Hundlek och Julshopping

Dagen börja med att jag fick ett meddelande av Emmen som var sugen att ut å gå med hunarna, sagt och gjort. Vi åkte Emmens vrålåk till gräsmyran (vi var för lat för att gå dit) och sen släppte lös vilddjuren så dom fick härja fritt med varan. Gick bättre denna gång då Tila ville leka mer å var inte lika putt på pojkarna som är på henne hela tiden :)
Efter den lilla promenaden så ringde Anneli och ville till Falun å julshoppa, så vi åkte dit å fyfan va dåligt väglag! Snö yrde hela tiden å man såg inte ett skit, livsfarligt att möta långtradare ffs! Det blev en visit till Kupolen oxå där jag lyckades hitta lite julklappar. Så nu har jag handla klart till alla utom Anneli. Skönt!
Träffa även på teliapojkarna som är lite av en tradition när man åker till Kupolen :)
När shoppingen var klar så bar de av hemåt och mot gymmet!
Sen har de väll inte hänt så mycket mer, jag va så sugen på nånting salt så jag vräkte i mej ett paket kräftor, nom nom! :D

Copar en av storbloggarna med den här listan för att jag ska försöka uppdatera varje dag i december :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick









Vinterkul i snön

Idag har jag varit ute med Tila i trädgården och brottas lite med henne, de va en jävla fart på henne när hon såg att matte oxå ska följa med och leka :) Go skiten!
Hon har även lärt sej kommandot "Hej" och "Rulla" :) Hon är såå duktig :) Vad ska man lära här näst? Några förslag kanske?
Snart blir de gymmet :)










1 månad kvar till julafton

Fyfan vilken seg dag de här är känns de som, börja med att Tila väckte mej klockan 7 med sitt gnällande, så släppte ut henne en sväng så hon fick kissa sen fick hon va i köket med dom andra djuren så jag kunde fortsätta min skönhetssömn :)
Har riktigt kräksnöa hela dagen och var blåsigt, men nu har de sluta helt, så man kanske ska slå på stort å gå ut en sväng.
Tila har fått sej en dusch så nu luktar hon inte längre usch!
Dags att göra mat till familjen, kul jag som är så bra på att laga mat vill ja mena, aja blir wook iaf får se hur resultatet blir.

1 månad kvar till christmas eve, omg!









Jävla veterinär!

Då har vi varit till veterinären med Nemo, vi röntgade tassen och hon sa att den var ur led. Det går inte göra nånting åt de då det har gått såhär lång tid. Jävligt kul å höra då den andra skit veterinären sa att vi skulle avvakta med att göra nånting. Blir så grymt less. Men tassen är bättre iaf å snart kanske han kan gå på den förhoppningsvis.
Var till Bollnäs en sväng och bytte ut en sele som jag köpte åt Tila som råka va två storlekar för stor ^^ Att man tror att hon är större än vad hon är, lilla hjärtat <3
Tog sen en powernap och sen blev de ut å gå på byn med Anneli och Zita i sällskap, Tila invigde sin vinterjacka så hon såg ut som en liten falukorv, så gulligt :) Efter de blev de gymmet.
Så nu går man bara å väntar på att en ny dag ska komma med massa nya möjligheter :)

Längtar till Mustasch på lördag! Ska bli kul att gå ut med flickorna, iaf en av dom som man inte träffat på år och dar känns de som.
Nä nu blir de nog att kolla på lite serier.

See ya!








Vad har hänt i mitt liv?

Var ett tag sen jag skrev nu om man säjer så, har liksom inte haft någon motivation.
Men nu ska jag väll försöka mej på att skriva nånting vettigt, hmmm...

Ja, vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då?
Jag och killen har gjort slut, var helt knäckt till en början men nu känner jag att ja mår mycket bättre utan än med honom. Jobbigt att behöva tänka för två, iaf när vi var så pass olika å gilla olika grejer, nej tacka vet jag att va singel.. än så länge iaf ;P Jag vet ju en kille som vore helt perfekt för mej då vi har lika intressen å han uppfyller alla mina krav, mjaau :) Aja ska inte avslöja nånting mer där.
Jag har blivit stolt ensam hundägare av lilla Tila älskling, vad skulle jag göra utan henne? Förstår inte hur man kan lämna bort något som man har uppfostrat bara sådär? Nej ja har aldrig förstått mej  på folk som säljer sina djur. Men jag klagar inte då jag får ha henne för mej själv å vara ensamstående mamma, än så länge iaf :)
Jag har börjar gymmat och äta bättre, har hittils gått ner nästan 6 kg på 2 veckor, de ni!
Jobbar extra på sunnangården i Alfta med mina kära pensionärer :)

Sen kan ja inte komma på så mycke mer som är nytt i mitt liv, orkar inte tänka efter heller så :P
Imorgon ska vi till veterinären med Nemo, han hoppar ju på 3 ben nu för tiden då stackarn anntagligen har fått en tå ut led, usch ser så hemskt ut att den lilla stackarn måste kämpa sej fram.
Sen blir de kanske ridning med Ankan88Girl oxå, om det inte är för kallt vill säja, då pallar inte jag trycket! :) By the way tack för att du finns och att du stöttat mej i dom svåra tiderna, det behövde jag, Anneli Kopparmalms!