är superlätt att delta, läs mer om tävlingen här.

image227


minilogga2




Underbart väder

Guud vilket härligt väder det har varit idag! Man får riktigt vårkänslor :) Har varit ute med Nemo i ungefär 2 timmar nu för han älskar att vara ute och jag behövde vara ute lite hhe :) Daisy fick även komma ut en sväng men hon fick gå in då jag och Nemo tog en tripp bort till Emma på en ciggis. Nemo är som en hund när man går med han på vägen, han är såå duktig heh :) Nu har jag gjort mej redo för att åka tillbaka till Gävle, mamma var för snål för att skjutsa mej ner till Bollnäs senare så jag måsta ta de tidiga tåget :S Men men de är väll skönt att inte komma fram alltför sent oxå.

Nu är de nästan bara 1 vecka kvar till jag och Emma drar till Umeå, jag är grymt taggad! Nästan så att resan dit kommer bli roligast vi som älskar att åka bil hhe. Synd bara att jag inte har några sommardäck än så jag hade kunna ha dom istället för vinterdäcken som sitter på. Snart måste man ju byta till sommardäck så måste inhandla dom snarast!

Nu ska jag ta och förtära sen blir de en två timmar lång resa mot Gävle, weei!

image225


minilogga2





Hemma med halmen

Hemma igen efter en lång dag känns de som. Har hunnit med att vara ut med katterna i nån timme, hälsa på mormor, prova balklänningar, tvätta bilen och umgåts med Emma på byn. Kände att det hade varit så skönt väder på dagen så då måsta vi köpa glass när de blev kallt på kvällen hah :) Så jag tog en såndär laktrispuck som jag har velat prova länge och Emma en nogger. Laktrispucken var helt godkänd! Mumma! Sen blev de bara att åka runt och mögla hah :)

Nu ska jag nog kolla på film igen, känner att jag kollar på film jämt nu för tiden men men :) De är ju sköj, hare gött!

Hjälp mej kära läsare att välja vilken balklänning jag ska ha! Så är ni gulliga ;P

image226


minilogga2





Studentklänning

Nu har jag fipplat klart i photoshop så att man ser båda klänningarna :) Vad tycker ni om dom? Jag tycker bäst om den röda för jag passar så grymt bra i rött. Men man vet ju inte hur andra ser det. Därför behöver jag eran hjälp, vilken ska jag välja?

Röd eller Lila?

image226


minilogga2




Utedag

Idag har jag varit ute med alla 5 katterna :) Så de tyckte dom två inne katterna som jag har var jätte kul att få komma ut i fina vädret :) Blev mycke bus och skutt för vissa medans andra bara låg i skuggan och solen :)

Jag har precis provat två balklänningar som verkligen var jätte fina! Ska bara photoshopa lite sen ska jag lägga upp dom så ni får se hur dom ser ut :)

image225


minilogga2




Filmkväll

Kom precis hem från byn där jag träffade en kompis som jag kollade på Ronny och Ragge med, äntligen nån med smak! :) Höll han vaken såhär länge fast han ville sova hah jag är ond :P Sen väckte jag även Emman och tvinga med han på en ciggis, han var snäll nog och kom ut och rökte med mej :) Är inte nå trött alls, så nu ska jag och India (min äldsta katt) kolla på en film hah :)

Hoppas ni andra sover och har en skön natt :)

image224


minilogga2





Film

Nu ska jag dra mej ner på byn för att kolla på film hos en kompis, hitta på nått vettigt idag iaf :)

Hare gött

minilogga2





Studentmiddag

Har helt glömt bort att skriva nånting om en klänning som jag kanske ska få låna till studentmiddagen. Det är en på mammas jobb som kunde låna ut hennes dotters balklänning! Den var röd precis som jag vill ha den! Nu är de bara upp till bevis om jag kan ha den, annars blir de hårdbantning! :) Tyckte iaf att det ska bli jätte kul att prova :) Bilder kommer upp sen när jag har sett den själv :)

image223


minilogga2




Tråkigt

Jag har så grymt tråkigt :S Vad ska man hitta på för någe? Tänkte gå ut med lilla Nemo en sväng men är ju så blött och äckligt ute så då blir väll hans vita päls alldeles lortig och äcklig. Får se vad man gör.

Någon som har nått förslag?

image175


minilogga2





Tävling igen :)

Eftersom jag aldrig har vunnit något så är jag med i många tävlingar och hoppas på vinst :)
Vill du oxå tävla? Klicka
HÄR!

minilogga2





Tävling

Busbra har en tävling där du kan vinna finfina priser! Jag är med i tävlingen och det kan du också vara! Kolla in tävlingen här för att delta du också.

minilogga2




Tävling

Jag är med och tävlar om en söt klänning från modeakuten. Vill du oxå tävla? Klicka HÄR!

minilogga2





Trav i Rättvik

Blogg.se fungerade inte igår natt så kunde inte skriva någonting om gårdagen så jag gör väll det nu istället då :)

Började med att jag åkte och hämta Emma hos hästen hennes och sen till mammas jobb för att hämta bilnycklarna sen bar de av hem till Emma där vi gjorde wook, de var mumma :) Sen kände vi att jobba på vårat spontana liv, så vi brände en skiva och drog ner till Rättvik för att kolla på trav, självklart ska någon bli sur när man åker och bara vill ha kul. Natasha Emmas hund följde även med. Vi spelade väll kanske på 4 hästar men ingen vinst, för vi sattsade inte på någon favorit och de är tydligen bara då man vinner :S Vi åkte hem innan sista loppet, gick jäkligt fort att åka hem motför dit!

Väl hemma var polisen ute på och verkade ha väldigt bråttom mot öjeparken typ, sen när jag och Emma skulle åka till Alfta för att hämta hennes grejer så kommer polisen och kör om en i full fart, hah inte ofta dom inte stannar en när man åker för fort :) Aja åkte dit hämta grejerna och sen till byn igen för att köpa pirra, jag var vrålhungrig! Åkte hem till Emma för att förtära upp den :)

Ja så såg min dag ut igår då, idag vet jag inte vad som händer, ut och gå en sväng med Emma kanske och sen bonden? Näe har faktiskt ingen aning.

Vad händer för er idag? :)

image222


minilogga2





God Morgon

God morgon, god morgon! Eller för mej är de det iaf :) Nu ska jag gå ut och ta en morgon cigg, jag vet jag borde sluta. Men ska jobba på de senare :) Nu ska jag bara njuta.

Vad händer för er idag?

minilogga2





Tävlar!

Jag är med och tävlar om Color definer shadow stick (waterproof) och Watershine elixir läppglans.
Vill du oxå vara med? Klicka
HÄR!

image221image220


minilogga2





Tävling!

Jag är med och tävlar, temat är svart min favoritfärg så nu är de bara att hoppas att man vinner :) Vill du oxå vara med och tävla? Klicka HÄR!

minilogga2





Hemma i Byn

Då var man hemma i lilla byn igen :) skönt. Har precis kommit hem från Emma där vi kollade på en av våra absoluta favoritserier, Hem till Midgård :) Så grymt skön humor i den, Ronny och Ragge, Nile City, Svensson Svensson och En annan del av Köping. Inget som man får missa ;P Grabben ville att jag skulle komma hem tidigare så jag skippade lektionen som jag har imorgon och spenderar tid här hemma med henne istället. Kanske att vi ska åka på trav till Rättvik imorgon, inget bestämt men blev jävligt sugen. Var ju så länge sen vi åkte på trav nu. Sista gången var väll till Rättvik i höstas. Så de är jag taggad och redo på :)

Nu ska jag kika vidare vad ni andra har gjort idag, ha en skön natt kanske man ska säja :)

image219


minilogga2





Shopping

Då har jag kommit hem igen från shopping i Valbo och på stan! Studentklänningen som jag visade tidigare köpte jag, tänkte köpa den i Valbo men där var storleken slut så dom ringde till stan där dom hade en kvar som dom la undan åt mej :) Skönt att ha det avklarat iaf. Köpte även ett par svarta jeans och en rutig skjorta som jag tyckte var jätte söt :)

Nu ska jag jobba på mitt nya liv och vara spontan och åka hem till byn,
Emma tjatar så jag struntar väll i lektionen imorgon då :) Men bara för att jag är så snäll heh. Ska packa ihop lite saker nu som jag ska ha med mej, men vad tycker ni om mina nya kläder? :)

image218


minilogga2





Oj oj...

Oj då, råkade visst försova mej i morse, eller de kan man inte heller säja eftersom jag trode att jag började 13.00 fast jag började 09.00 hah :) Men men var iaf ingen viktig lektion och ska kanske redigera lite bilder sen så jag har gjort nått på den lektionen. Ska nog åka till Valbo nu och kolla på studentklänning, hoppas verkligen jag hittar någon!

Vad händer för er idag?

image217


minilogga2





Internt mellan mej och Emma

Haha jag kände att jag bara måsta göra ett inlägg om det här i min blogg oxå. Emma har skrivit en liten text om min tatuering den är intern men känner att jag vill ha den med här :) Texten nedanför är tagen från Emmas blogg. :)

" Jag är Stinas lilja ut i dalen, ja jag är morgonstjärnan klar för henne :) Det bevisar hon genom sin tatuering, eller hur grabben? Du kommer inte undan mig, hahaha, busgrabb in i de sista ;) ".
- Stina du vet liljan ut i dalen? Så mycket mer än bara ord.. För han har öppnat pärleporten, så att vi kan komma in, (komma in) genom blodet har han frälst oss och bevarat oss som sin, för alla borde känna till, (alla borde känna till) vem.. vågar mig inte på fortsättningen så här offentligt. Det är ändå bara Stina som förstår det fina, det blev ju ganska internt :)

Saknar sommarens fina dagar, ge mej tillbaka sommaren 2007! Eller gör så att sommaren 2008 blir VÅR sommar!

image216


minilogga2





Cloverfield & Bee Movie

Har precis kollat klart på Cloverfield och Bee movie. Cloverfield tycker jag var en väldigt dålig film, jag gillar inte när de är en människa som går runt med en kamera så man blir snurrig och inte fattar nånting. Så inte en bra film enligt mej. Där emot bee movie var en helt ok film! Har sett bätte animerade filmer men den dög :) Men nu är det verkligen dags att sova. Har mediaproduktion imorogn.

Sov så gott!

minilogga2





Hellmyrs tillbaka till byn!

Hellmyrs kommer tillbaka till byn igen! Så jäkla kul att höra, han saknade man ju rejält denna säsong men byn klarade sej bra utan honom oxå. Om ni undrar vad det är jag pratar om så är de självklart bandy :) Jag som är bandyfreak bryr mej vad de kommer för spelare till byn och vilka som lämnar. Väldigt väldigt tråkigt att Hedqvist åker till ryska laget Zorkij, kommer bli ett stort tomt hål efter honom. Han som har gjort byn denna säsong. :/ Även Popa lämnar byn för att gå till Broberg. Men huvudsaken är ju att Svensson stannar kvar anser jag ;P

image215


minilogga2





Ohh Minnen!

Ohh fatta vilka härliga minnen de här klippet väcker, sån jäkla skön stämmning och så grymt mäktigt! Det är Edsbyns supporterklubb Red Farmers som tågar genom Uppsala påväg till Studenternas. Jag som har gul tröja, men självklart håller jag på Edsbyn i bandy, anledningen att jag har gul tröja är för att det är en målvaktströja. Med andra ord så är det nr 21. Anders Svensson Edsbyns målvakt och Sveriges bästa målvakts gamla tröja :)  Titta om nu ser mej i folkmassan ;P



minilogga2




Top Model & Sex And The City

Snart är de dags för top model och sex and the city, längtar :)

minilogga2






Ghosta

Då har ännu en dag i skolan gått, hann skriva lite på en artikel. Sen har jag ghosta min data för första gången på tre år! Så nu är den helt tom känns de som, måste lägga in lite bilder och annat smått och gott igen från hårdisken sen. :) Har även fått PS CS3 lite nyare version än vad jag hade innan om man säjer så :) De ska bli kul att prova sej fram lite där :)

Vad händer för er idag? 

minilogga2





Tävling!

Gör som mej tävla om en liten söt voodoll :) Klicka HÄR! För att tävla.

minilogga2





Studentklänning

Tillbaka i skolan igen, har projektarbete och får hoppas vi kommer någon vart idag då. Sen efter skolan ska jag nog åka till Valbo eller gå på stan och kolla på studentklänning. Måste ju ha de gjort så fort som möjligt så de inte blir så urplockat. Är mest sugen på att åka till Valbo men är så tråkigt att åka själv så får se hur jag gör.

image209


minilogga2




Tävling!

Jag är med och tävlar om en goodiebag med produkter från Lanza :)

Om du oxå vill vara med tryck
HÄR!

image214


minilogga2




Ännu mer uppmuntring

Här kommer ännu ett inlägg med dom sköna killarna :) Det är precis så jag och Emma sitter och sjunger i Gudrun oxå hha, vi ska bara skaffa en videokamera så ska vi filma och lägga ut ;P

Vilken var bäst? Den här filmen med spice girls eller den föra med vengaboyz? :)



minilogga2




Muntra upp er lite

Tänkte att jag skulle muntra upp mina läsare lite :) Jag vet att Emma kommer garva åt den här iaf hha, sköna killar :)

Eller vad tycker ni? :)



minilogga2




Desperate Housewives

Då har äntligen Desperate Housewives startat igen, min absoluta älsklings serie! Nog för att jag redan sett avsnitten som går på tv men är kul att se reprisen igen oxå :) Imorgon så startar sex and the city igen oxå, shit blir bara mer och mer bra program på tvn! Är ju top model imorgon oxå :) Nu ska jag fortsätta titta på prinsen och jag som jag tror den heter.

Hat bra!

minilogga2




Sömn

Nu har jag vaknat igen från min djupa sömn som startade vid 14.00 tiden, kommer bli svårt att somna inatt nu när jag sovit på dagtid :S Känns så onödigt att bara slösa bort en hel dag på att mensvärken spökar. Har även varit och handlat lite ätbart, hade inget att äta hemma så jag var tvungen, värken sitter fortfarande i men dock inte lika ont som  tidigare.

Idag är det 1 månad till jag åker till Kreta, längtar så grymt mycket!

image213


minilogga2




Mensvärk

Ligger hemma i sängen och ska sova ett tag nu, fick sån jäkla mensvärk på skolan så jag palla inte sista lektionen, knappt så jag klarade matten, räkna 2 tal på 3 timmar, stark insatts Stina! Eller inte hah :)

Hoppas ni har en bättre dag än mej!

minilogga2




Tidig morgon

Då är man tillbaka i skolan igen då, tidigare än vanligt, men det beror på att jag åkte bil med pappa och en till ner till Gävle från byn i morse. Kändes så jäkla hårt att gå upp så grymt tidigt, men men de var det värt! Morgonen börjar med Matte C som jag inte kommer palla känns de som, så jäkla trött, och sen blir det mediakommunikation, ännu tråkigare fyfan vilken sugig dag :S Får se om jag orkar åka till Valbo och köpa en studentklänning idag, borde städa hemma oxå. Aja får se hur de ser ut  i dagens slut.

Nu ska jag titta runt lite, men ni får ha det bra!

Vad händer för ER idag?

image212


minilogga2




Mycket mycket

Oj blev verkligen mycket tävlande för mej ikväll men jag hitta en massa roliga tävlingar på en trevlig tjejs hemsida :) Så då kände jag att jag oxå måsta vara med i några av dom som intressera mej :P

Har varit ute med
Emma och åkt lite idag, sen fick jag komma på tårta hem till hennes farmor gulligt :) Sen var vi till Alfta en sväng och såg lite på hockeyn där hv 71 vann med 5-1 tror jag? Aja bryr mej inte så mycket om hockey faktiskt :)

Bilden är på mina älskade kattungar som jag hade förra sommaren, saknar verkligen tre av dem! För de andra två äger jag ju själv ;P

image211


minilogga2




Tävling ännu en gång :)

Jag har alltid vilja gjort en hårförlängning men har aldrig haft råd till att göra det p.g.a att jag har egen lägenhet i Gävle och fortfarande studerar. Som alla vet så är studenter fattiga och mycke av pengarna går till hyra, mat och kläder. Så då blir det inte mycket pengar över till att göra en hårförlägning. Därför skulle jag bli JÄTTE GLAD om jag vann! Det blir även studenten för mig till våren och vad vore inte snyggare än att ha en snygg make up och långt fint hår! :) Vill verkligen ha en hårförlägning!

Om du vill vara med och tävla, klicka
HÄR


minilogga2



Ännu en tävling!

linaveronica har en tävling på sin blogg, besök den gärna genom att trycka på bilden!

Jag är med och tävlar om det här grymma make up sättet som är i svart! Min favorit färg när det gäller smink och kläder! Skulle verkligen behöva uppdatera mina produkter om man säjer så :) Så jag hoppas VERKLIGEN att jag vinner så min sminklåda blir glad :)

image210


minilogga2




Tävlar om skor

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!

Jag är sugen på skorna med de smala klackarna eller sko-par två kanske man ska säja :) Superläckra skor!

minilogga2




Studentklänning

När jag och Emelie var i Valbo förra helgen så provade jag en studentklänning som jag är ganska sugen på att köpa, efetrsom jag trivdes bra i den och tyckte den satt bra så borde man ju köpa :) Men tänk om man hittar en annan snygagre sen då? Är ju de som är problemet om man typ hittar en jätte snygg i Umeå. Nu ska jag till Emma och käka tårta :)

Vad tycker ni? Ska jag köpa den här klänningen? :)

image209


minilogga2




Umeå

Det verkar som att resan till Umeå över sista april blir av i alla fall, och jag är jätte glad för de! Har varit taggad på att åka dit sen i sommras och inte förräns nu blir de av hah :) Måste verkligen jobba mer på att bli spontan! Ska bli så skönt att komma bort från allt här hemma och bara leva för stunden. Sen blir de ju studentkryssning och utlandsresa oxå, allt händer i maj så det kommer bli en händelserik månad minsan :) Dagen slutade iaf med lite solsken, skönt :)

Morgondagen kommer bli hård, först ska jag upp 06.00 om inte tidigare imorgon bitti för jag ska åka med pappa till Gävle för han skulle dit och jobba eller så var det nån kurs han skulle på. Sen börjar man 09.00 och skola hela dagen. Ännu värre så börjar dagen med matte c och slutar med mediakommunikation, typ det tråkigaste ämnde som finns, lovar er! Skulle nästan till och med häldre ha gympa, och tro mej jag HATAR gympa!

Ha det gött allesammans ;P

image208


minilogga2




Spruta och hästar

Sitter på mammas jobb nu och har precis tagit en spruta till utomlands, skönt att ha det gjort! Tidigare idag så har jag och Emma varit till Elvéns för Emma tog passfoto och jag lämna en uppgift som han ska göra åt mej som jag sen ska ha muntligt, han ska även skriva en referens till mej så att jag kan söka lite jobb och ha nå bra referenser. Sen va vi till Emmas häst för att den skulle skos och de blev en jäkla massa tjafs och bråk där, orka med!

Senare ska jag till min
favoritgrabb för att käka tårta, för de är ju en speciell dag idag, DET ÄR EMMAS FÖDELSEDAG! Nu får hon äntligen köpa cigg, folköl och gå in på krogen ;P Wehoo :)

image160


minilogga2




Hurra Emma fyller år!

Hurra Emma fyller år vilken fest vi får, allihop tillsammans!

Ja då var det dags för busgrabben att fylla 18 år då, äntligen får du köpa cigg själv hha ;P Vi firade det med att börjar vårat nya liv som spontana människor hha :) Så på tolvslaget så var jag så snäll att jag bjöd henne på en ciggis och lät henne röka i bilen, (har bara hänt en gång tidigare och då var det panik) så det var en riktigt fin present tycker jag ^^ Sen drog vi till Bollnäs och Emma fick köpa sina första folköl och ciggpaket weei, men det hårda var att hon inte behövde visa legg hah :) Sen drog vi upp i skogen och smutta på varsin öl, jag som är man drack upp hela medans hon hade halva kvar då hon tömde ut sin, DÅLIG STIL! Visa att du är man för faan! Sen blev det hemfärd för även oss. Tidigare under kvällen var även Emman med på en raid ut till Grängsbo för att ta en cigg, trevligt!

Men nu ska jag ta och sova, börjar känna mej lite halvt trött, bilderna jag lägger upp är tagen av min kassa mobil, därav kvalitén. PS har tydligen sluta fungera för mej oxå så kan inte redigera nånting, därför dom ser förjävlig ut :) God natt!

image207

minilogga2




Inlägg

Dagen har varit rätt så värdelös, har inte gjort vidare mycket precis. Emma kom hit en sväng lite senare på dagen och käka kroketter korv och bea med mej, de var trevligt i alla fall. Hon åkte nyss hem för att byta lite kläder sen ska vi dra ner på byn och köpa godis och träffa poppis en sväng. Trevligt. Päronen har varit borta på nån marknad som inte jag orka åka på, skulle ju upp så tidigt och jag skulle hinna duscha å en massa, så jag sket i de. Men nu ska jag gå ut till pärlan, Emma kallar! ;P

Hare kalas!

image206


minilogga2




Grattis Bea!

Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon lev uti hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! Ett fyrfalldigt leve för Bea hon leve hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra!

Idag fyller Bea år fick jag nyss höra, shit här är man verkligen uppdaterad vill jag mena hah :) Hoppas du får en bra födelsedag!

image205


minilogga2




En tyst minut

En tyst minut för en nära väns pappa som har avlidit, vila i frid...

minilogga2




Nya möjligheter

Ny dag nya möjligheter. Så vad händer en mulen dag som denna då? Jo det blir väll antagligen att umgås med Emma och sen får vi se vad vi kan hitta på. Var sugen på att åka till spökhuset igen idag får se om det blir så eller om vi hittar på något annat kul.

Vad händer för ER idag?

image207


minilogga2




Spöken och Poliser

Hemma igen från den lilla spökturen som jag, Emma och Jessica tog, fyfan vad läskigt det var! Trode verkligen inte att det skulle vara så hemskt som det var! När vi nästan var framme vid huset så satt de en fågel på vägen som verkade vilja bli påkörd, då tänkte vi "shit är de här nå tecken på att vi inte ska gå in i huset?" Men vi eller ja, jag och Emma ignorerade det övernaturliga och gick in i det mörka spöklika huset. Jessica fega ur och stog utanför hela tiden. Var så grymt mörkt och vidrigt där inne såg inte ut som om nån hade städat där på typ 50 år, glas, lort och sånt som man lägger mellan väggarna så det ska bli varmt låg på golven lite överallt. Där gick jag och Emma med våran lilla mobillampa och en kamera i högsta hugg. Med hopp om att se något övernaturligt. Men vi fick tyvärr inte se något :( Bara en massa äckliga väggar, golv och "inredning". Vi gick i till största delen av huset, gick inte ända upp på vinden men stog i vindtrappan och tittade upp, vågade inte heller gå längst ner i källaren där cellerna var. Men vi ska nog göra ett återbesök imorgon då de är lite ljusare så kanske vi vågar heh :) Till och med jag kände att jag var rädd när jag gick där inne, jag som inte brukar vara chicken, men Emma var ännu räddare heh. När vi inspektera klart så gick vi runt huset och knäppte lite, Jessica fick ett helt sjukt kort. När jag och Emma var inne i huset så knäppte hon ett kort mot skorstenen och då kom det rök ur den?! Som hade två stora hål så det såg ut som en dödskalle, måste kolla närmare på det kortet sen när hon fört över dem! Aja sen blev det färd till Bollnäs och var där ett tag.

Vääääldigt mycket poliskontroll har det varit idag! Det började i Edsbyn vid Hånken stog dom och vinka in bilar, när vi åkte förbi såg vi att dom hade stanna en stackars övningskörare, jag skulle få men för livet om det hade varit jag så polisrädd som jag är :S Sen drog dom till Bollnäs och stog där med en buss och vinkade in folk sen mötte man dom ett antal gånger, usch gillar inte poliser alls! Mötte även dom när jag åkte hem från Bollnäs, dom var som sagt överallt, men jag blev iaf inte stoppad och det är huvudsaken!

Har du varit med om något onaturligt? Eller vet du någonstans det spökar? Jag känner att jag nästan har blivit besatt av att besöka spökhus och få den kicken som bara känns så bra!

Här kommer det lite bilder från dårhuset, dom är rätt mörka, men det var ju som sagt mörkt ute. Kanske tar fler imorgon om det blir så att vi åker dit. 

image204


minilogga2




Magnus Uggla - 24 timmar

Har precis lyssnat på Magnus Ugglas nya låt 24 timmar som handlar om studenten. Kan nog lära mej att gilla den eftersom jag gillar Magnus låtar, men är lite skeptisk till den här faktisk, vad tycker ni?

Tryck HÄR för att se musikvideon.

minilogga2





Blogg design

Har lagt in en ny pressbild men jag skulle vilja ha den i 300 px och inte 200 px. Men när jag gör den till 300 px så får den inte plats där den ska sitta och den åker längst ner nedanför alla inlägg.

Är det någon som kan hjälpa mej? :S Är väldigt tacksam :)

image201

minilogga2




Hemfärd & Dårhuset

Nu är jag hemma i lilla Edsbyn igen, gick bra att köra hem med katterna oxå nog för att Daisy satt och skrek hela vägen så att man höll på att bli galen, men men de gick bara bra iaf att hitta och så. När jag kom till byn träffa jag Emma driekt och drog en pirra på bandy, var ju ett tag sen nu heh :) Sen har jag bara varit hemma med päronen och inte gjort ett skit känns de som. Kanske blir att åka till dårhuset ikväll, lät nästan som så tyckte jag, ska bli spännande :) Åkte förbi vägen man svängde in till dårhuset nu när jag åkte hem, även vägen in till hårga, skulle vilja åka till båda ställerna! Känns som att allt händer i Kilafors hah ;P

Nu ska jag fortsätta titta på top model, ha det så bra!

image197


minilogga2




Fota i Bolongen

Idag har jag och Emelie varit till Bolongen och knäppt lite kort, Var meningen att vi bara skulle knäppa på känslor men blev en heldel andra bilder oxå :) Har inte varit i skolan nått idag för vi sa att vi skull fota som vi oxå gjorde, så de var ingen myt ;P Var en massa måsar som attackera oss när Emelie drog fram sin banan de var inte roligt alls! Men men vi överlevde som tur var! När vi kände oss nöjda och fötterna var isbitar så drog vi oss mot Gudrun igen, vi åkte till American Take Away och köpte mat, Emelie pirra och jag en lövbit, mumma! Sen bar de av hem till Emelie för att käka och spela gh, jag ägde ;P Fick äntligen ha dosan som jag är så bra med hhe :) Vi kolla även på korten som vi knäppt, kul kul.

Men nu ska jag låta Emelie skriva sitt inlägg, hare kung!

image196


minilogga2




Fotografera & Utomlands

Jag och Emelie tänker åka till bolongen och fota lite känslor idag, men så dum som jag är så glömde jag låna en kamera i skolan, inte särskilt smart drag precis. Men Emelie ska knäppa analoga bilder, alltså inte digitalt. Så då kan man ju inte fjanta runt som man vill heller hah :)

Pratade med Ellna idag och hon sa att vi skulle ta tåget till Stockholm på kvällen innan utlandsresan och sova hos Adde och Fellan i Stockholm, får nu se hur den planen går? Hah. Var iaf ganska billigt om vi gjorde så, 156 spänn för att åka från Bollnäs till Stockholm. Det är bra, när jag åkte hem från Stockholm till Gävle så kostade det 200 spänn, en de beror väll på vilken tid man åker oxå.

Nu ska jag göra mej klar, vad ska NI göra idag? :)

image195


minilogga2




Sommarjobb

Imorse klockan 10.10 ringde dom från Gyllengården och frågade om jag ville ha sommarjobb. På samma avdelning som jag var förra året, och jag svarade självklart "-ja!!". Så det blir att jobba antagligen hela sommaren på Solvändan ännu ett år :) Det ska bli kul och skönt att man har ett jobb, så man slipper oroa sej för det närmare sommaren :) Det har kommit lite nya pensionärer dit har jag hört men det kommer nog att gå bra!

Jag är såååååå glad :D

Vad ska ni sommarjobba med i sommar? Eller vad jobba du med?

image194


minilogga2




Tatueringar

Ok tillbaka till verkligheten skulle bara testa en sak nyss :)

Men jag skulle vilja prata lite tatueringar med er, vad tycker ni egentligen om tatueringar? Snyggt eller fult? Själv tycker jag att det är jätte snyggt om man gör en snygg tatuering på ett bra ställe och inte bara nå skit för stunden. Det är inte heller fint med för många tatueringar. Men det är ju som jag tycker, vet ju att många tycker att det är fint med tatueringar täckande hela kroppen typ.

Måste man något som symboliserar något för att göra en tatuering? T.ex. ens bortgångna morfar eller ens kärlek? Eller är de OK att bara göra en för snyggt?

Jag själv tycker inte att tatueringar måste betyda något särskilt, som min tatuering gjorde jag för att jag tycker att liljor är en väldigt fin blomma och tribaler har jag alltid tyckt att dom är så snygg. Sen stog ju i och för sej mina två liljor för mina 2 bästa kompisar, men sånt kan ju ändras med tiden, därför tycker jag inte man ska skriva någon annans namn än sitt eget på sin kropp.

Vad tycker ni?

image193

minilogga2




Jag är konstig

Försöker fixa lite saker, får se vad som händer, jag bor i Gävle & Edsbyn, Trevligt va? ;P

Inget särskilt

Har precis målat naglarna så måste ta det lite lungt på tangenterna, skulle egentligen ta de svarta nagellacket men märkte att jag hade det gröna här så tog de istället :) Har även diskat, tömt kattlådan och varit ut med soporna, skönt att ha de gjort. Skulle behöva städa oxå men de gör jag när katterna är hemma så det inte blir hårigt direkt igen. Har inte gjort något särskilt idag bara varit hemma och tagit det lungt, imorgon så ska jag och Emelie knäppa lite kort så vi ska vara hemma från skolan för att göra det. Får se om vi kanske blir här eller hos henne.

Nu ska jag titta vidare på andras bloggar, ha det så bra :)

Vad tycker NI om min tatuering på bilden? ;)

image191


minilogga2




Skolan

Då är man i skolan och har projektarbete, går inte så mycket framåt eftersom vi inte har fått artiklarna än som vi skulle ha fått förra veckan. Men men vi har iaf redigerat bilder som vi ska ha med.

Vad är det som händer senare då tro? Har lust att hitta på nått med
Emelie men hon ska väll toffla antar jag :S Annars får jag väll sitta hemma och mögla eller nått, suck. Hur mycke snö som helst hade det kommit i natt, orka att det blir vinter igen då! Snöar fortfarande ute, så imorse då man kom ut så var det bara till att ta fram skrapan och skrapa av bilen all tung blötsnö som låg på. Kanske hur tungt som helst hha :)

Har faktisk lust att stanna kvar i Gävle ännu en helg för att få ha kvar bilen och katterna, kommer bli så grymt långsamt utan dom. Men man blir väll tvungen att åka hem för att träffa Emmen hhe. ;P Saknar ju faktiskt henne nå enormt!

Men men nu ska jag nog ta och skriva loggbok och sen kanske dra hem? Jag vet inte än.

Hare gaj och partaj! ;P

image190


minilogga2




Dårhuset i Bollnäs

Emma hit måste vi bara!

Det övergivna Dårhuset i Norrfly (Bollnäs)
Det vi kommer att skriva nu kommer att låta väldigt otroligt, men allt som skrivs är dock sant!
Det räcker bara att titta på det jätte lika huset för att man dras med.
Man går som i en trans upp emot tomten.
För att komma in så måste man klättra in igenom fönstret till en av de gamla cellerna som de stackars dårarna blev instängda i.
I mörker.
En av cellerna har inget fönster och är lika stor som en skrubb...
När vi var där så tittade vi in i en av cellerna och då så började vi höra röster, vi blev skit rädda och hörde två män som klättrade in igenom fönstret och vi stod som förstenade och då så kommer det en stor skugga emot oss och den krympte mer och mer och tillslut så stod det där en katt!
Den var den vackraste katt vi någonsin sett och den släppte oss inte med ögonen och det var som att den kunde se rakt igenom oss och vi kände oss trygga på nå vis.
Vi lyfte ut katten och försökte få den att gå hem, för att vi ville inte att den skulle gå vilse i huset på 4 våningar.
Vi släppte katten 100 meter från huset och sprang i sick sack mellan träden och runt huset innan vi hoppade in igen.
Efter ett tag när vi hade gått runt och tittat på nedersta våningen.

(Vi hittade en trappa med en dörr , men dörren var låst och vi bad att den skulle öppna sig)
Då så hörde vi ett jamande igen och ner för trappan med den låsta dörren så kom katten igen!
dörren var då lika låst som den alltid hade varit och hur kom katten upp dit utan att vi såg den.
Flög den kanske eller?
det fanns ju knappast andra vägar upp dit , för dem så hade vi kollat och alla dörrar var låsta och den kunde inte ha kommit upp till trappan på annat vis genom den låsta dörren.

EN ANNAN GÅNG VI VAR DÄR...
Så gick vi upp till översta våningen ( via kökstrappan som vi inte hittat tidigare)
när vi var på översta våningen , så såg vi två stolar som stod mitt emot varandra , mitt i en tom sal, där verkade det som om någon hade suttit där många nätter och bränt värmeljus och vi hittade även en massakerad död  fågel . ( en kaja)

Då så kommer katten smygande igen och varje gång som vi sa att vi skulle gå längre så började katten stirra på oss som att den var besatt, den var besatt av att få oss att vända och när vi väl sa att vi skulle vända så började den springa i förväg och skulle vis vägen ut, precis som att de var något där inne som den ville skydda oss för, men vi förstod ju ingenting, förutom att den ville visa oss vägen ut.

Ibland när man går där i korridorerna mot utgången så kan man se något vitt som visar sig och försvinner och röster från de som levde där förut ,
Då får man känslan att bara villa ut och paniken kommer och man nästan trängs ut i panik.

För att läsa mer om andra ställen där det spökar så tryck HÄR



minilogga2



Biljard

Ja då har man kommit hem från Interpool som jag tror det heter, aja är iaf ett biljardställe. Var dit med Malin och hennes kille Peter. Tack för att jag fick följa med Malin det var väldigt trevligt! ;P Även om jag och Malin fick dela på andra platsen men jag kom ju inte sist iaf fast jag hade oflyt hela tiden hah :P Värt att nämnas är att det har börja snöat igen, nu när våren äntligen var påväg så kommer det här skit vädret, aja de lär väll vara borta imorgon iaf :)

Har iaf gjort naturkunskap uppgiften nu, känns bra att ha den gjord! Nu blire tv, ciao bella ;)

image189


minilogga2




Turkisk Angora

Turkisk Angora är en vacker och graciös katt med eleganta rörelser. Den är intelligent, alert
och lättlärd, men har fortfarande en egen vilja.


Så beskrivs den Turkiska Angoran, vissa saker stämmer in på min lilla älskling men inte allt. Intelligent vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om men han är så söt ändå ;P Den Turkiska Angorna är en sällsynt ras i Sverige, men jag lyckades skaffa mej en liten sötnos som är stenhård och tycker att han själv är snygg och bättre än andra. Men de stämmer ju bra in på honom oxå. Min Lilla Nemo <3

image188


minilogga2




Plugg, plugg, PLUGG!

Då var ännu en dag över, jag och Emelie struntade i skolan idag för att plugga mediakommunikation. Åkte och hämtade Emelie hemma hos henne och sen drog vi på donken och max för att köpa lite käk, blev en McFeast för mej mums :) Sen bar de av hem till mej för att pluggas. Vi satt i 5 timmar, nej jag skojar inte vi satt verkligen så länge med den där jävla uppgiften så vi höll på att bli galna. Gjorde inte riktigt klart den heller för hitta inge mer information så vi lämna in och sen drog hem till Emelie, på vägen stanna vi på donken igen och tog drive in även denna gång. Hah donken två gånger på en dag är verkligen inte hälsosamt! Men men vi åkte hem till henne och spelade lite guitar hero och sen bar de av hem för mej och Emelie åkte till Tony.

Känner inte någon speciell hemlängtan nu faktiskt, och det käns väldigt bra! Nu när man har en riktig kompis som man kan lita på och umgås med mycket så känns det inte så lånsamt längre, skulle kunna stanna här till sommarlovet faktisk som det känns nu. Har allt jag behöver, bil, katterna och kompisar. Härligt! Men självklart saknar jag ju Emma min ögonsten där  hemma. Hon är alltid saknad vad som än händer, busgrabbar in i döden!

Men nu ska jag nog ta och lägga mej så man pallar matte imorgon, sov så gott!

image187


minilogga2




GH

Guitar Hero, Hell yeah!

image186


minilogga2




Orka

Ännu en dag som känns helt värdelöst, ni kanske undrar varför? Jo det ska jag tala om. Det är söndag, veckans mest värdelösa dag för då vet man att skolan börjar om igen imorgon, jag har EN MASSA plugg som jag måste göra men har ingen ork för de är ju så grymt tråkigt! Har prov imorgon som handlar om lagar och rätt, ska lämna in en jätte svår uppgift i mediakommunikationen som ingen i klassen fattar nånting av, sen har jag muntlig redovisning om nånting mer super tråkigt i mediakommunikationen på tisdag som jag inte har fått något svar på av Christer, väldigt roligt vill jag mena, och den ska vara ett A4. Sen är de då projektarbetet som inte går frammåt alls. Nationella i Matte kommer jag få fett IG på och naturkunskapen har vi en inlämmningsuppgift på, vadå mycket att göra? Gaah orka!

Aja får väll börja ta itu med skiten, hoppas ni andra får en bättre dag.

image185


minilogga2




Hangan

Då var man hemma igen efter en kväll ute med brudarna, tack för ikväll flickor! Dagen blev faktiskt lyckad med mycke alkohol och mycke skratt :) Dagen börja iaf med att jag och Emelie drog till Valbo för att shoppa lite, jag hittade två klänningar som jag köpte :) Sen bar de av hem till mej för att städa och tagga lite ;P Vid kvart över sju nånting börja folket att rulla in. Drack, spelade fia med hutt och hade det trevligt tills vi skulle dra vid 11. Kom in på Hangan som var vårat mål så då strunta vi i VIP platsernaO´Learys. Det var kul att dansa av sej lite och bara leva för stunden :)

Men nu ska jag ta och sova så jag pallar allt plugg som kommer bli imorrn :S God Natt!  

image184


minilogga2




Shopping, guitar hero, fest

Då har jag tömt kattlådan och diskat nu såhär på kvällssidan, eller ska man säja natten? Får ju nämligen besök imorgon av ett antal från klassen, har blivit fler nu men de är bara kul :) Förfest hemma hos mej så måste städa imorgon så det ser någorlunda hyfsat ut när det kommer folk, men inte alltid så lätt när katterna stökar ner direkt.

Men tillbaka till dagen, sov till halv två typ sen drog jag och
Emelie ner på stan och shoppade lite. Blev en svart och guldrandig bikni för mej som jag är nöjd med! Bild kommer kanske upp senare, sen bar det av hem till Emelie för att spela lite Guitarr hero, även på de kommer bilder upp senare när jag fått dom av Emelie :) Vi hade det jätte kul iaf så skönt att man hittar på något när man väl är kvar i stan. Men allt känns så mycket lättare när man har Gudrun här nere så kan man åka vart man vill när man vill. Praktiskt! Var ju meningen att vi skulle plugga oxå men det råkade vi glömma bort hah, aja får ta det imorgon eller nått. 

Morgondagen bli det att åka till Valbo och shoppa mer med Emelie, vi hittade nämligen inga kläder som vi ville ha på stan så måste leta vidare! Och sen blir det att köpa lite groggvirke + snacks på ICA innan förfesten börjar hemma hos mej ;P Om allt går enligt planerna så ska vi sluta på Hangloose.

Aja det kommer upp bilder sen någon dag, sov så gott och ha det bra!
minilogga2




Stan

Då var de ännu en dag med nya möjlighteret. Jag och Emelie ska ut på stan och titta om de finns nå fina kläder inför morgondagen och sen kanske det äve blir en fika. Blir sedan plugg som måste göras och sen guitar hero, LÄNGTAR! De är ju så grymt roligt hhe :)

Aja nu ska jag göra mej i ordning för stan ;P Hörs

image182

minilogga2




Sova

Ja då var de väll kanske dags att lägga sej då. Nemo och Daisy sover redan. Var ut på en liten biltur för ett tag sen, åkte genom stan och sen till skolan och tog en ciggis, gick ju riktigt bra att åka på stan under natten iaf, får försöka våga mej ut på stan någon dag oxå och lära mej stadskörning lite bättre.

Men nu ska jag sova, hörs mer imorgon.
minilogga2




Festa

Ja då var sista skoldagen för den här veckan gjort, jäkla skönt! Har börja planera inför helgen, imorgon blir de förhoppningsvis guitar hero med lite brudar i klassen och på lördag blir det festa! Som det låter nu så är det jag, Emelie, Bea, Malin, Ida och kanske Sofi som ska med ut, förfest hemma hos mej tydligen hah :P Men det ska bli kul faktiskt! Blir nog Hangloose som det låter, det här blir andra gången som det blir utgång för mej i Gävle :) Vet dock inte vad jag ska ha för kläder, jobbigt!

Emelies Blogg

Har hjälpt Emelie igång med hennes blogg, hon har gjort headen själv men hjälpte henne med lite kodning, så får hoppas att hon blir nöjd med resultatet nu då :) Har mediaproduktion för tillfället, gör inte ett skit känns de som. Eftersom mina bilder är hemma så kan jag inte mycket göra heller. Men men..

För att besöka Emelies blogg, tryck
HÄR

image180

Spökstrand

Kul att HELA inlägget som jag nyss skrev blev raderat för att jag tydligen inte var inloggad! Aja bara att börja om igen då.

Tänkte berätta om gårdagen då jag och Tim åkte till Skutkär! för att besöka en strand där det spökar. Vi tog Gudrun och åkte dit, han visade vart han hade bott för, väldigt intressant. Sedan bar det av till spökstranden. Väl framme så gick vi längs en liten stig mot stranden. Det var kolsvart så man såg inte vart man gick. Stigen gick genom en skog där det sägs att folk springer omkring, vissa har sett och hört dem.

Väl nere på stranden så var det mörkt så man såg inte vart man gick där heller. Men innan man kom ner till stranden så gick man förbi en djurkyrkogård på vänster sida, spooky eller hur? ;P I vassen nere vid stranden sägs det att en äldre dam går runt och letar efter någonting. Men till våran besvikelse så såg vi inga spökan, bara hörde en korp som skrek. Efter vi varit på stranden åkte vi runt i lilla Skutkär som inte har särskilt mycket att bjuda på och sedan drog vi till JB för en ciggis och sen hem till mej. Tim var hungrig så jag bjussa han på pannkakor sen var det bara att glo på TV tills vi blev trötta och han begav sej hem igen.

image178

Less

Så jäkla less ner ingenting funkar som det ska. Är meningen att vi ska ha projektarbete nu men vi har inte kommit särskilt långt eftersom vi inte har fått något material än, kul liv. Kommer ju aldrig hinna klart med den här skiten. Men men så är de väll. Ska iaf ut till helgen med brudarna. Det ska bli gaj och partaj ;P

Hörs senare

image177

Besök

Ja då har man nyss käkat, jäklar vad mätt man blev. Värmde på matlådan jag fick av mor som innehöll fisk, potatis, sås och brocoli. Det var gott :) Undra just om jag ska gå ut och ta en ciggis i det härligt fina vädret.

Muffin
kanske kommer senare, var ett tag sen man träffa han nu så det ska bli kul :P Undra just vad man kan hitta på att göra 22.30 på kvällen? Blir väll att glo på film antar jag, men trevligt de oxå. Sovmorgon imorrn jäklar vad skönt! Men har redan fått en massa läxor och prova att göra, suck självklart blir de hur mycke som helst bara man kommer tillbaka till skolan. ORKA!


Funkar igen!

Härligt att blogg.se äntligen är igång igen! Har ju legat nere nu i flera dagar, när man har viljat skriva så har det inte funkat. Kul liv man lever, eller inte. Var i allafall på bonden i lördags med Elin och några fler, det var väll ganska trevligt, åkte även till Max med Emma innan och käka lite. Snicka en glass mohahah :)

Tog Gudrun alltså min bil ner till Gävle i söndags, skönt att ha den här nere så slipper man åka buss eller gå till skolan. Tog även med mej Nemo och Daisy så jag får lite sällskap i min lilla lägenhet. Har inte kunna sova vidare bra för dom har ju sprungit runt och jamat hela nätterna. Så inatt vid 5 tiden åkte öronpropparna  fram sen gick de bra att sova igen.

Har även jagat lite moppekillar, värt att nämnas :)

Skolan
var inte så farlig som jag trode att gå tillbaka till igen. Det gick faktiskt riktigt bra nu när man har Gudrun och kan glida till skolan på 5 min ;P

Nu har man genomgång i mediakommunikation, såå tråkigt. Men men måste göras, bara att kämpa dom sista veckorna nu. Till något helt annat så har jag betala hela utlandsresan, känns bra att ha de gjort. Bara att vänta till 15 Maj nu när det bär av till Kreta ;P

Aja nu måste jag paya lite attantion till genomgången. Ha de gött ;P

image176