Vilken helg!

Då har de gått ännu en helg, har inte skrivit nått för ja har varit borta hela helgen. Torsdagskväll åkte ja till Alfta och har bott där tills igår kväll. I fredas fick ja min nya telefon :) En iphone för er som inte visste de, super nöjd ^^ Gick på stan i Bollnäs en sväng på systemet och lite käk på krokanen. Sen har vi varit till Axels päron en sväng, ja fjäska in mej hos hans katt som hade ett så vackert namn, Gudrun ;P Efter de åkte vi hit hem och snylta käk och brände ut en film som vi titta på i Alfta. Lördagen bjöd på Björn Rosenström på Tuppens, förfest hos Linnea som har flyttat. Riktigt fina grejer med Singstar och allt :) Självklart var de jag som briljera... (iaf när ja körde mot killarna). Tog Taxi till Tuppens, vi hade förköp så här går man före i kön mohaha :P Aja börja med en sväng till baren där de blev laktrisshots och öl, Ellna den briljantaste människan jag vet skulle plocka bort en glasbit som satt under skon, hon gör liksom inte som oss andra och försöker sussa bort den, nej nej... och se där, en stor skåra i fingret och blodet bara rann.
Björn börja, självklart hade man platsen längst fram! Finns inge annat att välja på om man heter Stina Englund, men smällarna man får ta med det är att man håller på att bli mosad, jag biter en kille som försöker tränga sej i armen så man får en smäll tillbaka, ont i hakan! Blir upptryckt mot stänglset så jag har stora blåmärken på ena höftkulan. Ja du inte lätt...
Sen fick ja ju självklart den traditionella bilden med Björn på slutet, han tog mej även på röven haha, nått man kan skriva med på CVt! Var lite halvsur på Axel för han hade buttat kull mej från en stol så han va så super snäll att köpa en Björn tröja till mej som ja tjata om hela kvällen, du är bara bäst!
Ja och nu kommer vi till skjutsen hem.. Axel ringde Guns taxi, dom sa att dom skulle vara där inom en kvart en halvtimme och några samtal till Gun senare så tog vi en annan taxi, palla vänta när dom inte kommer då. Så kommer ja med den fina idéen att jag är hungrig, så vi tar driven på max... MED TAXI! haha inte alla som har gjort de, sakta gick de oxå.. bara de gick på 250 spänn. Men sen bar de av mot Alfta iaf, precis när vi har betalat (eller ska ja säja Axel har betalat) så kommer den jävla nöten på att han har hem nyckeln i sin bil... som står i Bollnäs! Så det är bara att hoppa in i Taxin igen och åka mot Annefors där hans päron bor, väcka dom och hämta nyckeln och sen till Alfta igen, billigt och bra haha, gick väll på 700 nånting totalt tror ja. Sen åt vi inte ens upp maten som vi köpte på max, men men sånt är livet :)
Igår åkte vi till Bollnäs, Axel hade köpt en ny säng, först till hans päron för att hämta släpvagn och sen bar de av, hämta sängen, vänta på att Linnea skulle komma hem så vi kunde hämta Axels sprit och kläder, åkte till en av hans kompisar och hämta wii kontrollerna, köpte en glass och sen till Alfta, montera ihop sängen och spela lite tvspel. Wow de blev mycke de här haha, men har varit en ganska händelserik helg må ja säja.
By the way så har ja fått hemnyckel till lägenheten wöwöwöw haha ^^

Idag har ja varit och tränat med Elin och Maria tror ja hon hette? Mage rygg idag, hua!











Spruta

Kom precis hem nu från att tagit spruta mot svininfluensan med en hel bunt med brudar :) Gick riktigt fort och gjorde inte ont alls, super! Känner mej dock lite illamående. Men de är smällar man får ta.
har tränat med Elin idag oxå, blev armar, axlar och bröst. Igår var de mage och rygg som gälde. Träffa även Boopen en sväng igår, hör och häpna hon är faktiskt hemma! haha. Så vi hyrde en skitdålig film. Men men thats life liksom. Nu ska ja nog kolla på nån serie eller läsa lite. Dålig sömn inatt oxå så läste typ 100 sidor i boken haha, fattar inte varför ja inte kan sova nu för tiden? Hårt liv är de iaf.

By the way snart får jag ny telefon! kan knappt bärga mej! är så grymt less på den här skitmobilen ja har nu, hänger sej bara, är seg och stängs av när den vill, ge mej min telefon!!! Ni får se sen vad de är för telefon ;P








Heeel helg + lite mer

Kom hem för cirka 2 timmar sen, har varit borta med vinden sen i torsdagskväll :) Har gömt mej i Alfta hos Torgny, Tord, Torsten eller vad ja ska kalla honom haha. Men har varit en trevlig helg iaf, sluppit varit hemma hos päronen så mycket.
Torsdagen bestod av träning med Elin först och en filmkväll hemma hos Tord (Axel), blev lite matkrig somvanligt med pepparkakor och chokladsås, alltid lika trevligt. Kolla på hängsnopp och en annan kass film. Blev även bjuden på glögg, första för den här julen eller vad man ska säja, mumma!
Fredag blev de sova lääänge sen en sväng hem till mej, päronen bjöd på käk, äckligt enligt mej men den andra kraken värka uppskatta de, sen bar de av till kyrkogården och tända ljus och sen till Annelis vall där Orson och Anneli skulle dra en fylla och sova över. Spela lite kort, sanning konka och grilla korv, riktigt trevligt. Men de bästa var ju när Axel rökte en cigg haha ^^ (han är inte rökare i vanliga fall och har typ aldrig rökt förr). Åkte sen hem till pöjken och sov.
Lördag sov länge igen :P Sega hela dagen sen beställde vi biobiljetter i Hudik för de fanns typ ingen annanstans. Så vi åkte dit och såg New Moon som enligt mej var helt sevärd! Surra runt lite i Hudik sen åkte hem för att sova.
Söndag, vakna sent... igen haha, pöjken baka lussekatter medans jag låg och sura och sen gjorde revolt och tänkte dra utan att säja nått, men till min stora besvikelse så hade ja glömt skivorna i hans bil så måsta åka tillbaka igen och då lyckades han få mej att stanna. By the way.. lussemissarna blev FAIL, alldeles degig och äcklig innuti, tung som en sten var dom oxå haha. Aja sen blev de massage för min del och hemfärd :)

Värt att nämnas är att man har svept varmchoklad hela helgen, hur gott som helst ^^












En heldag med Elin

Kom hem nu från en heldag med Elin :) Först var vi väg och gymma, blev träning av mage ocg rygg, sen lite tv och mat hos henne och sen blev de en runda på byn med Saphire. Trevligt värre! Imorgon ska vi oxå träna men då blir de armar och axlar som gäller! Så nu ska jag ta en väldigt skön dusch! Nya tag imorgon huu haa!










Filmkväll

Gårdagen bjöd på film film film.. Mötte först upp Ellna som var ensam hemma, fyfan va skönt att slippa päron som tjatar om allt. Blev en sväng på byn för livsmedelsshopping och sen bar de av till Alfta för en filmkväll, kolla på 3 filmer + att vi kolla på en av filmerna igen.. vi fatta inte vissa grejer ur filmen som ja fortfarande inte förstår nu, men iaf :) La väll mej vis 5 tiden men kunde inte sova på kanske en timme eller nått, jag är alltid så pigg när jag ska sova nu för tiden, skit drygt.
Jag och Ellna ska ut och gå runt sjön sen, de var ett tag sen man gjorde de nu.

Bilden från Kreta, fina grejer









Spontan kväll... MOT HUDIK!

Haha omg jag vakna nu, lite sent kanske ^^ Men ja kom ju faktiskt hem klockan halv åtta imorse oxå haha. Jag och Axel var busig och hade dåligt att göra, så vi drog till Hudik :P Gick på nån krog som hette tre bockar, litet trevligt ställe. Åkte till hans stuga en sväng där borta och gick genom stan, trevligt. Sen blev de hemfärd, stanna till hemma hos han för en kopp te eftersom de var så jävla kallt ute, han bjöd på cocosbollar fast utan cocos, jag ville inte ha så då fick ja en upptryckt i ansiktet istället, självklart måsta jag ge igen, så vi var ju lagom gullig efter att vara helt vit i hela ansiktet + håret för min del, inte att leka med! Aja satt där hemma ett tag tills ja höll på att somna så bestämde ja mej för att åka hem. Mamma satt och åt frukost när ja kom hem, typiskt!







Stöten Sälen

Usch jag gillar inte hösten, de är jämt så tråkigt väder och allt blir så äckligt och grått. Nu ser man bara fram emot vintern, skoteråkning! :) Jag och 6 kompisar har nu bokat en lägenhet i Stöten Sälen över nyår :) Fyfan va kul de ska bli! Göra nått lite annorlunda över nyår för en gångs skull, längtar!
Mitt horoskop för dagen sa att jag skulle åka bort, är de en bekräftelse att jag ska åka till Västerås i helgen tro? De vore ju faktiskt kul :) Inte för att jag tror att de kommer bli av, men iaf.







Mjaaau

Redo för ännu en kväll på Tranan! Ska dit med tjejerna och käka, fast ja tror inte jag ska äta nått. Men ska följa med iaf, förferra hos Sara, fast ingen ska dricka ^^ Aja vi ska iaf lira lite singstar wehoo :P By the way träna imorse med Ellna, träningsvärk imorgon CHECK!

Såhär ser man ut för kvällen, jag vet jag är snygg ;P









FAIL

Precis kollat klart på 2 filmer med Ellna och Sandra här hemma, först va de en rysare som alla tyckte verka bra på affären men de visade sej att vi allihop redan hade sett den, så de var ju fail. Den andra filmen var en drama film om ett krig, vad vi märkte när vi kom hem var att hela filmen var på tyska och 3 timmar lång, orka lyssna på tyska så jäkla länge då, men vi stog ut och den var väll en variant av Titanic tyckte jag. Aja den var oxå fail enligt mej. Tog en vända till kyrkogården oxå och tände på Karin och morfars gravar.
Imorgon blir de träning och tranan. Trevligt! Förfest hos Sara med singstar wehoo..







Otur att man inte är spontan...

Tänk att man kan vakna så är plötsligt allt helt bra! Från att 2 dagar sen grina när man försökte svälja nått till somvanligt, helt sjukt!
Ikväll ska ja hitta på nått bus med Ellna, vet inte vad vi ska göra än men lär väll bli att kolla på film eller nått i den stilen. Skulle vilja göra nått helt crazy som att åka till arlanda i en halloween dräkt som ända packningen, lite pengar och passet typ och ta första bästa resa så långt härifrån som möjligt, de hade varit grejer de! Otur bara att man inte kan vara så spontan!









Comhem reklamen

Haha jag bara älskar den här reklamen! Speciellt den sista biten av den, så grymt klockren <3 Inte ofta man gillar att se en reklam ^^









Sjuk... igen?!

Jag vet jag har inte skrivit på några dagar nu, men de är för att jag blivit sjuk... (igen). Fast jag är redan på bättringsvägen :) Blev riktigt sjuk i lördags kväll då jag åkte till Kila för att umgås med lite kompisar och spela TP, värt att nämnas är att jag vann från att legat sist till vinst, de ni ;P Aja igår kunde jag inte ens äta, dricka, svälja eller spotta. var helt sjukt hur slut de var med mej, lyckades äta nån sked glass och några piller men mer än så var de inte, jag satt till och med och grina för de gjorde så ont, absolut inte likt mej! Jag som är så smärttålig. Aja idag blev de mycke bättre iaf för nu har ja kunna ätit och druckit, så de är ett stort steg i rätt riktning, jävla hals och öron som ska hålla på och krångla hela tiden. de blev ju säker för att jag börja träna fast jag inte var riktigt frisk. Men ser fram emot att börja träna igen iaf!
Planer för nyår har jag kanske oxå, om ja känner att jag har råd, vi tänkte dra ihop ett gäng och hyra en stuga i Sälen, de vore ju verkligen superkul :) Men som sagt får se hur de blir med det, nu ska jag nog fortsätta med Mötley Crüe, just love that book!

Åhhh jag längtar till skoterföret!









Filmkväll i Alfta?!

Kom precis hem från en riktigt trevlig filmkväll hemma hos Axel, jag och Ellna hade dåligt att göra så vi vidga våra vyer i kontaktlistorna och drog till med ett wildcard haha. Men kul va de, riktigt trevlig kille, bjöd på glass med laktris sås till, mumma! Filmerna vi kolla på heter Extreme movie och I love you Beth Cooper, jag hade sett dom tidigare eftersom de var jag som fick stå för filmerna denna kväll, men dom tåls att se fler gånger.
Man var ju riktigt händig och snäll så jag plantera 2 äppelträdsfrön?! i en potatissallads burk och en annan krukväxt oxå, finfint. En sån kväll är värt att göras om :)

Ha hans lägenhet under veckorna då han jobbar vore ju oxå superfint ;)







Mötley Crüe

Har inte skrivit på ett tag nu, ja vet men men de får ni leva med än så länge :P Håller på och läser Mötley Crües bok, så jävla bra, fast den handlar ju mest bara om droger, alkohol, slagsmål och rock n roll. Men är bra iaf :P Kan rekomendera den boken till både killar och tjejer! Nu har ja iaf pengar till ett träningskort igen, så nu ska jag och Ellna åka ner på IP och träna! Wehoo få prova mina nya träningsbyxor ;)







Lady GaGa - Bad Romance

Super bra låt ;)









Ett besök i Kila

Puhh, kom precis hem från Kila, drog dit en sväng och umgicks med lite trevliga människor, spela TP oxå, jag vann enligt mej eftersom dom andra gav upp mohaha :P Trode jag skulle somna på vägen hem men de gick bra, och nu har ja blivit pigg igen, typiskt!
Aja ska väll kolla runt lite nu får se om de har hänt nå nytt, sov gott.







Trevligt sällskap

Mjaa va ska man göra nu då? Har lust att göra nå riktigt busigt men vet inte vad de kan vara. Idag har ja varit med Ellna och Sandra, trevligt! Vi gjorde väll inge särskilt eftersom de inte finns nått att göra i den här skit byn. Men sällskapet räcker gott och väl ^^
Ellna och jag drog även en sväng till kyrkogården och kolla på Martins grav som jag hitta när ja gick på kyrkogården igår, usch hemskt att se :( Men otroligt fint när alla ljus är tända då man åker dit på kvällen, jag älskar alla helgons helgen för de!
Aja nu ska ja ta en ciggis och tänka ut vad man kan hitta på.
Att vissa människor fortfarande läser min blogg, de är ju rörande att mitt liv är så kul att läsa om ^^ naaw









Nickelback - Far Away

Älskade den här låten förr och älskar den nu. Jag minns att jag jämt lyssna på den för kanske 2-3 år sen. Underbar låt...

Men nu ska Stina sova, god natt.









Har man tråkigt så har man

Senaste
1. Mening du sa: Är de min lilla bubbe? Min favorit!
2. Personen du pratade med: Mamma
3. Du fick sms av: Världens bästa Ellna
4. Du kramade: Nemo

Idag
5. Kläder: Mysdress team sportia
6. Va dagen bättre än igår? Ingen aning än, gårdagen var ju ganska kul den oxå :)

Imorgon
7. Är det: Måndag
8. Planer: Ingen aning, är sugen på att börja gymma igen

Favorit
10. Nummer: 3
11. Färg: Svart och rött
12. Årstid: Sommaren såklart!!! Sen vintern är ok bara för skoteråkningen

Frågor & svar
13. Saknar du någon? Varje dag tänker jag på dej, även om du bor flera tusen mil från mej 
14. Humör för tillfället: Inget särskilt humör, lite uttråkad
15. Det första du gjorde på morgonen idag: Tog ett minipiller
16. Vad åt du sist? Rostad macka med körv
17. Vad irriterar du dig på? Att jag fortfarande är i Sverige då jag så gärna vill härifrån
19. Vem tänker du på just nu? Akin
20. Tror du att personen tänker på dig med? Näe inte just nu iaf.
21. Vart reste du sist? My lovley Turkey <3
22. Vad gjorde du igår kväll? Halloween fest på Tranan 
23. Liknar du din mamma eller pappa? Pappa
24. Ler du ofta? Om jag har någon anledning till det
25.Välj en (kärlek,skönhet,kreativitet): Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja alltid, men de slår aldrig in
27. I vems säng sov du inatt? Min egen.
28. Vilken färg har din tröja? Röd

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? Näe jag är ganska smärttålig, de skulle vara om de är riktigt illa 

Lycka
32. Är du en glad person? När jag känner för de 
33. Vad gör dig glad? Någon jag gillar, kompisar, mina djur och resa
34. Önskar du att du var lyckligare? Ja
36. Kan musik göra dig glad? Musik kan skapa många olika känslor

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Ja
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de? Nej
34. Vem kysste du senast? Elin ^^
39. Har du en flick/pojkvän? Nope
40. Är du nöjd med det? Nej
41. Är du kär? Nej

Hat
42. Vem hatar du verkligen? Haha de finns en hel familj jag hatar, börjar på Z
43. Gjort en hat-lista? Näe inte vad jag vet
44. Är du en mobbare? Haha de är jag som är mobbaren, jag mobbar hela jävla dan ;P 
45. har du vart så arg på någon/något så du börjat gråta? Absolut.
46. Har du blivit sviken någon gång? Vem har inte de?







Halloween, en flopp?

Ja då var halloween över, inte så jätte crazy som ja hade hoppats på att de skulle bli. Var alldeles för mycke folk på tranan, gick inte ens dansa så de var ju helt värdelöst! Var fan kulare på förfesten! Men så är det. Fick iaf spela lite guitar hero, fina grejer ^^
Ikväll hade ja hoppats på att Ellna kommer hem från Kila så vi kan dra till Öbergskojan och grilla lite kölbullar, mums! Vargarna var ju däromkring nu så hade varit skit kul att få höra nått :P

Aja här kommer en bild från gårdagen, den bjuder jag på :)